- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Hmm tamam yarın ki iğne mi bacaktan denicem peki açı olarak dik mi iğne yoksa eğerek mi?Baldırın en kenarı etli kısmına vuruyosun netten bak
Maşallah adı ile yaşasin canimmm❣Ayşe lina koyucaz Allah nasip ederse :)
Yok kuzum ben göbekten vuruyorum bi gün sağ bi gün sol seklindeEvet kola vuruyorduk ilk hafta ama koldan çok acıtıyordukolum yağlı değil ince kaslı mı diye acaba.Bacaktan nasıl oluyo nereye vuruluyor biliyo musun,haftalar ilerleyince bacağa geçmeyi düşünmüştüm ben de.
Gözünüz aydın.Allah size bağışlasın. Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşaAllah.Kızlar merhaba ben de hamileyim çok şükür dış gebelik ve düşük yaşamıştım kan pıhtılaşması çıkmıştı şimdi iğnemi de vuruyorum ilaçlarımı da kullanıyorum keseyi gördüm ama kalp atışını henüz görmedim 12 gün sonra gideceğiz dualarınıza talibim sizler de benim dualarımdasınız kan sulandırıcı ile alabilirim inşallah evladımı kucağıma ama çok korkuyorum
Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin kuzum. Tebrik ederimKızlar merhaba ben de hamileyim çok şükür dış gebelik ve düşük yaşamıştım kan pıhtılaşması çıkmıştı şimdi iğnemi de vuruyorum ilaçlarımı da kullanıyorum keseyi gördüm ama kalp atışını henüz görmedim 12 gün sonra gideceğiz dualarınıza talibim sizler de benim dualarımdasınız kan sulandırıcı ile alabilirim inşallah evladımı kucağıma ama çok korkuyorum
Hahaaa evet bu bir belirti olabılırBelirti
Gülüm iğneyi nerene vurursan vur her zaman 90 derecelik açıyla vuracaksın dikmve kesinlikle içinde oynatma yavaşça bas pamukla bastır sonrada bazen çok acıyo ama bu acının sonu çook tatlıHmm tamam yarın ki iğne mi bacaktan denicem peki açı olarak dik mi iğne yoksa eğerek mi?
İnşallah canımm, olursa mucize olcak ciddenKatre-i Matemm sağlıkla gelsin prenses ins Sohrab valla heyecanlandim hadi bakalım ins mucizeler bizi de bulsun artık
Amiin inşallahMaşallah adı ile yaşasin canimmm❣
Yaa çok çok sevdim isminiAyşe lina koyucaz Allah nasip ederse :)
Hayırlı olsunKızlar merhaba ben de hamileyim çok şükür dış gebelik ve düşük yaşamıştım kan pıhtılaşması çıkmıştı şimdi iğnemi de vuruyorum ilaçlarımı da kullanıyorum keseyi gördüm ama kalp atışını henüz görmedim 12 gün sonra gideceğiz dualarınıza talibim sizler de benim dualarımdasınız kan sulandırıcı ile alabilirim inşallah evladımı kucağıma ama çok korkuyorum
Tamam canım çok teşekkür ederim.Gülüm iğneyi nerene vurursan vur her zaman 90 derecelik açıyla vuracaksın dikmve kesinlikle içinde oynatma yavaşça bas pamukla bastır sonrada bazen çok acıyo ama bu acının sonu çook tatlı
İnşallah çok teşekkür ederim insan olumsuz deneyimler yaşayınca çok korkuyor ama her şey güzel olur inşallahGözünüz aydın.Allah size bağışlasın. Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşaAllah.Gümbür gümbür duyarsınız kalp atışını umarım inş.
Amin inşallahHayırlı olsunsaglıcakla ilerlesin insallah bu sefer
Amin çok teşekkür ederim inşallah bu defa sağlıkla ilerlerRabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin kuzum. Tebrik ederim❣
Kan sulandırıcı iğne kullanmak sanada şifa olur inş.Ben 2 kürtajdan sonra bu gebeliğimde kalp atışını duyduk çok şükür şifa bi yerden geliyor işte.İnşallah çok teşekkür ederim insan olumsuz deneyimler yaşayınca çok korkuyor ama her şey güzel olur inşallah
Canım Rabbim sağlıcakla kucağina almayı nasip etsin. Bende önce kürtaj sonra dış gebelik yaşadım. 3 ay korunma verdi doktor. Senin hikayeni okuyuca umut oldu içimeKızlar merhaba ben de hamileyim çok şükür dış gebelik ve düşük yaşamıştım kan pıhtılaşması çıkmıştı şimdi iğnemi de vuruyorum ilaçlarımı da kullanıyorum keseyi gördüm ama kalp atışını henüz görmedim 12 gün sonra gideceğiz dualarınıza talibim sizler de benim dualarımdasınız kan sulandırıcı ile alabilirim inşallah evladımı kucağıma ama çok korkuyorum
Evet kuzuumm kavuştum yeğenime çok mutlu oldumOooo çok özledim diyordun iyi olmuş canım ne güzel19 mayısınızı kutlarım, güzel gençler yetiştiririz inşallah bu ülke için napim bende yoğun geçti kayınvalidemgil in evi müstakil orda ayıptır söylemesi mangal çay kahve azcık stres attık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?