Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa canım minnoşum hiç anlamadım konuşmalarından valla bi aleyna tilkiye bak bi sana bak akıl yaşta değil başta diye boşuna dememişler
Ama beni parmakla göstermiyorlar aramızdaki fark bunu işte insan yaşadıkları sayesinde olgunlaşır bu yaşta yaşlandım yaşadıklarım yüzünden

Ama beni parmakla göstermiyorlar aramızdaki fark bunu işte insan yaşadıkları sayesinde olgunlaşır bu yaşta yaşlandım yaşadıklarım yüzünden
Hahaha onu biraz fazla parmakla göstermişler demekki boşver böyle daha iyi kıyamam sana ben ya inşallah güzel günler de yakındır

Kızlar biz kalp atışını duyduk bugün çok değişik bir hismiş. Haftamız da tam uyumlu çıktı
Çok şükür canım gözün aydın
Kilo bence kilit nokta..
Ne yapalım bugünde kim daha zayıf kim daha kilolu mu konuşalım
Ayy İnşaAllah arkadaşım dualarınızla girerim doğuma sezeryan ama yinede stresli olurum ben. Rabbim sizlerinde doğumunu göstersin bizlere amin.
Bende merak ediyorm 2.sezeryen nasıl geçecek die bazen geceleri sağa sola dönerken dikis yerlerim içten acıyor acaba tam iyileşmedi ..mi içten yaralar. Neyse ki Perşembe günü terrminim var doktora sorarım
Yaptırdım canım daha sonuç bekliyorum 3 gündür karantinadayim covid oldum.birazda ağır geçiyor onunla uğraşıyorum
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah

O konuya 1 ay sonra girelim, kılo vermeye çalısıyorum su anda

Ha-ri hayırlı olsun canım şükür evine yerleştin düzene koydunuz Rabb'im huzurr sevgi saygı ve bir evlat getrsin yeni evinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…