Yok kız cıkmaz kı, hani hatırlıyo musunuz doktor randevumdan sonra seffaf akıntı var demıstım yumurtlama sancısı gıbı de sancı var demıstım, hattaAllahhhniyeyse içimden geçti bir şeyler.Ee ne olacak şimdi test yapacak mısın?
Hadi hayırlısı İnşaAllah vardır canımYok kız cıkmaz kı, hani hatırlıyo musunuz doktor randevumdan sonra seffaf akıntı var demıstım yumurtlama sancısı gıbı de sancı var demıstım, hattaKalbim73 tavsiyesi ile o gece korunmasız ilişki oldu, gün aşırı 2 kere.. Yani 22.günde ilişki oldu. Yani o ilişki üzerinden 8 gün gectı sadece.. Ama benım adetım de şaşmaz dün gece gelır diye bekliyordum gelmedı, gün boyu baktım durdum
Nasip bakalım, ama adet olacakmışım gibi de.. Sabaha gelir belki.. 2 gun gelmezse cok pis umutlanırımHadi hayırlısı İnşaAllah vardır canım
Bi umutlandım olur mu olur kuzum.. Inşallah hayırlısı ile olurBen dün geceden beri adet olmadım
Yok kuzu o tam stres dizisi.Kırmızı odayı da ızlemıyorsun o zaman
İnşallah kuzumBi umutlandım olur mu olur kuzum.. Inşallah hayırlısı ile olur
Ben hıc kacırmadım onuYok kuzu o tam stres dizisi.
Yanlış bir şey söylemek istemem ama zaten ilk 1 hafta öyle hep adet olacakmış hissi var hiç bir farkı yokNasip bakalım, ama adet olacakmışım gibi de.. Sabaha gelir belki.. 2 gun gelmezse cok pis umutlanırım
Sizin cinsiyet neydi kuzumMaşallah hamişlerimiz artmış darısı hevesle bekleyen arkadaşlarımıza nasip olsun canlar
Ama eger olduysa 8 gün geçti ilişki üzerinden, belirtiler için cok cok cok erkenYanlış bir şey söylemek istemem ama zaten ilk 1 hafta öyle hep adet olacakmış hissi var hiç bir farkı yok.Gelmesin, gelmesin
Reklamına bile tahamullum yok yani .hiç benlik degilBen hıc kacırmadım onu
Yok yok sen izleme, hamileler izlemesinReklamına bile tahamullum yok yani .hiç benlik degilaglatmalı filan
Benim 2 gebeligimdede yumurtlamadan 4 5 gün sonra başladı belirtiler. Adet olcak gibi agri sizi. Hic belli olmaz kuzum.Ama eger olduysa 8 gün geçti ilişki üzerinden, belirtiler için cok cok cok erken
Ay insallah vardır, ama adet olcakmısım gıbı sürekli kontrole gittim bugun bakıyorum temız, bakıyorum temız, lavabonun yolu aşındı bugunBenim 2 gebeligimdede yumurtlamadan 4 5 gün sonra başladı belirtiler. Adet olcak gibi agri sizi. Hic belli olmaz kuzum.
Ah inşallah kuzummm. Rabbim gönlüne göre hayırlısı ile versinnnnAllahım inşallah şu geç döllenme şeysi vursun bana da
Ah bilmem mi o duyguyuAy insallah vardır, ama adet olcakmısım gıbı sürekli kontrole gittim bugun bakıyorum temız, bakıyorum temız, lavabonun yolu aşındı bugun
Ah inşallah kuzummm. Rabbim gönlüne göre hayırlısı ile versinnnn
Rabbım hayırlısını nasip etsin insallahAh bilmem mi o duyguyu
AmiinAllahım inşallah şu geç döllenme şeysi vursun bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?