Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağ ol kuzum bu bebişin sağlıkla doğsun inşallah
Amin inşallah. Bugün biraz kanamam oldu doktora gittim kalp atışı var kese düzgün ama kanama oldu anlamadım. Progestan gğnde üç kez verdi. Bir de proluton depot verdi haftada bir gün iğne. Kanamayı görünce karnım ağrımaya başladı. Şimdi biraz uzandım yarında tatil bakalım bi kaç gün dinleneyim inşallah geçer.

Bol bol dinlen İnşaAllah geçer.Kimisinde bebek büyüyene kadar kanama oluyor normal olabiliyor yani hatta Dr.lar bile sebebini bilemiyormuş.Ben kürtaj olurken bi bayan gebe vardı o söylemişti.

Yasak değil tam tersi denememizi istiyorlar çünkü ilk birkaç ay gebelik şansı artıyorbiz tüpe başlayacaktık benim bekleyecek halim kalmamıştı senin rahim filmi çektirmen şart değil ama önceden bir görsek iyi olur hem belki bu ay kendin kalırsın dedi doktorum gerçekten de öyle oldu,hatta sırf bu yüzden denemek için istediğini düşünüyorum bana tüp yapmak istemiyorduişlem sonrası 3-5 gün yasak veriyorlar sadece, o arada erken yumurtlamazsan sorun olmaz yani yakalarsın bir de o ay eşimin ısrarıyla denedim psikolojim gerçekten bitmişti hiç umudum yoktu iyi ki denemişim inşallah senin de öyle olur kalpten diliyorum

Yaaa❤ sağlıkla gelsin oğlusun

Maşallahh size bu aralar hep oğlan haberler geliyor yalnız

Kızlar bugün rutin gebelik tahlillerini yaptırdım ama glukoz çok yüksek çıktı. Bu durumda ne yapılır bilen var mı aranızda?

Ben özelikle doktor randevularını baya sonraya alırım inşallah 10 gün sonra miniği de görürsün canımdöllenmeyle de alakalı kimi geç dölleniyor kimi erken
Öyleymiş canım. Düşük yaptığımda bu değer 10.günde çıkmış şimdi 4.günde. Her gebelik bile aynı değil Sağ olun iyi ki varsınız hepiniz yoksa ben o doktorun söylediklerine takılıp kalacaktım

Sağlıkla gelsin yakışıklı ins@Sohrab cnm baska kimlerin cinsiyeti belli kacirmis olabilirim

Kuzum dinlen iyice kalp atışı nasıl normal atıyor mu? Yavaş değil dimi?

Ayyy süpermiş söyleyeyim inşallah çekelim der ben kaçtır söylüyorum açıklıyor gerek yok diyor ikna edip gönderiyor ama bekleyecek takatim kalmadı

Kızlar bugün rutin gebelik tahlillerini yaptırdım ama glukoz çok yüksek çıktı. Bu durumda ne yapılır bilen var mı aranızda?
Benim de açlık kan şekerim biraz yüksek çıkmıştı 98 di doktor gebelikte 90 nın altında isterim dedi şekersiz beslenmeye başladım bir hafta olmadan 80 e düştü bence şekersiz beslenmeye geçersen düşer benim gebeliğim devam etmedi sonra takip etmedim ama bir kaç ay geçince de 21 gün şekersiz yaptım Sanırım düşmüştür

Bence de çektir canım hatta gebelik düşünüpte belli bir süredir bekleyen arkadaşlar çektirmeli.Benim çevremde ardından hamile kalanlar oldu.Vesile olur sanada inş.Ya ben sana ne zaman dua etsem üzerine ezan okunuyorKabul olur dualar inş.

Ben de birkaç gündür pek dikkat etmiyordum yediklerime. Artık dikkat edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…