Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım çok geçmiş olsun Rabb'im ins bebeğini sana bağışlar sonuçta tüp bebek normal yolla olmadı çok çaba ve emek var Rabb'im ins güç kuvvet verir gelişir. Büyür kalp atışları da hızlanır

Benim de bu şekilde oldu geç döllenme vardı zaten ama biliyordu doktorum ona göre bakıyordu kalp atışı görünüyordu ama zayıf diye dinletmemişti son zamanlar pek gelişmedi kese ile bebek aynı gitmedi kalp atışı yavaştı progestan kullanıyordum ona rağmen kanama oldu iğne verdi kanama durdu ama kalbi hala yavaş atıyordu bi hafta sonra gittiğimde de durmuştu maalesef canım sonra progestanı bıraktım 10 gün de öyle bekledik kanama falan hiçbir şey olmadı kendiliğinden düşmeyince kürtaj oldum senin inşallah öyle olmaz sağlıkla gelir bebişin

Allah razı olsun canım, dualarınızla girecez doğuma iyiki varsınız yoldaşlarım benim Kız olduğunu söylemiştin canım hatırlıyorum. Rabbim yerini çok güzel bi evlatla doldursun. Abilerine bi kız kardeş nasip etsin inş.

Az almışsın canım ne güzel.Çay tiryakisiydim ama çok soğudum çaydan, bi bardak çok açık çay kahvaltı da içiyorum.Sol tarafa uyumanın daha iyi kan akışını sağladığını biliyorum ama çok ağrım oluyordu şu anda da mide bulantısı izin vermiyor nasıl uyuyabilirsem o pozisyonda yatıyorum.

Hayırlısıyla inşallah canım, sizlerde iyi ki varsınız sağlıkla gelsin bebişin

Aynen canım inşallah dua edin ne olur güzel haberleri paylaşabileyim, ben de sizlere duacıyım her zaman..
Ah canım benim ya.. ne kadar zor süreçler dile kolay ama yaşarken ne zormuş Allah hepimize kolaylık versin, sabır versin.. kendiliğinden düşmesini beklemek ayrı, kürtaj ayrı dert.. şimdi iyisindir umuyorum

Kuzu 12+5te çok net belli oldu kıpır kıpırdı her yerini gösterdi oğlum İkili taramaya gittin mi o zaman öğrendik biz
Çok sevindim canım maşallah.Bekle bakalım babasıyla yarış içinde olan bi erkek daha geliyor eve sana çok düşkün olacak Ben yaptırmadım ikili tarama testini haftaya gidicez.

Çok üzüldüm. Benim böyle bir tecrübem oldu bebek geriden geliyordu.Kalbi de çok zayıf atıyordu.Umarım Allah size bağışlar hızla toparlar ve sağlıkla gelir inş.

Dogru kuzum, ıste ne zaman olacagını da kestıremıyorsjn ben mesela 10. Gun baslarım testı 13 14 15 bu gunlerde bırınde muhakkak olurdu

İyiyim canım çok sağ ol denemeler devam henüz bebişimize kavuşamadık 6 ayı geçti zor zamanlar gerçekten allah kimseye yaşatmasın aklıma geldikçe tekrar tekrar üzülüyorum... Senin inşallah düzelir kalbi de gümbür gümbür atar bebişinin

Bir ay kadar havalar ısınıyor diye duydum yanlış mı duydum
Hehhe ben de soba yakıcam, bızım ev gündüz de cok gunes almıyor o yuzden serin aksam zaten havada soguk oluyor burda...
Hazirana çok bir şey kalmadı sabret canım

Hehhe ben de soba yakıcam, bızım ev gündüz de cok gunes almıyor o yuzden serin aksam zaten havada soguk oluyor burda...
Ohh ne güzel yayla misali.Biz bi süre sonra klima açmaya başlarız şu an evin içi çok sıcak değil.Ben de bu evde nasıl geçirecem hamileliği onu düşünüyorum güneş odanın içindeKlimayı icat edenden Allah razı olsun,bizim kurtarıcımız

Dogru kuzum, ıste ne zaman olacagını da kestıremıyorsjn ben mesela 10. Gun baslarım testı 13 14 15 bu gunlerde bırınde muhakkak olurdu
Evet balım çok güzel bir şey siz muhtemelen farketmiyorsunuz ama o kadar kıymetli ki ayda bir düzenli adet olmak neler vermezdim çok özeniyorum benim de belirsiz olmasa keşke

Benım de Nisan ayından bi negatif tüp var, ama aşılama ile gebe kalmıstım, beta artısım güzeldi, sonra doktor 10 gun sonraya cagırdı o da 6+6ya denk geldı kalp atısı goruruz hem dedık.. Ama sızın kı gıbı yolk sac var kese var cok duzgun gorunuyor, ama minicik var yok arası bısey var, kalp atısı yoktu tek fark bızımkınde ben kabullenemedım tabı Baska doktora da gıttık belkı vıhazdan dolayı gorulmemeıstır dıye, Baska Bı doktor bebek var ama kalp atısı yok dedı, Bı doktora daha gıttım, kan akısı yok burda dedi.. 9.haftada ılacla dusuk yaptırdılar..
Siz kalp atısı duymussunuz, ınsallah gelısımı gerıden gelıyor dur, hızla kapatır arayı, doktorunuz herseye hazılrılıklı olmanız acısından oyle demıstır, ama bence Baska Bı doktora daha gıdın belkı cıhazdan dolayı oyle olmustur

İnşallah yanılıyorumdur, ama bak hep olan gelıyor
Durdum durdum oğlan senesinde gebe kaldım. Ben şöyle yeşil gözlü kumral saçları siyah bi kız bekliyorum.Bizim oğlan doğduğunda eşim direkt beresini çıkarmış sarı saç bekliyor güya tam tersi kendisine çeker sanmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…