Patron çıldırdıBende 29 kızlar . 30 sendromuna aylar kalaaa
Herhalde öyleBana da oyler şeyler dedi bak bura kordon bizimki zaten hareketlidi elini ayağını oynamıyordu birde bacaklarını açmıştı bana yakinlastirsi gösterdi bak dedi pipisi fotosunu da verdi
Bu sene erkek senesi mi artık ne bende dedim değişmesin yok dedierkek görmüyor musun dedi Rabb'im bağışlasın bizlere bebeklerimizi inşallah
Yaa, bu özel sektör haklısın dedikodular falan zor kuzum bende bilmez bilmez konuşuyorum, kusura bakma. İnşallah Bi yolunu bulursun kuzum, Allah kolaylık versin.Tamam canım ilaçları da kullanıyorsun inşallah kesilir kanaman
Kuzum problem şu ki rapor yazılınca sebebi belli oluyor raporda yazıyor ben özel sektördeyim daha çocuk istediğimi bile söyleyemiyorum bir de tüp bebek olup negatif olursa iyice dedikodu çıkar kimseyle uğraşmak istemiyorum... Neyse o aşamaya gelmedik henüz inşallah da gerek kalmaz ama uydurucam artık birşeyler
Yok kuzum olur mu öyle şey nereden bileceksin saçmalık zaten boşverYaa, bu özel sektör haklısın dedikodular falan zor kuzum bende bilmez bilmez konuşuyorum, kusura bakma. İnşallah Bi yolunu bulursun kuzum, Allah kolaylık versin.
Yok kuzum olur mu öyle şey nereden bileceksin saçmalık zaten boşverçok teşekkür ederim
Amin ins canım hayırlı olsun lar sağlıklı olsunlar insHehehe biz inanamayan anneler yaaa
erkek senesi herhalde canım ya aman sağlıklı olsunlar da
Herhalde öylene desin sana daha doktor büyümüşte göstermiş. Gelsin paşalar
H.g canım iyiyiz biz sen nasılsın bugün erkencisinNasılsınz kızlar merhabageldim geldim yoksunuz
İyi kuzum ablamlar geldi de istanbuldan çoook uzun zamandır görmüyordum yeğenimi seviyorum oyun oynuyoruz minnoşlaNasılsınz kızlar merhabageldim geldim yoksunuz
Evet bugün 19 Mayıs gençlik ve Spor Bayramı herkesin ki kutlu olsunİyi kuzum ablamlar geldi de istanbuldan çoook uzun zamandır görmüyordum yeğenimi seviyorum oyun oynuyoruz minnoşlasahile kadar gittik güzel bir gün oldu 19 mayısımız kutlu olsun sen napıyorsun?
Ooo erkencisin bugunNasılsınz kızlar merhabageldim geldim yoksunuz
HahahahBiz de evliliğimizin ilk 2 yılı geri çekilme yöntemiyle korunduk.. Yani kızıyorum eşime de insan bir kere kacırmaz mı diyehoş kaçsa da olmıcaktı belki ama.. Şimdi boşa giden 2 yılıma üzülüyorum valla.. Korunarak hamıle kalan bır suru İnsan var, ben de onlardan bırı olurdum belki
Gece gelir artık
Anlamadım walla bu nasıl iş,, bize de ugrasaydı keske o şansHahahahkorunurken daha çok hamile kalan var çünkü beklentin yok, kafa rahat, gerilmiyorsun.. Valla kaçtı maçtı diye dert ediyorum şimdi. Nerede o ayakları tavana dikip uyuduğumuz günler
Bende Temmuz’da 30Patron çıldırdı29 Haa, gel gel butarafa, buralar güzel canım 30 lar da yüzmek
Bişe kalmamış canım benimBende Temmuz’da 30
He kuzum erken geldim bugün de giren çok yoktuOoo erkencisin bugun
Evet ya bugun cok sessizHe kuzum erken geldim bugün de giren çok yoktu
Dizi izlemeceEvet ya bugun cok sessiz
Huhuuuu neredesiniz kızlar, dedikodu yapalım azıcık gelin de
Ben de sabahtan beri izliyorum, sen ne izliyorsunDizi izlemece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?