Ya yazmıştım ben sanki buraya bi kac kişi öyle denemisti cnmBak bana bunu kımse soylemedi Ozamanlar, bebek için olmasa asla içmezdim o zaman, benım midem biraz hassas belkı de o yuzden cok etkilendim, ciğ soğan veya sarımsak benı 1 gun boyunca rahatsız eder uyuyamam o derece.. O yuzden mı cok etkıledı benı bılmıyorum
Amin canım inşallahYaa tuh yine mi testin azizliğine uğrandı.Herşeyin hayırlısı olsun yine de cnm.Yarın net belli olur.
Evet çok belirgindi bende şaşırdım yarın daha net belli olur dediğin gibi hayırlısıŞuan cok şaşırdım, ama bariz cizgi belliydi, bugun aldıgım test hatalı olabılır mı? Ya da kımyasal kı olduki
Evet öyle benim ablamlar da asla bu kürü yapamıyorlar miğdelerini çok kötü yapıyor. Ama ben de çok zorlandım 1 hafta yapabiliyorum zaten.Kür olarak tadı çok kötü.Bak bana bunu kımse soylemedi Ozamanlar, bebek için olmasa asla içmezdim o zaman, benım midem biraz hassas belkı de o yuzden cok etkilendim, ciğ soğan veya sarımsak benı 1 gun boyunca rahatsız eder uyuyamam o derece.. O yuzden mı cok etkıledı benı bılmıyorum
Canım benim, hayat işte Rabbim seni seviyormuş sana bolca sınav vermiş, Allah kolaylaştırsın, eminim bunları yaşamak zordurYok cnm ya yok psikolojik olarak cidden cok yaşlandım resmen, önce babamın hastalığı vefatı, eşimin ailesi yüzünden yasadiklarimiz, vajinismus, kızımı kaybetmem hepsi beniyl yaslandirdi çöktüm resmen hele su 1 sene bana ömür gibi geldi..
Ben bu sogan kürünü yaptıgımda bu alemde yoktum kiYa yazmıştım ben sanki buraya bi kac kişi öyle denemisti cnm
Neyse bidaha yaparsan aklinda bulunsun
Oluyor, pıhtılı ve yogun kanama oluyormus, dur bakalım yarın olsun hayrolsunn ınsallah.. Beta sıfırlanınca adet başlıyor, ama uzun gecıkme olmuyor dıye bılıyorum 1 2 gun.. Senın gecıkmen kac gun oldu?Amin canım inşallah
Evet çok belirgindi bende şaşırdım yarın daha net belli olur dediğin gibi hayırlısışuan daha kanama da yok kimyasalda kanama olmuyor mu
Ben 10 gun dayandım, ıcip cıkardıgım oldu kaç kere, yenıden sogan suyu kaynatıyprdum, boşa gitti diye.. Cok zorlandım, bebegım ıcın dayandım ama, bebiş gelmediEvet öyle benim ablamlar da asla bu kürü yapamıyorlar miğdelerini çok kötü yapıyor. Ama ben de çok zorlandım 1 hafta yapabiliyorum zaten.Kür olarak tadı çok kötü.
Bizim de son numara öyleEvet ben tekne kazıntısıyım, bir büyüğüm ile aramda 10 yaş var, annem menapoza girdim sanmıs bana hamıle kaldıgını hıc anlamamıs
Gerizekalı olur bu cocuk aldır diyenler, dogumda ıkıniz birden ölürsünüz diye korkutanlar olmus, ama annem kulak asmamış, hep der iyiki doğurdum senı diye, elhamdülillah onlara layık evlat olmaya cabalıyorum hepBizim de son numara öyleiyiki var karakteri hep çok farklıydı maşallah bi de çok zekiydi hep.Siz son numaralar biraz farklı oluyorsunuz
Öyle cnm tevekkül ettik bekliyoruz bakalım ins güzel günler bizi bulur artik.. Eşim icin elimden geldiğince güçlü oluyorum zaten cnm yoksa dayanmak cok zor..Canım benim, hayat işte Rabbim seni seviyormuş sana bolca sınav vermiş, Allah kolaylaştırsın, eminim bunları yaşamak zordurDünyada rahat yoktur denir. Sana sen lazımsın, inşallah gelecek olan bebişine, eşine. Kendini güçlü tut. En nihayetinde zaten herşey olacağına varacak, bu durumlar içinde kendini
Çok yıpratma.. Zira hayat arkamızdan değil önümüzden devam ediyor.
Şuan kanama yok, daha gelmedi bişey 4 gün oldu gecikmem, inşallah farklı bişey değildir deOluyor, pıhtılı ve yogun kanama oluyormus, dur bakalım yarın olsun hayrolsunn ınsallah.. Beta sıfırlanınca adet başlıyor, ama uzun gecıkme olmuyor dıye bılıyorum 1 2 gun.. Senın gecıkmen kac gun oldu?
Bu kadar tahammülün yoksa içemiyorsan yapma kuzum sen daha önemlisinBen 10 gun dayandım, ıcip cıkardıgım oldu kaç kere, yenıden sogan suyu kaynatıyprdum, boşa gitti diye.. Cok zorlandım, bebegım ıcın dayandım ama, bebiş gelmedi
Başka testin var mı canım sabah yapsan bir de, kan sonucun da yarına cıkar herhalde, bence test bozuk olabilir.. Hayırlısı olsun hakkında ınsallahŞuan kanama yok, daha gelmedi bişey 4 gün oldu gecikmem, inşallah farklı bişey değildir de
Yok kuzum misal dış gebelik gibi şeyler testte pozitif veriyor.Bikaç ihtimal var, ya test bozuk, ya da senin betan mı sıfırlanmamıştı acabaŞuan kanama yok, daha gelmedi bişey 4 gün oldu gecikmem, inşallah farklı bişey değildir de
Cidden çok zor, bunun kıymetini bil, yeşil soğana bayılırım ama benı 1 gün perişan eder yediğim bir dal soğan bile..Bu kadar tahammülün yoksa içemiyorsan yapma kuzum sen daha önemlisin.Çok iyi anlıyorum ben o mide rahatsızlığını annem de çok fazla rahatsız. Ablamda rahim ile bi sıkıntı vardı yap dedim yapamam asla onu demişti.Bizim de annemden gelen bi şey midelerimiz hassas ben şanslıyım benim bi tık iyidir babama çekmişim
Hmm anneme de aldırmasın diye Dr. erkek demiş.Halbuki bizim hiç öyle saçma düşüncelerimiz yok.İnşaAllah büyüttüğünü de görür sevip okşamakta nasip olur anneneGerizekalı olur bu cocuk aldır diyenler, dogumda ıkıniz birden ölürsünüz diye korkutanlar olmus, ama annem kulak asmamış, hep der iyiki doğurdum senı diye, elhamdülillah onlara layık evlat olmaya cabalıyorum hepbi de cocugumu görseydi kadıncağız..
İnşallahh canımmHmm anneme de aldırmasın diye Dr. erkek demiş.Halbuki bizim hiç öyle saçma düşüncelerimiz yok.İnşaAllah büyüttüğünü de görür sevip okşamakta nasip olur annene
Ah kuzum bilmem mi bizimkilere bakıyorum da üzülüyorum.Cidden çok zor, bunun kıymetini bil, yeşil soğana bayılırım ama benı 1 gün perişan eder yediğim bir dal soğan bile..
1bucuk yılı gecmiştir ben o kürü yapalı.. Saraçoğlu herkadın yapmalı diyor sende 1 kere de olsa ama işte maalesef
Bunu ilacı falan yok mu gebeler için, normal bulantı ılacı kullanıyor musunAh kuzum bilmem mi bizimkilere bakıyorum da üzülüyorum.Ben gebelikte nasıl zorlanıyorum bir bilsen soğan çok fena yapıyor ekşime bulantı.Kağıt peçetelerle dolaşıyorum mide asidi yukarı çıkıyo çok fena.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?