- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
- 83
Ne demek kuzum gerçekler bunlar içini ferah tut senRahatlattın beni canım yaAllah razı olsun
Evet karşılarında robot var sanki düzgün anlatsa ölecekAynen umut vermeyeyim diye karalar bağlatıyorlar .olumsuza o kadar alıştırıyorlar ki gebelik normal seyrinde devam ederse sürpriz oluyor cidden
Siz bu kadar genç gösterince merak ettim yahuKolay gelsin kuzum temizlik biraz yorucu olacak belli ki mis gibi yaparsın ama sen şimdi yengeç başak karışımı pırıl pırıl yapar oralarıyaa aynen benim de böyleydi sen de minyon tiplisin demek ben evlilik için kan verme sırasında beklerken eşim iki dakika uzaklaşınca ah yavruuum sen kaç yaşındasın ki aile izniyle mi evleniyorsun demişlerdi acıyarak bakmışlardı yok ben 25 yaşındayım çocuk gelin değilim diye açıklama yapmak zorunda kalmıştım
Amin canım.Allah razı olsun canımRabbime dua ediyorum bu sefer sağlıklı olsun diye.
Öyle yapıyorum rahatlıyorum canım. İnsan eliyle değil çok şükür bu gebeliğin sağlıklı olması olmaması. Tamamen Rabbimin elinde. En iyisini en güzelini o bilirAmin canım.Allah yardımcın olsun ilk haftalar daha çok oluyor stres.Bana rahimde çok sıvı var dış gebelikten kaynaklı olabilir demişti ben hem tevekkül ettim pozitif olmaya çalıştım hem de ister istemez o hafta stres olmuştum.Çok şükür kalp atışını da duyduk.Rabbim'e emanet et kendini inş.o bi kapı açıyor.
Olacak inşallah kardeş yolda az kaldı sağlıkla gelsinSiz bu kadar genç gösterince merak ettim yahuNe güzel yaşlanmıyorsunuz.Ben de eczaneye gittiğimde çalışan kız kaçıncı gebelik diye sordu ben 4.diye söyleyince kendime bi tuhaf oldum. Çok genç gösteriyorsunuz dedi.Halbuki tek isteğim Taha'nın bi kardeşi olsun istiyordum yoksa bu yaşta bu kadar çocuk yapacak değilim
Cidden temizlik konusunda büyük bir maraton beni bekliyorKolay gelsin kuzum temizlik biraz yorucu olacak belli ki mis gibi yaparsın ama sen şimdi yengeç başak karışımı pırıl pırıl yapar oralarıyaa aynen benim de böyleydi sen de minyon tiplisin demek ben evlilik için kan verme sırasında beklerken eşim iki dakika uzaklaşınca ah yavruuum sen kaç yaşındasın ki aile izniyle mi evleniyorsun demişlerdi acıyarak bakmışlardı yok ben 25 yaşındayım çocuk gelin değilim diye açıklama yapmak zorunda kalmıştım
Yaa kıyamam erkeklere yakışıyor ya takmasın bişey diyen olursa aldım çıtırı ne olcakmış desinCidden temizlik konusunda büyük bir maraton beni bekliyorya cidden zor oluyor birde eşim de yaşını asla göstermez zayıf o halde psikolojisi bozuldu bir ara iki üç sakalı beyazdı stresten onları boyamaya takmıştı
Bence vajinal baktırsan gorurdun cnm içini ferah tut bence herşey yolundaCanım vajinal baktırmadım. Doktor betayı görmeden hamilesin diyemeyiz dediği için hiç vajinal yolla bakma gereksinimi duymadı. Beta bu ilkti ikinciyi çarşamba vericem inşaallah artar.
Bence vajinal baktırsan gorurdun cnm içini ferah tut bence herşey yolunda
Kendini çok yıpratmadan yap canım belki gebelik falan olur Allah korusun birşey olmasın.Cidden temizlik konusunda büyük bir maraton beni bekliyorya cidden zor oluyor birde eşim de yaşını asla göstermez zayıf o halde psikolojisi bozuldu bir ara iki üç sakalı beyazdı stresten onları boyamaya takmıştı
Bu sene eşim de çok yıprandı o az olan beyazı saçına sakalına aralıklı yayıldı resmen iki üç ayda adamınYaa kıyamam erkeklere yakışıyor ya takmasın bişey diyen olursa aldım çıtırı ne olcakmış desinbiz de yaşıtız hatta ben ay olarak büyüğüm ama eşim normal yaşını gösterir bu sene yıprandık biraz bebiş olunca toparlarız yine inşallah
İnşaAllah canım olur.Yaa kıyamam erkeklere yakışıyor ya takmasın bişey diyen olursa aldım çıtırı ne olcakmış desinbiz de yaşıtız hatta ben ay olarak büyüğüm ama eşim normal yaşını gösterir bu sene yıprandık biraz bebiş olunca toparlarız yine inşallah
Canım korkma daha çok minik, bana doktorum, adet günün 1 hafta geciksin öyle gel dedi, içini ferah tutYaa düşükle mi sonuçlandı sonrabenim şu an adetim geçeli 3-4 gün oldu belki de o yüzden görünmedi diye düşünmek istiyorum
Tabi canım onlar da çok yıpranıyorBu sene eşim de çok yıprandı o az olan beyazı saçına sakalına aralıklı yayıldı resmen iki üç ayda adamınçoğunlukla takmıyor şakaya vuruyor ama hiç tanımadığı insanlar bişey deyince bazen heyheyleniyor
Aynen öyle maşşallah allah bozmasın sevgimizi saygımızıİnşaAllah canım olur.Toparlanırız hep birlikte yeter ki sağlık problemlerimiz olmasın.Bizimde 2,5 yaş var aramızda yaşını gösteriyor benim eşimde önemli olan iyi anlaşıp arkadaş olabilmek zaten.
Kimyasal olmuş olabilir cnm o zaman çünkü testte vardıKızlar anca gelebildim etiketlemişsiniz beni, kan değerim 0,421 çıktıyani bebiş yok, ama gecikmem devam ediyor şimdi doktora mesaj attım bakalım ne diyecek, hayırlısı olsun inşallah, üzülmedim aslında sadece sasırmıştım, çünkü biz bir kac ay sonra denemeye karar vermiştik, olsaydı korunurken olacaktı, güzel de olurdu ama nasip inşallah bir kaç ay sonra sağlıklı hayırlı bir gebelik sürecine girerim
Şuan istediğim bir an önce regli olmak
Belki de canım olabilir, tam bilmiyorum ama bakalım doktorum ne diyecekKimyasal olmuş olabilir cnm o zaman çünkü testte vardı
Şükürler olsun, arastırıp tedavisine bakmak ıcın imkanımız var, ben 2 yıl hıc doktora gidemedim, kucuk Bı ılcede calısıyorduk, maddi olarak Tamamsın ama yol zaman, ızın sorun oluyordu.. Hayırlısı olsun hakkımızda hepımızınYaa evet ben de çok merak ediyorum senin sonucu canım. Sen yine bilinçlisin bu kadar araştırıyorsun doktorun da iyi ne insanlar var benim çocuğum olmuyor diye üzülüyor kimse de araştırmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?