Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Azizenin teyzesi olabilirim ama 25 yaşında yeğenim var benım
O my good benim ise en büyük yeğenim 15 yaşında aramızda hemen hEmen yaşı kadar yıl var Allah bağışlasın canim yeğenini

Bu arada kızlar ben galiba gebelik testinin azizliğine uğradım yanlış alarm sanırım hamile değilim, bugün kan testi verdim gerçi yarın daha net olur ama, içimden öyle geçti, şöyle ki bugün tekrar bir kaset test aldım onda da tertemiz bir negatif
Ben zaten beklemiyordum, ama o test nasıl çift çizgi çıktı hala aklım almıyor orası ayrı, henüz hastalanmadım ama yakındır kürtajdan sonra ikinci adetim olacak zaten anca demek ki gecikmeler olur herhalde, benim normalde şaşmaz da her neyse sağlıkla hayırla hayırlı zamanda gelsin inşallah hepimiz için

Dur bakalım ümitsiz olma kan testin bi çıksın cnm belki yaptığın test de sıkınti vardir

Yaa ne güzelbakalım inş.bizimde seneler sürer arkadaşlığımız.Benim sosyal medyayla falan da pek aram yoktur da ondan bi süre önce öyle düşünmüşdüm galiba.
İnşallah canım neden sürmesin bende pek sevmem ama burası gerçek geliyorkuzum.

Ya ins öyle değildir ya ne guzel sevinmiştik hakkında hayırlısı canım bu testler neden böyle ya insanları üzüyor pislikler ins hayirlisiyLa yarın öğreniriz canım yinede bekleyelim yarını

Aaa neden öyle oldu ki, adet olucak mısın bakalım ona göre hareket et bence kuzu

Ben 1.sınıfa gidiyordum ablam evlendıgınde.. Ablam ilk çocuk ondan tabi.Amin cümlemizinkini inşallah
Tabi abinde var küçüksün onlara göre ona bakılırsa kardeşim bu konuşmayı yapsa 21 yaşında oda derdi ki 6 yaş fark var yeğenim ile

Amin ins canım

Limon sıkınca tadını alıyor cnm öyle de deneyebilirsin
Bak bana bunu kımse soylemedi Ozamanlar, bebek için olmasa asla içmezdim o zaman, benım midem biraz hassas belkı de o yuzden cok etkilendim, ciğ soğan veya sarımsak benı 1 gun boyunca rahatsız eder uyuyamam o derece.. O yuzden mı cok etkıledı benı bılmıyorum

Yaa tuh yine mi testin azizliğine uğrandı.Herşeyin hayırlısı olsun yine de cnm.Yarın net belli olur.

Şuan cok şaşırdım, ama bariz cizgi belliydi, bugun aldıgım test hatalı olabılır mı? Ya da kımyasal kı olduki

Dur bakalım ümitsiz olma kan testin bi çıksın cnm belki yaptığın test de sıkınti vardir
Bilmem ki hayırlısı bakalım
Ya ins öyle değildir ya ne guzel sevinmiştik hakkında hayırlısı canım bu testler neden böyle ya insanları üzüyor pislikler ins hayirlisiyLa yarın öğreniriz canım yinede bekleyelim yarını
Valla ben her gün daha çok şaşırıyorım
O zaman kardeşlerin yaşı büyük o yüzdendir, maşallah.Benimde en büyük yeğenim 13 yaşında bi ablam var HejaR12 ile yaşıt.
Maşallah kız erken evlenmiş demek ki, ben birde büyük çocuğum ailenin
Aaa neden öyle oldu ki, adet olucak mısın bakalım ona göre hareket et bence kuzu
Anlamadım ki canım, hayırlısı olsun inşallah

O zaman kardeşlerin yaşı büyük o yüzdendir, maşallah.Benimde en büyük yeğenim 13 yaşında bi ablam var HejaR12 ile yaşıt.
Evet ben tekne kazıntısıyım, bir büyüğüm ile aramda 10 yaş var, annem menapoza girdim sanmıs bana hamıle kaldıgını hıc anlamamıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…