Ben de hemen arkasından peynir, ekmek atıyordum agzıma.. Yapamam bida sanırım 10 gun yapmıstımNefes almadan lıkır lıkır içiyordum bir kerede nefes alınca çok kötü oluyor... Tekrar yapmam gerekicek sanırım
Haahhaaa kilo konusunu kapatalım bence, hiç konusmadık varsayalımVay uyanıkama haksızlık bende kilo alcam o zaman bekleyin beni doğumdan sonraya
Azizenin teyzesi olabilirim ama
Evet evet haklısın yaz geliyor herkesin fazlalıkları var kimseyi üzmeyelimHaahhaaa kilo konusunu kapatalım bence, hiç konusmadık varsayalım
O my goodAzizenin teyzesi olabilirim ama25 yaşında yeğenim var benım
Ben hepinizin ablası olabilirimAzizenin teyzesi olabilirim ama25 yaşında yeğenim var benım
Limon sıkınca tadını alıyor cnm öyle de deneyebilirsinBen de hemen arkasından peynir, ekmek atıyordum agzıma.. Yapamam bida sanırım 10 gun yapmıstım
Dur bakalım ümitsiz olma kan testin bi çıksın cnm belki yaptığın test de sıkınti vardirBu arada kızlar ben galiba gebelik testinin azizliğine uğradımyanlış alarm sanırım hamile değilim, bugün kan testi verdim gerçi yarın daha net olur ama, içimden öyle geçti, şöyle ki bugün tekrar bir kaset test aldım onda da tertemiz bir negatif
Ben zaten beklemiyordum, ama o test nasıl çift çizgi çıktı hala aklım almıyor orası ayrı, henüz hastalanmadım ama yakındır kürtajdan sonra ikinci adetim olacak zaten anca demek ki gecikmeler olur herhalde, benim normalde şaşmaz daher neyse sağlıkla hayırla hayırlı zamanda gelsin inşallah hepimiz için
İnşallah canım neden sürmesinYaa ne güzelbakalım inş.bizimde seneler sürer arkadaşlığımız.Benim sosyal medyayla falan da pek aram yoktur da ondan bi süre önce öyle düşünmüşdüm galiba.
Ben 1.sınıfa gidiyordum ablam evlendıgınde.. Ablam ilk çocuk ondan tabi.O my goodbenim ise en büyük yeğenim 15 yaşında aramızda hemen hEmen yaşı kadar yıl var Allah bağışlasın canim yeğenini
Ya ins öyle değildir yaBu arada kızlar ben galiba gebelik testinin azizliğine uğradımyanlış alarm sanırım hamile değilim, bugün kan testi verdim gerçi yarın daha net olur ama, içimden öyle geçti, şöyle ki bugün tekrar bir kaset test aldım onda da tertemiz bir negatif
Ben zaten beklemiyordum, ama o test nasıl çift çizgi çıktı hala aklım almıyor orası ayrı, henüz hastalanmadım ama yakındır kürtajdan sonra ikinci adetim olacak zaten anca demek ki gecikmeler olur herhalde, benim normalde şaşmaz daher neyse sağlıkla hayırla hayırlı zamanda gelsin inşallah hepimiz için
O zaman kardeşlerin yaşı büyük o yüzdendir, maşallah.Azizenin teyzesi olabilirim ama25 yaşında yeğenim var benım
Aaa neden öyle oldu ki, adet olucak mısın bakalım ona göre hareket et bence kuzuBu arada kızlar ben galiba gebelik testinin azizliğine uğradımyanlış alarm sanırım hamile değilim, bugün kan testi verdim gerçi yarın daha net olur ama, içimden öyle geçti, şöyle ki bugün tekrar bir kaset test aldım onda da tertemiz bir negatif
Tabi abinde var küçüksün onlara göre ona bakılırsa kardeşim bu konuşmayı yapsa 21 yaşında oda derdi ki 6 yaş fark var yeğenim ileBen 1.sınıfa gidiyordum ablam evlendıgınde.. Ablam ilk çocuk ondan tabi.Amin cümlemizinkini inşallah
Bak bana bunu kımse soylemedi Ozamanlar, bebek için olmasa asla içmezdim o zaman, benım midem biraz hassas belkı de o yuzden cok etkilendim, ciğ soğan veya sarımsak benı 1 gun boyunca rahatsız eder uyuyamam o derece.. O yuzden mı cok etkıledı benı bılmıyorumLimon sıkınca tadını alıyor cnm öyle de deneyebilirsin
Yaa tuh yine mi testin azizliğine uğrandı.Bu arada kızlar ben galiba gebelik testinin azizliğine uğradımyanlış alarm sanırım hamile değilim, bugün kan testi verdim gerçi yarın daha net olur ama, içimden öyle geçti, şöyle ki bugün tekrar bir kaset test aldım onda da tertemiz bir negatif
Şuan cok şaşırdım, ama bariz cizgi belliydi, bugun aldıgım test hatalı olabılır mı? Ya da kımyasal kı oldukiBu arada kızlar ben galiba gebelik testinin azizliğine uğradımyanlış alarm sanırım hamile değilim, bugün kan testi verdim gerçi yarın daha net olur ama, içimden öyle geçti, şöyle ki bugün tekrar bir kaset test aldım onda da tertemiz bir negatif
Bilmem ki hayırlısı bakalımDur bakalım ümitsiz olma kan testin bi çıksın cnm belki yaptığın test de sıkınti vardir
Valla ben her gün daha çok şaşırıyorımYa ins öyle değildir yane guzel sevinmiştik hakkında hayırlısı canım bu testler neden böyle ya insanları üzüyor pislikler ins hayirlisiyLa yarın öğreniriz canım yinede bekleyelim yarını
Maşallah kız erken evlenmiş demek ki, ben birde büyük çocuğum aileninO zaman kardeşlerin yaşı büyük o yüzdendir, maşallah.Benimde en büyük yeğenim 13 yaşında bi ablam var HejaR12 ile yaşıt.
Anlamadım ki canım, hayırlısı olsun inşallahAaa neden öyle oldu ki, adet olucak mısın bakalım ona göre hareket et bence kuzu
Evet ben tekne kazıntısıyım, bir büyüğüm ile aramda 10 yaş var, annem menapoza girdim sanmıs bana hamıle kaldıgını hıc anlamamısO zaman kardeşlerin yaşı büyük o yüzdendir, maşallah.Benimde en büyük yeğenim 13 yaşında bi ablam var HejaR12 ile yaşıt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?