Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tatlım sağol iyiyim ben. Dün tekrar hcg bakıldı, çok şükür sıfırlanmış ilk reglimi de oldum bitti. Hatta dün bi yanlışlık oldu istemiyoruz ya kesin yanlışlıkla hamile kalanlardan olurum Allah korusun tabii işin şakası. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor süreç?

Cok sukur, atlattın bunu da korunma vermedı mı doktorun?
Benım aynı canım, beklıyorum yazı

Geçmiş olsun canım bol bol dinlen tuvalet yemek dışında kalkma canım Uzan hep ins şifa olur olaclar Rabb'im bebeğini sana bağışlasın
İyiyiz canım, geçen hafta hsg çektirdim şükür hiç bi sorun çıkmadı. Beklemelerdeyiz şu aralar. Sen napiyosun nasılsın
Çok şükür canım gözün aydın herşey temiz

@
Allah bagislasin canım gözünüz aydın maşallah

Geçmiş olsun canım bol bol dinlen tuvalet yemek dışında kalkma canım Uzan hep ins şifa olur olaclar Rabb'im bebeğini sana bağışlasın

Çok şükür canım gözün aydın herşey temiz
Evet şükür canım bi sıkıntı yok tüplerde rahimde ❤ ama bi sorun yoksa neden dış gebelik oldu o da muamma

Sağlıkla kavuşun inşallah canım benim maşallah size öyle oluyor ya alıştın mı bir fikre şaşırıyorsun
Amin inşallah Rabbim nerde varsa sevindirsin.
Rabbim biliyor hep dua ediyorum, buradaki tüm arkadaşlarım dualarımdasınız❤
Evet valla çok şartlamışım kendimi canım onu fark ettim eli ayağı düzgün olsun da hayırlısıyla

Evet şükür canım bi sıkıntı yok tüplerde rahimde ❤ ama bi sorun yoksa neden dış gebelik oldu o da muamma
Canım normal benim denir sıkıntım yoktu bende ilk dusukgum dıs gebelikti kese vardı maabebek yoktu iki haftasında gel dediler gittim kanma ağrı falan da yoktu ultrasondan baktı yine boş ldu yani onların dediğine göre bebek başka yere tutunmuş keseye düşmemiş sağlıksız gebelik dediler kalp atisida duyulmadi kürtaj oldum rahim filmi de çekmiştim tüpler temiz rahimde sıkıntı yoktu . Bu bebisler bazen keseye düşmüyor sağ dasildakaliyor gelişmiyor olan bizede ona da oluyor

Amin canım Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah senin de bellidir artık dimi ben görmedim yazdıysan da
Benimkide erkek canım ama yinede ben Perşembe günü doktora sorcam bakalim değişik olmasında şok olmayim 19. Haftada öğrendim doktor yuzdeyuz dedi de buralarda saflyfalarda duyuyorum cinsiyet yanılmalarınu . Oyizden sorum yine dedim

Allah ın işi iste demekki canım. Rabbim hayirli zamanda en hayirlısını versin insallh ❤

Oyyy maşallah ne çok oğlan var yahu futbol takımı gibi sağlıklı olsunlar inşallah ta valla bende dedim doktora küçük daha acaba değişir mi diye bana ayrıntılı ultrason la göbek kordonunu da pipişini de gösterdi gözüme soktu hatta yetmedi resim çekeyim inanmazsan bakarsın dedi

Bana da oyler şeyler dedi bak bura kordon bizimki zaten hareketlidi elini ayağını oynamıyordu birde bacaklarını açmıştı bana yakinlastirsi gösterdi bak dedi pipisi fotosunu da verdi
Bu sene erkek senesi mi artık ne bende dedim değişmesin yok dedi erkek görmüyor musun dedi Rabb'im bağışlasın bizlere bebeklerimizi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…