Biz de hemen bir eve girip oturalım diye kirası yüksek bir eve taşınmıştık atamam olunca sonra dedik bir yıl dolunca çıkarız. Baktık taşınmak daha maliyetli olacak evimizde kalmaya karar verdikErkenden geldiler zaten taşınılacak yer 25 dk bir yerdi eşya az olunca erkenden de taşıdılar valla
Siz hangi ildeydinizBiz de hemen bir eve girip oturalım diye kirası yüksek bir eve taşınmıştık atamam olunca sonra dedik bir yıl dolunca çıkarız. Baktık taşınmak daha maliyetli olacak evimizde kalmaya karar verdikbelki eşim atanırsa çok uzun kalmayız burada.
ne zamandır kk'ya gelmedim, ama seni görünce sevindim; hoş gelmişsin, arkandan çok seslendik duydun mu bizi :))Ben denedim, sonra aklın burda kalıyor, o yüzden hiç gitme
Hadi gözün.aydin. büyük kisim bitmiş gitmişGeldi geldi geriye bir tek yeni eşyalar kaldı birde ev temizliği
Yaaane zamandır kk'ya gelmedim, ama seni görünce sevindim; hoş gelmişsin, arkandan çok seslendik duydun mu bizi :))
Hergun azar azar yaparsın kendine cok yuklenme.. Cok şukur sag salım yeni evinizde uyucaksınız bugun, dilek dile uyurken bugunGeldi geldi geriye bir tek yeni eşyalar kaldı birde ev temizliği
HataySiz hangi ildeydiniz
Yaptırdım canım daha sonuç bekliyorum 3 gündür karantinadayim covid oldum.birazda ağır geçiyor onunla uğraşıyorum
En küçükte benim heralde 20Ben 31, birinci sen ikinci ben
Yaaa cok gecmıs olsun canımYaptırdım canım daha sonuç bekliyorum 3 gündür karantinadayim covid oldum.birazda ağır geçiyor onunla uğraşıyorum
Yaaaa, 20 miEn küçükte benim heralde 20
Çok geçmiş olsun canımYaptırdım canım daha sonuç bekliyorum 3 gündür karantinadayim covid oldum.birazda ağır geçiyor onunla uğraşıyorum
Ben limonlu su da ıcıyorum artık, onu da soylım, ıcımde kalmasınKız 20 ne minnoş musun sen
Saygıda kusur etmem teyzecimYaaaa, 20 mibana teyze diyebılırsın
Boyumda kısa oluncaKız 20 ne minnoş musun sen
Ay benim de çörek otu yağı geldi ille sabah mı içmek lazım onu sorucaktım sanaBen limonlu su da ıcıyorum artık, onu da soylım, ıcımde kalmasın
Bılmem kı ben sabah ac karna alıyorum, beralife tan almıstım onlar oyle demıstı, tenefus zılı de kahvaltıdan sonra almısAy benim de çörek otu yağı geldi ille sabah mı içmek lazım onu sorucaktım sanalimon herşeye iyi geliyor valla c vitamini misler gibi iyi yapmışsın
Yaa canım minnoşumBoyumda kısa oluncatam bı minnosum
Tamam canım tadını merak ettim de deneyesim geldi yarın sabah içeyim o zaman. Birşeyle karıştırmadan direk bi kaşık alcam heralde dimi? Çok acı mı tadıBılmem kı ben sabah ac karna alıyorum, beralife tan almıstım onlar oyle demıstı, tenefus zılı de kahvaltıdan sonra almıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?