- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Herşeyin hayırlısı olsun canım İstediğiniz zaman da olur inş.Belki de canım olabilir, tam bilmiyorum ama bakalım doktorum ne diyecek
Yaa bence sen kımyasal oldun, yarına adet olursunKızlar anca gelebildim etiketlemişsiniz beni, kan değerim 0,421 çıktıyani bebiş yok, ama gecikmem devam ediyor şimdi doktora mesaj attım bakalım ne diyecek, hayırlısı olsun inşallah, üzülmedim aslında sadece sasırmıştım, çünkü biz bir kac ay sonra denemeye karar vermiştik, olsaydı korunurken olacaktı, güzel de olurdu ama nasip inşallah bir kaç ay sonra sağlıklı hayırlı bir gebelik sürecine girerim
Şuan istediğim bir an önce regli olmak
Geçmiş olsun canım neyseki stres yapmiyonKızlar anca gelebildim etiketlemişsiniz beni, kan değerim 0,421 çıktıyani bebiş yok, ama gecikmem devam ediyor şimdi doktora mesaj attım bakalım ne diyecek, hayırlısı olsun inşallah, üzülmedim aslında sadece sasırmıştım, çünkü biz bir kac ay sonra denemeye karar vermiştik, olsaydı korunurken olacaktı, güzel de olurdu ama nasip inşallah bir kaç ay sonra sağlıklı hayırlı bir gebelik sürecine girerim
Amin canım benim inşallahHerşeyin hayırlısı olsun canım İstediğiniz zaman da olur inş.
Olabilir canım, bilmiyorum ki, inşallah o zamanı bekliyorum bendeYaa bence sen kımyasal oldun, yarına adet olursunhayırlı zamanda gelecek ınsallah
Çok sağol canım Allah razı olsun inşallahGeçmiş olsun canım neyseki stres yapmiyonaynen dediğin gibi adet ol sağlıklı birsekilde gebelik yasarsin inşallah
Sağ ol canım içimi rahatlattınCanım korkma daha çok minik, bana doktorum, adet günün 1 hafta geciksin öyle gel dedi, içini ferah tut
Ben özelikle doktor randevularını baya sonraya alırımSağ ol canım içimi rahatlattın10 gün sonraya randevu aldım zaten
Evet benim de en büyük sıkıntım izin almak hep bi bahane bul falan eziyet oluyor bu ay da bebiş olmazsa ilaçla takip edicek nasıl gidicem sürekli kara kara onu düşünüyorum tüp bebek yaptırsak onda da aynı problem var maddiyat sorun değil zaman ve izin büyük problemŞükürler olsun, arastırıp tedavisine bakmak ıcın imkanımız var, ben 2 yıl hıc doktora gidemedim, kucuk Bı ılcede calısıyorduk, maddi olarak Tamamsın ama yol zaman, ızın sorun oluyordu.. Hayırlısı olsun hakkımızda hepımızın
Tüp bebek yaptırcaksan yıllık ızın kullan canım, yumurta kontrolunde 2 gune bır cagırabılır, sonlara dogru hergun bıle cagırdı gı oluyordu, transfer sonrası dınlenmen gerek.. Ama ınsallah bunların hıc bırıne gerek kalmadan bebiş gelirEvet benim de en büyük sıkıntım izin almak hep bi bahane bul falan eziyet oluyor bu ay da bebiş olmazsa ilaçla takip edicek nasıl gidicem sürekli kara kara onu düşünüyorum tüp bebek yaptırsak onda da aynı problem var maddiyat sorun değil zaman ve izin büyük problemHayırlısı olsun hepimiz için
Hayırlı sağlıklı ve zamanında olsun inşallah kuzumKızlar anca gelebildim etiketlemişsiniz beni, kan değerim 0,421 çıktıyani bebiş yok, ama gecikmem devam ediyor şimdi doktora mesaj attım bakalım ne diyecek, hayırlısı olsun inşallah, üzülmedim aslında sadece sasırmıştım, çünkü biz bir kac ay sonra denemeye karar vermiştik, olsaydı korunurken olacaktı, güzel de olurdu ama nasip inşallah bir kaç ay sonra sağlıklı hayırlı bir gebelik sürecine girerim
Çok sağ ol canımTüp bebek yaptırcaksan yıllık ızın kullan canım, yumurta kontrolunde 2 gune bır cagırabılır, sonlara dogru hergun bıle cagırdı gı oluyordu, transfer sonrası dınlenmen gerek.. Ama ınsallah bunların hıc bırıne gerek kalmadan bebiş gelir
Evet evet o ılacları cok kullanan varÇok sağ ol canımişte bunlara yıllık izin de dayanmaz bir de ben 2 hafta yokum diyip gidemiyorsun ille bi açıklama istiyorlar çok yordu bu konu bakalım şu ilacı da bi deneyeyim de neydi femara falan mı onları da hiç bilmiyorum burada denk geldiğim kadarıyla işte pko da işe yarıyor sanırım inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz
Yaaa ben de nerelerde bu kız diyordumSelam kızlar nasılsınızzz
ben çok giremiyorum şu aralar baya yoğunluk var..
inşallah yeni bebiş haberleri vardır şimdiden hayırlı olsunn..sağlıkla gelsinlerr
diğer arkadaşlarıma da tez zamanda çift çift çizgiler diliyorumm
bizim bugün kontrolümüz vardı cinsiyette öğrendik oğluş geliyormuş
ben kendi kendimi nasıl kıza hazırladıysam şoktan çıkamadım
Rabbim nerde varsa sağ salim kavuştursun inşallah hepimizi arkadaşlarım
sorma canım ya işlerim yoğundu bu aralar bide kendimde bulantı baş dönmesi çok oluyor hiç halim yoktu uzak kaldımYaaa ben de nerelerde bu kız diyordumoğluş geliyor oğluş hepsi ayrı güzel yeter ki sağlıklı olsun maşşallah kuzuya senin ilk bebiş dimi zaten pek tatlı olur o annesiii
Çok tatlı bi anasın kendine haksızlık etme ama bilmeden de kızım diye sevmek hahaha çok güldümsorma canım ya işlerim yoğundu bu aralar bide kendimde bulantı baş dönmesi çok oluyor hiç halim yoktu uzak kaldımvalla geliyormuş oğluş babamız bana çaktırmasa da içten içten erkek bekliyormuş meğerse ağlıcaktı nerdeyse ilk bebiş nasipse kuzum ben nasıl bi anaysam 10 haftadır kız diye seviyorum resmen hiç hissedememişim yazık bana
Haklısın canım ne diyeyim bende test yapmaya korkarım artık sanırımHayırlı sağlıklı ve zamanında olsun inşallah kuzumbenim böyle olduktan sonra test yapmaya korkar oldum resmen...
Gözü aydın canım, sağlıkla gelsin inşallahSelam kızlar nasılsınızzz
ben çok giremiyorum şu aralar baya yoğunluk var..
inşallah yeni bebiş haberleri vardır şimdiden hayırlı olsunn..sağlıkla gelsinlerr
diğer arkadaşlarıma da tez zamanda çift çift çizgiler diliyorumm
bizim bugün kontrolümüz vardı cinsiyette öğrendik oğluş geliyormuş
ben kendi kendimi nasıl kıza hazırladıysam şoktan çıkamadım
Rabbim nerde varsa sağ salim kavuştursun inşallah hepimizi arkadaşlarım
EvetEvet evet o ılacları cok kullanan varmelinda- da yanlıs hatırlamıyorsam onu kullandıgın ay gebe kaldı, daha detaylı bılgı verebilir sana
Ay ne güzelmiş ya maşşallah canım inşallah bende de işe yararEvetPembeAnkaKusu bende pko yok ama olmasa da veriyorlar yumurtlamayı desteklemek adına bana düşük dozdan vermişti günde bir kere kullandım, çatlatma iğnesi olmadım, bir de rahim filmi çektirdim o ay
Bende hsg çektirdiğim ay gebe kalmıştım canım. Aşılama için gitmiştim. Aşılama öncesi hsg çektirdi gebe kalmıştım. Gerçi o bebeğimi 14 haftalıkken kaybettim. NasipAy ne güzelmiş ya maşşallah canım inşallah bende de işe yararrahim filmi çektirdiğin ay denemeye izin var mı? Ben de çektirmek istiyordum ama deneme olayını erteler diye vazgeçmiştim gittiğimde doktoruma söyleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?