Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benım asılamada test yaptıktan sonra belırtılerım artmıstı, ama oncesınde bıkac kere sankı asagıda ıgne batıyor gıbı bi his olmustu, onu da progestan yapıyo demıslerdı
Benim afedersiniz idrarda farklılık oluyor koku değişimi ben oradan anlamıştım.

Kızım olucak Allah nasip ederse bi kız benimki sanırım :)
Kan sulandırıcı iğne kullanmaya devam ediyor musun canım.Ben göbekten vuruyorum kanama olmazdı şu an şırıngaya kan dolabiliyo bi miktar ve de şişlikler de oluyor yaptığım yerde normal mi bunlar? Haftaya Dr. gidicem ama kullanan birine de sormak istedim.

Kuzum bende kullanıyorum coronadan dolayı. Bugün bende de aynısı oldu. Şırıngayi bi anda boşaltmadım ondan oldu benimki.. sende ona bi dikkat et. Bide hep aynı yere vurma göbek kol bacak filanda oluyormuş

Evet doğuma kadar devam canımmher yerim şiş iğneden sonra bazen kanama oluyo çok normal olmayan yoktur böyle bilye bilye bacaklarım karnım

Kuzum bende kullanıyorum coronadan dolayı. Bugün bende de aynısı oldu. Şırıngayi bi anda boşaltmadım ondan oldu benimki.. sende ona bi dikkat et. Bide hep aynı yere vurma göbek kol bacak filanda oluyormuş
Evet kola vuruyorduk ilk hafta ama koldan çok acıtıyordukolum yağlı değil ince kaslı mı diye acaba.Bacaktan nasıl oluyo nereye vuruluyor biliyo musun,haftalar ilerleyince bacağa geçmeyi düşünmüştüm ben de.

Baldırın en kenarı etli kısmına vuruyosun netten bak

Evet doğuma kadar devam canımmher yerim şiş iğneden sonra bazen kanama oluyo çok normal olmayan yoktur böyle bilye bilye bacaklarım karnım
Allah yardımcımız olsun.Göbeğim ağrıyor ne yalan söylim.Normalde hiç canım tatlı değildir benim.Ama şişlikler işte biraz can sıkıcı.

Kızlar merhaba ben de hamileyim çok şükür dış gebelik ve düşük yaşamıştım kan pıhtılaşması çıkmıştı şimdi iğnemi de vuruyorum ilaçlarımı da kullanıyorum keseyi gördüm ama kalp atışını henüz görmedim 12 gün sonra gideceğiz dualarınıza talibim sizler de benim dualarımdasınız kan sulandırıcı ile alabilirim inşallah evladımı kucağıma ama çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…