Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay sogan kürü mü yapsan o zaman acaba adet bitimi mi başlanıyordu ona ne zamandı?

Bu ay sogan kürü mü yapsan o zaman acaba adet bitimi mi başlanıyordu ona ne zamandı?
Evet adet bitimi başlanıyor kuzum yaparım belki ama ilaçla tedaviyle ikisi bir daha çok bozar mı dedim doktora sorarım gidince olmadı

Yumurtlama geç olduysa olmazsın bence kuzum 14 gün sonra bat oluyor ya. Hayırlısı olsun heyecanlı bekleyiş
Ama işte ben yumurtlamayı 14.gun de hıssettım, hatta o zaman kaynana buradaydı, tabı o zaman ılsıkı olmadı cunku doktor test yapcak dıye korunuyorduk.. Yanı dusuk ıhtımal daha sonra hıssettığim seyın yumurtlama olması, ınsallah oyledır

Acaba sirke çörekotu yağı mı gecıkıtırıyoki bayramdan beri düzenli olarak kullanıyorum

Hamileligini ogrenen arkadaşlar bat in ilk gununde betaniz kaç çıkmıştı hatirliyor musunuz?

Öyledir bence yoksa adetin gecikmezdi o ara ilişki olmadı diyorsun iki kere yumurtlamış olabilirsin ikinci bebiş olmuştur inşallah çörekotu yağı geciktirmez gibi geliyor pko ya iyi gelmezdi yoksa zaten gecike gecike bi hal olduk

Yok canım 2 bucuk ay sonrakı ilk ilşki 8 gün onceydi

Yok canım 2 bucuk ay sonrakı ilk ilşki 8 gün onceydi
Bir yandan eşya yerleştiriyorum bir yandan aklıma geliyorsun ağrı sızı gelecek gibi bir his yok değil mi çörek otu yağı geciktirmez ben onu normal zamanda da kullandım bağışıklık için hiç de geciktirmedi

Ay hadi inşallah sağlıklı olacaksa hayırlısıysa bu tutmuş olsun tüp bebek öncesi mucizeleri oluyormuş sana da nasip olsun

İnşallah gelmez 11. gün test yapsana

Günaydın canım, bi bakınayım dedim senden haber var mı diye Gelmemiş ha

Çörek otu yağı neden geciktirsin bence hiç öyle bir etkisi yok.Ama bugün den itibaren içme ç.otu yağını gebelik ihtimali var şu an. Çook heyecanlandım kuzum aklım sende

Kızlar cok tatlısınız inşallah dediğiniz gibi olur zaten pazara kadar gelmezse bişeyler oluyordur kesın deriz
Ama heran gelecek gıbı sancım var..

Kızlar cok tatlısınız inşallah dediğiniz gibi olur zaten pazara kadar gelmezse bişeyler oluyordur kesın deriz
Ama heran gelecek gıbı sancım var..
Hadi bakalım inşallah hayırlı olan olur bakalım ne olacak

İsmi ne olacak artık kesinleştirirsiniz onu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…