YaaAllahım inşallah şu geç döllenme şeysi vursun bana da
Evet kola vuruyorduk ilk hafta ama koldan çok acıtıyordukolum yağlı değil ince kaslı mı diye acaba.Bacaktan nasıl oluyo nereye vuruluyor biliyo musun,haftalar ilerleyince bacağa geçmeyi düşünmüştüm ben de.
Sağol gülüm eksik olma darısı sana olsun inşallah
Kızlar Allah emeklerinizin karşılığını versin yavrularımız sağlıkla hayırla kucaklarınıza alınninşallahYok kuzum ben göbekten vuruyorum bi gün sağ bi gün sol seklinde
Sağlıkla ilerlesin sağlıkla gelsin inşallah sağlıklı bir gebelik dilerimKızlar merhaba ben de hamileyim çok şükür dış gebelik ve düşük yaşamıştım kan pıhtılaşması çıkmıştı şimdi iğnemi de vuruyorum ilaçlarımı da kullanıyorum keseyi gördüm ama kalp atışını henüz görmedim 12 gün sonra gideceğiz dualarınıza talibim sizler de benim dualarımdasınız kan sulandırıcı ile alabilirim inşallah evladımı kucağıma ama çok korkuyorum
Yaa çok çok sevdim isminiAdıyla yaşasın inş.
Sen yaptın mı canım test falan
Çok iyi geldi valla açık havaEvet kuzuumm kavuştum yeğenime çok mutlu oldumsenin de günün güzel geçmiş canım ohh miss gibi dinlenmişsindir
YaaaBen dün geceden beri adet olmadım
O hal çok komik değil mi Habire bişeyler bekliyorsun, bakıp bakıp duruyorsunAy insallah vardır, ama adet olcakmısım gıbı sürekli kontrole gittim bugun bakıyorum temız, bakıyorum temız, lavabonun yolu aşındı bugun
Benimde idrarım parlar gibi olur böyle tövbeeBenim afedersinizidrarda farklılık oluyor koku değişimi ben oradan anlamıştım.
Ah canım, Allah kolaylaştırsın, onlar için yapmayacağımız şey yokEvet doğuma kadar devam canımmher yerim şiş iğneden sonra bazen kanama oluyo çok normal olmayan yoktur böyle bilye bilye bacaklarım karnım
Hayırlı olsun canımKızlar merhaba ben de hamileyim çok şükür dış gebelik ve düşük yaşamıştım kan pıhtılaşması çıkmıştı şimdi iğnemi de vuruyorum ilaçlarımı da kullanıyorum keseyi gördüm ama kalp atışını henüz görmedim 12 gün sonra gideceğiz dualarınıza talibim sizler de benim dualarımdasınız kan sulandırıcı ile alabilirim inşallah evladımı kucağıma ama çok korkuyorum
Yok kız cıkmaz kı, hani hatırlıyo musunuz doktor randevumdan sonra seffaf akıntı var demıstım yumurtlama sancısı gıbı de sancı var demıstım, hattaKalbim73 tavsiyesi ile o gece korunmasız ilişki oldu, gün aşırı 2 kere.. Yani 22.günde ilişki oldu. Yani o ilişki üzerinden 8 gün gectı sadece.. Ama benım adetım de şaşmaz dün gece gelır diye bekliyordum gelmedı, gün boyu baktım durdum
Sen bizi motive ettin Alaman gülüDüşündün demejki ay ins vardır birşeyler dün bat tarihin ise ins vardır bir mucize ins adet olmazsın heyecanlandım şimdi ins güzel haberlerini duyarız canım dualarimdasin
Benim küçüktü hasta kaç gündür yemek yemiyor süt içiyor atesi aradacikiyor günde üç dört kez büyük tucaletini yapıyor ishal olmuş karnı gurulduyo sancı yapıyor bende yarın kadın doktoruna gidecem sabah erkenden beraber girsek sıkıntı olur diğer kızda babası evde kalacak kızım anasinifina gidecek yani artık yarın goturemicm cuma ya kaldı küçük kızımın işi bugün hep huysuzdu ağlıyordu dişi mi çıkacak bilmiyotum iki dişi varEvet ya bugun cok sessiz
Huhuuuu neredesiniz kızlar, dedikodu yapalım azıcık gelin de
Amin ins canım Motive etmem sizin için bir işe yararSen bizi motive ettin Alaman gülübiz haziran dedik, sen deneyin dedin, inşallah vardır da hep beraber seviniriz Bee bu arada tabloya baktım da yarımızdan çoğumuz hamile maşallah insan umut doluyor
Amin inşallah çok teşekkür ederim Rabbim herkese en sağlıklısından en hayırlısından nasip etsinHayırlı olsun canımRabbim sağlıkla kavuştursun sizi inşallah, herşeyin güzelce görmeyi Nasib etsin
Amin çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsinSağlıkla ilerlesin sağlıkla gelsin inşallah sağlıklı bir gebelik dilerim
Amin çok teşekkür ederim inşallah
Geçmiş olsun canım.Benim küçüktü hasta kaç gündür yemek yemiyor süt içiyor atesi aradacikiyor günde üç dört kez büyük tucaletini yapıyor ishal olmuş karnı gurulduyo sancı yapıyor bende yarın kadın doktoruna gidecem sabah erkenden beraber girsek sıkıntı olur diğer kızda babası evde kalacak kızım anasinifina gidecek yani artık yarın goturemicm cuma ya kaldı küçük kızımın işi bugün hep huysuzdu ağlıyordu dişi mi çıkacak bilmiyotum iki dişi var
Korkma asla dış gebeliği 14.000 beta ile yaşadım ama tüplerim çok şükür zarar görmemiş ihmal etme tedavini emin ol her şey güzel olacak dualarımdasınCanım Rabbim sağlıcakla kucağina almayı nasip etsin. Bende önce kürtaj sonra dış gebelik yaşadım. 3 ay korunma verdi doktor. Senin hikayeni okuyuca umut oldu içime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?