Ya ne iyi etmişsssin, inşallah ilk denemede pozitifi görürsün, biz de önümüzdeki ay başlıcagız tüp tedavisine, bi aksilik cıkmazsaKuzum çok girmedim kk ya. Son günlerde yine takılmaya başladım
Ben tüp bebek tedavisine başladım bu ay, pazar günü yumurtalar toplanacak. Ne olup ne bitecek bakalım, öyle heyecan yok olmamasına alışmışım ya buda olmaz diyoruminşallah pozitif alırım.
Harika ya, inşallah bir aksilik çıkmaz da sende ilk denemende pozitifi alırsın canım❤❤❤Ya ne iyi etmişsssin, inşallah ilk denemede pozitifi görürsün, biz de önümüzdeki ay başlıcagız tüp tedavisine, bi aksilik cıkmazsa
Benım İlk olmıcak maalesef nisanda negatif gördümHarika ya, inşallah bir aksilik çıkmaz da sende ilk denemende pozitifi alırsın canım❤❤❤
İnşallah gerek kalmaz canım operasyonlara, aynen uyunca iyi oluyor yoksa herşey ateş pahası artık kuzumAyy inşallah bir mucize olur yaolmasa da nasip tabiki ama işte umut Ben tam taşıma günü oldum bugün 4. Gün bitti hatta estrofeme başladım sabah akşam normalde günde 3 kez de alınıyormuş ama sende pıhtılaşma var sabah akşam al dedi, bakalım 12. Gün herşey belli olacak ama az buçuk regl oluş şeklimden bir operasyon beni bekliyor bunu hissediyorum hazırlıklıyım ama belki yırtarım umudu da yok değil
Kendimi yoruyorum sadece eski evden yeni eve şuraya şu halı denk geldi oh mutfaga tül uydu mutlulukları peşindeyim halı perde varken uymadı mı bana boşa masraf gibi geliyor sinirim bozuluyor
Aşılama beraber olduğumuz aşılma dan sonra başka aşılma yaptın mı canım?Benım İlk olmıcak maalesef nisanda negatif gördümaşılama pzotofti tüp negatif oldu ikinciyi denicez
5 yumurta toplandı 3 tanesı 5.gune gıttı blast 5aa oldu, 5.gun transfer oldum, yanı taze transfer.. 9 Nisanda transfer olmustum, uzun zamandır görmüyorum zaten senı canımAşılama beraber olduğumuz aşılma dan sonra başka aşılma yaptın mı canım?
Arada bir girdim kk ya ama Tüpe başladığını hiç görmedim canım.
Kaç yumurta toplandı? Kaçıncı gün transferi kaç tane yapıldı? Taze mi transfer yapıldıydı? Kısaca özet geçermisin.
Şimdi o dondurulmuş olanlardan mı transfer edecekler canım? İnşallah sorunsuz tutar bu defa.5 yumurta toplandı 3 tanesı 5.gune gıttı blast 5aa oldu, 5.gun transfer oldum, yanı taze transfer.. 9 Nisanda transfer olmustum, uzun zamandır görmüyorum zaten senı canım
Güneşe ateş eden adanalılarİyidir, sen nasılsın?Bizim de öyle birden ısındı bence bu konuda hiçbir şehir Adana ile yarışamaz
Benım 5.gune transfer harıcı 1 tane kaldıgı ıcın dondurmadılar, cıft transfer olmustum, 5aa ydı ıkısı de doktor hamile gozuyle bakıyorum sana demıstı.. Dondurmayalım tek zaten gerek yok dedı. Yanı en bastan baslıcaz tekrar.. Evet hormon ılacların dan mıdır nedır asırı duygu yuklu günler beklıyor senıŞimdi o dondurulmuş olanlardan mı transfer edecekler canım? İnşallah sorunsuz tutar bu defa.
Bende şimdi toplanacak olgun 6 yumurta gözüküyor dediler. Değişik bir yol bu yol, hem umudum var hem hiç yok, değişik bir ruh hali içindeyim
Canım temennimiz düzelmesi yönünde tabiki, içinde bulunduğun durumu da anlayabiliyorumArkadaşlar merhaba, tüp bebekle pozitifi gördüm. Sat 26 mart, transfer bir adet 5 günlük embriyo 13 nisanda idi. 23 nisanda beta sonucum 290, iki gün sonra 782 idi gayet güzel bir artış vardı yani.
6+5 te (11 mayıs) kontrole gittiğimde kalp atışı görülmedi, kese ve yolk sac vardı bebek de küçüktü ama vardı. Yolk sac biraz büyük gebelik devam etmeyebilir demişti dr..
çok ağrım olunca tekrar muayene oldum 14 mayısta (normalde 7+1) o gün kalp atışı görüldü ve duyuldu ama bebek çok küçükmüş sata göre. Yani 5+6 imiş o gün..
bugün normalde 8+0 iken tekrar bakıldı bebek hala küçük ve kalp atışı olması gerekenden daha yavaşmış..
tüp bebek olduğundanbaşından beri estrofem ve progesteron kullanıyorum, devam edeceğim.
Haftaya tekrar duruma bakılacak. Doktor çok ortadan konuştu her şey düzene de girebilir kalp durup düşük de yapabilirsin dedi.
normalde belki geç döllenme vs diyebilirdim ama tüp olunca her şeyin tarihi net tabii.. benzer durum yaşayanlar oldu mu? Fikrinize çok ihtiyacım var
doktora göre yatmam vs gerekmiyor benim yapabileceğim hiçbir şey yokmuş ama yine de tecrübesi olanlar aktarırsa çok sevinirim..
zor bulunca kaybetmek daha da yıpratıcı oluyor, lütfen yardımcı olun..
Canım birdahakine 3. Gün embriyo koydurmayı planlıyormusun?Benım 5.gune transfer harıcı 1 tane kaldıgı ıcın dondurmadılar, cıft transfer olmustum, 5aa ydı ıkısı de doktor hamile gozuyle bakıyorum sana demıstı.. Dondurmayalım tek zaten gerek yok dedı. Yanı en bastan baslıcaz tekrar.. Evet hormon ılacların dan mıdır nedır asırı duygu yuklu günler beklıyor senı
Çok üzüldüm. Benim böyle bir tecrübem oldu bebek geriden geliyordu.Kalbi de çok zayıf atıyordu.Umarım Allah size bağışlar hızla toparlar ve sağlıkla gelir inş.
Allah razı olsun arkadaşlar hepimiz sağlıkla yavrularımıza kavuşalım inşallah. Moral oldunuz kafam darmadağındı. Umuyorum iyi haberleri de paylaşırım. Düşüğün lafı geçince bile ne acı geliyor insana, Allah hepinize tekrar deneme gücü versin, moral versin, her şey rayına girsin hıphızlı biçimde inşallahCanım temennimiz düzelmesi yönünde tabiki, içinde bulunduğun durumu da anlayabiliyoruminşallah devam eder düzelir, mutlaka sen elinden geleni yapıyorsundur dua canım.Allah yardımcın olsun. Bizde sana dua ederiz
İnşallah canım hepimiz için, bu süreç senin için hayırla sonuçlansın inşallahAllah razı olsun arkadaşlar hepimiz sağlıkla yavrularımıza kavuşalım inşallah. Moral oldunuz kafam darmadağındı. Umuyorum iyi haberleri de paylaşırım. Düşüğün lafı geçince bile ne acı geliyor insana, Allah hepinize tekrar deneme gücü versin, moral versin, her şey rayına girsin hıphızlı biçimde inşallah
Bende tam tersini biliyorum, blast embrıyo bölünmesini tamamlamış kabuğundan cıkmaya hazır diye biliyorum.. Ondan zıyade donudrulmus transfer yapmayı dusunuyor doktorum, biçok yerde 3.gun embrıyoyu cozdurup 5.gune gıderse oyle transfer edıyormusCanım birdahakine 3. Gün embriyo koydurmayı planlıyormusun?
Doktorların 2 ayrı görüşü var. Tabii biliyorsundur da. 3. Güne gelen embriyoyu 5. Güne bekletmek bazı doktorlar tarafından şöyle düşünülüyor; 3. Günden sonra 5. Güne kadar anne rahminde değilde dışarı ortamda büyümesi, rahme tutunması açısından iyi değil miş. Bazı kadınların rahmi 5. Gün embriyoyu kabul etmez ken 3. Gün embriyoyu daha sıkı tutma ihtimali var mış.
Kısaca 3. Günden sonra rahimde daha iyi gelişiyormuş.
Sana 3.gün mü transfer edılecek?Canım birdahakine 3. Gün embriyo koydurmayı planlıyormusun?
Doktorların 2 ayrı görüşü var. Tabii biliyorsundur da. 3. Güne gelen embriyoyu 5. Güne bekletmek bazı doktorlar tarafından şöyle düşünülüyor; 3. Günden sonra 5. Güne kadar anne rahminde değilde dışarı ortamda büyümesi, rahme tutunması açısından iyi değil miş. Bazı kadınların rahmi 5. Gün embriyoyu kabul etmez ken 3. Gün embriyoyu daha sıkı tutma ihtimali var mış.
Kısaca 3. Günden sonra rahimde daha iyi gelişiyormuş.
Ben çok araştırmadım, daha 2 gündür bişeyler okuyorum. Bende senin yazdığın gibi biliyordum yani hep duyduğumuz şey senin yazdığın ama böyle bir yazıya denk geldim, ve enteresan geldi paylaşmak isterim cnm.Bende tam tersini biliyorum, blast embrıyo bölünmesini tamamlamış kabuğundan cıkmaya hazır diye biliyorum.. Ondan zıyade donudrulmus transfer yapmayı dusunuyor doktorum, biçok yerde 3.gun embrıyoyu cozdurup 5.gune gıderse oyle transfer edıyormus
Bilmiyorum ki, daha yumurtalar pazar günü toplanacak, ne durumda ne kalitede olacak Allah bilir. Doktor sadece taze transfer yapacaz gibi görünüyor dedi o kadar.Sana 3.gün mü transfer edılecek?
Aslında cok arastırmak da ıyı olmuyor bu sürecte, kafaya takılıyor, doktoruna guvenmek en ıyısı, transfer oncesı ve sonrası tedavı yontemi bıle her hastada farkedıyor.. İnsallah pozıtıf gorursun canım, hakkında hayırlısı olsunBen çok araştırmadım, daha 2 gündür bişeyler okuyorum. Bende senin yazdığın gibi biliyordum yani hep duyduğumuz şey senin yazdığın ama böyle bir yazıya denk geldim, ve enteresan geldi paylaşmak isterim cnm.
Yumurta sayısı az olunca taze transfer yapıyolar, benım de oyle oldu ıste.. Sıvı toplama olayı oluyormus fazla yumurta cıkınca, o zaman rahım dınlendırmeye gecılıyorBilmiyorum ki, daha yumurtalar pazar günü toplanacak, ne durumda ne kalitede olacak Allah bilir. Doktor sadece taze transfer yapacaz gibi görünüyor dedi o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?