Amin umarım bu ilaç benim de şifam olur Rabbim korktuklarımıza uğratmasınKan sulandırıcı iğne kullanmak sanada şifa olur inş.Ben 2 kürtajdan sonra bu gebeliğimde kalp atışını duyduk çok şükür şifa bi yerden geliyor işte.Stres bende de vardı ama inancımıda kaybetmedim olumlu düşünmeye çalıştım.Rabbim nasip etti.Darısı tüm bekleyen dostlarımıza inş.
Nasip bakalım, ama adet olacakmışım gibi de.. Sabaha gelir belki.. 2 gun gelmezse cok pis umutlanırım
Canım benimkide gebe olunca koyu renk olurEvet bende de kokudan ziyade renk koyulasmıstı
Adi çok güzel maşallahAyşe lina koyucaz Allah nasip ederse :)
Hayırlı olsun canım Rabb'im saba bağışlasın inşallahKızlar merhaba ben de hamileyim çok şükür dış gebelik ve düşük yaşamıştım kan pıhtılaşması çıkmıştı şimdi iğnemi de vuruyorum ilaçlarımı da kullanıyorum keseyi gördüm ama kalp atışını henüz görmedim 12 gün sonra gideceğiz dualarınıza talibim sizler de benim dualarımdasınız kan sulandırıcı ile alabilirim inşallah evladımı kucağıma ama çok korkuyorum
Aynen öylr yeterki sonu güzel olsunAh canım, Allah kolaylaştırsın, onlar için yapmayacağımız şey yok
Insallh canım aminnn ❤ bende hsg çektirdim bi sorun yokmuş şükür. Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin insallhKorkma asla dış gebeliği 14.000 beta ile yaşadım ama tüplerim çok şükür zarar görmemiş ihmal etme tedavini emin ol her şey güzel olacak dualarımdasın
Yok kuzum ovulasyonda çıkardı hamilelik olsa diye düşünüyorum hiç yapasım yok...Sen yaptın mı canım test falan
Ay bizim de öyle yürüyerek 20 dakika arabayla 5 dakika gidemiyoruz diye üzülüyordum dün süper oldu yasak olmamasıÇok iyi geldi valla açık havayaa kapanma uzun sürdü insan yüzü göremez olduk, denize 5 dk yız arabayla gidemedik garip zamanlar, ohh keşke mutluluk depolanan bişey olsaymış ve de uyku
Yaaaay hadi gelmez inşallah bee
O hal çok komik değil mi Habire bişeyler bekliyorsun, bakıp bakıp duruyorsungelmesin kuzum inşallah yaa
Günaydın kızlarDüşündün demejki ay ins vardır birşeyler dün bat tarihin ise ins vardır bir mucize ins adet olmazsın heyecanlandım şimdi ins güzel haberlerini duyarız canım dualarimdasin
Ovulasyona guvenme gun gecrıkten sonra cok koyu cıkıyor oYok kuzum ovulasyonda çıkardı hamilelik olsa diye düşünüyorum hiç yapasım yok...
Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım benim. evet o korku hiç geçmiyor maalesefKızlar merhaba ben de hamileyim çok şükür dış gebelik ve düşük yaşamıştım kan pıhtılaşması çıkmıştı şimdi iğnemi de vuruyorum ilaçlarımı da kullanıyorum keseyi gördüm ama kalp atışını henüz görmedim 12 gün sonra gideceğiz dualarınıza talibim sizler de benim dualarımdasınız kan sulandırıcı ile alabilirim inşallah evladımı kucağıma ama çok korkuyorum
yaaaaa sen geciktin mi kuzummm anaamm şimdi okudummm yaaaa hadi inşallahhhhGünaydın kızlar
Hala gelmemiş
Kuzum bence senin kesin geç döllenme oldu geç yumurtladın belirtiler var demiştin de dene dene diye başının etini yemiştik ya o zaman oldu benceGünaydın kızlar
Hala gelmemiş
Sanmıyorum ama öyle bir şey varsa da geciktikten sonra öğreniyim hiç problem değil hayal kırıklığından yıldım artık...Ovulasyona guvenme gun gecrıkten sonra cok koyu cıkıyor o
canım ovulasyon testine bakıp hamilelik arıyorsan bi fikir olsun. bende yaptım çok günüm gelmeden koyulaşmadı. adet olmam gereken günde yaptım eşit çıktı çizgi bi sonraki gün pik olmuştu. öncesinde çıkmıyor yani bende çıkmadı.Sanmıyorum ama öyle bir şey varsa da geciktikten sonra öğreniyim hiç problem değil hayal kırıklığından yıldım artık...
İnşallah kuzum hiç sanmıyorum mucize olur ama sizin güzel kalpleriniz hamiş olayım istiyor çok teşekkür ederimcanım ovulasyon testine bakıp hamilelik arıyorsan bi fikir olsun. bende yaptım çok günüm gelmeden koyulaşmadı. adet olmam gereken günde yaptım eşit çıktı çizgi bi sonraki gün pik olmuştu. öncesinde çıkmıyor yani bende çıkmadı.
zaten ben geç yumurtlama yaşayıp hamile kaldım 1 hafta geç döllenmeydi. adet günüm bile kaymıştı hesaplayamamıştım.. inşallah vardır seninde Rabbim sevindirsin
Yaaa gelmesin gelmesin. Mucize olsun❣Günaydın kızlar
Hala gelmemiş
evet çok istiyorum hepinizden hamiş haberi duymayııİnşallah kuzum hiç sanmıyorum mucize olur ama sizin güzel kalpleriniz hamiş olayım istiyor çok teşekkür ederimsenin geç döllenmeye göre olan bat günü mü koyu çıkmıştı canım yoksa ilk beklediğin bat günü mü? Ben o şekilde bat günü denememiştim düşükten sonra yaptığımı ve koyu çıktığını hatırlıyorum doktor beta sıfırlanmadığı için demişti...
Gecıktı ama durum bıraz farklı, korunmasız ilişkinin üzerinden 8 - 9gün geçti daha, gec yumurtalama belırtıler yasadımyaaaaa sen geciktin mi kuzummm anaamm şimdi okudummm yaaaa hadi inşallahhhh
Evet evet bak hatırladın, seffaf akıntı var demıstımKuzum bence senin kesin geç döllenme oldu geç yumurtladın belirtiler var demiştin de dene dene diye başının etini yemiştik ya o zaman oldu benceçok heyecanlandım yaaaa
İnşallahhYaaa gelmesin gelmesin. Mucize olsun❣
Dogru dıyosun, kendını nezaman hazır hissedersen o zaman yap kuzumSanmıyorum ama öyle bir şey varsa da geciktikten sonra öğreniyim hiç problem değil hayal kırıklığından yıldım artık...
Hatırlıyorum tabi hatırlamaz mıyımGecıktı ama durum bıraz farklı, korunmasız ilişkinin üzerinden 8 - 9gün geçti daha, gec yumurtalama belırtıler yasadım
Evet evet bak hatırladın, seffaf akıntı var demıstım
İnşallahh
Evet canım umudum yok çünkü ben ovulasyonda pozitif yani koyu görmeden bir sene boyunca hamile kalamamıştım soğan küründen sonra net pozitifti o ay hamile kaldım. Düşükten sonra kimyasal olmuştu ya o ay da ovulasyon net pozitifti ve ikisinde de 30.gün ovulasyon olmuştu. Artık tanıyorum biliyorum kendimi diyorum yine de inşallah bi mucize olurDogru dıyosun, kendını nezaman hazır hissedersen o zaman yap kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?