Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allahım inşallah şu geç döllenme şeysi vursun bana da
Yaainşallah vardır hayırlısıyla heyecanlandım bende

Sağol gülüm eksik olma darısı sana olsun inşallah

Yok kuzum ben göbekten vuruyorum bi gün sağ bi gün sol seklinde
Kızlar Allah emeklerinizin karşılığını versin yavrularımız sağlıkla hayırla kucaklarınıza alınninşallah

Sağlıkla ilerlesin sağlıkla gelsin inşallah sağlıklı bir gebelik dilerim

Evet kuzuumm kavuştum yeğenime çok mutlu oldum senin de günün güzel geçmiş canım ohh miss gibi dinlenmişsindir
Çok iyi geldi valla açık hava yaa kapanma uzun sürdü insan yüzü göremez olduk, denize 5 dk yız arabayla gidemedik garip zamanlar, ohh keşke mutluluk depolanan bişey olsaymış ve de uyku

Ay insallah vardır, ama adet olcakmısım gıbı sürekli kontrole gittim bugun bakıyorum temız, bakıyorum temız, lavabonun yolu aşındı bugun
O hal çok komik değil mi Habire bişeyler bekliyorsun, bakıp bakıp duruyorsun gelmesin kuzum inşallah yaa

Benim afedersiniz idrarda farklılık oluyor koku değişimi ben oradan anlamıştım.
Benimde idrarım parlar gibi olur böyle tövbee hep acaba acaba derim kirpiklerim ayrık ayrık durur yüzüme Bi güzellik gelir herkeste değişik bişeyler

Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kavuştursun sizi inşallah, herşeyin güzelce görmeyi Nasib etsin

Düşündün demejki ay ins vardır birşeyler dün bat tarihin ise ins vardır bir mucize ins adet olmazsın heyecanlandım şimdi ins güzel haberlerini duyarız canım dualarimdasin

Düşündün demejki ay ins vardır birşeyler dün bat tarihin ise ins vardır bir mucize ins adet olmazsın heyecanlandım şimdi ins güzel haberlerini duyarız canım dualarimdasin
Sen bizi motive ettin Alaman gülü biz haziran dedik, sen deneyin dedin, inşallah vardır da hep beraber seviniriz Bee bu arada tabloya baktım da yarımızdan çoğumuz hamile maşallah insan umut doluyor

Evet ya bugun cok sessiz

Huhuuuu neredesiniz kızlar, dedikodu yapalım azıcık gelin de
Benim küçüktü hasta kaç gündür yemek yemiyor süt içiyor atesi aradacikiyor günde üç dört kez büyük tucaletini yapıyor ishal olmuş karnı gurulduyo sancı yapıyor bende yarın kadın doktoruna gidecem sabah erkenden beraber girsek sıkıntı olur diğer kızda babası evde kalacak kızım anasinifina gidecek yani artık yarın goturemicm cuma ya kaldı küçük kızımın işi bugün hep huysuzdu ağlıyordu dişi mi çıkacak bilmiyotum iki dişi var

Sen bizi motive ettin Alaman gülü biz haziran dedik, sen deneyin dedin, inşallah vardır da hep beraber seviniriz Bee bu arada tabloya baktım da yarımızdan çoğumuz hamile maşallah insan umut doluyor
Amin ins canım Motive etmem sizin için bir işe yarar çok istiyorum tabloda doluyor sizleri de en kısa zamanda aramıza bekliyoruz ins

Geçmiş olsun canım.

Canım Rabbim sağlıcakla kucağina almayı nasip etsin. Bende önce kürtaj sonra dış gebelik yaşadım. 3 ay korunma verdi doktor. Senin hikayeni okuyuca umut oldu içime
Korkma asla dış gebeliği 14.000 beta ile yaşadım ama tüplerim çok şükür zarar görmemiş ihmal etme tedavini emin ol her şey güzel olacak dualarımdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…