- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
- 83
Listeyi düzenlerken benim de batı 5 haziran falan mı yapsan en iyi ihtimalleValla ben de kucuk buyuk kullanıyorum 3 farklı ev gördü halılar ve perdeler, bu seneki evde Bı pencere boydan boya cam oraya yeni perde diktrdim diğerlerini uydurdum..
Yeni bat versene o zamanlisteyi düzenliyim
Ben hatırladım canım.pürüz değil o kuzum o Allahın hikmeti
sen hatırlamadın tabi baya oldu benim ama belki anlatınca hatırlarsın.
ben testle takip yapıyordum adetim bitimi hemen yumurtlama yakalım 17/18 şubat 19 çatlamıştı.
sonra adeti beklerken 28şubat 1/2 mart gene yumurtlama gördüm hatta burda demiştik ya kesin hamilelik 2 kez olmaz falan diye. tabi sonra tekrar çatlama yakalayınca bu sefer adetim 1 hafta ileri atmıştı,tekrar yumurtlamadan 14 gün sayıp beklemeye başlamıştım ve sonuç
hakkında hayırlısı olsun kuzum ama ümidini kaybetme.nadir de olsa ayda 2 kez yumurtlama oluyormuş.
ben hatta 2. yumurtlamada ehliyet sınavıma girceğim gündü deli gibi akıntım başlamıştı heyecandan sanıyordum test yapınca anladım yumurtlamayı
aynen canım
Aynen kuzum bende ilk kontrole gittim normalde 6+5 ti ama geç döllenme 5+5 çıkmıştı yani geç yumurtlama kaynaklı geç döllenme olmuş ama şimdi tamamladı haftasına yetişti minişimBen hatırladım canım.Benim de 3.gebeliğimde geç döllenme olabilir denmişti.
Hatırlıyorum evet, hatta senın batı degsıtırmıstıkpürüz değil o kuzum o Allahın hikmeti
sen hatırlamadın tabi baya oldu benim ama belki anlatınca hatırlarsın.
ben testle takip yapıyordum adetim bitimi hemen yumurtlama yakalım 17/18 şubat 19 çatlamıştı.
sonra adeti beklerken 28şubat 1/2 mart gene yumurtlama gördüm hatta burda demiştik ya kesin hamilelik 2 kez olmaz falan diye. tabi sonra tekrar çatlama yakalayınca bu sefer adetim 1 hafta ileri atmıştı,tekrar yumurtlamadan 14 gün sayıp beklemeye başlamıştım ve sonuç
hakkında hayırlısı olsun kuzum ama ümidini kaybetme.nadir de olsa ayda 2 kez yumurtlama oluyormuş.
ben hatta 2. yumurtlamada ehliyet sınavıma girceğim gündü deli gibi akıntım başlamıştı heyecandan sanıyordum test yapınca anladım yumurtlamayı
Emin misinListeyi düzenlerken benim de batı 5 haziran falan mı yapsan en iyi ihtimalle
Yaa ne guzel, insallah bu gunlerı ben de görürümAynen kuzum bende ilk kontrole gittim normalde 6+5 ti ama geç döllenme 5+5 çıkmıştı yani geç yumurtlama kaynaklı geç döllenme olmuş ama şimdi tamamladı haftasına yetişti minişimhatta doktorum önemli birşey değil genelde 12.13. haftalarda bebek haftasını yakalıyor ama yakalamazsa da doğum tarihinde değişiklik yaparız sorun değil demişti.
evet değiştirmiştikHatırlıyorum evet, hatta senın batı degsıtırmıstıkınsallah benım de öyle olur
Çok zor soru çalışmadığım yerden geldi hocamEmin misin
inşallah inşallahhh en içten dualarımdasın Rabbim tez zamanda çift çizgiler göstersin sağlıklı gebelik nasip etsin kucağına almak nasip olsunYaa ne guzel, insallah bu gunlerı ben de görürümboyle adet tarihimi değiştirsin bebegın dogum tarıhini duzenlesın falan
Ama brn ovulasyon yapmadım bu ay, sadece hıssettığim kadarıyla yorumluyorum seffaf akıntı ve sancı oldu.. Hatta İlk yumurtlama hıssettıgımde korunuyorduk, ıkıncı de deneme yaptık sadeceevet değiştirmiştikbi türlü tarih tutturamamıştım
hadi inşallah bakalım güzel haberler alalım
5 haziran çok ileri bi tarih oldu da ondan şeyettimÇok zor soru çalışmadığım yerden geldi hocamhiç değilim amaaan boşver kalsın öyle
Allah razı olsun canım benıminşallah inşallahhh en içten dualarımdasın Rabbim tez zamanda çift çizgiler göstersin sağlıklı gebelik nasip etsin kucağına almak nasip olsun
2. tutar inşallah.Ama brn ovulasyon yapmadım bu ay, sadece hıssettığim kadarıyla yorumluyorum seffaf akıntı ve sancı oldu.. Hatta İlk yumurtlama hıssettıgımde korunuyorduk, ıkıncı de deneme yaptık sadece
Ne güzel canım yakalamış haftasını Allah sana bağışlasın bebişini.Aynen kuzum bende ilk kontrole gittim normalde 6+5 ti ama geç döllenme 5+5 çıkmıştı yani geç yumurtlama kaynaklı geç döllenme olmuş ama şimdi tamamladı haftasına yetişti minişimhatta doktorum önemli birşey değil genelde 12.13. haftalarda bebek haftasını yakalıyor ama yakalamazsa da doğum tarihinde değişiklik yaparız sorun değil demişti.
Evet ama iste burdada mağazalar kapalı hep gelirsede marketlwre bakariz bekliyorum mağazalara açılsın yavaş yavaş birşeyler alımArtık alışveriş yapabilirsin
Amin sizin yavrunuzu da size bağışlasın Rabbimİns vardır canim
Canım benimkide gebe olunca koyu renk olur
Adi çok güzel maşallahRabb'im size bağışlasın ins ilk bebek sizinki oluyor tabloda gelecek olan .ins hayirlisiyla zamanında gelir
Hayırlı olsun canım Rabb'im saba bağışlasın inşallah
Hsg den sonra hamilelik oranı artıp dış gebelik ihtimali düşüyor İçin rahat olsunInsallh canım aminnn ❤ bende hsg çektirdim bi sorun yokmuş şükür. Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin insallh
Benım de oyle oldu hatta kızlar değerlendirin falan dediler, oyle dusunduk, yoksa korunuyorduk bu ay . Bakalım hayırlısı olsun belkı aksama gelir regl2. tutar inşallah.
bende ilk te ne akıntı ne ağrı hissetmemdim adet bitimi teste başladım hemen çift çizgi görünce yumurtlama anladım. yoksa anlamazdım.
ama ikinci hissetmemek münkün değildi. 28 şubat ve 1 martta sürekli çiğ yumurta beyazı gibi acayip akıntı olmuştu.
Amin ibşallah bana hem coraspin verdi hem haftada bir düşük önleyici iğne vuruyor hem de göbekten kan sulandırcı kullanıyorum ama içimde hep bir korku inşallah kalbini duyunca azalır korkularım hayırlısı ileRabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım benim. evet o korku hiç geçmiyor maalesef
bende ilk düşük yaşadım tekrar hamile kaldığımda ecopirinle devam etti doktorum çok şükür hala da kullanıyorum. sağlıkla tutunsun bebişin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?