Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Buraya gelin, ben hepınızı mısafır ederım 2 tane cocuk odası var boş

Evet balım çok güzel bir şey siz muhtemelen farketmiyorsunuz ama o kadar kıymetli ki ayda bir düzenli adet olmak neler vermezdim çok özeniyorum benim de belirsiz olmasa keşke
Sureklı takıpten olmak gerek o zaman, doktor kontrolunu daha sık mı yapsan

Evet balım çok güzel bir şey siz muhtemelen farketmiyorsunuz ama o kadar kıymetli ki ayda bir düzenli adet olmak neler vermezdim çok özeniyorum benim de belirsiz olmasa keşke
Ahh kuzum ben bu pkoyu öğrenince gününde olmanın önemini anladım.Allah yardımcın olsun canım bi bakarsın bi doğum olunca düzene girer bazen değişebiliyormuş adet döngüsü.

Sizin için de çok üzüldüm.. onca umut sonrası gerçekten çok travmatik bir durum.. evet dediğiniz gibi yine de bir kalp atımı duymak ümitleri yeşertiyor, hayırlısı olur inşallah. Siz de iyisinizdir şimdi umuyorum

Çok şükür, insan her acıya alısıyor, hazıran da yeniden tedaviye baslıcağız ınsallah Rabbim büyük insallah, bizler de saglıkla kucagımıza alırız yavrularımızı

Durumdan haberdar edin bizi de

Sureklı takıpten olmak gerek o zaman, doktor kontrolunu daha sık mı yapsan
Bu ay fazladan uzadı tahmin edemedim böyle olacağını bayadır olmuyordu bayram kapanma derken iyice saçma bir hal aldı... Adeti bekliyorum gidicem mecbur canım

Ahh kuzum ben bu pkoyu öğrenince gününde olmanın önemini anladım.Allah yardımcın olsun canım bi bakarsın bi doğum olunca düzene girer bazen değişebiliyormuş adet döngüsü.
İnşallah kuzum çok sağ ol bebeğim olsun da başka bir şey istemiyorum zaten

Dualarım sizinle Rabb'im ins bebeğinizi size bağışlar

Aynen canım az aldım bende çay tiryakisiymama bu hamilelik soğuttu çaydan beni birde doktorbugun de içme dediğinde artık. Ok açık icerim azaltirim sabah öğle akşam 1er fincan içerim bende de ağrılar oluyor bendebazen sağa dönüyorum farkedince Fazla durduğumu sol a yine dönüyorum

Geçmiş olsun canım benim, Allah kolaylık versin

Ya sen nerelerdesin, uzun zamandır yoktun, ya da hiç denk gelemedik.. Buralardayız aynen devam, sen nasılsın
Kuzum çok girmedim kk ya. Son günlerde yine takılmaya başladım
Ben tüp bebek tedavisine başladım bu ay, pazar günü yumurtalar toplanacak. Ne olup ne bitecek bakalım, öyle heyecan yok olmamasına alışmışım ya buda olmaz diyorum inşallah pozitif alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…