Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin umarım bu ilaç benim de şifam olur Rabbim korktuklarımıza uğratmasın

Nasip bakalım, ama adet olacakmışım gibi de.. Sabaha gelir belki.. 2 gun gelmezse cok pis umutlanırım
İns vardır canim
Evet bende de kokudan ziyade renk koyulasmıstı
Canım benimkide gebe olunca koyu renk olur
Ayşe lina koyucaz Allah nasip ederse :)
Adi çok güzel maşallah Rabb'im size bağışlasın ins ilk bebek sizinki oluyor tabloda gelecek olan .ins hayirlisiyla zamanında gelir
Hayırlı olsun canım Rabb'im saba bağışlasın inşallah

Korkma asla dış gebeliği 14.000 beta ile yaşadım ama tüplerim çok şükür zarar görmemiş ihmal etme tedavini emin ol her şey güzel olacak dualarımdasın
Insallh canım aminnn ❤ bende hsg çektirdim bi sorun yokmuş şükür. Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin insallh

Çok iyi geldi valla açık hava yaa kapanma uzun sürdü insan yüzü göremez olduk, denize 5 dk yız arabayla gidemedik garip zamanlar, ohh keşke mutluluk depolanan bişey olsaymış ve de uyku
Ay bizim de öyle yürüyerek 20 dakika arabayla 5 dakika gidemiyoruz diye üzülüyordum dün süper oldu yasak olmaması Keşkeee depolansa süper olurdu çoook uykum var geldim yine işe mutluluk da bitti

Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım benim. evet o korku hiç geçmiyor maalesef
bende ilk düşük yaşadım tekrar hamile kaldığımda ecopirinle devam etti doktorum çok şükür hala da kullanıyorum. sağlıkla tutunsun bebişin inşallah

Sanmıyorum ama öyle bir şey varsa da geciktikten sonra öğreniyim hiç problem değil hayal kırıklığından yıldım artık...
canım ovulasyon testine bakıp hamilelik arıyorsan bi fikir olsun. bende yaptım çok günüm gelmeden koyulaşmadı. adet olmam gereken günde yaptım eşit çıktı çizgi bi sonraki gün pik olmuştu. öncesinde çıkmıyor yani bende çıkmadı.
zaten ben geç yumurtlama yaşayıp hamile kaldım 1 hafta geç döllenmeydi. adet günüm bile kaymıştı hesaplayamamıştım.. inşallah vardır seninde Rabbim sevindirsin

İnşallah kuzum hiç sanmıyorum mucize olur ama sizin güzel kalpleriniz hamiş olayım istiyor çok teşekkür ederim senin geç döllenmeye göre olan bat günü mü koyu çıkmıştı canım yoksa ilk beklediğin bat günü mü? Ben o şekilde bat günü denememiştim düşükten sonra yaptığımı ve koyu çıktığını hatırlıyorum doktor beta sıfırlanmadığı için demişti...

evet çok istiyorum hepinizden hamiş haberi duymayıı
benim geç yumurtlama sonrası 2. adet günümde koyu çıktı canım bir hafta attı adetim yumurtlamaya göre.
evet beta algılamaya başladığında yavaş yavaş koyulaşıyor ovu. testide
hakkında hayırlısı olsun inşallah ümitsizlik yok

yaaaaa sen geciktin mi kuzummm anaamm şimdi okudummm yaaaa hadi inşallahhhh
Gecıktı ama durum bıraz farklı, korunmasız ilişkinin üzerinden 8 - 9gün geçti daha, gec yumurtalama belırtıler yasadım
Kuzum bence senin kesin geç döllenme oldu geç yumurtladın belirtiler var demiştin de dene dene diye başının etini yemiştik ya o zaman oldu bence çok heyecanlandım yaaaa
Evet evet bak hatırladın, seffaf akıntı var demıstım
Yaaa gelmesin gelmesin. Mucize olsun❣
İnşallahh

Gecıktı ama durum bıraz farklı, korunmasız ilişkinin üzerinden 8 - 9gün geçti daha, gec yumurtalama belırtıler yasadım

Evet evet bak hatırladın, seffaf akıntı var demıstım

İnşallahh
Hatırlıyorum tabi hatırlamaz mıyım inşallah olmuştur 4 güne testlerde çıkar pazar günü yapsan olabilir belki sen bilirsin kuzum

Dogru dıyosun, kendını nezaman hazır hissedersen o zaman yap kuzum
Evet canım umudum yok çünkü ben ovulasyonda pozitif yani koyu görmeden bir sene boyunca hamile kalamamıştım soğan küründen sonra net pozitifti o ay hamile kaldım. Düşükten sonra kimyasal olmuştu ya o ay da ovulasyon net pozitifti ve ikisinde de 30.gün ovulasyon olmuştu. Artık tanıyorum biliyorum kendimi diyorum yine de inşallah bi mucize olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…