Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyiyiz canım, geçen hafta hsg çektirdim şükür hiç bi sorun çıkmadı. Beklemelerdeyiz şu aralar. Sen napiyosun nasılsın
Çok şükür canım, sevındım iyi olmana, Allahım saglıkla hayırlısıyla nasıp etsın inşallah

Amiiin çok tatlısın kuzum allah razı olsun senden yüzün hep gülsün bakalım adet olmadım hala olayım da gidicem sonuçlarımı da götürürüm bu gidişle çıkar ben gidene kadar Bugün bağışıklıkla ilgili ANA değeri belli oldu negatifmiş inşallah diğer sonuçlar da güzel çıkar

Dün ilk kalp atışı için gittim doktora düne göre bugün daha hızlı atıyordu kalbi. Doktorda dedi düne göre biraz daha canlanmış dedi

Dün ilk kalp atışı için gittim doktora düne göre bugün daha hızlı atıyordu kalbi. Doktorda dedi düne göre biraz daha canlanmış dedi
Heh iyi kuzum çok şükür maşşallah benim de kanamam olmuştu ama kalbi yavaş atıyordu dinletmemişti doktor ondan merak ettim senin pıhtılaşma falan bakılmış mıydı? İlaç kullanıyor musun onun için?

Ben de birkaç gündür pek dikkat etmiyordum yediklerime. Artık dikkat edeceğim
Ama şimdiki doktoruma bu durumu söyleyince önemsemedi bence pirinç patates çikolata falan yeme düzelir önemli olsaydı dikkat et derdi sağlıkla evladınıza kavuşmanız dileğiyle

Hayırlısı olsun kuzum hakkında inşallah, inşallah hemen olursun da denemeler başlar, bu ay mı başlayacaktın yoksa yeni

Faktör iki bozukluğum var. Coraspirin kullanıyorum. Asıl doktorum kalp atışını duyduktan sonra kleksana da ekleriz demişti. Bu doktor kanama var diye şuan sadece coraspirinle devam edelim kanaman kesilince klelsanda ekleriz dedi. Asıl doktoruma cuma günü gidecem zaten. İnşallah o zamana kadar kanamam kesilir.

Tüp doktorun rapor yazabilir kuzum gideceğin günlerde, maddiyat da olması lazım tabi bu işler için bak var diyorsun çok şükür, tabi normalinden olsun temennimiz öyle, ama bu kadar da kendini yıpratma 1 tane hayatımız ömrümüz var. Keşkelerin olmasın..

Hayırlısı olsun canım ya. Herşey gönlüne göre olsun. Rabbim bütün güzellikleri gönlüne göre versin hayırlı zamanlarda en hayırlısını ve en sağlıklısını versin

Hayırlısı olsun kuzum hakkında inşallah, inşallah hemen olursun da denemeler başlar, bu ay mı başlayacaktın yoksa yeni
Amin canım benim inşallah, temmuz Agustos gibi başlarız diye düşünüyorduk canım, zaten daha 2.reglim olacak biraz zaman gecerse daha iyi olur diye düşündüm, memlekete gideceğiz temiz hava da iyi gelir

Sağlıkla kavuşun inşallah canım benim maşallah size öyle oluyor ya alıştın mı bir fikre şaşırıyorsun

Amin canım benim inşallah, temmuz Agustos gibi başlarız diye düşünüyorduk canım, zaten daha 2.reglim olacak biraz zaman gecerse daha iyi olur diye düşündüm, memlekete gideceğiz temiz hava da iyi gelir
Evet canım iyi düşünmüş sün sen de bünyen de biraz toparlanmış olur Allah Nasib etsin inşallah oooh gezmeler tozmalar

Hayırlısı olsun canım ya. Herşey gönlüne göre olsun. Rabbim bütün güzellikleri gönlüne göre versin hayırlı zamanlarda en hayırlısını ve en sağlıklısını versin
Allah razı olsun canım, dualarım hep hayırlısını diledi sağlığını hayırlı zamanda olanı ama şu gecikme insanı psikolojik olarak zorluyormuş
Rabbim seninde bebeğini sana bağışlasın sağlıkla hayırla gelsin inşallah canım

Tamam canım ilaçları da kullanıyorsun inşallah kesilir kanaman
Kuzum problem şu ki rapor yazılınca sebebi belli oluyor raporda yazıyor ben özel sektördeyim daha çocuk istediğimi bile söyleyemiyorum bir de tüp bebek olup negatif olursa iyice dedikodu çıkar kimseyle uğraşmak istemiyorum... Neyse o aşamaya gelmedik henüz inşallah da gerek kalmaz ama uydurucam artık birşeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…