Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benım 31 bitiyor haziran da, bi bebegım olsa hıc umrumda olmazdı, yaş geçiyor
Yeni yaşını benimle kutlarsın canım inşallah Kızlar biz kalp atışını duyduk bugün çok değişik bir hismiş. Haftamız da tam uyumlu çıktı
Maşallah canım , güzel sağlıklı ilerlesin inşallah
inşallah aksatmam, en azından tüp bebek tedavın baslayınca ya kadar yapsaydım
Tekrar ne zaman başlayacaksınız canım . Dondurulmuş embriyo var mıydı senin ? Benim de yarın bat idrar testi yaptım negatif çıktı . Bu ayda pas sanırım

Ayy mesajı İlk okuyunca hamılesın sandım, alıntılar karısmıs, hayırlısı olsun kuzum, beklemeye devam.. Yalnız deılsın bız korunarak beklıyoruz düşün yanı.. Donudrulmus yok canım yenıden baslıcağız yumurta gelıstırmeye.. Hazıran adeti diye konustuk ama dun sordum vitaminlerle baslıyım mı diye, hısterekopıden sonra konusuruz dedı.. Duruma gore karar verıcek galıba.. Bugun adet günüm ama henuz olmadım, 15 gun sonra hısterekopı olcam

Cok sukur, atlattın bunu da korunma vermedı mı doktorun?
Benım aynı canım, beklıyorum yazı
İnşallah öyle güzel zamanda gelecek ki..
Korunma verdi kuzum 3 ay ama doğum kontrol hapı pıhtılaşmayı tetiklediği için ve zaten yumurtlama problemim olduğu için kullanamıyorum. Eşimin korunmasını da ikimiz de istemiyoruz. Yani çok detaya girmeyeyim, ilkel yöntemlerle devam 3 ay

Biz de evliliğimizin ilk 2 yılı geri çekilme yöntemiyle korunduk.. Yani kızıyorum eşime de insan bir kere kacırmaz mı diye hoş kaçsa da olmıcaktı belki ama.. Şimdi boşa giden 2 yılıma üzülüyorum valla.. Korunarak hamıle kalan bır suru İnsan var, ben de onlardan bırı olurdum belki

Histerekopi neden çekiyorlar canım ? Düşük geçmişimden dolayı mı ? Hakkımızda hayırlısı olsun Bunda da vardır bir hayır diyerek yola devam ediyoruz Tek sıkıntı zaman beklerken gerçekten geçmiyormuş

Evet hem düşük hem de tüp te kalıtelı embrıyo tutuanamadı diye doktor belkı ultrasondan görmedıgımız mınık polıpler vardır dedı bakalım emın olalım dedı

Hehehe biz inanamayan anneler yaaa
erkek senesi herhalde canım ya aman sağlıklı olsunlar da

Allah razı olsun canım, bende hepinize duacıyım amiin. Tabi kuzum ya inan cinsiyetin hiç bir kıymeti yok, evlat öyle sevilir dünyadaki herşey den çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…