Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ohhh şifa olsun inşallah, bak aksatmadan yapıyoruz tmm mı
Tamam anlaştık balım
İnşallah kuzum çok sağol eşim alsın hemen başlıcam ona da

Ben denedim, sonra aklın burda kalıyor, o yüzden hiç gitme

Aklında bulunsun anne sütüne de büyük etkisi oluyor
Evet canım sabah kahvaltısından sonra içmiştim söylemiştim sizlere ama unutmuşsunuzdur.Duruyor evde anne sütünüde artırıyormuş bayağ.Onu da öğrenince çok sevindim,kullanırım inş.
Bende bunu söyleyecektim
Sakın iptal etme

Benim bugün iki tarafta da çok sancım var kızlar ya sabah ovulasyon testi yapıp çıktım negatifti yine ikinci çizgi hep var ama koyuluk yarım c kadar değil deliricem yumurtalıklarım patlamaya mı çalışıyor ne oluyor belki de adet olucam çok eskiden oluyordu böyle tam koyu olmadan adet oluyordum...

Bu ovulasyon testlerinden bişey anlamıyorum da, bir gebelik testi yapsan en azından aklında kalmasın

İnş cnm inş sağlıklı hayırlı evlatlar olsun.. Gitme tabi dur bakalım daha doğumuna gidicez beraber

Bu ovulasyon testlerinden bişey anlamıyorum da, bir gebelik testi yapsan en azından aklında kalmasın
Gebelik olsa ovulasyon testi de pozitif çıkardı kuzum ya imkansız boşuna üzülmek istemiyorum eskiden olsa yapardım da artık akıllandım
Ne kadar gecikmen oldu?
Her ay farklı düzensiz olduğu için tam yumurtlama gününü bilemeyince adeti bilemiyorum bugün 39.gün 45e kadar yolu var yine ovulasyon olmamış olursa test yaparım hatta doktora giderim mecburen...

Benım 31 bitiyor haziran da, bi bebegım olsa hıc umrumda olmazdı, yaş geçiyor
Öyle düşünme canım sende bu haziranda başlayacaksın birşey kalmadı inşallah hem zaten insanlar 30 yaşında evleniyor artık. Bu haziranda Rabbim Nasib eder inşallah canım

Aaa bizi nasıl bırakırsın dur daha beraber sevineceğim herkesin haberiyle ya öyle güzel insanlarla karşılaşıyoruz ki çok şükür, hatta belki 4 5 senedir hala mesajlaştığım insanlar var buradan

Canım bu konuda hiç bir bilgim olmadığı için seninumutlandırmak istemiyorum, hangisi hayırlıysa o olsunRabbim en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepinize

Yaa ne güzelbakalım inş.bizimde seneler sürer arkadaşlığımız.Benim sosyal medyayla falan da pek aram yoktur da ondan bi süre önce öyle düşünmüşdüm galiba.

Ben de hiç anlamıyorum ama Dr. görün bence inş. bebek vardır hiiç belli olmaz.Senden bekliyorum bebek haberi bu ara, ben öyle hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…