Tek tesellim o, hıc evlenmeyen arkadslarım var dahaÖyle düşünme canım sende bu haziranda başlayacaksın birşey kalmadı inşallahhem zaten insanlar 30 yaşında evleniyor artık. Bu haziranda Rabbim Nasib eder inşallah canım
Geldim geldim İnternet de maşallah hızlı çalışıyor anında bağladılarYaaa, 2 günde bütün işleri bitirirsin sen 2 gun sonra ohh ayaklarımı uzattım dersin o zaman
Geldim bileBekliyoruz yollarınıAllah kolaylık versin canım
SüperrGeldim geldim İnternet de maşallah hızlı çalışıyor anında bağladılar
Çok sağ ol canım benim inşallahBen de hiç anlamıyorum ama Dr. görün bence inş. bebek vardırhiiç belli olmaz.Senden bekliyorum bebek haberi bu ara, ben öyle hissediyorum.
Amiiiin canım çok sağ olCanım bu konuda hiç bir bilgim olmadığı için seninumutlandırmak istemiyorum, hangisi hayırlıysa o olsunRabbim en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepinize
Cidden bu ne hız taşındınız mıGeldim geldim İnternet de maşallah hızlı çalışıyor anında bağladılar
Yok cnm ya yok psikolojik olarak cidden cok yaşlandım resmen, önce babamın hastalığı vefatı, eşimin ailesi yüzünden yasadiklarimiz, vajinismus, kızımı kaybetmem hepsi beniyl yaslandirdi çöktüm resmen hele su 1 sene bana ömür gibi geldi..Malesef deme kuzum bee güzellikler getirsin yeni yaşın sana inşallahçook gencizzz
Ondan diyorum sakın gitme bi yereAyy İnşaAllah arkadaşım dualarınızla girerim doğumasezeryan ama yinede stresli olurum ben. Rabbim sizlerinde doğumunu göstersin bizlere amin.
Hoşgeldin cnm nasildi tasinma telasinGeldim geldim İnternet de maşallah hızlı çalışıyor anında bağladılar
Başın sağolsun cnm mutlaka bi sebep vardır suyun gelmesinin enfeksyon olabilir yada bebekde sıkıntılar olabilir.. Bende suyumun gelmesi sonucu kaybettim kizimi sebebi kromozom bozukluğuydu 18 haftalıkti meleğim ama gelişimi 15de kalmıştı.. Benim ilk adetim 43.gun geldi normal adet gecikmesi.Merhabalar anne adayları ve anneler,
benim bir sorum olacak. Aynı durumu yaşayan var mı. Ilk hamileligim olup mart ayında 12+3iken düşük yaptim. Düşük sebebi de bilinmiyor, aniden su geldi, bebegin plazentasiymis sonradan öğrendim, 2 saat sonra da kanama başladı. İlaç, kürtaj vs olmadı, doğal olarak gerçekleşti düşük.
Düşükten sonra normal adet döngüme göre adet oldum ama azalma oldu gibi. Buğun de adet günüm ama ne ağrı, ne sancı hicbir belirti yok. Normalde bi hafta önceden bel ve göğüs ağrım olur. Hamilelik Olabilir mi diye test yaptim negativ.
Sorum şu düşük sonrası adet gecikmesi çok oluyor mu?
Teşekkür ederim, sizin de başınız sağolsun..cevap için de çok teşekkürler..Başın sağolsun cnm mutlaka bi sebep vardır suyun gelmesinin enfeksyon olabilir yada bebekde sıkıntılar olabilir.. Bende suyumun gelmesi sonucu kaybettim kizimi sebebi kromozom bozukluğuydu 18 haftalıkti meleğim ama gelişimi 15de kalmıştı.. Benim ilk adetim 43.gun geldi normal adet gecikmesi.
Bilmem kiÇok sağ ol canım benim inşallahhamişlerin sezgileri kuvvetli mi oluyordu
Kız ne çabuk geldin sen maşallah hızlı mı oldu taşınma.Geldim geldim İnternet de maşallah hızlı çalışıyor anında bağladılar
Geldi geldi geriye bir tek yeni eşyalar kaldı birde ev temizliğiSüperresyalar geldı mı naptınız
Evet çok şükür erkenden bittiCidden bu ne hız taşındınız mı
Çok şükür çok ilgili insanlara denk geldim Allah razı olsun hiç bir hasar sorun olmadığı gibi hasarlı eşyalarımı da yapıp gittilerHoşgeldin cnm nasildi tasinma telasin
Erkenden geldiler zaten taşınılacak yer 25 dk bir yerdi eşya az olunca erkenden de taşıdılar vallaKız ne çabuk geldin sen maşallah hızlı mı oldu taşınma.
Bizim de öyle olmuştu ya cok memnun kalmıştık tasima şirketinden anlamadik hemen toplamislardi herşeyiÇok şükür çok ilgili insanlara denk geldim Allah razı olsun hiç bir hasar sorun olmadığı gibi hasarlı eşyalarımı da yapıp gittiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?