- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
- 83
Sağ ol kuzumBende hsg çektirdiğim ay gebe kalmıştım canım. Aşılama için gitmiştim. Aşılama öncesi hsg çektirdi gebe kalmıştım. Gerçi o bebeğimi 14 haftalıkken kaybettim. Nasip
Amin inşallah. Bugün biraz kanamam oldu doktora gittim kalp atışı var kese düzgün ama kanama oldu anlamadım. Progestan gğnde üç kez verdi. Bir de proluton depot verdi haftada bir gün iğne. Kanamayı görünce karnım ağrımaya başladı. Şimdi biraz uzandım yarında tatil bakalım bi kaç gün dinleneyim inşallah geçer.Sağ ol kuzumbu bebişin sağlıkla doğsun inşallah
Bol bol dinlen İnşaAllah geçer.Amin inşallah. Bugün biraz kanamam oldu doktora gittim kalp atışı var kese düzgün ama kanama oldu anlamadım. Progestan gğnde üç kez verdi. Bir de proluton depot verdi haftada bir gün iğne. Kanamayı görünce karnım ağrımaya başladı. Şimdi biraz uzandım yarında tatil bakalım bi kaç gün dinleneyim inşallah geçer.
Yasak değil tam tersi denememizi istiyorlar çünkü ilk birkaç ay gebelik şansı artıyorAy ne güzelmiş ya maşşallah canım inşallah bende de işe yararrahim filmi çektirdiğin ay denemeye izin var mı? Ben de çektirmek istiyordum ama deneme olayını erteler diye vazgeçmiştim gittiğimde doktoruma söyleyeyim
Yaaa❤ sağlıkla gelsin oğlusunSelam kızlar nasılsınızzz
ben çok giremiyorum şu aralar baya yoğunluk var..
inşallah yeni bebiş haberleri vardır şimdiden hayırlı olsunn..sağlıkla gelsinlerr
diğer arkadaşlarıma da tez zamanda çift çift çizgiler diliyorumm
bizim bugün kontrolümüz vardı cinsiyette öğrendik oğluş geliyormuş
ben kendi kendimi nasıl kıza hazırladıysam şoktan çıkamadım
Rabbim nerde varsa sağ salim kavuştursun inşallah hepimizi arkadaşlarım
Maşallahh sizeSelam kızlar nasılsınızzz
inşallah yeni bebiş haberleri vardır şimdiden hayırlı olsunn..sağlıkla gelsinlerr
Öyleymiş canım. Düşük yaptığımda bu değer 10.günde çıkmış şimdi 4.günde. Her gebelik bile aynı değilBen özelikle doktor randevularını baya sonraya alırıminşallah 10 gün sonra miniği de görürsün canım döllenmeyle de alakalı kimi geç dölleniyor kimi erken
Sağlıkla gelsin yakışıklı insSelam kızlar nasılsınızzz
Sağlıkla gelsin yakışıklı ins@Sohrab cnm baska kimlerin cinsiyeti belli kacirmis olabilirim
Yaa oğlan senesi oldu gibi maşallah
Acaba bizim ne olcak kuzuYaa oğlan senesi oldu gibi maşallahtüm bebişlere Liloş ta cinsiyeti erkek demişti.
Ayy doğruAcaba bizim ne olcak kuzu
İyiyiz canım, geçen hafta hsg çektirdim şükür hiç bi sorun çıkmadı. Beklemelerdeyiz şu aralar. Sen napiyosun nasılsın
Kuzum dinlen iyiceAmin inşallah. Bugün biraz kanamam oldu doktora gittim kalp atışı var kese düzgün ama kanama oldu anlamadım. Progestan gğnde üç kez verdi. Bir de proluton depot verdi haftada bir gün iğne. Kanamayı görünce karnım ağrımaya başladı. Şimdi biraz uzandım yarında tatil bakalım bi kaç gün dinleneyim inşallah geçer.
Ayyy süpermiş söyleyeyim inşallah çekelim derYasak değil tam tersi denememizi istiyorlar çünkü ilk birkaç ay gebelik şansı artıyorbiz tüpe başlayacaktık benim bekleyecek halim kalmamıştı senin rahim filmi çektirmen şart değil ama önceden bir görsek iyi olur hem belki bu ay kendin kalırsın dedi doktorum gerçekten de öyle oldu,hatta sırf bu yüzden denemek için istediğini düşünüyorum bana tüp yapmak istemiyordu işlem sonrası 3-5 gün yasak veriyorlar sadece, o arada erken yumurtlamazsan sorun olmaz yani yakalarsın bir de o ay eşimin ısrarıyla denedim psikolojim gerçekten bitmişti hiç umudum yoktu iyi ki denemişim inşallah senin de öyle olur kalpten diliyorum
Benim de açlık kan şekerim biraz yüksek çıkmıştı 98 di doktor gebelikte 90 nın altında isterim dedi şekersiz beslenmeye başladım bir hafta olmadan 80 e düştü bence şekersiz beslenmeye geçersen düşer benim gebeliğim devam etmedi sonra takip etmedim ama bir kaç ay geçince de 21 gün şekersiz yaptım Sanırım düşmüştürKızlar bugün rutin gebelik tahlillerini yaptırdım ama glukoz çok yüksek çıktı. Bu durumda ne yapılır bilen var mı aranızda?
Bence de çektir canım hatta gebelik düşünüpte belli bir süredir bekleyen arkadaşlar çektirmeli.Benim çevremde ardından hamile kalanlar oldu.Vesile olur sanada inş.Kuzum dinlen iyicekalp atışı nasıl normal atıyor mu? Yavaş değil dimi?
Ayyy süpermiş söyleyeyim inşallah çekelim derben kaçtır söylüyorum açıklıyor gerek yok diyor ikna edip gönderiyor ama bekleyecek takatim kalmadı
Ben de birkaç gündür pek dikkat etmiyordum yediklerime. Artık dikkat edeceğimBenim de açlık kan şekerim biraz yüksek çıkmıştı 98 di doktor gebelikte 90 nın altında isterim dedi şekersiz beslenmeye başladım bir hafta olmadan 80 e düştü bence şekersiz beslenmeye geçersen düşer benim gebeliğim devam etmedi sonra takip etmedim ama bir kaç ay geçince de 21 gün şekersiz yaptım Sanırım düşmüştür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?