Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herhalde öyle ne desin sana daha doktor büyümüşte göstermiş. Gelsin paşalar

Yaa, bu özel sektör haklısın dedikodular falan zor kuzum bende bilmez bilmez konuşuyorum, kusura bakma. İnşallah Bi yolunu bulursun kuzum, Allah kolaylık versin.

Yaa, bu özel sektör haklısın dedikodular falan zor kuzum bende bilmez bilmez konuşuyorum, kusura bakma. İnşallah Bi yolunu bulursun kuzum, Allah kolaylık versin.
Yok kuzum olur mu öyle şey nereden bileceksin saçmalık zaten boşver çok teşekkür ederim

Hehehe biz inanamayan anneler yaaa
erkek senesi herhalde canım ya aman sağlıklı olsunlar da
Amin ins canım hayırlı olsun lar sağlıklı olsunlar ins
Herhalde öyle ne desin sana daha doktor büyümüşte göstermiş. Gelsin paşalar
Amin ins canım sağlıklı birsekilde gelsinler
Nasılsınz kızlar merhaba geldim geldim yoksunuz
H.g canım iyiyiz biz sen nasılsın bugün erkencisin

Nasılsınz kızlar merhaba geldim geldim yoksunuz
İyi kuzum ablamlar geldi de istanbuldan çoook uzun zamandır görmüyordum yeğenimi seviyorum oyun oynuyoruz minnoşla sahile kadar gittik güzel bir gün oldu 19 mayısımız kutlu olsun sen napıyorsun?

İyi kuzum ablamlar geldi de istanbuldan çoook uzun zamandır görmüyordum yeğenimi seviyorum oyun oynuyoruz minnoşla sahile kadar gittik güzel bir gün oldu 19 mayısımız kutlu olsun sen napıyorsun?
Evet bugün 19 Mayıs gençlik ve Spor Bayramı herkesin ki kutlu olsun

Hahahah korunurken daha çok hamile kalan var çünkü beklentin yok, kafa rahat, gerilmiyorsun.. Valla kaçtı maçtı diye dert ediyorum şimdi. Nerede o ayakları tavana dikip uyuduğumuz günler

Hahahah korunurken daha çok hamile kalan var çünkü beklentin yok, kafa rahat, gerilmiyorsun.. Valla kaçtı maçtı diye dert ediyorum şimdi. Nerede o ayakları tavana dikip uyuduğumuz günler
Anlamadım walla bu nasıl iş,, bize de ugrasaydı keske o şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…