Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ayda mı bısey var acaba, benımkı de gecıkmezdi, hatta sancıya gore saatıni bile bilirdim
Aynen canım bir 6 gün önce olmam gereken zamanda aynı adet sancılarım oldu dedim tamam akşamına olurum ama yok yani, seninki benim gibi değildir canım sonuçta değerlendirmişsinşz inşallah güzel sonuçlar alırız senden

İnsülin değerim hastanenin aralıkları arasında aslında ama sanırım biraz kilo var diye verdi bana doktor. Tabi direnç için ayrı test yapılıyor mu onu bilmiyorum. Doğum kontrol hapı evlenmeden önce ben de kullandım bir süre ama iyi gelmedi o yüzden kendim bırakmıştım. Evliliğin ilk senesinde de kendi içinde düzenliydi, tabi ben daha düşünmediğim için takip etmemiştim. Yarın kürtajın üzerinden 1 ay geçmiş olacak bakalım ne zaman gelirDoktorlar daha iyi bilir tabi ki canım hangisi şifa olacaksa onu verir inşallah doktorun. Hepimizin hakkında hayırlısı

Benim hapı kullanırken tam vaktinde geliyordu bırakınca sorun oldu maalesef 1 yıl bile kullanmamıştım ama işte en pişman olduğum şey... İnşallah sen de bir an önce adet olursun canım hemen denemeye başlayacak mıydın? Kaç ay ara verecektin? Kaç haftalıktı?

Ama bir kere oldu ve yumurtlama zamanı mıydı deıl mıydı emın deılım, şuan bıle adet sancılarım var.. Bugun gun boyu yıne kontrolle gectı. Hayırlısı olsun bakalım ıkımızde bekleyın görelim

Kullanırken o anlamda rahat oluyor evet benim de son renkli haplara gelince şak die olurdu ama uzun süre kullanmak istemedim. İnşallah valla merakla bekliyorum. Doktor 3 ay dedi ama muhtemelen herkese aynı şeyi söylediği için. Yoksa rahim iyi görünüyor dediğinde söylemesi gerekirdi bence. Sonradan ben sordum mesajla ilişki tekrar deneme ne zaman olsun diye de ikinci yazışımda söyledi. 8. haftadaydı büyük bir yolk kesesi vardı ama bebeği göremedik hiç. İlk adetten sonra denemek istiyorum ama test de yaptırmak istiyorum hiç bilmiyorum o yüzden. Bir taraftan hemen olsun istiyorum tekrar çünkü çok etkilendim psikolojim pek iyi değil ama test yaptırsam içim rahat olur diyorum. İlk kayıp, yapmazlar diyorum. Kimyasal düşük senaryoları yazıyorum kafamda doktora anlatırım diye düşün Bakalım artık zaman neler gösterir bilmiyorum. Hakkımızda en güzelini yazsın Rabbim, hayırlı olanlar da güzel tecrübeler olsun hepimiz için. Senin durumun neydi? Okumaya çalışıyorum herkesi ama karışıyor ya da unutuyor insan.

Genetik ve pıhtılaşma testlerini mi söylüyorsun canım hiç kafaya takma ben de tek düşükle yapmazlar diye kafama takıyordum 2 hafta önce gittim 2 düşük oldu biri doktora gidemeden evde düştü dedim hiç sorgulamadı yaptı testleri. Kendine ve eşine tıbbi genetikten ayrı ayrı randevu al birlikte gidin. Ben 6 ay bekledim bu testleri yaptırmadım boşuna beklemişim. Benim durumum da benzer kesem büyüktü bebek küçüktü kalbi yavaş atıyordu zayıf diye dinletmemiş doktor sonradan anladım 8 haftalık gittiğimizde kalbi durmuştu 10 gün bekledik kendi düşmeyince kasımda kürtaj oldum. Zaten bir yılda anca hamile kalmıştım adetlerim çok düzensizdi yumurtlamayı yakalayamıyordum soğan kürü yaptığım 3.ay adetin 30.günü ilk defa çok net ovulasyon görmüştüm hamile kalmıştım geç döllenmeydi yani. Böyle işte benim hikayem de canım... Senin kürtajda çok büyük bir sorun olmadıysa ilk adetten sonra denemeye başlayabilirsin bence ama doktorun bi bildiği varsa onu bilemem

Yok daha
Yani dün şiddetli adet sancısı cektim, kesin sabah geliyor dedım, gelmemıs bugun leslie günümdü yapsam mı yapmasam mı bilemiyorum
Yapma bence canım kalp atışlarını fazla hızlandırıyor tabi yine de sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…