Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet tarihime göre 4 hafta 3 gün canım. Betsya bakmadan keseyi görmeyince hamile olmayabilirsin demişti
Bu doktorların saçma sapan cümle kuramaması ne olacak yahu her gebelikte öyle bir ihtimal var sanırım boş yada dış gebelik ihtimalini söylemeye çalışmış kafasız onu herkese söylüyorlar zaten herkeste o ihtimal oluyor başlarda önemli olan söyleyiş tarzı hamilelere stres yapma diyip stres yaptırıyor gıcıklar

Eveeet içtim sirkeli su beni fena yapıyor çörekotunun da tadı kokusu gelip duruyor sanki neyse katlancaz benim bir tane test sonucum çıkmış ANA negatif diyor böyle olması gerekiyordu zaten dimi?
Alışırsın bir kac güne
Evet kuzumm, negatif olması gerek.. Benım o degerim pozitif

Allahım konuları arkadan okumak ne zormuş ne okuduğumu unuttum resmenn ama bir haftaya inşallah bu yoğunluğundan eser kalmaz

İyi dilekte bulunan hepinize teşekkür ederim kızlar tek tek cevap veremedimev cidden çok güzel ama camlar dolaplar balkonlar uzun süre temizlik görmemiş yeni bebekleri olunca uğraşmayın demiştim çıkan arkadaşlarımdı zaten öyle olunca ciddi detay iş istiyor haliyle konuşmalara bir süre sonradan dahil olacağım gibi

Yaş muhabbetini kaçırmışım ama yaş demişken alt kat komşum taşınırken beni görmüş bizden önce çıkan arkadaşları aramış bu kız daha çocuk kaç yaşında da evli bunlar diye eşim yine triplere girdi evlendiğinimizden beri adam benim yüzümden birilerine açıklama yapıyor çocuk gelin almadım aramızda 4 yaş var diyegenç göstermek iyi derler ama benimki gençlikten ziyade lise fotoğrafım neyse şuan 28 yaşım da aynı yüzüm değişmiyor küçük ve zayıf olunca evlilikle ilgili şeylerde cidden hep karşımıza bir yadırgama olarak dönüyor

Alışırsın bir kac güne
Evet kuzumm, negatif olması gerek.. Benım o degerim pozitif
Aa öyle miydi ne demek oluyor pozitif olunca senin diğer sonuçlar çıkmış mıydı? Bu enabıza düşmemiş hastanenin sitesinden baktım birşekilde ama başka bir şey görünmüyor sonradan gelir mi acaba sadece buna bakmamıştır inşallah gıcık dahiliyeci enabızda işlemlerde lupus protein c protein s de yazıyordu sonradan mı çıkıyor acaba

Kolay gelsin kuzum temizlik biraz yorucu olacak belli ki mis gibi yaparsın ama sen şimdi yengeç başak karışımı pırıl pırıl yapar oraları yaa aynen benim de böyleydi sen de minyon tiplisin demek ben evlilik için kan verme sırasında beklerken eşim iki dakika uzaklaşınca ah yavruuum sen kaç yaşındasın ki aile izniyle mi evleniyorsun demişlerdi acıyarak bakmışlardı yok ben 25 yaşındayım çocuk gelin değilim diye açıklama yapmak zorunda kalmıştım

Kızlar selam. Betaya bakınca yazarım demiştim. Bugün kan verdim 2515 çıktı ama karından kese görünmedi.

İnşaallah canım Vajinal bakmadı doktor. Hamile olmayabilirsin dedi hatta
Canım bebeğin daha küçük keşke 1 hafta daha sabretseysin maksat erkenden stres yapma belki zamanla büyüdükçe kese gözükür kalp atışı duyulur bu doktorlarda nasıl yatanı bebek daha4 haftslik gozukmezki vajinadan da karından da sen stres yapma yeni yeni ins oluşur kalbi kesesi üzülme hemen erkenden 5. Haftadan sonra varsa gözükür o yüzden 10 gün daha bekle kanama olmasa bekle öyle git tekrar o zamana gelişir bir nsallahbebegin hem beta yüksek o ihtimali de düşün bebeğin dahakucuk pozitif ol canını sıkma olmasada Allah büyük

Bıraz gec cıkıyor bu sonuclar canım benımkıler 8 gunde cıkmıstı, cıkar onlar da bugun yarın, ana cıkmıs cunku..
Poztif olunca vucudun da antikor bulunuyor, acaba benımkı kucukken gecırdıgim eklem romatızmasından dolayı mı pozotf cıktı bılmıyorum, tek poztif oldugu ıcın doktor cok onemsemedı, ama rahım ıcı bagısıklık ıstedı sonradan ben bıraz kafaya takınca, bence benım bagısıklık yuzunden olmuyor.. Bakalım bugun yarın adet olurum, 15 gun sonra da o testı yapıcak... Ne cıkıcak cok merak edıyorum

Yaa düşükle mi sonuçlandı sonra benim şu an adetim geçeli 3-4 gün oldu belki de o yüzden görünmedi diye düşünmek istiyorum
Senin erkenmiş daha canım bence ondan gözükmüyor.Ben de bat günümde gittim hiçbir şey yoktu.Rahim çok kalındı kanda da pozitif olunca iğne başladık bi hafta sonra kese gözüktüktü.

Aynen umut vermeyeyim diye karalar bağlatıyorlar . olumsuza o kadar alıştırıyorlar ki gebelik normal seyrinde devam ederse sürpriz oluyor cidden

Yaa düşükle mi sonuçlandı sonra benim şu an adetim geçeli 3-4 gün oldu belki de o yüzden görünmedi diye düşünmek istiyorum
Benim problemim kan pıhtılaşmasıda olunca gelişim geride kalıyordu.Gece uyuyakalmışım,yoksa msjna dönerdim canım seni telaşlandırmak istemezdim İnşaAllah için ferah olsun stresten uzak dur bugünlerinde bol bol dua et.Bebeği görürsünüz inş. kucağına da almak nasip olur.

Canım Allah razı olsun yüreğime su serptin Dün çok üzülmüştüm ama şimdi öyle değil. Veren de alan da Allah. Nasibi varsa gelecek yoksa da Alllah en güzelini bilir deyip tevekkül ederiz.

Yaa evet ben de çok merak ediyorum senin sonucu canım. Sen yine bilinçlisin bu kadar araştırıyorsun doktorun da iyi ne insanlar var benim çocuğum olmuyor diye üzülüyor kimse de araştırmıyor

Allah razı olsun canım Rabbime dua ediyorum bu sefer sağlıklı olsun diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…