Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya yazmıştım ben sanki buraya bi kac kişi öyle denemisti cnm
Neyse bidaha yaparsan aklinda bulunsun

Yaa tuh yine mi testin azizliğine uğrandı.Herşeyin hayırlısı olsun yine de cnm.Yarın net belli olur.
Amin canım inşallah
Şuan cok şaşırdım, ama bariz cizgi belliydi, bugun aldıgım test hatalı olabılır mı? Ya da kımyasal kı olduki
Evet çok belirgindi bende şaşırdım yarın daha net belli olur dediğin gibi hayırlısışuan daha kanama da yok kimyasalda kanama olmuyor mu

Evet öyle benim ablamlar da asla bu kürü yapamıyorlar miğdelerini çok kötü yapıyor. Ama ben de çok zorlandım 1 hafta yapabiliyorum zaten.Kür olarak tadı çok kötü.

Canım benim, hayat işte Rabbim seni seviyormuş sana bolca sınav vermiş, Allah kolaylaştırsın, eminim bunları yaşamak zordurDünyada rahat yoktur denir. Sana sen lazımsın, inşallah gelecek olan bebişine, eşine. Kendini güçlü tut. En nihayetinde zaten herşey olacağına varacak, bu durumlar içinde kendini
Çok yıpratma.. Zira hayat arkamızdan değil önümüzden devam ediyor.

Amin canım inşallah

Evet çok belirgindi bende şaşırdım yarın daha net belli olur dediğin gibi hayırlısışuan daha kanama da yok kimyasalda kanama olmuyor mu
Oluyor, pıhtılı ve yogun kanama oluyormus, dur bakalım yarın olsun hayrolsunn ınsallah.. Beta sıfırlanınca adet başlıyor, ama uzun gecıkme olmuyor dıye bılıyorum 1 2 gun.. Senın gecıkmen kac gun oldu?

Evet öyle benim ablamlar da asla bu kürü yapamıyorlar miğdelerini çok kötü yapıyor. Ama ben de çok zorlandım 1 hafta yapabiliyorum zaten.Kür olarak tadı çok kötü.
Ben 10 gun dayandım, ıcip cıkardıgım oldu kaç kere, yenıden sogan suyu kaynatıyprdum, boşa gitti diye.. Cok zorlandım, bebegım ıcın dayandım ama, bebiş gelmedi

Evet ben tekne kazıntısıyım, bir büyüğüm ile aramda 10 yaş var, annem menapoza girdim sanmıs bana hamıle kaldıgını hıc anlamamıs
Bizim de son numara öyle iyiki var karakteri hep çok farklıydı maşallah bi de çok zekiydi hep.Siz son numaralar biraz farklı oluyorsunuz

Bizim de son numara öyle iyiki var karakteri hep çok farklıydı maşallah bi de çok zekiydi hep.Siz son numaralar biraz farklı oluyorsunuz
Gerizekalı olur bu cocuk aldır diyenler, dogumda ıkıniz birden ölürsünüz diye korkutanlar olmus, ama annem kulak asmamış, hep der iyiki doğurdum senı diye, elhamdülillah onlara layık evlat olmaya cabalıyorum hep bi de cocugumu görseydi kadıncağız..

Öyle cnm tevekkül ettik bekliyoruz bakalım ins güzel günler bizi bulur artik.. Eşim icin elimden geldiğince güçlü oluyorum zaten cnm yoksa dayanmak cok zor..

Şuan kanama yok, daha gelmedi bişey 4 gün oldu gecikmem, inşallah farklı bişey değildir de

Ben 10 gun dayandım, ıcip cıkardıgım oldu kaç kere, yenıden sogan suyu kaynatıyprdum, boşa gitti diye.. Cok zorlandım, bebegım ıcın dayandım ama, bebiş gelmedi
Bu kadar tahammülün yoksa içemiyorsan yapma kuzum sen daha önemlisin.Çok iyi anlıyorum ben o mide rahatsızlığını annem de çok fazla rahatsız.Ablamda rahim ile bi sıkıntı vardı yap dedim yapamam asla onu demişti.Bizim de annemden gelen bi şey midelerimiz hassas ben şanslıyım benim bi tık iyidir babama çekmişim

Şuan kanama yok, daha gelmedi bişey 4 gün oldu gecikmem, inşallah farklı bişey değildir de
Başka testin var mı canım sabah yapsan bir de, kan sonucun da yarına cıkar herhalde, bence test bozuk olabilir.. Hayırlısı olsun hakkında ınsallah

Yok kuzum misal dış gebelik gibi şeyler testte pozitif veriyor.Bikaç ihtimal var, ya test bozuk, ya da senin betan mı sıfırlanmamıştı acaba

Cidden çok zor, bunun kıymetini bil, yeşil soğana bayılırım ama benı 1 gün perişan eder yediğim bir dal soğan bile..
1bucuk yılı gecmiştir ben o kürü yapalı.. Saraçoğlu herkadın yapmalı diyor sende 1 kere de olsa ama işte maalesef

Hmm anneme de aldırmasın diye Dr. erkek demiş.Halbuki bizim hiç öyle saçma düşüncelerimiz yok.İnşaAllah büyüttüğünü de görür sevip okşamakta nasip olur annene

Hmm anneme de aldırmasın diye Dr. erkek demiş.Halbuki bizim hiç öyle saçma düşüncelerimiz yok.İnşaAllah büyüttüğünü de görür sevip okşamakta nasip olur annene
İnşallahh canımm o kadar istiyorum ki, benim üzerime titremiş tüm aile.. Bebeğime nasıl olur tahmın edebiliyorum

Ah kuzum bilmem mi bizimkilere bakıyorum da üzülüyorum.Ben gebelikte nasıl zorlanıyorum bir bilsen soğan çok fena yapıyor ekşime bulantı.Kağıt peçetelerle dolaşıyorum mide asidi yukarı çıkıyo çok fena.

Bunu ilacı falan yok mu gebeler için, normal bulantı ılacı kullanıyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…