- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
- 133
Ilk başlarda erkek diyordum son zamanlarda hep kız diye aklımdan geçiyor. Pzt dr a gidicem belki öğrenirim kuzum. Sen ne hissediyorsun canimAyy doğruikimizin arasında birkaç gün var.Senin içinde bi his var mı?Kız yada erkek.
Çok şükür canım, sevındım iyi olmana, Allahım saglıkla hayırlısıyla nasıp etsın inşallahİyiyiz canım, geçen hafta hsg çektirdim şükür hiç bi sorun çıkmadı. Beklemelerdeyiz şu aralar. Sen napiyosun nasılsın
Allah gönlünüze göre versin canım.Ilk başlarda erkek diyordum son zamanlarda hep kız diye aklımdan geçiyor. Pzt dr a gidicem belki öğrenirim kuzum. Sen ne hissediyorsun canim
AmiiinBence de çektir canım hatta gebelik düşünüpte belli bir süredir bekleyen arkadaşlar çektirmeli.Benim çevremde ardından hamile kalanlar oldu.Vesile olur sanada inş.Ya ben sana ne zaman dua etsem üzerine ezan okunuyor Kabul olur dualar inş.
Dün ilk kalp atışı için gittim doktora düne göre bugün daha hızlı atıyordu kalbi. Doktorda dedi düne göre biraz daha canlanmış dediKuzum dinlen iyicekalp atışı nasıl normal atıyor mu? Yavaş değil dimi?
Ayyy süpermiş söyleyeyim inşallah çekelim derben kaçtır söylüyorum açıklıyor gerek yok diyor ikna edip gönderiyor ama bekleyecek takatim kalmadı
Heh iyi kuzum çok şükür maşşallah benim de kanamam olmuştu ama kalbi yavaş atıyordu dinletmemişti doktor ondan merak ettimDün ilk kalp atışı için gittim doktora düne göre bugün daha hızlı atıyordu kalbi. Doktorda dedi düne göre biraz daha canlanmış dedi
Aminnn kuzum hepimize insallh, tüm bekleyenlere ❤Çok şükür canım, sevındım iyi olmana, Allahım saglıkla hayırlısıyla nasıp etsın inşallah
Ama şimdiki doktoruma bu durumu söyleyince önemsemedi bence pirinç patates çikolata falan yeme düzelir önemli olsaydı dikkat et derdiBen de birkaç gündür pek dikkat etmiyordum yediklerime. Artık dikkat edeceğim
Hayırlısı olsun kuzum hakkında inşallah, inşallah hemen olursun da denemeler başlar, bu ay mı başlayacaktın yoksa yeniKızlar anca gelebildim etiketlemişsiniz beni, kan değerim 0,421 çıktıyani bebiş yok, ama gecikmem devam ediyor şimdi doktora mesaj attım bakalım ne diyecek, hayırlısı olsun inşallah, üzülmedim aslında sadece sasırmıştım, çünkü biz bir kac ay sonra denemeye karar vermiştik, olsaydı korunurken olacaktı, güzel de olurdu ama nasip inşallah bir kaç ay sonra sağlıklı hayırlı bir gebelik sürecine girerim
Şuan istediğim bir an önce regli olmak
Faktör iki bozukluğum var. Coraspirin kullanıyorum. Asıl doktorum kalp atışını duyduktan sonra kleksana da ekleriz demişti. Bu doktor kanama var diye şuan sadece coraspirinle devam edelim kanaman kesilince klelsanda ekleriz dedi. Asıl doktoruma cuma günü gidecem zaten. İnşallah o zamana kadar kanamam kesilir.Heh iyi kuzum çok şükür maşşallah benim de kanamam olmuştu ama kalbi yavaş atıyordu dinletmemişti doktor ondan merak ettimsenin pıhtılaşma falan bakılmış mıydı? İlaç kullanıyor musun onun için?
Tüp doktorun rapor yazabilir kuzum gideceğin günlerde, maddiyat da olması lazım tabi bu işler için bak var diyorsun çok şükür, tabi normalinden olsun temennimiz öyle, ama bu kadar da kendini yıpratma 1 tane hayatımız ömrümüz var. Keşkelerin olmasın..Evet benim de en büyük sıkıntım izin almak hep bi bahane bul falan eziyet oluyor bu ay da bebiş olmazsa ilaçla takip edicek nasıl gidicem sürekli kara kara onu düşünüyorum tüp bebek yaptırsak onda da aynı problem var maddiyat sorun değil zaman ve izin büyük problemHayırlısı olsun hepimiz için
Hayırlısı olsun canım ya. Herşey gönlüne göre olsun. Rabbim bütün güzellikleri gönlüne göre versin hayırlı zamanlarda en hayırlısını ve en sağlıklısını versinKızlar anca gelebildim etiketlemişsiniz beni, kan değerim 0,421 çıktıyani bebiş yok, ama gecikmem devam ediyor şimdi doktora mesaj attım bakalım ne diyecek, hayırlısı olsun inşallah, üzülmedim aslında sadece sasırmıştım, çünkü biz bir kac ay sonra denemeye karar vermiştik, olsaydı korunurken olacaktı, güzel de olurdu ama nasip inşallah bir kaç ay sonra sağlıklı hayırlı bir gebelik sürecine girerim
Şuan istediğim bir an önce regli olmak
Amin canım benim inşallah, temmuz Agustos gibi başlarız diye düşünüyorduk canım, zaten daha 2.reglim olacak biraz zaman gecerse daha iyi olur diye düşündüm, memlekete gideceğiz temiz hava da iyi gelirHayırlısı olsun kuzum hakkında inşallah, inşallah hemen olursun da denemeler başlar, bu ay mı başlayacaktın yoksa yeni
Sağlıkla kavuşun inşallah canım benim maşallah sizeSelam kızlar nasılsınızzz
ben çok giremiyorum şu aralar baya yoğunluk var..
inşallah yeni bebiş haberleri vardır şimdiden hayırlı olsunn..sağlıkla gelsinlerr
diğer arkadaşlarıma da tez zamanda çift çift çizgiler diliyorumm
bizim bugün kontrolümüz vardı cinsiyette öğrendik oğluş geliyormuş
ben kendi kendimi nasıl kıza hazırladıysam şoktan çıkamadım
Rabbim nerde varsa sağ salim kavuştursun inşallah hepimizi arkadaşlarım
Evet canım iyi düşünmüş sün sen de bünyen de biraz toparlanmış olurAmin canım benim inşallah, temmuz Agustos gibi başlarız diye düşünüyorduk canım, zaten daha 2.reglim olacak biraz zaman gecerse daha iyi olur diye düşündüm, memlekete gideceğiz temiz hava da iyi gelir
Bende yazın ehliyete ehliyetten sonra açık öğretime baslicam Allah nasip ederseTam da senin kadar bi kız kardeşim var sınava hazırlanıyor
Allah razı olsun canım, dualarım hep hayırlısını diledi sağlığını hayırlı zamanda olanı ama şu gecikme insanı psikolojik olarak zorluyormuşHayırlısı olsun canım ya. Herşey gönlüne göre olsun. Rabbim bütün güzellikleri gönlüne göre versin hayırlı zamanlarda en hayırlısını ve en sağlıklısını versin
İnşallah canım ne güzel destek oluyorsunuz Allah razı olsun hepinizden iyi ki varsınızEvet canım iyi düşünmüş sün sen de bünyen de biraz toparlanmış olurAllah Nasib etsin inşallah oooh gezmeler tozmalar
Hepimiz birbirimize iyi geliyoruz kuzum burda sen de iyi ki varsınİnşallah canım ne güzel destek oluyorsunuz Allah razı olsun hepinizden iyi ki varsınız
Tamam canım ilaçları da kullanıyorsun inşallah kesilir kanamanFaktör iki bozukluğum var. Coraspirin kullanıyorum. Asıl doktorum kalp atışını duyduktan sonra kleksana da ekleriz demişti. Bu doktor kanama var diye şuan sadece coraspirinle devam edelim kanaman kesilince klelsanda ekleriz dedi. Asıl doktoruma cuma günü gidecem zaten. İnşallah o zamana kadar kanamam kesilir.
Kuzum problem şu ki rapor yazılınca sebebi belli oluyor raporda yazıyor ben özel sektördeyim daha çocuk istediğimi bile söyleyemiyorum bir de tüp bebek olup negatif olursa iyice dedikodu çıkar kimseyle uğraşmak istemiyorum... Neyse o aşamaya gelmedik henüz inşallah da gerek kalmaz ama uydurucam artık birşeylerTüp doktorun rapor yazabilir kuzum gideceğin günlerde, maddiyat da olması lazım tabi bu işler için bak var diyorsun çok şükür, tabi normalinden olsun temennimiz öyle, ama bu kadar da kendini yıpratma 1 tane hayatımız ömrümüz var. Keşkelerin olmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?