Buraya gelin, ben hepınızı mısafır ederım 2 tane cocuk odası var boşOhh ne güzel yayla misali.Biz bi süre sonra klima açmaya başlarız şu an evin içi çok sıcak değil.Ben de bu evde nasıl geçirecem hamileliği onu düşünüyorum güneş odanın içinde Klimayı icat edenden Allah razı olsun,bizim kurtarıcımız
Haziranda ısınır mı kiBir ay kadar havalar ısınıyor diye duydum yanlış mı duydum
Hazirana çok bir şey kalmadı sabret canım
Sureklı takıpten olmak gerek o zaman, doktor kontrolunu daha sık mı yapsanEvet balım çok güzel bir şey siz muhtemelen farketmiyorsunuz ama o kadar kıymetli ki ayda bir düzenli adet olmak neler vermezdim çok özeniyorum benim de belirsiz olmasa keşke
Sağolsun beni hiç tesr masrafına sokmadan geliyor. İnşallah bu sefer gelmemeye devam ederse senin için yaparım haftasonuHaftasonu yap bari kız, merak ederımm
Cumartesi amaSağolsun beni hiç tesr masrafına sokmadan geliyor. İnşallah bu sefer gelmemeye devam ederse senin için yaparım haftasonu
Ahh kuzum ben bu pkoyu öğrenince gününde olmanın önemini anladım.Allah yardımcın olsun canım bi bakarsın bi doğum olunca düzene girer bazen değişebiliyormuş adet döngüsü.Evet balım çok güzel bir şey siz muhtemelen farketmiyorsunuz ama o kadar kıymetli ki ayda bir düzenli adet olmak neler vermezdim çok özeniyorum benim de belirsiz olmasa keşke
Sizin için de çok üzüldüm.. onca umut sonrası gerçekten çok travmatik bir durum.. evet dediğiniz gibi yine de bir kalp atımı duymak ümitleri yeşertiyor, hayırlısı olur inşallah. Siz de iyisinizdir şimdi umuyorumBenım de Nisan ayından bi negatif tüp var, ama aşılama ile gebe kalmıstım, beta artısım güzeldi, sonra doktor 10 gun sonraya cagırdı o da 6+6ya denk geldı kalp atısı goruruz hem dedık.. Ama sızın kı gıbı yolk sac var kese var cok duzgun gorunuyor, ama minicik var yok arası bısey var, kalp atısı yoktu tek fark bızımkınde ben kabullenemedım tabı Baska doktora da gıttık belkı vıhazdan dolayı gorulmemeıstır dıye, Baska Bı doktor bebek var ama kalp atısı yok dedı, Bı doktora daha gıttım, kan akısı yok burda dedi.. 9.haftada ılacla dusuk yaptırdılar..
Siz kalp atısı duymussunuz, ınsallah gelısımı gerıden gelıyor dur, hızla kapatır arayı, doktorunuz herseye hazılrılıklı olmanız acısından oyle demıstır, ama bence Baska Bı doktora daha gıdın belkı cıhazdan dolayı oyle olmustur
Çok şükür, insan her acıya alısıyor, hazıran da yeniden tedaviye baslıcağız ınsallahSizin için de çok üzüldüm.. onca umut sonrası gerçekten çok travmatik bir durum.. evet dediğiniz gibi yine de bir kalp atımı duymak ümitleri yeşertiyor, hayırlısı olur inşallah. Siz de iyisinizdir şimdi umuyorum
Bu ay fazladan uzadı tahmin edemedim böyle olacağını bayadır olmuyordu bayram kapanma derken iyice saçma bir hal aldı... Adeti bekliyorum gidicem mecbur canımSureklı takıpten olmak gerek o zaman, doktor kontrolunu daha sık mı yapsan
İnşallah kuzum çok sağ ol bebeğim olsun da başka bir şey istemiyorum zatenAhh kuzum ben bu pkoyu öğrenince gününde olmanın önemini anladım.Allah yardımcın olsun canım bi bakarsın bi doğum olunca düzene girer bazen değişebiliyormuş adet döngüsü.
Bizde haziranın 20sinden sonrası yaz derler ama Ankara'yı hiç bilmiyorumHaziranda ısınır mı ki
BıZde öyle duyduk oyüzden mayisdan sonrası bakalım ne olacakBir ay kadar havalar ısınıyor diye duydum yanlış mı duydum
Hazirana çok bir şey kalmadı sabret canım
Dualarım sizinle Rabb'im ins bebeğinizi size bağışlarAynen canım inşallah dua edin ne olur güzel haberleri paylaşabileyim, ben de sizlere duacıyım her zaman..
Ah canım benim ya.. ne kadar zor süreçler dile kolay ama yaşarken ne zormuş Allah hepimize kolaylık versin, sabır versin.. kendiliğinden düşmesini beklemek ayrı, kürtaj ayrı dert.. şimdi iyisindir umuyorum
Aynen canım az aldımAz almışsın canım ne güzel.Çay tiryakisiydim ama çok soğudum çaydan, bi bardak çok açık çay kahvaltı da içiyorum.Sol tarafa uyumanın daha iyi kan akışını sağladığını biliyorum ama çok ağrım oluyordu şu anda da mide bulantısı izin vermiyor nasıl uyuyabilirsem o pozisyonda yatıyorum.
Geçmiş olsun canım benim, Allah kolaylık versinBenim küçüktü hasta kaç gündür yemek yemiyor süt içiyor atesi aradacikiyor günde üç dört kez büyük tucaletini yapıyor ishal olmuş karnı gurulduyo sancı yapıyor bende yarın kadın doktoruna gidecem sabah erkenden beraber girsek sıkıntı olur diğer kızda babası evde kalacak kızım anasinifina gidecek yani artık yarın goturemicm cuma ya kaldı küçük kızımın işi bugün hep huysuzdu ağlıyordu dişi mi çıkacak bilmiyotum iki dişi var
Oooo oyun havası aç oynayalımGünaydın kızlar
Hala gelmemiş
Ya sen nerelerdesin, uzun zamandır yoktun, ya da hiç denk gelemedik.. Buralardayız aynen devam, sen nasılsın
Kuzum çok girmedim kk ya. Son günlerde yine takılmaya başladımYa sen nerelerdesin, uzun zamandır yoktun, ya da hiç denk gelemedik.. Buralardayız aynen devam, sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?