Canım çok geçmiş olsunArkadaşlar merhaba, tüp bebekle pozitifi gördüm. Sat 26 mart, transfer bir adet 5 günlük embriyo 13 nisanda idi. 23 nisanda beta sonucum 290, iki gün sonra 782 idi gayet güzel bir artış vardı yani.
6+5 te (11 mayıs) kontrole gittiğimde kalp atışı görülmedi, kese ve yolk sac vardı bebek de küçüktü ama vardı. Yolk sac biraz büyük gebelik devam etmeyebilir demişti dr..
çok ağrım olunca tekrar muayene oldum 14 mayısta (normalde 7+1) o gün kalp atışı görüldü ve duyuldu ama bebek çok küçükmüş sata göre. Yani 5+6 imiş o gün..
bugün normalde 8+0 iken tekrar bakıldı bebek hala küçük ve kalp atışı olması gerekenden daha yavaşmış..
tüp bebek olduğundanbaşından beri estrofem ve progesteron kullanıyorum, devam edeceğim.
Haftaya tekrar duruma bakılacak. Doktor çok ortadan konuştu her şey düzene de girebilir kalp durup düşük de yapabilirsin dedi.
normalde belki geç döllenme vs diyebilirdim ama tüp olunca her şeyin tarihi net tabii.. benzer durum yaşayanlar oldu mu? Fikrinize çok ihtiyacım var
doktora göre yatmam vs gerekmiyor benim yapabileceğim hiçbir şey yokmuş ama yine de tecrübesi olanlar aktarırsa çok sevinirim..
zor bulunca kaybetmek daha da yıpratıcı oluyor, lütfen yardımcı olun..
Benim de bu şekilde oldu geç döllenme vardı zaten ama biliyordu doktorum ona göre bakıyordu kalp atışı görünüyordu ama zayıf diye dinletmemişti son zamanlar pek gelişmedi kese ile bebek aynı gitmedi kalp atışı yavaştı progestan kullanıyordum ona rağmen kanama oldu iğne verdi kanama durdu ama kalbi hala yavaş atıyordu bi hafta sonra gittiğimde de durmuştu maalesef canım sonra progestanı bıraktım 10 gün de öyle bekledik kanama falan hiçbir şey olmadı kendiliğinden düşmeyince kürtaj oldumArkadaşlar merhaba, tüp bebekle pozitifi gördüm. Sat 26 mart, transfer bir adet 5 günlük embriyo 13 nisanda idi. 23 nisanda beta sonucum 290, iki gün sonra 782 idi gayet güzel bir artış vardı yani.
6+5 te (11 mayıs) kontrole gittiğimde kalp atışı görülmedi, kese ve yolk sac vardı bebek de küçüktü ama vardı. Yolk sac biraz büyük gebelik devam etmeyebilir demişti dr..
çok ağrım olunca tekrar muayene oldum 14 mayısta (normalde 7+1) o gün kalp atışı görüldü ve duyuldu ama bebek çok küçükmüş sata göre. Yani 5+6 imiş o gün..
bugün normalde 8+0 iken tekrar bakıldı bebek hala küçük ve kalp atışı olması gerekenden daha yavaşmış..
tüp bebek olduğundanbaşından beri estrofem ve progesteron kullanıyorum, devam edeceğim.
Haftaya tekrar duruma bakılacak. Doktor çok ortadan konuştu her şey düzene de girebilir kalp durup düşük de yapabilirsin dedi.
normalde belki geç döllenme vs diyebilirdim ama tüp olunca her şeyin tarihi net tabii.. benzer durum yaşayanlar oldu mu? Fikrinize çok ihtiyacım var
doktora göre yatmam vs gerekmiyor benim yapabileceğim hiçbir şey yokmuş ama yine de tecrübesi olanlar aktarırsa çok sevinirim..
Ama hayallerim vardı benim o tahminini kız yapalım olmaz mı?
Allah razı olsun canım, dualarınızla girecez doğumaİnşallah canım, dualarla uğurlayacağız seni doğuma
Bu sefer sağlıkla alırsın inşallah canım, hiç belli olmuyor ki, benim kaybettiğim bebeğinde önden gidiyordu hep 1 hafta ama sonra kalbi durdu işte bu arada bebeğim kız bebekmiş eşim sonra söyledi
Yaaen heyecanlı kısım bebek alışverişi sonra onları yıkarken ki o mis koku Allah herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah
İnşallah canım o kadar belirti varken yoktu şimdi belirti yok regl belirtisi dahi yokAmin inşallah çok teşekkür ederimBenim de hiç sanmadığım ayda geldi inşallah senin de öyle olmuştur
Az almışsın canım ne güzelCanım ben 5. Ayına kadar 2kg aldım76 kg dum şimdi 78
Sen birde canım sürekli sol tarafa ysttki kan pompalansin kan basıncı bebeğe gittsin unutma sol taraf en sağlıklı olanmis bebeğe kan pompalansin diebana dacdoktorum yine magnezyum Paracetamol ve demir ilacı verdi çay kahve yasak sadece su ve meyve suyulari artık
Hayırlısıyla inşallah canım, sizlerde iyi ki varsınızAllah razı olsun canım, dualarınızla girecez doğumaiyiki varsınız yoldaşlarım benim Kız olduğunu söylemiştin canım hatırlıyorum. Rabbim yerini çok güzel bi evlatla doldursun. Abilerine bi kız kardeş nasip etsin inş.
Aynen canım inşallah dua edin ne olur güzel haberleri paylaşabileyim, ben de sizlere duacıyım her zaman..Canım çok geçmiş olsunRabb'im ins bebeğini sana bağışlar sonuçta tüp bebek normal yolla olmadı çok çaba ve emek var Rabb'im ins güç kuvvet verir gelişir. Büyür kalp atışları da hızlanır
Ah canım benim ya.. ne kadar zor süreçler dile kolay ama yaşarken ne zormuş Allah hepimize kolaylık versin, sabır versin.. kendiliğinden düşmesini beklemek ayrı, kürtaj ayrı dert.. şimdi iyisindir umuyorumBenim de bu şekilde oldu geç döllenme vardı zaten ama biliyordu doktorum ona göre bakıyordu kalp atışı görünüyordu ama zayıf diye dinletmemişti son zamanlar pek gelişmedi kese ile bebek aynı gitmedi kalp atışı yavaştı progestan kullanıyordum ona rağmen kanama oldu iğne verdi kanama durdu ama kalbi hala yavaş atıyordu bi hafta sonra gittiğimde de durmuştu maalesef canım sonra progestanı bıraktım 10 gün de öyle bekledik kanama falan hiçbir şey olmadı kendiliğinden düşmeyince kürtaj oldumsenin inşallah öyle olmaz sağlıkla gelir bebişin
Çok sevindim canım maşallah.Kuzu 12+5te çok net belli oldu kıpır kıpırdı her yerini gösterdi oğlumİkili taramaya gittin mi o zaman öğrendik biz
Hehhe ben de soba yakıcam, bızım ev gündüz de cok gunes almıyor o yuzden serin aksam zaten havada soguk oluyor burda...Nisan sonundan beri üstümüz açık, vantilatör sabaha kadar çalışır halde uyuyoruz
Çok üzüldüm. Benim böyle bir tecrübem oldu bebek geriden geliyordu.Kalbi de çok zayıf atıyordu.Umarım Allah size bağışlar hızla toparlar ve sağlıkla gelir inş.Arkadaşlar merhaba, tüp bebekle pozitifi gördüm. Sat 26 mart, transfer bir adet 5 günlük embriyo 13 nisanda idi. 23 nisanda beta sonucum 290, iki gün sonra 782 idi gayet güzel bir artış vardı yani.
Dogru kuzum, ıste ne zaman olacagını da kestıremıyorsjn ben mesela 10. Gun baslarım testı 13 14 15 bu gunlerde bırınde muhakkak olurduSenin adetin düzenli ya kuzum çok az oynar yumurtlama günü bikaç gün yapsam ben de beklerim ama 50lik bi kutu bitirdim bu ay her seferinde beklenmez öyle. İşten döndüğümde yapıyorum 1,5 2 saat en az su içmemiş oluyorum öyle yetiyor zaten baktım biraz koyu çıktı bir de bekletip deniyorum hiç fark olmuyor
İyiyim canım çok sağ ol denemeler devam henüz bebişimize kavuşamadık 6 ayı geçtiAynen canım inşallah dua edin ne olur güzel haberleri paylaşabileyim, ben de sizlere duacıyım her zaman..
Ah canım benim ya.. ne kadar zor süreçler dile kolay ama yaşarken ne zormuş Allah hepimize kolaylık versin, sabır versin.. kendiliğinden düşmesini beklemek ayrı, kürtaj ayrı dert.. şimdi iyisindir umuyorum
Haftasonu yap bari kız, merak ederımmGeçen ayda 3 gün gecikmişti canım
O yüzden olmaz isem ptesi günü yaparım testi
İnşallah yanılıyorumdur, ama bak hep olan gelıyorAma hayallerim vardı benim o tahminini kız yapalım olmaz mı?
Bir ay kadar havalar ısınıyor diye duydum yanlış mı duydumSorsana yazımı varHamburg un tuhaf bir ülke şimdi hava güneşli size cevap yazdığımda ise soguk ve rüzgarlığı şimdi ise sıcak güneşli böyle değişik bir iklim bakalım mayisda sonra yağmurlar azalacakmis arada sicagida göreceğiz
Hazirana çok bir şey kalmadı sabret canımHehhe ben de soba yakıcam, bızım ev gündüz de cok gunes almıyor o yuzden serin aksam zaten havada soguk oluyor burda...
Ohh ne güzel yayla misali.Hehhe ben de soba yakıcam, bızım ev gündüz de cok gunes almıyor o yuzden serin aksam zaten havada soguk oluyor burda...
Evet balım çok güzel bir şey siz muhtemelen farketmiyorsunuz ama o kadar kıymetli ki ayda bir düzenli adet olmak neler vermezdim çok özeniyorum benim de belirsiz olmasa keşkeDogru kuzum, ıste ne zaman olacagını da kestıremıyorsjn ben mesela 10. Gun baslarım testı 13 14 15 bu gunlerde bırınde muhakkak olurdu
Benım de Nisan ayından bi negatif tüp var, ama aşılama ile gebe kalmıstım, beta artısım güzeldi, sonra doktor 10 gun sonraya cagırdı o da 6+6ya denk geldı kalp atısı goruruz hem dedık.. Ama sızın kı gıbı yolk sac var kese var cok duzgun gorunuyor, ama minicik var yok arası bısey var, kalp atısı yoktu tek fark bızımkınde ben kabullenemedım tabı Baska doktora da gıttık belkı vıhazdan dolayı gorulmemeıstır dıye, Baska Bı doktor bebek var ama kalp atısı yok dedı, Bı doktora daha gıttım, kan akısı yok burda dedi.. 9.haftada ılacla dusuk yaptırdılar..Arkadaşlar merhaba, tüp bebekle pozitifi gördüm. Sat 26 mart, transfer bir adet 5 günlük embriyo 13 nisanda idi. 23 nisanda beta sonucum 290, iki gün sonra 782 idi gayet güzel bir artış vardı yani.
Durdum durdum oğlan senesinde gebe kaldım.İnşallah yanılıyorumdur, ama bak hep olan gelıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?