Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anam oğlun mu
Ne kadar da erken haberim oldu
Ay çok sevindim şu an katmerli seviniyorum
Gecikmen olmuş canım inşallah senin de bebiş yüzündendir ve kucağına alırsın
Bütün gebelere zamanında sağlıklı doğumlar adaylara da tez vakitte sağlıklı gebelik sağlasın Allah diye hep dua ediyorum

Pık gorunce ben de oyle 3 4 saat bir yaparım ne zaman silikleşecrk diye susuzluktan geberırım pik gunlerı
Ben çok susuz kalmamaya çalışıyorum o da iyi bir şey değil ve her gün test yaptığım için duramam o kadar. Ama zaten çıkacağı varsa yeni su içsem bile çıkıyor çıkmayacaksa da ilk idrarla bile çıkmıyor. Önemli olan çizgilerin birbirine göre koyuluğu ya sorun olmuyor

Ben 3 saat beklıyorum su ıcmeden her defasında.. Zaten pik oldugu gun, sanıyler ıcınde koyulasıyor test.. Bu arada A Azize26 noldu senın test işi, hnai gonderecektin

Sanmam geçen ay da 3 gün gecikti.
Hayırlısı deyim çok sevindim senin adına sağlıkla sıhhatle devam etsin canım

Ben 3 saat beklıyorum su ıcmeden her defasında.. Zaten pik oldugu gun, sanıyler ıcınde koyulasıyor test.. Bu arada A Azize26 noldu senın test işi, hnai gonderecektin
Senin adetin düzenli ya kuzum çok az oynar yumurtlama günü bikaç gün yapsam ben de beklerim ama 50lik bi kutu bitirdim bu ay her seferinde beklenmez öyle. İşten döndüğümde yapıyorum 1,5 2 saat en az su içmemiş oluyorum öyle yetiyor zaten baktım biraz koyu çıktı bir de bekletip deniyorum hiç fark olmuyor

Bizim dışarısı da yanıyor ama allahtan ben ofisteyim klimaları açıyorlar soğuk bile geliyor kuzum
Evler sıcak, dışarısı daha sıcak okullar kapansım hemen kaçacağım
Bende Almanya'nın azıcık soğuk havasıyla hayata devam ediyorum yaz gelmedi birturlü kurtulamadik şu ceketler den
Almanya öyleymiş ya. Yaz tam anlamıyla bir türlü gelemiyormuş

Arkadaşlar merhaba, tüp bebekle pozitifi gördüm. Sat 26 mart, transfer bir adet 5 günlük embriyo 13 nisanda idi. 23 nisanda beta sonucum 290, iki gün sonra 782 idi gayet güzel bir artış vardı yani.

6+5 te (11 mayıs) kontrole gittiğimde kalp atışı görülmedi, kese ve yolk sac vardı bebek de küçüktü ama vardı. Yolk sac biraz büyük gebelik devam etmeyebilir demişti dr..

çok ağrım olunca tekrar muayene oldum 14 mayısta (normalde 7+1) o gün kalp atışı görüldü ve duyuldu ama bebek çok küçükmüş sata göre. Yani 5+6 imiş o gün..

bugün normalde 8+0 iken tekrar bakıldı bebek hala küçük ve kalp atışı olması gerekenden daha yavaşmış..
tüp bebek olduğundanbaşından beri estrofem ve progesteron kullanıyorum, devam edeceğim.

Haftaya tekrar duruma bakılacak. Doktor çok ortadan konuştu her şey düzene de girebilir kalp durup düşük de yapabilirsin dedi.

normalde belki geç döllenme vs diyebilirdim ama tüp olunca her şeyin tarihi net tabii.. benzer durum yaşayanlar oldu mu? Fikrinize çok ihtiyacım var

doktora göre yatmam vs gerekmiyor benim yapabileceğim hiçbir şey yokmuş ama yine de tecrübesi olanlar aktarırsa çok sevinirim..

zor bulunca kaybetmek daha da yıpratıcı oluyor, lütfen yardımcı olun..

Evler sıcak, dışarısı daha sıcak okullar kapansım hemen kaçacağım

Almanya öyleymiş ya. Yaz tam anlamıyla bir türlü gelemiyormuş
Sorsana yazımı var Hamburg un tuhaf bir ülke şimdi hava güneşli size cevap yazdığımda ise soguk ve rüzgarlığı şimdi ise sıcak güneşli böyle değişik bir iklim bakalım mayisda sonra yağmurlar azalacakmis arada sicagida göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…