Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar anne adayları ve anneler,
benim bir sorum olacak. Aynı durumu yaşayan var mı. Ilk hamileligim olup mart ayında 12+3iken düşük yaptim. Düşük sebebi de bilinmiyor, aniden su geldi, bebegin plazentasiymis sonradan öğrendim, 2 saat sonra da kanama başladı. İlaç, kürtaj vs olmadı, doğal olarak gerçekleşti düşük.
Düşükten sonra normal adet döngüme göre adet oldum ama azalma oldu gibi. Buğun de adet günüm ama ne ağrı, ne sancı hicbir belirti yok. Normalde bi hafta önceden bel ve göğüs ağrım olur. Hamilelik Olabilir mi diye test yaptim negativ.

Sorum şu düşük sonrası adet gecikmesi çok oluyor mu?

Malesef deme kuzum bee güzellikler getirsin yeni yaşın sana inşallah çook gencizzz
Yok cnm ya yok psikolojik olarak cidden cok yaşlandım resmen, önce babamın hastalığı vefatı, eşimin ailesi yüzünden yasadiklarimiz, vajinismus, kızımı kaybetmem hepsi beniyl yaslandirdi çöktüm resmen hele su 1 sene bana ömür gibi geldi..

Başın sağolsun cnm mutlaka bi sebep vardır suyun gelmesinin enfeksyon olabilir yada bebekde sıkıntılar olabilir.. Bende suyumun gelmesi sonucu kaybettim kizimi sebebi kromozom bozukluğuydu 18 haftalıkti meleğim ama gelişimi 15de kalmıştı.. Benim ilk adetim 43.gun geldi normal adet gecikmesi.

Teşekkür ederim, sizin de başınız sağolsun..cevap için de çok teşekkürler..

Çok şükür çok ilgili insanlara denk geldim Allah razı olsun hiç bir hasar sorun olmadığı gibi hasarlı eşyalarımı da yapıp gittiler
Bizim de öyle olmuştu ya cok memnun kalmıştık tasima şirketinden anlamadik hemen toplamislardi herşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…