Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kuzum ben göbekten vuruyorum bi gün sağ bi gün sol seklinde

Gözünüz aydın.Allah size bağışlasın. Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşaAllah.Gümbür gümbür duyarsınız kalp atışını umarım inş.

Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin kuzum. Tebrik ederim

Hmm tamam yarın ki iğne mi bacaktan denicem peki açı olarak dik mi iğne yoksa eğerek mi?
Gülüm iğneyi nerene vurursan vur her zaman 90 derecelik açıyla vuracaksın dikmve kesinlikle içinde oynatma yavaşça bas pamukla bastır sonrada bazen çok acıyo ama bu acının sonu çook tatlı

Hayırlı olsun saglıcakla ilerlesin insallah bu sefer

Gülüm iğneyi nerene vurursan vur her zaman 90 derecelik açıyla vuracaksın dikmve kesinlikle içinde oynatma yavaşça bas pamukla bastır sonrada bazen çok acıyo ama bu acının sonu çook tatlı
Tamam canım çok teşekkür ederim.Söylediğin gibi yapıyorum. Ama koldan hemşire eşime gösterince 45 derecelik açıyla demişti öyle vurduk acaba ondan dolayı mı çok canım yanıyordu.

İnşallah çok teşekkür ederim insan olumsuz deneyimler yaşayınca çok korkuyor ama her şey güzel olur inşallah
Kan sulandırıcı iğne kullanmak sanada şifa olur inş.Ben 2 kürtajdan sonra bu gebeliğimde kalp atışını duyduk çok şükür şifa bi yerden geliyor işte.Stres bende de vardı ama inancımıda kaybetmedim olumlu düşünmeye çalıştım.Rabbim nasip etti.Darısı tüm bekleyen dostlarımıza inş.

Canım Rabbim sağlıcakla kucağina almayı nasip etsin. Bende önce kürtaj sonra dış gebelik yaşadım. 3 ay korunma verdi doktor. Senin hikayeni okuyuca umut oldu içime

Evet kuzuumm kavuştum yeğenime çok mutlu oldum senin de günün güzel geçmiş canım ohh miss gibi dinlenmişsindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…