Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erkenden geldiler zaten taşınılacak yer 25 dk bir yerdi eşya az olunca erkenden de taşıdılar valla
Biz de hemen bir eve girip oturalım diye kirası yüksek bir eve taşınmıştık atamam olunca sonra dedik bir yıl dolunca çıkarız. Baktık taşınmak daha maliyetli olacak evimizde kalmaya karar verdik belki eşim atanırsa çok uzun kalmayız burada.

Siz hangi ildeydiniz

ne zamandır kk'ya gelmedim, ama seni görünce sevindim; hoş gelmişsin, arkandan çok seslendik duydun mu bizi :))
Yaaa Hoşbuldum canımm, herkesi epey merakta bırakıp üzmüşüm birdaha gitmek yok.. Sen nasılsın? Ne durumdasın sımdı?

Ben limonlu su da ıcıyorum artık, onu da soylım, ıcımde kalmasın
Ay benim de çörek otu yağı geldi ille sabah mı içmek lazım onu sorucaktım sana limon herşeye iyi geliyor valla c vitamini misler gibi iyi yapmışsın

Ay benim de çörek otu yağı geldi ille sabah mı içmek lazım onu sorucaktım sana limon herşeye iyi geliyor valla c vitamini misler gibi iyi yapmışsın
Bılmem kı ben sabah ac karna alıyorum, beralife tan almıstım onlar oyle demıstı, tenefus zılı de kahvaltıdan sonra almıs

Bılmem kı ben sabah ac karna alıyorum, beralife tan almıstım onlar oyle demıstı, tenefus zılı de kahvaltıdan sonra almıs
Tamam canım tadını merak ettim de deneyesim geldi yarın sabah içeyim o zaman. Birşeyle karıştırmadan direk bi kaşık alcam heralde dimi? Çok acı mı tadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…