Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya ne iyi etmişsssin, inşallah ilk denemede pozitifi görürsün, biz de önümüzdeki ay başlıcagız tüp tedavisine, bi aksilik cıkmazsa

İnşallah gerek kalmaz canım operasyonlara, aynen uyunca iyi oluyor yoksa herşey ateş pahası artık kuzum

Benım İlk olmıcak maalesef nisanda negatif gördüm aşılama pzotofti tüp negatif oldu ikinciyi denicez
Aşılama beraber olduğumuz aşılma dan sonra başka aşılma yaptın mı canım?
Arada bir girdim kk ya ama Tüpe başladığını hiç görmedim canım.
Kaç yumurta toplandı? Kaçıncı gün transferi kaç tane yapıldı? Taze mi transfer yapıldıydı? Kısaca özet geçermisin.

5 yumurta toplandı 3 tanesı 5.gune gıttı blast 5aa oldu, 5.gun transfer oldum, yanı taze transfer.. 9 Nisanda transfer olmustum, uzun zamandır görmüyorum zaten senı canım

5 yumurta toplandı 3 tanesı 5.gune gıttı blast 5aa oldu, 5.gun transfer oldum, yanı taze transfer.. 9 Nisanda transfer olmustum, uzun zamandır görmüyorum zaten senı canım
Şimdi o dondurulmuş olanlardan mı transfer edecekler canım? İnşallah sorunsuz tutar bu defa.
Bende şimdi toplanacak olgun 6 yumurta gözüküyor dediler. Değişik bir yol bu yol, hem umudum var hem hiç yok, değişik bir ruh hali içindeyim

Benım 5.gune transfer harıcı 1 tane kaldıgı ıcın dondurmadılar, cıft transfer olmustum, 5aa ydı ıkısı de doktor hamile gozuyle bakıyorum sana demıstı.. Dondurmayalım tek zaten gerek yok dedı. Yanı en bastan baslıcaz tekrar.. Evet hormon ılacların dan mıdır nedır asırı duygu yuklu günler beklıyor senı

Canım temennimiz düzelmesi yönünde tabiki, içinde bulunduğun durumu da anlayabiliyorum inşallah devam eder düzelir, mutlaka sen elinden geleni yapıyorsundur dua canım.Allah yardımcın olsun. Bizde sana dua ederiz

Canım birdahakine 3. Gün embriyo koydurmayı planlıyormusun?
Doktorların 2 ayrı görüşü var. Tabii biliyorsundur da. 3. Güne gelen embriyoyu 5. Güne bekletmek bazı doktorlar tarafından şöyle düşünülüyor; 3. Günden sonra 5. Güne kadar anne rahminde değilde dışarı ortamda büyümesi, rahme tutunması açısından iyi değil miş. Bazı kadınların rahmi 5. Gün embriyoyu kabul etmez ken 3. Gün embriyoyu daha sıkı tutma ihtimali var mış.
Kısaca 3. Günden sonra rahimde daha iyi gelişiyormuş.

Çok üzüldüm. Benim böyle bir tecrübem oldu bebek geriden geliyordu.Kalbi de çok zayıf atıyordu.Umarım Allah size bağışlar hızla toparlar ve sağlıkla gelir inş.

Canım temennimiz düzelmesi yönünde tabiki, içinde bulunduğun durumu da anlayabiliyorum inşallah devam eder düzelir, mutlaka sen elinden geleni yapıyorsundur dua canım.Allah yardımcın olsun. Bizde sana dua ederiz
Allah razı olsun arkadaşlar hepimiz sağlıkla yavrularımıza kavuşalım inşallah. Moral oldunuz kafam darmadağındı. Umuyorum iyi haberleri de paylaşırım. Düşüğün lafı geçince bile ne acı geliyor insana, Allah hepinize tekrar deneme gücü versin, moral versin, her şey rayına girsin hıphızlı biçimde inşallah

İnşallah canım hepimiz için, bu süreç senin için hayırla sonuçlansın inşallahzamanla herşey düzeliyor tabi Allah sabrını veriyor, buradaki kızlar da çok iyi

Bende tam tersini biliyorum, blast embrıyo bölünmesini tamamlamış kabuğundan cıkmaya hazır diye biliyorum.. Ondan zıyade donudrulmus transfer yapmayı dusunuyor doktorum, biçok yerde 3.gun embrıyoyu cozdurup 5.gune gıderse oyle transfer edıyormus

Sana 3.gün mü transfer edılecek?

Ben çok araştırmadım, daha 2 gündür bişeyler okuyorum. Bende senin yazdığın gibi biliyordum yani hep duyduğumuz şey senin yazdığın ama böyle bir yazıya denk geldim, ve enteresan geldi paylaşmak isterim cnm.

Ya kızlar kürtaj sonrası adetleriniz ne kadar sürede düzeldi, ilk adetimi tam 30.gün oldum dedim tamam düzenli olacak şimdi 35 gün oldu, normalde de çok düzenidir

Aslında cok arastırmak da ıyı olmuyor bu sürecte, kafaya takılıyor, doktoruna guvenmek en ıyısı, transfer oncesı ve sonrası tedavı yontemi bıle her hastada farkedıyor.. İnsallah pozıtıf gorursun canım, hakkında hayırlısı olsun

Bilmiyorum ki, daha yumurtalar pazar günü toplanacak, ne durumda ne kalitede olacak Allah bilir. Doktor sadece taze transfer yapacaz gibi görünüyor dedi o kadar.
Yumurta sayısı az olunca taze transfer yapıyolar, benım de oyle oldu ıste.. Sıvı toplama olayı oluyormus fazla yumurta cıkınca, o zaman rahım dınlendırmeye gecılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…