Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla ben de kucuk buyuk kullanıyorum 3 farklı ev gördü halılar ve perdeler, bu seneki evde Bı pencere boydan boya cam oraya yeni perde diktrdim diğerlerini uydurdum..

Yeni bat versene o zaman listeyi düzenliyim
Listeyi düzenlerken benim de batı 5 haziran falan mı yapsan en iyi ihtimalle

Ben hatırladım canım.Benim de 3.gebeliğimde geç döllenme olabilir denmişti.

Smyrra senin de öyle olmamış mıydı 2 hafta üst üste pozitifti 2.tuttu sanki öyle hatırladım
aynen canım yazdım zaten bende tarihleri filan da bende 2 kez yumurtlama yaşadığım ay hamile kaldım.
Allah büyük hiç belli olmaz hangisi tutacak

Ben hatırladım canım.Benim de 3.gebeliğimde geç döllenme olabilir denmişti.
Aynen kuzum bende ilk kontrole gittim normalde 6+5 ti ama geç döllenme 5+5 çıkmıştı yani geç yumurtlama kaynaklı geç döllenme olmuş ama şimdi tamamladı haftasına yetişti minişim hatta doktorum önemli birşey değil genelde 12.13. haftalarda bebek haftasını yakalıyor ama yakalamazsa da doğum tarihinde değişiklik yaparız sorun değil demişti.

Hatırlıyorum evet, hatta senın batı degsıtırmıstık ınsallah benım de öyle olur

Yaa ne guzel, insallah bu gunlerı ben de görürüm boyle adet tarihimi değiştirsin bebegın dogum tarıhini duzenlesın falan

Yaa ne guzel, insallah bu gunlerı ben de görürüm boyle adet tarihimi değiştirsin bebegın dogum tarıhini duzenlesın falan
inşallah inşallahhh en içten dualarımdasın Rabbim tez zamanda çift çizgiler göstersin sağlıklı gebelik nasip etsin kucağına almak nasip olsun

evet değiştirmiştik bi türlü tarih tutturamamıştım
hadi inşallah bakalım güzel haberler alalım
Ama brn ovulasyon yapmadım bu ay, sadece hıssettığim kadarıyla yorumluyorum seffaf akıntı ve sancı oldu.. Hatta İlk yumurtlama hıssettıgımde korunuyorduk, ıkıncı de deneme yaptık sadece

Ama brn ovulasyon yapmadım bu ay, sadece hıssettığim kadarıyla yorumluyorum seffaf akıntı ve sancı oldu.. Hatta İlk yumurtlama hıssettıgımde korunuyorduk, ıkıncı de deneme yaptık sadece
2. tutar inşallah.
bende ilk te ne akıntı ne ağrı hissetmemdim adet bitimi teste başladım hemen çift çizgi görünce yumurtlama anladım. yoksa anlamazdım.
ama ikinci hissetmemek münkün değildi. 28 şubat ve 1 martta sürekli çiğ yumurta beyazı gibi acayip akıntı olmuştu.

Ne güzel canım yakalamış haftasını Allah sana bağışlasın bebişini. Benim hep geriden geldi haftasında durdu hiç gelişmiyordu sonrasıda yoğun kanama kürtaj.Dr. ben asla iki defa yumurtlamam mesela ama sen 2 defa yumurtlamışsın büyük ihtimal, bazı kadınlarda olabiliyor demişti.

Amin sizin yavrunuzu da size bağışlasın Rabbim

Benım de oyle oldu hatta kızlar değerlendirin falan dediler, oyle dusunduk, yoksa korunuyorduk bu ay . Bakalım hayırlısı olsun belkı aksama gelir regl

Amin ibşallah bana hem coraspin verdi hem haftada bir düşük önleyici iğne vuruyor hem de göbekten kan sulandırcı kullanıyorum ama içimde hep bir korku inşallah kalbini duyunca azalır korkularım hayırlısı ile Allah evladınızı sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…