Aynıymışız seninle benim de bir sene sonra olmuştuGenetik ve pıhtılaşma testlerini mi söylüyorsun canım hiç kafaya takma ben de tek düşükle yapmazlar diye kafama takıyordum 2 hafta önce gittim 2 düşük oldu biri doktora gidemeden evde düştü dedim hiç sorgulamadı yaptı testleri. Kendine ve eşine tıbbi genetikten ayrı ayrı randevu al birlikte gidin. Ben 6 ay bekledim bu testleri yaptırmadım boşuna beklemişim. Benim durumum da benzer kesem büyüktü bebek küçüktü kalbi yavaş atıyordu zayıf diye dinletmemiş doktor sonradan anladım 8 haftalık gittiğimizde kalbi durmuştu 10 gün bekledik kendi düşmeyince kasımda kürtaj oldum. Zaten bir yılda anca hamile kalmıştım adetlerim çok düzensizdi yumurtlamayı yakalayamıyordum soğan kürü yaptığım 3.ay adetin 30.günü ilk defa çok net ovulasyon görmüştüm hamile kalmıştım geç döllenmeydi yani. Böyle işte benim hikayem de canım... Senin kürtajda çok büyük bir sorun olmadıysa ilk adetten sonra denemeye başlayabilirsin bence ama doktorun bi bildiği varsa onu bilemem
Hahaha aynen o benim kuzum mecbur kaldım söyledim pişman değilimAynıymışız seninle benim de bir sene sonra olmuştuyine de en azından hamile kalabiliyoruz diye bakmamız lazım sanırım. Evet canım o testler. Senin yazdıklarını hatırladım şimdi, hiç yalan söyleyemeyen ben takır takır söyledim demiştin sonuçların ne zaman çıkarmış bir şey dediler mi??Bizim burası küçük yapılmıyor o yüzden birkaç hafta sonra memleketimde yaptırmayı deneyelim ddiyorum.Dediğin gibi söylerim o zaman inşallah işe yarar soğan kürü çok faydalı zaten adetten sonra yaparım ben de. Kalan bişeyler varsa atar belki. Kürtaj sonrası kanamam pek olmadı, kahverengi akıntı sürdü biraz ama geçti o da şükür.
Yapma benceYok daha
Yani dün şiddetli adet sancısı cektim, kesin sabah geliyor dedım, gelmemısbugun leslie günümdü yapsam mı yapmasam mı bilemiyorum
Mutfak dolaplarını sileyim mademYapma bence
Ah ne güzel olurduYa keşke komsu olsaydık senle, beraber yuruyuse cıkardık
Bi heyecanlandım ya insana ister istemez bir umut oluyor gecikinceMutfak dolaplarını sileyim mademdersim bitti
canım çok geçmiş olsun kıyamam sana uykusuzluk mahveder zatn bide üstüne hastalık acil şifalar dilerimSağol csnim bugün onuda o yorgunlukla götürdüm test de yaptık negatif korona yok olishal olmuş ateşi var karın avrisi var doktora dedi enfeksiyon virüs kapmış o yüzden suyla karıştırılan toz dan verdi birde fitil ins yarına toparlanır yoruldum ya uykusuz geceler
kuzummm daha gelmemiş bak adetin başına iş açma dinlen dinlennn iş günümüdür anammm yerinde duramıyorMutfak dolaplarını sileyim mademdersim bitti
Kiz bi rahat durMutfak dolaplarını sileyim mademdersim bitti
Yapma yapma sakın ne olur ne olmaz canımYok daha
Yani dün şiddetli adet sancısı cektim, kesin sabah geliyor dedım, gelmemısbugun leslie günümdü yapsam mı yapmasam mı bilemiyorum
GelmemişYok daha
Dünyanın bin türlü hali işteSohrab bence bekle bakalım ne olacak ona göre bir yol çizersin, sakin işler yap ayy sen olma diye dua ediyoruz bende olayım diye
Ama olmusum gıbı hıssedıyorum salı aksamdan beri adet sancısı cekıyorum, ben anlamadım bu nasıl işBi heyecanlandım ya insana ister istemez bir umut oluyor gecikince
selam kızlarrr
canım çok geçmiş olsun kıyamam sana uykusuzluk mahveder zatn bide üstüne hastalık acil şifalar dilerim
kuzummm daha gelmemiş bak adetin başına iş açma dinlen dinlennn iş günümüdür anammm yerinde duramıyor
Tamam kız, o zaman orkıdelere bakım yapayımKiz bi rahat durbekle bi kac gün cnm cok istiyorsan evde hafif tempoda yürü sadece
Ağzın bal yesinGelmemişcanım bu gelmeyecek gibi söylim ben
İnşaAllah canım, her zaman hayırlısını istemek lazım.Ağzın bal yesinİnsallahh gelmez, yanı ınsallah hayırlı bişeyler için gelmıyordur
Sen böyle oldum olacam gibi hissediyorum diyosun ya. İşte bana umut veren bu yoksa daha temkinliyimdir bu konuda ben de bekleyip görmek isterim sabırlı davranırım.Ama olmusum gıbı hıssedıyorum salı aksamdan beri adet sancısı cekıyorum, ben anlamadım bu nasıl iş
Yok canım takmıyorum ya 30 yaşı hatta gümbür gümbür kutlayayım diyorumGeçmiş olsunsende mi ben gibi takıyon yaşı
Yaa ölesiye her yaşın ayrı güzelliği var derler ya tesellim iştePatron çıldırdı29 Haa, gel gel butarafa, buralar güzel canım 30 lar da yüzmek
Dün olmak gerekirdi gelen giden yok hala ama 2 gün önce idrar testi yaptım negatif çıkmıştıkızlar güzel haberleriniz var mıyoksa batları güncelleyelim mi
Ha-ri 17.05.2021 @Paresilaaa 18.05.2021 A Ayisima 20.05.2021
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?