Ama beni parmakla göstermiyorlar aramızdaki fark bunu işteYaa canım minnoşumhiç anlamadım konuşmalarından valla bi aleyna tilkiye bak bi sana bak akıl yaşta değil başta diye boşuna dememişler
Tamam kesinlikle yapacağım bunuHergun azar azar yaparsın kendine cok yuklenme.. Cok şukur sag salım yeni evinizde uyucaksınız bugun, dilek dile uyurken bugun
Hahaha onu biraz fazla parmakla göstermişler demekki boşver böyle daha iyiAma beni parmakla göstermiyorlar aramızdaki fark bunu işteinsan yaşadıkları sayesinde olgunlaşır bu yaşta yaşlandım yaşadıklarım yüzünden
İnşallah yakındır tek duam buuHahaha onu biraz fazla parmakla göstermişler demekki boşver böyle daha iyikıyamam sana ben ya inşallah güzel günler de yakındır
Tatlı kasıgı İle, ben şurup içiyor gibi içiyorum pek tadını almadanTamam canım tadını merak ettim de deneyesim geldi yarın sabah içeyim o zaman. Birşeyle karıştırmadan direk bi kaşık alcam heralde dimi? Çok acı mı tadı
Az önce bi çay kaşığı tattım merak edipTatlı kasıgı İle, ben şurup içiyor gibi içiyorum pek tadını almadan
Çok şükür canım gözün aydınKızlar biz kalp atışını duyduk bugünçok değişik bir hismiş. Haftamız da tam uyumlu çıktı
Ne yapalım bugünde kim daha zayıf kim daha kilolu mu konuşalımKilo bence kilit nokta..
Bende merak ediyorm 2.sezeryen nasıl geçecek dieAyy İnşaAllah arkadaşım dualarınızla girerim doğumasezeryan ama yinede stresli olurum ben. Rabbim sizlerinde doğumunu göstersin bizlere amin.
Geçmiş olsun canımYaptırdım canım daha sonuç bekliyorum 3 gündür karantinadayim covid oldum.birazda ağır geçiyor onunla uğraşıyorum
Zaten içtikten hemen sonra mideden kokusu gelıyor, rahatsız etmıyor.. Şifa olsun ınsallah... Neler yedim neler içtim, bu ne kiAz önce bi çay kaşığı tattım merak edipgerçi direk yuttum pek bi tat gelmedi içilir yeter ki işe yarasın
O konuya 1 ay sonra girelim, kılo vermeye çalısıyorum su andaÇok şükür canım gözün aydın
Ne yapalım bugünde kim daha zayıf kim daha kilolu mu konuşalım
Bende merak ediyorm 2.sezeryen nasıl geçecek diebazen geceleri sağa sola dönerken dikis yerlerim içten acıyor acaba tam iyileşmedi ..mi içten yaralar. Neyse ki Perşembe günü terrminim var doktora sorarım
Geçmiş olsun canımAllah şifa versin inşallah
Cok geçmiş olsun kuzum. Rabbim şifa versinYaptırdım canım daha sonuç bekliyorum 3 gündür karantinadayim covid oldum.birazda ağır geçiyor onunla uğraşıyorum
Haklısın valla soğan kürü yaparken koca bi bardak içiyorum bu ne ki...Zaten içtikten hemen sonra mideden kokusu gelıyor, rahatsız etmıyor.. Şifa olsun ınsallah... Neler yedim neler içtim, bu ne ki
En kötüsü oydu, ben cok zorlandım onu içerken kaç kere çıkardım geri yeniden yaptımHaklısın valla soğan kürü yaparken koca bi bardak içiyorum bu ne ki...
Cok geçmiş olsun cnm ins biraz hafifler ağrıların..Yaptırdım canım daha sonuç bekliyorum 3 gündür karantinadayim covid oldum.birazda ağır geçiyor onunla uğraşıyorum
Nefes almadan lıkır lıkır içiyordum bir kerede nefes alınca çok kötü oluyor... Tekrar yapmam gerekicek sanırımEn kötüsü oydu, ben cok zorlandım onu içerken kaç kere çıkardım geri yeniden yaptım
Vay uyanıkO konuya 1 ay sonra girelim, kılo vermeye çalısıyorum su anda
İyi canım gözünde büyümüştü senin.Rahat taşınman çok iyi olmuş sizin için.Erkenden geldiler zaten taşınılacak yer 25 dk bir yerdi eşya az olunca erkenden de taşıdılar valla
Tam da senin kadar bi kız kardeşim var sınava hazırlanıyorEn küçükte benim heralde 20
Ya ne güldümYaaaa, 20 mibana teyze diyebılırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?