- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
- 83
Öyle yaa sorma neredeyse 2 yıldır yaptığım testler burdan köye yol olurSen hala ovulasyon yapıyosun de mı, ovulasyon testı sırketlerını zengın edeceksın
Henüz gelen giden yok canımkızlar güzel haberleriniz var mıyoksa batları güncelleyelim mi
@Sosyalsosyalci 17.05.2021 Paresilaaa 18.05.2021 @Ayisima 20.05.2021
Kuzu 12+5te çok net belli oldu kıpır kıpırdı her yerini gösterdi oğlumSizin cinsiyet belli oldu mu canım?
Anam oğlun muKuzu 12+5te çok net belli oldu kıpır kıpırdı her yerini gösterdi oğlumİkili taramaya gittin mi o zaman öğrendik biz
Anam oğlun mu
Ne kadar da erken haberim oldu
Ay çok sevindim şu an katmerli seviniyorum
Pık gorunce ben de oyle 3 4 saat bir yaparım ne zaman silikleşecrk diye susuzluktan geberırım pik gunlerıÖyle yaa sorma neredeyse 2 yıldır yaptığım testler burdan köye yol olurbide bazı günler belirti varsa sabah akşam yapıyorum kaçırmayayım diye
YaaaHenüz gelen giden yok canım
Testte henüz yapmadım
Ahaaa bi oğlan dahaKuzu 12+5te çok net belli oldu kıpır kıpırdı her yerini gösterdi oğlumİkili taramaya gittin mi o zaman öğrendik biz
Ben çok susuz kalmamaya çalışıyorum o da iyi bir şey değil ve her gün test yaptığım için duramam o kadar. Ama zaten çıkacağı varsa yeni su içsem bile çıkıyor çıkmayacaksa da ilk idrarla bile çıkmıyor. Önemli olan çizgilerin birbirine göre koyuluğu ya sorun olmuyorPık gorunce ben de oyle 3 4 saat bir yaparım ne zaman silikleşecrk diye susuzluktan geberırım pik gunlerı
Ben 3 saat beklıyorum su ıcmeden her defasında.. Zaten pik oldugu gun, sanıyler ıcınde koyulasıyor test.. Bu arada A Azize26 noldu senın test işi, hnai gonderecektinBen çok susuz kalmamaya çalışıyorum o da iyi bir şey değil ve her gün test yaptığım için duramam o kadar. Ama zaten çıkacağı varsa yeni su içsem bile çıkıyor çıkmayacaksa da ilk idrarla bile çıkmıyor. Önemli olan çizgilerin birbirine göre koyuluğu ya sorun olmuyor
Sanmam geçen ay da 3 gün gecikti.Gecikmen olmuş canım inşallah senin de bebiş yüzündendir ve kucağına alırsın
Bütün gebelere zamanında sağlıklı doğumlar adaylara da tez vakitte sağlıklı gebelik sağlasın Allah diye hep dua ediyorum
Nisan sonundan beri üstümüz açık, vantilatör sabaha kadar çalışır halde uyuyoruzBen de ankara nın sogugunda üşüyorum, aslında dısarısı ılık ama ev soğuk, ev yaz kış soguk
İyidir, sen nasılsın?Bizim de öyle birden ısındı bence bu konuda hiçbir şehir Adana ile yarışamaz
Senin adetin düzenli ya kuzum çok az oynar yumurtlama günü bikaç gün yapsam ben de beklerim ama 50lik bi kutu bitirdim bu ay her seferinde beklenmez öyle. İşten döndüğümde yapıyorum 1,5 2 saat en az su içmemiş oluyorum öyle yetiyor zaten baktım biraz koyu çıktı bir de bekletip deniyorum hiç fark olmuyor
Evler sıcak, dışarısı daha sıcak okullar kapansım hemen kaçacağımBizim dışarısı da yanıyor ama allahtan ben ofisteyim klimaları açıyorlar soğuk bile geliyor kuzum
Almanya öyleymiş ya. Yaz tam anlamıyla bir türlü gelemiyormuşBende Almanya'nın azıcık soğuk havasıyla hayata devam ediyorumyaz gelmedi birturlü kurtulamadik şu ceketler den
Amin inşallah çok teşekkür ederimSanmam geçen ay da 3 gün gecikti.
Hayırlısı deyim çok sevindim senin adına sağlıkla sıhhatle devam etsin canım
Sorsana yazımı varEvler sıcak, dışarısı daha sıcak okullar kapansım hemen kaçacağım
Almanya öyleymiş ya. Yaz tam anlamıyla bir türlü gelemiyormuş
Geçen ayda 3 gün gecikmişti canımYaaabebiş mi geliyor yoksaa.. Ne zaman yapmayı dusunuyorsun peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?