Tabi pazara kadar adet olmazsamHatırlıyorum tabi hatırlamaz mıyıminşallah olmuştur 4 güne testlerde çıkar pazar günü yapsan olabilir belki sen bilirsin kuzum
Bu ay sogan kürü mü yapsan o zaman acaba adet bitimi mi başlanıyordu ona ne zamandı?Evet canım umudum yok çünkü ben ovulasyonda pozitif yani koyu görmeden bir sene boyunca hamile kalamamıştım soğan küründen sonra net pozitifti o ay hamile kaldım. Düşükten sonra kimyasal olmuştu ya o ay da ovulasyon net pozitifti ve ikisinde de 30.gün ovulasyon olmuştu. Artık tanıyorum biliyorum kendimi diyorum yine de inşallah bi mucize olur
Yumurtlama geç olduysa olmazsın bence kuzum 14 gün sonra bat oluyor ya. Hayırlısı olsun heyecanlı bekleyişTabi pazara kadar adet olmazsam
Evet adet bitimi başlanıyor kuzum yaparım belki ama ilaçla tedaviyle ikisi bir daha çok bozar mı dedim doktora sorarım gidince olmadıBu ay sogan kürü mü yapsan o zaman acaba adet bitimi mi başlanıyordu ona ne zamandı?
Ama işte ben yumurtlamayı 14.gun de hıssettım, hatta o zaman kaynana buradaydı, tabı o zaman ılsıkı olmadı cunku doktor test yapcak dıye korunuyorduk.. Yanı dusuk ıhtımal daha sonra hıssettığim seyın yumurtlama olması, ınsallah oyledırYumurtlama geç olduysa olmazsın bence kuzum 14 gün sonra bat oluyor ya. Hayırlısı olsun heyecanlı bekleyiş
İlacla tedavı olacaksan yapma, ikisi bir rahme agır gelırEvet adet bitimi başlanıyor kuzum yaparım belki ama ilaçla tedaviyle ikisi bir daha çok bozar mı dedim doktora sorarım gidince olmadı
Öyledir bence yoksa adetin gecikmezdi o ara ilişki olmadı diyorsun iki kere yumurtlamış olabilirsin ikinci bebiş olmuştur inşallahAma işte ben yumurtlamayı 14.gun de hıssettım, hatta o zaman kaynana buradaydı, tabı o zaman ılsıkı olmadı cunku doktor test yapcak dıye korunuyorduk.. Yanı dusuk ıhtımal daha sonra hıssettığim seyın yumurtlama olması, ınsallah oyledır
Acaba sirke çörekotu yağı mı gecıkıtırıyoki bayramdan beri düzenli olarak kullanıyorum
Yok canım 2 bucuk ay sonrakı ilk ilşki 8 gün onceydiÖyledir bence yoksa adetin gecikmezdi o ara ilişki olmadı diyorsun iki kere yumurtlamış olabilirsin ikinci bebiş olmuştur inşallahçörekotu yağı geciktirmez gibi geliyor pko ya iyi gelmezdi yoksa zaten gecike gecike bi hal olduk
Ay hadi inşallah sağlıklı olacaksa hayırlısıysa bu tutmuş olsun tüp bebek öncesi mucizeleri oluyormuş sana da nasip olsunYok canım 2 bucuk ay sonrakı ilk ilşki 8 gün onceydi
İnşallah gelmezGünaydın kızlar
Hala gelmemiş
Bir yandan eşya yerleştiriyorum bir yandan aklıma geliyorsun ağrı sızı gelecek gibi bir his yok değil miYok canım 2 bucuk ay sonrakı ilk ilşki 8 gün onceydi
Günaydın canım, bi bakınayım dedim senden haber var mı diyeGünaydın kızlar
Hala gelmemiş
Çörek otu yağı neden geciktirsin bence hiç öyle bir etkisi yok.Ama bugün den itibaren içme ç.otu yağını gebelik ihtimali var şu an.Yok canım 2 bucuk ay sonrakı ilk ilşki 8 gün onceydi
Ay hadi inşallah sağlıklı olacaksa hayırlısıysa bu tutmuş olsun tüp bebek öncesi mucizeleri oluyormuş sana da nasip olsun
İnşallah gelmez11. gün test yapsana
Bir yandan eşya yerleştiriyorum bir yandan aklıma geliyorsun ağrı sızı gelecek gibi bir his yok değil miçörek otu yağı geciktirmez ben onu normal zamanda da kullandım bağışıklık için hiç de geciktirmedi
Günaydın canım, bi bakınayım dedim senden haber var mı diyeGelmemiş ha
Çörek otu yağı neden geciktirsin bence hiç öyle bir etkisi yok.Ama bugün den itibaren içme ç.otu yağını gebelik ihtimali var şu an.Çook heyecanlandım kuzum aklım sende
Slm kızlar bende doktordan. Gedim bizim bizim Peter (pita) şükür iyi slm i var teyzoşlarinacinsiyeti yüzde yüz erkektir
Sohrab canım ins bir mucize olur pazar gunune kadar sabredelim ins adet olmazsın test yaparsin bende çok hayacanliyim sonuca
Hadi bakalım inşallah hayırlı olan olur bakalım ne olacakKızlar cok tatlısınızinşallah dediğiniz gibi olur zaten pazara kadar gelmezse bişeyler oluyordur kesın deriz
Ama heran gelecek gıbı sancım var..
İsmi ne olacakSlm kızlar bende doktordan. Gedim bizim bizim Peter (pita) şükür iyi slm i var teyzoşlarinacinsiyeti yüzde yüz erkektir
Sohrab canım ins bir mucize olur pazar gunune kadar sabredelim ins adet olmazsın test yaparsin bende çok hayacanliyim sonuca
İnşallahh bebegım, sen yormuyorsun deıl mı kendını, senın de bat gecti bakHadi bakalım inşallah hayırlı olan olur bakalım ne olacak
Bebiştendir inşallahKızlar cok tatlısınızinşallah dediğiniz gibi olur zaten pazara kadar gelmezse bişeyler oluyordur kesın deriz
Ama heran gelecek gıbı sancım var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?