Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Güneşe ateş eden adanalılar mersin de o kadar sıcak değil hala ev çok iyi dışarı yansa da, akşama esiyor hemen
İzlemişsin o videoyu.Bi de güldür güldür show da yapmışlardı skeç Fikret Tarhanacı Adana mahkemeleri izlemen lazım.Nem çok burada arkadaşım,Mersinde yazın buradan farksız değildir galiba.

Yumurta sayısı az olunca taze transfer yapıyolar, benım de oyle oldu ıste.. Sıvı toplama olayı oluyormus fazla yumurta cıkınca, o zaman rahım dınlendırmeye gecılıyor
Pko olanlarda fazla çıkıyormuş sanırım. Bakalım ne yapacaklar ne edecekler. Dediğin gibi çok araştırmak iyi değil, çok ta araştırmıyorum, merağımı yenecek kadar işte
Bu ay olmazsa 2 ay sonra birdaha denerim. Kısmet.. Herzamanki gibi Sonuna kadar savaşmaya devam Pes etmek yok ❤

Ya kızlar kürtaj sonrası adetleriniz ne kadar sürede düzeldi, ilk adetimi tam 30.gün oldum dedim tamam düzenli olacak şimdi 35 gün oldu, normalde de çok düzenidir
Benim ilk kürtajımda düzeni hiç bozulmamıştı ben günümden erken olurum bikaç gün.İkincide biraz zaman aldı düzene girmesi 2 ay falan sürmüştür.

Benim ilk kürtajımda düzeni hiç bozulmamıştı ben günümden erken olurum bikaç gün.İkincide biraz zaman aldı düzene girmesi 2 ay falan sürmüştür.
Benimde kürtaj öncesi çok düzenliydi, o yüzden biraz evham yaptım doktorumla da konuştum pazartesiye kadar bekleyelim dedi inşallah o zaman olurumbuda ayrı stres

İzlemişsin o videoyu.Bi de güldür güldür show da yapmışlardı skeç Fikret Tarhanacı Adana mahkemeleri izlemen lazım.Nem çok burada arkadaşım,Mersinde yazın buradan farksız değildir galiba.
Evet ikisini de biliyorum canım çok komik gerçekten nem çok canım aynen yanıyoruz yazın fena klimasız durulmaz tahmin ediyorsundur

Hah şöyle, umudumuzu kaybetmiyoruz

Benimde kürtaj öncesi çok düzenliydi, o yüzden biraz evham yaptım doktorumla da konuştum pazartesiye kadar bekleyelim dedi inşallah o zaman olurumbuda ayrı stres
Stres olma canım muhakkak düzene girecektir sonuçta bi operasyon geçirdin burada arkadaşlar ilk adetin 40 güne kadar uzaması normal diyolardı.

Benim de pko var ve bebeğe karar verdikten sonra iyice sapıtmıştı. Doktor glifor verdi 2. Ayında pozitif gördüm. Femara östrojenle ilgiliymiş, glifor da pkolularda insülin direnci sıkıntısına iyi gelip yumurtlamayı düzenliyormuş. Tekrar başlıcam ben de hadi bakalım inşallah

Geçmiş olsun canım benim, Allah kolaylık versin
Sağol csnim bugün onuda o yorgunlukla götürdüm test de yaptık negatif korona yok olishal olmuş ateşi var karın avrisi var doktora dedi enfeksiyon virüs kapmış o yüzden suyla karıştırılan toz dan verdi birde fitil ins yarına toparlanır yoruldum ya uykusuz geceler

Hamileyken zor oluyor canım, Allah gücünü artırsın inşallah, çocuklar hasta olunca daha çok üzülüyoruz çabucak toparlar inşallah ya

Hamileyken zor oluyor canım, Allah gücünü artırsın inşallah, çocuklar hasta olunca daha çok üzülüyoruz çabucak toparlar inşallah ya
Aynen canım çok yorucu ya birde hep beni istiyo babadan kaçıyor olan bana oluyor amin ins canım çabucak toparlanır

Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin sana da güç kuvvet versin

Çok geçmiş olsun canımm

Doktora mı gıtsen acaba? Baska test yaptın mı pekı
Doktorumla konuştum canım, pazartesiye kadar bekleyelim dedi, gebelik testini diyorsan yapmadım kanda da çıkmadı zaten beklemiyordum, ilkini ne güzel 30. Günde olmuştum

Benim insülin direncim çok yüksek değil canım kilom da yok. İlk adet olduğumdan beri 45 gün civarı adet olurdum ve çok çok zayıftım ama normalimdi demekki keşke hiç uğraşmasaymışım doğum kontrol haplarını bırakınca daha kötü oldu. Östrojen olabilir ama insülin direnciyle ilgili olduğunu sanmıyorum endokrine gittim geçenlerde ilaç vermedi. Gebeliğim de kendiliğinden olmuştu. Hiç ilaç kullanmadım soğan kürü yapmıştım sadece adetimi biraz düzenlemişti yine 40lara düşmüştü. En azından ovulasyon pozitif çıkmaya başlamıştı. Şimdi bozuldu yine... Bu ay olmazsa ilk defa ilaçla denicez bakalım adeti bekliyorum. Hayırlısı olsun ikimizin de kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…