3.-5. Hafta arası o sancı hep oluyor kanama olmadıkça güzel birşey bu benceKızlar cok tatlısınızinşallah dediğiniz gibi olur zaten pazara kadar gelmezse bişeyler oluyordur kesın deriz
Ama heran gelecek gıbı sancım var..
İnşallahhBebiştendir inşallah
3.-5. Hafta arası o sancı hep oluyor kanama olmadıkça güzel birşey bu bence
yaaa hadi bakalım inşallah kuzum bende geç yumurtlamayla hamile kaldım bliyosun inşallah seninde mucizen gelirGecıktı ama durum bıraz farklı, korunmasız ilişkinin üzerinden 8 - 9gün geçti daha, gec yumurtalama belırtıler yasadım
Evet evet bak hatırladın, seffaf akıntı var demıstım
İnşallahh
Babası koyacak ismi oda şimdilik düşünmüyor erken dio isim arıyorİsmi ne olacakartık kesinleştirirsiniz onu da
Stres yapma belki heyacandan stresden ağrıyorduKızlar cok tatlısınızinşallah dediğiniz gibi olur zaten pazara kadar gelmezse bişeyler oluyordur kesın deriz
Ama heran gelecek gıbı sancım var..
Artık alışveriş yapabilirsinSlm kızlar bende doktordan. Gedim bizim bizim Peter (pita) şükür iyi slm i var teyzoşlarinacinsiyeti yüzde yüz erkektir
Sohrab canım ins bir mucize olur pazar gunune kadar sabredelim ins adet olmazsın test yaparsin bende çok hayacanliyim sonuca
Sizin cinsiyet belli oldu mu canım?3.-5. Hafta arası o sancı hep oluyor kanama olmadıkça güzel birşey bu bence
İnş.hep iyi olsun canım.Ben de bugün sağlık ocağına kontrole gittim kendimi üç gündür çok halsiz hissediyorum yarın sonuçlarım çıkar zaten. 1kg 200 gram gibi bir şey almışım.Slm kızlar bende doktordan. Gedim bizim bizim Peter (pita) şükür iyi slm i var teyzoşlarinacinsiyeti yüzde yüz erkektir
Sohrab canım ins bir mucize olur pazar gunune kadar sabredelim ins adet olmazsın test yaparsin bende çok hayacanliyim sonuca
Belki kan değerlerin düşmüştür canım, kan ilacı falan kullanıyor musun, geçmiş olsun, ne güzel azıcık kilo almışsınİnş.hep iyi olsun canım.Ben de bugün sağlık ocağına kontrole gittim kendimi üç gündür çok halsiz hissediyorum yarın sonuçlarım çıkar zaten. 1kg 200 gram gibi bir şey almışım.Bi kaç gün karnım çıkmıştı gaz, şişkinlikti galiba bugünlerde pek yok.Kalp çarpıntım da başladı.
Ayy inşallah bir mucize olur yaİnşallahh bebegım, sen yormuyorsun deıl mı kendını, senın de bat gecti bak
Ama işte tek pürüz ben 14.gün de yumurtlama hissettim 21.gündeyaaa hadi bakalım inşallah kuzum bende geç yumurtlamayla hamile kaldım bliyosun inşallah seninde mucizen gelir
Allah razı olsun canım benımSohrab bütün dualarımız seninle her namazda dua ediyorum ismini geçirip inşallah hayırlı zamanda gelecek bebişin ve buradaki tüm arkadaşların, hamiş olan arkadaşlarım da hayırlısıyla sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah
Valla ben de kucuk buyuk kullanıyorum 3 farklı ev gördü halılar ve perdeler, bu seneki evde Bı pencere boydan boya cam oraya yeni perde diktrdim diğerlerini uydurdum..Ayy inşallah bir mucize olur yaolmasa da nasip tabiki ama işte umut Ben tam taşıma günü oldum bugün 4. Gün bitti hatta estrofeme başladım sabah akşam normalde günde 3 kez de alınıyormuş ama sende pıhtılaşma var sabah akşam al dedi, bakalım 12. Gün herşey belli olacak ama az buçuk regl oluş şeklimden bir operasyon beni bekliyor bunu hissediyorum hazırlıklıyım ama belki yırtarım umudu da yok değil
Kendimi yoruyorum sadece eski evden yeni eve şuraya şu halı denk geldi oh mutfaga tül uydu mutlulukları peşindeyim halı perde varken uymadı mı bana boşa masraf gibi geliyor sinirim bozuluyor
Sağol canımBelki kan değerlerin düşmüştür canım, kan ilacı falan kullanıyor musun, geçmiş olsun, ne güzel azıcık kilo almışsınçarpıntın neden oldu acaba, tansiyon ölçtüler mi oradan çarpıntın farrkederler, ben de ikinci hamileliğin 7. Ayında çarpıntı olmuştu
Anladım canım kan ilacı toparlar seni üzülme bunlar olağan şeyler, belki vitamin de verirSağol canımÖlçüldü tansiyonum hafif yüksek çıktı ama evde ölçtüğümüzde iyi çıkıyo. Benim de ilk gebeliğim de 6.,7. aylarda başlamıştı çarpıntım alışkınım zaten biraz daha rahatım o yüzden kalp Dr. da bakmıştı bi sorun yoktu çok şükür.Nabzım hep yüksek maalesef ama bence kan ilacına başlamam lazım inş rahatlarım biraz.
pürüz değil o kuzum o Allahın hikmetiAma işte tek pürüz ben 14.gün de yumurtlama hissettim 21.günde
Allah razı olsun canım benım
Ama işte tek pürüz ben 14.gün de yumurtlama hissettim 21.günde
Allah razı olsun canım benım
İnş.canım sadece çarpıntı rahat vermiyor ama dediğin gibi olağan şeyler.Kimisi daha rahat geçiriyor gebeliği kimisi daha zorlanarak.Benim zor geçer, umarım sağ salim kucağıma alırım.Anladım canım kan ilacı toparlar seni üzülme bunlar olağan şeyler, belki vitamin de verir
Hahaha ben de tam bunu diyordumpürüz değil o kuzum o Allahın hikmeti
sen hatırlamadın tabi baya oldu benim ama belki anlatınca hatırlarsın.
ben testle takip yapıyordum adetim bitimi hemen yumurtlama yakalım 17/18 şubat 19 çatlamıştı.
sonra adeti beklerken 28şubat 1/2 mart gene yumurtlama gördüm hatta burda demiştik ya kesin hamilelik 2 kez olmaz falan diye. tabi sonra tekrar çatlama yakalayınca bu sefer adetim 1 hafta ileri atmıştı,tekrar yumurtlamadan 14 gün sayıp beklemeye başlamıştım ve sonuç
hakkında hayırlısı olsun kuzum ama ümidini kaybetme.nadir de olsa ayda 2 kez yumurtlama oluyormuş.
ben hatta 2. yumurtlamada ehliyet sınavıma girceğim gündü deli gibi akıntım başlamıştı heyecandan sanıyordum test yapınca anladım yumurtlamayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?