MaşallahhKızlar selam. Betaya bakınca yazarım demiştim. Bugün kan verdim 2515 çıktı ama karından kese görünmedi.
İnşaallah canımMaşallahhvajinadan görülürdü kesin.. Saglıkla ilerlesin inşallah
2500 hcg var ne demek olmayabilirsin, manyak mı ne, vajınal bakıp görmeseydi tamam derim de karından geç görülüyor zatenİnşaallah canımVajinal bakmadı doktor. Hamile olmayabilirsin dedi hatta
Yok kullanmıyorum dayanamazsam isterim ama ben ilaçlara hep mesafeliyim gebelikte Rabbim muhtaç etmesinde.İlk haftalar bi de bulantı çok oluyor şimdi bi tık azaldı.Aralarda oluyor öğürmeler bi anda hemde o kadar idare ederim artık.Gaviscon türevleri gayet rahat kullanılıyor.Bunu ilacı falan yok mu gebeler için, normal bulantı ılacı kullanıyor musun
Öyle dedi ya2500 hcg var ne demek olmayabilirsin, manyak mı ne, vajınal bakıp görmeseydi tamam derim de karından geç görülüyor zaten
İnsallah hafta buyudukce geçerYok kullanmıyorum dayanamazsam isterim ama ben ilaçlara hep mesafeliyim gebelikte Rabbim muhtaç etmesinde.İlk haftalar bi de bulantı çok oluyor şimdi bi tık azaldı.Aralarda oluyor öğürmeler bi anda hemde o kadar idare ederim artık.Gaviscon türevleri gayet rahat kullanılıyor.
O da mı Vajinal bakmadıÖyle dedi yaBaşka doktora gittim sonra o da öyle şey mi olur dedi
Mesai bitmişti o yüzden acil doktoruna gösterdim o öyle dedi. Ultrasonla bakmadı.O da mı Vajinal bakmadı
Bu benzeri ben 2.gebeliğimde yaşadım betan iyiydi ama karından falan gözükmüyordu ben de dış gebelikden korkmuştum.Sonra hafta ilerleyince karından gözüktü ama bebek hep geriden geldi haftasında kaldıİnşaallah canımVajinal bakmadı doktor. Hamile olmayabilirsin dedi hatta
Ooo teknoloji gelişiyorGeldi geldi geriye bir tek yeni eşyalar kaldı birde ev temizliği
Ben de burnumu kapatıp kafaya dikiyorum valla, leke oldu Bi kaç gün, günde bir içtiğim halde, sonra korkup bıraktım 5 gün anca yapmışımdır. Denemediğin şey kalmamışBen 10 gun dayandım, ıcip cıkardıgım oldu kaç kere, yenıden sogan suyu kaynatıyprdum, boşa gitti diye.. Cok zorlandım, bebegım ıcın dayandım ama, bebiş gelmedi
İnşallah değildir kuzum, sen bi kan verŞuan kanama yok, daha gelmedi bişey 4 gün oldu gecikmem, inşallah farklı bişey değildir de
Yaa düşükle mi sonuçlandı sonraBu benzeri ben 2.gebeliğimde yaşadım betan iyiydi ama karından falan gözükmüyordu ben de dış gebelikden korkmuştum.Sonra hafta ilerleyince karından gözüktü ama bebek hep geriden geldi haftasında kaldı.Seni üzmek istemem İnşaAllah senin böyle olmaz bebeğin gözükür kalp atışını da duyarsınız.
Beta hcg yüksek çıkmış canım, hemen görünmeyebilir, neden hamile olmayabilirsin demiş ki bu değerle. Yani adet tarihine göre kaç haftalık oluyor bu değer?Kızlar selam. Betaya bakınca yazarım demiştim. Bugün kan verdim 2515 çıktı ama karından kese görünmedi.
Daha çok yeni canım görünmeyebilir, hemen üzülme dur bakalım.Yaa düşükle mi sonuçlandı sonrabenim şu an adetim geçeli 3-4 gün oldu belki de o yüzden görünmedi diye düşünmek istiyorum
Adet tarihime göre 4 hafta 3 gün canım. Betsya bakmadan keseyi görmeyince hamile olmayabilirsin demiştiBeta hcg yüksek çıkmış canım, hemen görünmeyebilir, neden hamile olmayabilirsin demiş ki bu değerle. Yani adet tarihine göre kaç haftalık oluyor bu değer?
Yani canım, kendini boşuna üzme, var Allahın izniyle daha çok ufak sadece 2 3 hafta sonra kalp atışını bile duyarsın, o doktor neye dayanarak bunu söylemiş anlamak zorÖyle dedi yaBaşka doktora gittim sonra o da öyle şey mi olur dedi
Bazı doktorlar insanı yoruyorYani canım, kendini boşuna üzme, var Allahın izniyle daha çok ufak sadece 2 3 hafta sonra kalp atışını bile duyarsın, o doktor neye dayanarak bunu söylemiş anlamak zor
Çk ufak kuzum ya boşuna kendini üzmeAdet tarihime göre 4 hafta 3 gün canım. Betsya bakmadan keseyi görmeyince hamile olmayabilirsin demişti
Amin canım inşallah
Evet çok belirgindi bende şaşırdım yarın daha net belli olur dediğin gibi hayırlısışuan daha kanama da yok kimyasalda kanama olmuyor mu
Kuzum bana böyle olmuştu kimyasal gebelikti muhtemelen adet gibi oldu sonrasında ama yoğun pıhtılı ağrılı oldu ve normalden daha uzun sürdü... 5. haftada da olabiliyormuş beta sıfırlanınca adet geliyor. Ben de çok umutlanmıştım çizgiyi görünceŞuan kanama yok, daha gelmedi bişey 4 gün oldu gecikmem, inşallah farklı bişey değildir de
Kuzum karından görememesi normal benim ilk haftalar hep vajinal bakıp görmüştü betan gayet güzel hiç moralini bozma daha çok erken...Adet tarihime göre 4 hafta 3 gün canım. Betsya bakmadan keseyi görmeyince hamile olmayabilirsin demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?