Tatlım sağol iyiyim ben. Dün tekrar hcg bakıldı, çok şükür sıfırlanmış
Cok sukur, atlattın bunu daTatlım sağol iyiyim ben. Dün tekrar hcg bakıldı, çok şükür sıfırlanmışilk reglimi de oldum bitti. Hatta dün bi yanlışlık oldu istemiyoruz ya kesin yanlışlıkla hamile kalanlardan olurum Allah korusun tabii işin şakası. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor süreç?
TeşekkürlerMaşallah maşallah. Sağlıkla sıhhatle gelsin oğluşlar
Biz öğrendik sıra sizde o heyecanı bilirim haftalarca bekledim öğrenme zamanı gelne kadarAcaba bizim ne olcak kuzu
Geçmiş olsun canım bol bol dinlen tuvalet yemek dışında kalkma canım Uzan hep ins şifa olur olaclar Rabb'im bebeğini sana bağışlasınAmin inşallah. Bugün biraz kanamam oldu doktora gittim kalp atışı var kese düzgün ama kanama oldu anlamadım. Progestan gğnde üç kez verdi. Bir de proluton depot verdi haftada bir gün iğne. Kanamayı görünce karnım ağrımaya başladı. Şimdi biraz uzandım yarında tatil bakalım bi kaç gün dinleneyim inşallah geçer.
Çok şükür canım gözün aydınİyiyiz canım, geçen hafta hsg çektirdim şükür hiç bi sorun çıkmadı. Beklemelerdeyiz şu aralar. Sen napiyosun nasılsın
Allah bagislasin canımSelam kızlar nasılsınızzz
ben çok giremiyorum şu aralar baya yoğunluk var..
inşallah yeni bebiş haberleri vardır şimdiden hayırlı olsunn..sağlıkla gelsinlerr
diğer arkadaşlarıma da tez zamanda çift çift çizgiler diliyorumm
bizim bugün kontrolümüz vardı cinsiyette öğrendik oğluş geliyormuş
ben kendi kendimi nasıl kıza hazırladıysam şoktan çıkamadım
Rabbim nerde varsa sağ salim kavuştursun inşallah hepimizi arkadaşlarım
Teşekkür ederim amin inşallah sağlıkla kavuşalım hepimiz ❤Yaaa❤ sağlıkla gelsin oğlusun
Teşekkür ederim canım benimMaşallahh sizebu aralar hep oğlan haberler geliyor yalnız
Amin inşallah canım benimSağlıkla gelsin yakışıklı ins@Sohrab cnm baska kimlerin cinsiyeti belli kacirmis olabilirim
Evet şükür canım bi sıkıntı yok tüplerde rahimde ❤ ama bi sorun yoksa neden dış gebelik oldu o da muammaGeçmiş olsun canım bol bol dinlen tuvalet yemek dışında kalkma canım Uzan hep ins şifa olur olaclar Rabb'im bebeğini sana bağışlasın
Çok şükür canım gözün aydınherşey temiz
Amin inşallah Rabbim nerde varsa sevindirsin.Sağlıkla kavuşun inşallah canım benim maşallah sizeöyle oluyor ya alıştın mı bir fikre şaşırıyorsun
Amin canım Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah senin de bellidir artık dimi@
Allah bagislasin canımgözünüz aydın maşallah
Canım normal benim denir sıkıntım yoktu bende ilk dusukgum dıs gebelikti kese vardı maabebek yoktu iki haftasında gel dediler gittim kanma ağrı falan da yoktu ultrasondan baktı yine boş ldu yani onların dediğine göre bebek başka yere tutunmuş keseye düşmemiş sağlıksız gebelik dediler kalp atisida duyulmadi kürtaj oldumEvet şükür canım bi sıkıntı yok tüplerde rahimde ❤ ama bi sorun yoksa neden dış gebelik oldu o da muamma
Benimkide erkek canımAmin canım Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah senin de bellidir artık dimiben görmedim yazdıysan da
Allah ın işi iste demekki canım. Rabbim hayirli zamanda en hayirlısını versin insallh ❤Canım normal benim denir sıkıntım yoktu bende ilk dusukgum dıs gebelikti kese vardı maabebek yoktu iki haftasında gel dediler gittim kanma ağrı falan da yoktu ultrasondan baktı yine boş ldu yani onların dediğine göre bebek başka yere tutunmuş keseye düşmemiş sağlıksız gebelik dediler kalp atisida duyulmadi kürtaj oldumrahim filmi de çekmiştim tüpler temiz rahimde sıkıntı yoktu . Bu bebisler bazen keseye düşmüyor sağ dasildakaliyor gelişmiyor olan bizede ona da oluyor
Amin ins canım cumlemizin inşallahAllah ın işi iste demekki canım. Rabbim hayirli zamanda en hayirlısını versin insallh ❤
Oyyy maşallah ne çok oğlan var yahu futbol takımı gibiBenimkide erkek canımama yinede ben Perşembe günü doktora sorcam bakalim değişik olmasında şok olmayim 19. Haftada öğrendim doktor yuzdeyuz dedi de buralarda saflyfalarda duyuyorum cinsiyet yanılmalarınu . Oyizden sorum yine dedim
Bana da oyler şeyler dedi bak bura kordon bizimki zaten hareketlidi elini ayağını oynamıyordu birde bacaklarını açmıştı bana yakinlastirsi gösterdi bak dedi pipisi fotosunu da verdiOyyy maşallah ne çok oğlan var yahu futbol takımı gibisağlıklı olsunlar inşallah ta valla bende dedim doktora küçük daha acaba değişir mi diye bana ayrıntılı ultrason la göbek kordonunu da pipişini de gösterdi gözüme soktu hatta yetmedi resim çekeyim inanmazsan bakarsın dedi
İnşallah canım. Yatıp yuvarlanıyorum bakalım Rabbim sonumuzu hayır etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?