İns birşey yoktur csnim dikkat et kendine vitamin ilaç yazsınlar şans o kalp çarpıntısı içinde üstünde dur canımİnş.hep iyi olsun canım.Ben de bugün sağlık ocağına kontrole gittim kendimi üç gündür çok halsiz hissediyorum yarın sonuçlarım çıkar zaten. 1kg 200 gram gibi bir şey almışım.Bi kaç gün karnım çıkmıştı gaz, şişkinlikti galiba bugünlerde pek yok.Kalp çarpıntım da başladı.
çok şükür canım Rabbim sağlıkla sıhhatle dünyaya getirmeyi nasip etsin Allahım tüm annelere sağlıkla bağışlasın evlatlarını inşallahNe güzel canım yakalamış haftasını Allah sana bağışlasın bebişini.Benim hep geriden geldi haftasında durdu hiç gelişmiyordu sonrasıda yoğun kanama kürtaj. Dr. ben asla iki defa yumurtlamam mesela ama sen 2 defa yumurtlamışsın büyük ihtimal, bazı kadınlarda olabiliyor demişti.
Bu ay da denemeyeceğiz diye vermedim aslında batıValla ben de kucuk buyuk kullanıyorum 3 farklı ev gördü halılar ve perdeler, bu seneki evde Bı pencere boydan boya cam oraya yeni perde diktrdim diğerlerini uydurdum..
Yeni bat versene o zamanlisteyi düzenliyim
Amin ins canımAmin sizin yavrunuzu da size bağışlasın Rabbim
evet okumuştum koruncaktınız ama demekki nasip böyleymiş canım hayırlısı bu belki de korunmanızdan sonra değerlendirmeyle olur belki... vücut ta dinlenmiş oluyor bebişi kabul etmiştirBenım de oyle oldu hatta kızlar değerlendirin falan dediler, oyle dusunduk, yoksa korunuyorduk bu ay . Bakalım hayırlısı olsun belkı aksama gelir regl
inşallah canım sağlıklı sıhhatli olsun inşallahAmin ibşallah bana hem coraspin verdi hem haftada bir düşük önleyici iğne vuruyor hem de göbekten kan sulandırcı kullanıyorum ama içimde hep bir korku inşallah kalbini duyunca azalır korkularım hayırlısı ileAllah evladınızı sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin
Bugün bile pozitif çıksa anca o zamana bat olur diye düşündüm hiç belli olmaz belki adet olurum direk... Neyse hayırlısı artık kalsın öyle kuzum5 haziran çok ileri bi tarih oldu da ondan şeyettim
Tamm o zaman kuzumBu ay da denemeyeceğiz diye vermedim aslında batıaynen benim de mecbur salona yeniden olacak, diğer her yeri hallettim ne gerek var halı perde koleksiyonu mu yapacağım
İnşallah canım, dualarla uğurlayacağız seni doğumaİnş.canım sadece çarpıntı rahat vermiyor ama dediğin gibi olağan şeyler.Kimisi daha rahat geçiriyor gebeliği kimisi daha zorlanarak.Benim zor geçer, umarım sağ salim kucağıma alırım.
Bu sefer sağlıkla alırsın inşallah canımNe güzel canım yakalamış haftasını Allah sana bağışlasın bebişini.Benim hep geriden geldi haftasında durdu hiç gelişmiyordu sonrasıda yoğun kanama kürtaj. Dr. ben asla iki defa yumurtlamam mesela ama sen 2 defa yumurtlamışsın büyük ihtimal, bazı kadınlarda olabiliyor demişti.
YaaEvet ama iste burdada mağazalar kapalı hep gelirsede marketlwre bakariz bekliyorum mağazalara açılsın yavaş yavaş birşeyler alım
Sen hala ovulasyon yapıyosun de mı, ovulasyon testı sırketlerını zengın edeceksınBugün bile pozitif çıksa anca o zamana bat olur diye düşündüm hiç belli olmaz belki adet olurum direk... Neyse hayırlısı artık kalsın öyle kuzum
İnş. canım.İns birşey yoktur csnim dikkat et kendine vitamin ilaç yazsınlar şans o kalp çarpıntısı içinde üstünde dur canım
Evet amin inşallah canım ne heyecanlı olur onları yıka utule katla çantayı hazırla o güzel kokusuİnşallah canım, dualarla uğurlayacağız seni doğuma
Bu sefer sağlıkla alırsın inşallah canım, hiç belli olmuyor ki, benim kaybettiğim bebeğinde önden gidiyordu hep 1 hafta ama sonra kalbi durdu işte bu arada bebeğim kız bebekmiş eşim sonra söyledi
Yaaen heyecanlı kısım bebek alışverişi sonra onları yıkarken ki o mis koku Allah herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah
Ben de ankara nın sogugunda üşüyorum, aslında dısarısı ılık ama ev soğuk, ev yaz kış sogukKızlar nasılsınız, neler yapıyorsunuz? Ben akdenizin sıcaklarıyla boğuşuyorum
İyidir, sen nasılsın?Kızlar nasılsınız, neler yapıyorsunuz? Ben akdenizin sıcaklarıyla boğuşuyorum
Ahh sıcakkanlı memleketimİyidir, sen nasılsın?Bizim de öyle birden ısındı bence bu konuda hiçbir şehir Adana ile yarışamaz
Canım ben 5. Ayına kadar 2kg aldımİnş. canım.Yarın yazar kan ilacını Dr.um.B12, D vitamini hepsine bakmasını söyledim.Kalp çarpıntısı olabiliyor kuzum çünkü hem bana hem bebeğe kan pompalandığı için kan yetersiz kalıyor ondan oluyor galiba.Sen kaç kilo aldın bu süreçte?
Bizim dışarısı da yanıyor ama allahtan ben ofisteyim klimaları açıyorlar soğuk bile geliyor kuzumKızlar nasılsınız, neler yapıyorsunuz? Ben akdenizin sıcaklarıyla boğuşuyorum
Bende Almanya'nın azıcık soğuk havasıyla hayata devam ediyorumKızlar nasılsınız, neler yapıyorsunuz? Ben akdenizin sıcaklarıyla boğuşuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?