Bende 29 kızlar . 30 sendromuna aylar kalaaaSenin sanırım Allah'ın izni ile 3 . Olacak demiyaşın kaç bende bu grupta bir kendimi bir sohrap i büyük bilirdim sen de mi bizle yansıtsın ,(28) ben
Yeni yaşını benimle kutlarsın canım inşallahBenım 31 bitiyor haziran da, bi bebegım olsa hıc umrumda olmazdı, yaş geçiyor
Tekrar ne zaman başlayacaksınız canım . Dondurulmuş embriyo var mıydı senin ? Benim de yarın bat idrar testi yaptım negatif çıktı . Bu ayda pas sanırıminşallah aksatmam, en azından tüp bebek tedavın baslayınca ya kadar yapsaydım
Bende 31 olacam haziranda canım. Bana göre siz daha çıtırsınızSenin sanırım Allah'ın izni ile 3 . Olacak demiyaşın kaç bende bu grupta bir kendimi bir sohrap i büyük bilirdim sen de mi bizle yansıtsın ,(28) ben
Ayy mesajı İlk okuyunca hamılesın sandım, alıntılar karısmıs, hayırlısı olsun kuzum, beklemeye devam.. Yalnız deılsınYeni yaşını benimle kutlarsın canım inşallahKızlar biz kalp atışını duyduk bugün çok değişik bir hismiş. Haftamız da tam uyumlu çıktı
Maşallah canım , güzel sağlıklı ilerlesin inşallah
Tekrar ne zaman başlayacaksınız canım . Dondurulmuş embriyo var mıydı senin ? Benim de yarın bat idrar testi yaptım negatif çıktı . Bu ayda pas sanırım
Sen de ikizlersin benım gibiBende 31 olacam haziranda canım. Bana göre siz daha çıtırsınız
Ben son anda yengeç oldum canım. 27 haziranım benSen de ikizlersin benım gibi
Cidden son anda, ben de 15 haziranBen son anda yengeç oldum canım. 27 haziranım ben
89 lu musun doksan lı mısınCidden son anda, ben de 15 haziran
Aaa oğlumun doğum tarihiBen son anda yengeç oldum canım. 27 haziranım ben
89 canım 32 ye ramak kaldı89 lu musun doksan lı mısın
Ben doksanlıyım. Her yaşın ayrı güzelliği var diyecem kendimizi kandıralım diye89 canım 32 ye ramak kaldı
İnşallah öyle güzel zamanda gelecek ki..Cok sukur, atlattın bunu dakorunma vermedı mı doktorun?
Benım aynı canım, beklıyorum yazı
Aynen düşününce o kadar çabuk geçmiş diyoruz ki..Ben doksanlıyım. Her yaşın ayrı güzelliği var diyecem kendimizi kandıralım diyeama demiyorum yirmili yaşlarım nasıl geçti hatırlamıyorum çok çabuk oldu sanki
Biz de evliliğimizin ilk 2 yılı geri çekilme yöntemiyle korunduk.. Yani kızıyorum eşime de insan bir kere kacırmaz mı diyeİnşallah öyle güzel zamanda gelecek ki..
Korunma verdi kuzum 3 ay ama doğum kontrol hapı pıhtılaşmayı tetiklediği için ve zaten yumurtlama problemim olduğu için kullanamıyorum. Eşimin korunmasını da ikimiz de istemiyoruz. Yani çok detaya girmeyeyim, ilkel yöntemlerle devam 3 ay
Histerekopi neden çekiyorlar canım ? Düşük geçmişimden dolayı mı ? Hakkımızda hayırlısı olsun Bunda da vardır bir hayır diyerek yola devam ediyoruzAyy mesajı İlk okuyunca hamılesın sandım, alıntılar karısmıs, hayırlısı olsun kuzum, beklemeye devam.. Yalnız deılsınbız korunarak beklıyoruz düşün yanı.. Donudrulmus yok canım yenıden baslıcağız yumurta gelıstırmeye.. Hazıran adeti diye konustuk ama dun sordum vitaminlerle baslıyım mı diye, hısterekopıden sonra konusuruz dedı.. Duruma gore karar verıcek galıba.. Bugun adet günüm ama henuz olmadım, 15 gun sonra hısterekopı olcam
Evet hem düşük hem de tüp te kalıtelı embrıyo tutuanamadı diye doktor belkı ultrasondan görmedıgımız mınık polıpler vardır dedı bakalım emın olalım dedıHisterekopi neden çekiyorlar canım ? Düşük geçmişimden dolayı mı ? Hakkımızda hayırlısı olsun Bunda da vardır bir hayır diyerek yola devam ediyoruzTek sıkıntı zaman beklerken gerçekten geçmiyormuş
Teşekkürler canım iyi motive ettin beni ihtiyacım varBende 31 olacam haziranda canım. Bana göre siz daha çıtırsınız
Geçmiş olsunBende 29 kızlar . 30 sendromuna aylar kalaaa
Hehehe biz inanamayan anneler yaaaBana da oyler şeyler dedi bak bura kordon bizimki zaten hareketlidi elini ayağını oynamıyordu birde bacaklarını açmıştı bana yakinlastirsi gösterdi bak dedi pipisi fotosunu da verdi
Bu sene erkek senesi mi artık ne bende dedim değişmesin yok dedierkek görmüyor musun dedi Rabb'im bağışlasın bizlere bebeklerimizi inşallah
Allah razı olsun canım, bende hepinize duacıyımAmin inşallah Rabbim nerde varsa sevindirsin.
Rabbim biliyor hep dua ediyorum, buradaki tüm arkadaşlarım dualarımdasınız❤
Evet valla çok şartlamışım kendimi canım onu fark ettim eli ayağı düzgün olsun da hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?