Oooo çok özledim diyordun iyi olmuş canım ne güzelİyi kuzum ablamlar geldi de istanbuldan çoook uzun zamandır görmüyordum yeğenimi seviyorum oyun oynuyoruz minnoşlasahile kadar gittik güzel bir gün oldu 19 mayısımız kutlu olsun sen napıyorsun?
Bi yandan sadakatsiz bi yandan benim adım melek.. aslında ikisini de yarim yamalak izliyorum denk geldikceBen de sabahtan beri izliyorum, sen ne izliyorsun
Ben de sadakatsiz izliyorumBi yandan sadakatsiz bi yandan benim adım melek.. aslında ikisini de yarim yamalak izliyorum denk geldikce
Ben de camdaki kızı merak edıyorum, kitabını okuyup izliyim diyorum.. Onu izledin mi hıc?Bi yandan sadakatsiz bi yandan benim adım melek.. aslında ikisini de yarim yamalak izliyorum denk geldikce
Ben kitabına başladım sonu nasıl olur bilmem ama konusu beni sinir etti iyiki izlememişim, o yazarın dizisi çekilen izlediğim tek dizisi masumlar apartmanı ondada Han yüzünden sinir sahibi oluyorumBen de camdaki kızı merak edıyorum, kitabını okuyup izliyim diyorum.. Onu izledin mi hıc?
Ay evetSizi azıcık heyecanladırayım mı
Ilk bölümü izledim sonra bıraktım kuzum öyle stresli şeyler bayıyor beniBen de camdaki kızı merak edıyorum, kitabını okuyup izliyim diyorum.. Onu izledin mi hıc?
Yes yes yesSizi azıcık heyecanladırayım mı
Ya aynen ne o öyle çok geren bi dizi ben de bıraktım.Ilk bölümü izledim sonra bıraktım kuzum öyle stresli şeyler bayıyor beni
Masumlar apartmanınıda 1 2 bölüm izleyip daraldım bıraktımYa aynen ne o öyle çok geren bi dizi ben de bıraktım.
Ben kitabına başladım sonu nasıl olur bilmem ama konusu beni sinir etti iyiki izlememişim, o yazarın dizisi çekilen izlediğim tek dizisi masumlar apartmanı ondada Han yüzünden sinir sahibi oluyorum
Ay evet
Ay ne oldu söyle söyle
Ben dün geceden beri adet olmadımYes yes yes
Kırmızı odayı da ızlemıyorsun o zamanIlk bölümü izledim sonra bıraktım kuzum öyle stresli şeyler bayıyor beni
Kaç günn geciktiiBen dün geceden beri adet olmadım
O biraz hoşuma gitti ama şu kızlar suyu açıp saatlerce sayarak bişeyler yıkadıkça bana gına geliyorduMasumlar apartmanınıda 1 2 bölüm izleyip daraldım bıraktım
1 günKaç günn geciktii
AllahhhBen dün geceden beri adet olmadım
Olsun canım normal de gecikme oluyor mu? senin nasıl, benim hiç olmaz da gecikme
Yarınıda bekle cumaya yap hadi inşallah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?