- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
- 83
Tamam anlaştık balımOhhh şifa olsun inşallah, bak aksatmadan yapıyoruz tmm mı
İnşallah kuzum çok sağol eşim alsın hemen başlıcam ona daKızlar çörek otu yağını düzenli için İnşaAllah şifa olur sizlere de.Ben hamilelikten önce bi süre kullandım düzenli olarak acaba diyodum vesile mi oldu.Hamile olduğumu öğrenince de bıraktım, içilmiyor zaten.
Yaa evet bu olaylar bizi yordu ama bi bebiş olsa yenileniriz hemen yüzümüzde güller açarMuhakkak etkıldır.. Ben de öyle son yıllarda yaslandıgımı hıssedıyorum
Rica ederim canım komşum olsan hemen gönderi verirdim sana.Tamam anlaştık balım
İnşallah kuzum çok sağol eşim alsın hemen başlıcam ona da
Yaaa sizin gibi komşularım olsa daha ne isterimRica ederim canım komşum olsan hemen gönderi verirdim sana.
Ben denedim, sonra aklın burda kalıyor, o yüzden hiç gitmeHerşey sizlere hayırlarla gelsin inş.canım demek ki Rabbim in takdiri böyleymiş.Ama hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inan bi tane olsun insan gerisini düşünmüyor.Hepinizin müjdeli haberlerinizi dört gözle bekliyorum canlarım.Üyelik iptali isteyecektim ama nasıl bir bağ olduysa.Burda kalmamın sebebi dahi o.Hem sizlere çok alıştım hemde sizlerden güzel haberler almadan ayrılmam artık.Gruptan kovsanızda gitmiyorum.
İnşallahhhYaa evet bu olaylar bizi yordu ama bi bebiş olsa yenileniriz hemen yüzümüzde güller açaranka kuşu küllerinden doğacak inşallah
Aklında bulunsun anne sütüne de büyük etkisi oluyorKızlar çörek otu yağını düzenli için İnşaAllah şifa olur sizlere de.Ben hamilelikten önce bi süre kullandım düzenli olarak acaba diyodum vesile mi oldu.Hamile olduğumu öğrenince de bıraktım, içilmiyor zaten.
Bende bunu söyleyecektimEvet canım sabah kahvaltısından sonra içmiştim söylemiştim sizlere ama unutmuşsunuzdur.Duruyor evde anne sütünüde artırıyormuş bayağ.Onu da öğrenince çok sevindim,kullanırım inş.
Sakın iptal etmeHerşey sizlere hayırlarla gelsin inş.canım demek ki Rabbim in takdiri böyleymiş.Ama hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inan bi tane olsun insan gerisini düşünmüyor.Hepinizin müjdeli haberlerinizi dört gözle bekliyorum canlarım.Üyelik iptali isteyecektim ama nasıl bir bağ olduysa.Burda kalmamın sebebi dahi o.Hem sizlere çok alıştım hemde sizlerden güzel haberler almadan ayrılmam artık.Gruptan kovsanızda gitmiyorum.
Bu ovulasyon testlerinden bişey anlamıyorum da, bir gebelik testi yapsan en azından aklında kalmasınBenim bugün iki tarafta da çok sancım var kızlar ya sabah ovulasyon testi yapıp çıktım negatifti yine ikinci çizgi hep var ama koyuluk yarım c kadar değil deliricemyumurtalıklarım patlamaya mı çalışıyor ne oluyor belki de adet olucam çok eskiden oluyordu böyle tam koyu olmadan adet oluyordum...
İnş cnm inş sağlıklı hayırlı evlatlar olsun.. Gitme tabi dur bakalım daha doğumuna gidicez beraberHerşey sizlere hayırlarla gelsin inş.canım demek ki Rabbim in takdiri böyleymiş.Ama hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inan bi tane olsun insan gerisini düşünmüyor.Hepinizin müjdeli haberlerinizi dört gözle bekliyorum canlarım.Üyelik iptali isteyecektim ama nasıl bir bağ olduysa.Burda kalmamın sebebi dahi o.Hem sizlere çok alıştım hemde sizlerden güzel haberler almadan ayrılmam artık.Gruptan kovsanızda gitmiyorum.
Malesef deme kuzum bee güzellikler getirsin yeni yaşın sana inşallahBeni unutmuşunuz ben 32 oldum malesef..
Gebelik olsa ovulasyon testi de pozitif çıkardı kuzum ya imkansız boşuna üzülmek istemiyorum eskiden olsa yapardım da artık akıllandımBu ovulasyon testlerinden bişey anlamıyorum da, bir gebelik testi yapsan en azından aklında kalmasın
Her ay farklı düzensiz olduğu için tam yumurtlama gününü bilemeyince adeti bilemiyorum bugün 39.gün 45e kadar yolu var yine ovulasyon olmamış olursa test yaparım hatta doktora giderim mecburen...Ne kadar gecikmen oldu?
Öyle düşünme canım sende bu haziranda başlayacaksın birşey kalmadı inşallahBenım 31 bitiyor haziran da, bi bebegım olsa hıc umrumda olmazdı, yaş geçiyor
Kuzum güzel düşün yaa sende tedavine başla Rabbim Nasib eder inşallah ona hiçbirşeye zor değildir32 Yaşımızda bari hamile kalabilsek.. Gerci kalmak da önemli degil sağlıkla alabilsek kucagimiza..
Aaa bizi nasıl bırakırsın dur daha beraber sevineceğim herkesin haberiyleHerşey sizlere hayırlarla gelsin inş.canım demek ki Rabbim in takdiri böyleymiş.Ama hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inan bi tane olsun insan gerisini düşünmüyor.Hepinizin müjdeli haberlerinizi dört gözle bekliyorum canlarım.Üyelik iptali isteyecektim ama nasıl bir bağ olduysa.Burda kalmamın sebebi dahi o.Hem sizlere çok alıştım hemde sizlerden güzel haberler almadan ayrılmam artık.Gruptan kovsanızda gitmiyorum.
Canım bu konuda hiç bir bilgim olmadığı için seninumutlandırmak istemiyorum, hangisi hayırlıysa o olsunGebelik olsa ovulasyon testi de pozitif çıkardı kuzum ya imkansız boşuna üzülmek istemiyorum eskiden olsa yapardım da artık akıllandım
Her ay farklı düzensiz olduğu için tam yumurtlama gününü bilemeyince adeti bilemiyorum bugün 39.gün 45e kadar yolu var yine ovulasyon olmamış olursa test yaparım hatta doktora giderim mecburen...
Yaa ne güzelAaa bizi nasıl bırakırsın dur daha beraber sevineceğim herkesin haberiyleya öyle güzel insanlarla karşılaşıyoruz ki çok şükür, hatta belki 4 5 senedir hala mesajlaştığım insanlar var buradan
Ayy İnşaAllah arkadaşım dualarınızla girerim doğumaİnş cnm inş sağlıklı hayırlı evlatlar olsun.. Gitme tabi dur bakalım daha doğumuna gidicez beraber
Ben de hiç anlamıyorum ama Dr. görün bence inş. bebek vardırGebelik olsa ovulasyon testi de pozitif çıkardı kuzum ya imkansız boşuna üzülmek istemiyorum eskiden olsa yapardım da artık akıllandım
Her ay farklı düzensiz olduğu için tam yumurtlama gününü bilemeyince adeti bilemiyorum bugün 39.gün 45e kadar yolu var yine ovulasyon olmamış olursa test yaparım hatta doktora giderim mecburen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?