Benım asılamada test yaptıktan sonra belırtılerım artmıstı, ama oncesınde bıkac kere sankı asagıda ıgne batıyor gıbı bi his olmustu, onu da progestan yapıyo demıslerdıSohrab benim de Summerwinter gibi hemen belirtiler başlıyor sadece ben acaba mı diyodum.Hiç belli olmaz
Sizin cinsiyet neydi kuzum
Amiin canım, rabbim ol derse olurAmiinhayırla güzelliklerle inş.
Benim afedersinizBenım asılamada test yaptıktan sonra belırtılerım artmıstı, ama oncesınde bıkac kere sankı asagıda ıgne batıyor gıbı bi his olmustu, onu da progestan yapıyo demıslerdı
Evet bende de kokudan ziyade renk koyulasmıstıBenim afedersinizidrarda farklılık oluyor koku değişimi ben oradan anlamıştım.
Allah kavuştursun canım maşallah.Çok tatlı olur kız çocuğu.Kızım olucak Allah nasip ederse bi kız benimki sanırım :)
Maşallah kuzum. Sağlıkla gelsin inşallah. Isim karar verdiniz miKızım olucak Allah nasip ederse bi kız benimki sanırım :)
Evet evet o da oluyor bariz farklılık oluyor.Evet bende de kokudan ziyade renk koyulasmıstı
Kan sulandırıcı iğne kullanmaya devam ediyor musun canım.Ben göbekten vuruyorum kanama olmazdı şu an şırıngaya kan dolabiliyo bi miktar ve de şişlikler de oluyor yaptığım yerde normal mi bunlar? Haftaya Dr. gidicem ama kullanan birine de sormak istedim.Kızım olucak Allah nasip ederse bi kız benimki sanırım :)
Kuzum bende kullanıyorum coronadan dolayı. Bugün bende de aynısı oldu. Şırıngayi bi anda boşaltmadım ondan oldu benimki.. sende ona bi dikkat et. Bide hep aynı yere vurma göbek kol bacak filanda oluyormuşKan sulandırıcı iğne kullanmaya devam ediyor musun canım.Ben göbekten vuruyorum kanama olmazdı şu an şırıngaya kan dolabiliyo bi miktar ve de şişlikler de oluyor yaptığım yerde normal mi bunlar? Haftaya Dr. gidicem ama kullanan birine de sormak istedim.
BelirtiBen dün geceden beri adet olmadım
Amiin hepimiz sağ salim kucağımıza almak nasip olur inşallahAllah kavuştursun canım maşallah.Çok tatlı olur kız çocuğu.
Evet doğuma kadar devam canımmher yerim şiş iğneden sonra bazen kanama oluyo çok normal olmayan yoktur böyle bilye bilye bacaklarım karnımKan sulandırıcı iğne kullanmaya devam ediyor musun canım.Ben göbekten vuruyorum kanama olmazdı şu an şırıngaya kan dolabiliyo bi miktar ve de şişlikler de oluyor yaptığım yerde normal mi bunlar? Haftaya Dr. gidicem ama kullanan birine de sormak istedim.
Ayşe lina koyucaz Allah nasip ederse :)Maşallah kuzum. Sağlıkla gelsin inşallah. Isim karar verdiniz mi
Evet kola vuruyorduk ilk hafta ama koldan çok acıtıyorduKuzum bende kullanıyorum coronadan dolayı. Bugün bende de aynısı oldu. Şırıngayi bi anda boşaltmadım ondan oldu benimki.. sende ona bi dikkat et. Bide hep aynı yere vurma göbek kol bacak filanda oluyormuş
Baldırın en kenarı etli kısmına vuruyosun netten bakEvet kola vuruyorduk ilk hafta ama koldan çok acıtıyordukolum yağlı değil ince kaslı mı diye acaba.Bacaktan nasıl oluyo nereye vuruluyor biliyo musun,haftalar ilerleyince bacağa geçmeyi düşünmüştüm ben de.
Sağol gülüm eksik olma darısı sana olsun inşallahKatre-i Matemm sağlıkla gelsin prenses ins Sohrab valla heyecanlandim hadi bakalım ins mucizeler bizi de bulsun artık
Allah yardımcımız olsun.Evet doğuma kadar devam canımmher yerim şiş iğneden sonra bazen kanama oluyo çok normal olmayan yoktur böyle bilye bilye bacaklarım karnım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?