Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bunu ilacı falan yok mu gebeler için, normal bulantı ılacı kullanıyor musun
Yok kullanmıyorum dayanamazsam isterim ama ben ilaçlara hep mesafeliyim gebelikte Rabbim muhtaç etmesinde.İlk haftalar bi de bulantı çok oluyor şimdi bi tık azaldı.Aralarda oluyor öğürmeler bi anda hemde o kadar idare ederim artık.Gaviscon türevleri gayet rahat kullanılıyor.

İnsallah hafta buyudukce geçer neyseki çaresi var

İnşaallah canım Vajinal bakmadı doktor. Hamile olmayabilirsin dedi hatta
Bu benzeri ben 2.gebeliğimde yaşadım betan iyiydi ama karından falan gözükmüyordu ben de dış gebelikden korkmuştum.Sonra hafta ilerleyince karından gözüktü ama bebek hep geriden geldi haftasında kaldı.Seni üzmek istemem İnşaAllah senin böyle olmaz bebeğin gözükür kalp atışını da duyarsınız.

Geldi geldi geriye bir tek yeni eşyalar kaldı birde ev temizliği
Ooo teknoloji gelişiyor kolay gelsin canım, çabucak gelsin eşyaların, temizlik 1 günlük iş ama taşınıncaya tekrar kirlenecek hoop birdaha zahmetli bizim aldığımız evin sahibi evi taşındıktan sonra temizleyip bırakmış, Ay cıncık gibi, Bi mutlu olmuştum
Ben 10 gun dayandım, ıcip cıkardıgım oldu kaç kere, yenıden sogan suyu kaynatıyprdum, boşa gitti diye.. Cok zorlandım, bebegım ıcın dayandım ama, bebiş gelmedi
Ben de burnumu kapatıp kafaya dikiyorum valla, leke oldu Bi kaç gün, günde bir içtiğim halde, sonra korkup bıraktım 5 gün anca yapmışımdır. Denemediğin şey kalmamış kuzum işte elimizden ne geliyorsa yapıyoruz, gelicek inşallah annesi

Yaa düşükle mi sonuçlandı sonra benim şu an adetim geçeli 3-4 gün oldu belki de o yüzden görünmedi diye düşünmek istiyorum

Kızlar selam. Betaya bakınca yazarım demiştim. Bugün kan verdim 2515 çıktı ama karından kese görünmedi.
Beta hcg yüksek çıkmış canım, hemen görünmeyebilir, neden hamile olmayabilirsin demiş ki bu değerle. Yani adet tarihine göre kaç haftalık oluyor bu değer?

Amin canım inşallah

Evet çok belirgindi bende şaşırdım yarın daha net belli olur dediğin gibi hayırlısışuan daha kanama da yok kimyasalda kanama olmuyor mu

Şuan kanama yok, daha gelmedi bişey 4 gün oldu gecikmem, inşallah farklı bişey değildir de
Kuzum bana böyle olmuştu kimyasal gebelikti muhtemelen adet gibi oldu sonrasında ama yoğun pıhtılı ağrılı oldu ve normalden daha uzun sürdü... 5. haftada da olabiliyormuş beta sıfırlanınca adet geliyor. Ben de çok umutlanmıştım çizgiyi görünce inşallah senin öyle değildir bebiş gelir hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…