Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa bence sen kımyasal oldun, yarına adet olursun hayırlı zamanda gelecek ınsallah

Geçmiş olsun canım neyseki stres yapmiyon aynen dediğin gibi adet ol sağlıklı birsekilde gebelik yasarsin inşallah

Herşeyin hayırlısı olsun canım İstediğiniz zaman da olur inş.
Amin canım benim inşallahsen gebersin dua et bizlere
Yaa bence sen kımyasal oldun, yarına adet olursun hayırlı zamanda gelecek ınsallah
Olabilir canım, bilmiyorum ki, inşallah o zamanı bekliyorum bende
Geçmiş olsun canım neyseki stres yapmiyon aynen dediğin gibi adet ol sağlıklı birsekilde gebelik yasarsin inşallah
Çok sağol canım Allah razı olsun inşallah

Evet benim de en büyük sıkıntım izin almak hep bi bahane bul falan eziyet oluyor bu ay da bebiş olmazsa ilaçla takip edicek nasıl gidicem sürekli kara kara onu düşünüyorum tüp bebek yaptırsak onda da aynı problem var maddiyat sorun değil zaman ve izin büyük problem Hayırlısı olsun hepimiz için

Tüp bebek yaptırcaksan yıllık ızın kullan canım, yumurta kontrolunde 2 gune bır cagırabılır, sonlara dogru hergun bıle cagırdı gı oluyordu, transfer sonrası dınlenmen gerek.. Ama ınsallah bunların hıc bırıne gerek kalmadan bebiş gelir

Hayırlı sağlıklı ve zamanında olsun inşallah kuzum benim böyle olduktan sonra test yapmaya korkar oldum resmen...

Selam kızlar nasılsınızzz
ben çok giremiyorum şu aralar baya yoğunluk var..
inşallah yeni bebiş haberleri vardır şimdiden hayırlı olsunn..sağlıkla gelsinlerr
diğer arkadaşlarıma da tez zamanda çift çift çizgiler diliyorumm
bizim bugün kontrolümüz vardı cinsiyette öğrendik oğluş geliyormuş
ben kendi kendimi nasıl kıza hazırladıysam şoktan çıkamadım
Rabbim nerde varsa sağ salim kavuştursun inşallah hepimizi arkadaşlarım

Çok sağ ol canım işte bunlara yıllık izin de dayanmaz bir de ben 2 hafta yokum diyip gidemiyorsun ille bi açıklama istiyorlar çok yordu bu konu bakalım şu ilacı da bi deneyeyim de neydi femara falan mı onları da hiç bilmiyorum burada denk geldiğim kadarıyla işte pko da işe yarıyor sanırım inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz

Evet evet o ılacları cok kullanan var melinda- da yanlıs hatırlamıyorsam onu kullandıgın ay gebe kaldı, daha detaylı bılgı verebilir sana

Yaaa ben de nerelerde bu kız diyordum oğluş geliyor oğluş hepsi ayrı güzel yeter ki sağlıklı olsun maşşallah kuzuya senin ilk bebiş dimi zaten pek tatlı olur o annesiii

Yaaa ben de nerelerde bu kız diyordum oğluş geliyor oğluş hepsi ayrı güzel yeter ki sağlıklı olsun maşşallah kuzuya senin ilk bebiş dimi zaten pek tatlı olur o annesiii
sorma canım ya işlerim yoğundu bu aralar bide kendimde bulantı baş dönmesi çok oluyor hiç halim yoktu uzak kaldım valla geliyormuş oğluş babamız bana çaktırmasa da içten içten erkek bekliyormuş meğerse ağlıcaktı nerdeyse ilk bebiş nasipse kuzum ben nasıl bi anaysam 10 haftadır kız diye seviyorum resmen hiç hissedememişim yazık bana

Çok tatlı bi anasın kendine haksızlık etme ama bilmeden de kızım diye sevmek hahaha çok güldüm hadi bakalım hayırlısı olsun sağlıkla doğsun büyüsün inşallahh

Hayırlı sağlıklı ve zamanında olsun inşallah kuzum benim böyle olduktan sonra test yapmaya korkar oldum resmen...
Haklısın canım ne diyeyim bende test yapmaya korkarım artık sanırımsana da bütün buradaki arkadaşlarıma da sağlıkla hayırla bebişler diliyorum
Gözü aydın canım, sağlıkla gelsin inşallah erkek çocukları anneye düşkün olur

Evet evet o ılacları cok kullanan var melinda- da yanlıs hatırlamıyorsam onu kullandıgın ay gebe kaldı, daha detaylı bılgı verebilir sana
Evet PembeAnkaKusu bende pko yok ama olmasa da veriyorlar yumurtlamayı desteklemek adına bana düşük dozdan vermişti günde bir kere kullandım, çatlatma iğnesi olmadım, bir de rahim filmi çektirdim o ay

Evet PembeAnkaKusu bende pko yok ama olmasa da veriyorlar yumurtlamayı desteklemek adına bana düşük dozdan vermişti günde bir kere kullandım, çatlatma iğnesi olmadım, bir de rahim filmi çektirdim o ay
Ay ne güzelmiş ya maşşallah canım inşallah bende de işe yarar rahim filmi çektirdiğin ay denemeye izin var mı? Ben de çektirmek istiyordum ama deneme olayını erteler diye vazgeçmiştim gittiğimde doktoruma söyleyeyim

Bende hsg çektirdiğim ay gebe kalmıştım canım. Aşılama için gitmiştim. Aşılama öncesi hsg çektirdi gebe kalmıştım. Gerçi o bebeğimi 14 haftalıkken kaybettim. Nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…