Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Siz bu kadar genç gösterince merak ettim yahu Ne güzel yaşlanmıyorsunuz.Ben de eczaneye gittiğimde çalışan kız kaçıncı gebelik diye sordu ben 4.diye söyleyince kendime bi tuhaf oldum.Çok genç gösteriyorsunuz dedi.Halbuki tek isteğim Taha'nın bi kardeşi olsun istiyordum yoksa bu yaşta bu kadar çocuk yapacak değilim

Allah razı olsun canım Rabbime dua ediyorum bu sefer sağlıklı olsun diye.
Amin canım.Allah yardımcın olsun ilk haftalar daha çok oluyor stres.Bana rahimde çok sıvı var dış gebelikten kaynaklı olabilir demişti ben hem tevekkül ettim pozitif olmaya çalıştım hem de ister istemez o hafta stres olmuştum.Çok şükür kalp atışını da duyduk.Rabbim'e emanet et kendini inş.o bi kapı açıyor.

Öyle yapıyorum rahatlıyorum canım. İnsan eliyle değil çok şükür bu gebeliğin sağlıklı olması olmaması. Tamamen Rabbimin elinde. En iyisini en güzelini o bilir

Olacak inşallah kardeş yolda az kaldı sağlıkla gelsin

Cidden temizlik konusunda büyük bir maraton beni bekliyor ya cidden zor oluyor birde eşim de yaşını asla göstermez zayıf o halde psikolojisi bozuldu bir ara iki üç sakalı beyazdı stresten onları boyamaya takmıştı

Yaa kıyamam erkeklere yakışıyor ya takmasın bişey diyen olursa aldım çıtırı ne olcakmış desin biz de yaşıtız hatta ben ay olarak büyüğüm ama eşim normal yaşını gösterir bu sene yıprandık biraz bebiş olunca toparlarız yine inşallah

Canım vajinal baktırmadım. Doktor betayı görmeden hamilesin diyemeyiz dediği için hiç vajinal yolla bakma gereksinimi duymadı. Beta bu ilkti ikinciyi çarşamba vericem inşaallah artar.
Bence vajinal baktırsan gorurdun cnm içini ferah tut bence herşey yolunda

Kendini çok yıpratmadan yap canım belki gebelik falan olur Allah korusun birşey olmasın.Ben de herşeye yetişmeye çalışırım kendimi yıpratırım sonra.Ne güzel canım genç bi çiftsiniz insanlar neler yapıyor genç göstermek için.

Bu sene eşim de çok yıprandı o az olan beyazı saçına sakalına aralıklı yayıldı resmen iki üç ayda adamın çoğunlukla takmıyor şakaya vuruyor ama hiç tanımadığı insanlar bişey deyince bazen heyheyleniyor

İnşaAllah canım olur.Toparlanırız hep birlikte yeter ki sağlık problemlerimiz olmasın.Bizimde 2,5 yaş var aramızda yaşını gösteriyor benim eşimde önemli olan iyi anlaşıp arkadaş olabilmek zaten.

Tabi canım onlar da çok yıpranıyor inşallah biter bu günler sizin yeni evden çok umutluyum ben bereketli olur inşallah bebiş de gelir

Kızlar anca gelebildim etiketlemişsiniz beni, kan değerim 0,421 çıktı yani bebiş yok, ama gecikmem devam ediyor şimdi doktora mesaj attım bakalım ne diyecek, hayırlısı olsun inşallah, üzülmedim aslında sadece sasırmıştım, çünkü biz bir kac ay sonra denemeye karar vermiştik, olsaydı korunurken olacaktı, güzel de olurdu ama nasip inşallah bir kaç ay sonra sağlıklı hayırlı bir gebelik sürecine girerim
Şuan istediğim bir an önce regli olmak

Aynen öyle maşşallah allah bozmasın sevgimizi saygımızı

Kimyasal olmuş olabilir cnm o zaman çünkü testte vardı

Yaa evet ben de çok merak ediyorum senin sonucu canım. Sen yine bilinçlisin bu kadar araştırıyorsun doktorun da iyi ne insanlar var benim çocuğum olmuyor diye üzülüyor kimse de araştırmıyor
Şükürler olsun, arastırıp tedavisine bakmak ıcın imkanımız var, ben 2 yıl hıc doktora gidemedim, kucuk Bı ılcede calısıyorduk, maddi olarak Tamamsın ama yol zaman, ızın sorun oluyordu.. Hayırlısı olsun hakkımızda hepımızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…