Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynıymışız seninle benim de bir sene sonra olmuştu yine de en azından hamile kalabiliyoruz diye bakmamız lazım sanırım. Evet canım o testler. Senin yazdıklarını hatırladım şimdi, hiç yalan söyleyemeyen ben takır takır söyledim demiştin sonuçların ne zaman çıkarmış bir şey dediler mi??Bizim burası küçük yapılmıyor o yüzden birkaç hafta sonra memleketimde yaptırmayı deneyelim ddiyorum.Dediğin gibi söylerim o zaman inşallah işe yarar soğan kürü çok faydalı zaten adetten sonra yaparım ben de. Kalan bişeyler varsa atar belki. Kürtaj sonrası kanamam pek olmadı, kahverengi akıntı sürdü biraz ama geçti o da şükür.

Hahaha aynen o benim kuzum mecbur kaldım söyledim pişman değilim Genetik test bir ayda çıkıyormuş ama hastaneye göre değişiyormuş mesela izmirde 3-4 ay diyorlardı ben izmirde randevu bulamayınca şansıma manisa şehir hastanesine randevu aldım dış laba verdikleri için 1 ayda çıkar dediler. İnşallah doğrudur Pıhtılaşma daha da önce çıkıyormuş. Bakalım bekliyorum canım iki hafta oldu daha. Sen de memlekete ne zaman gideceksen şimdiden randevu alabiliyor musun bir dene istersen arayıp sor tıbbi genetik randevusu bulmak çok zor oluyormuş. Ay ne kadar benziyoruz gerçekten ilk defa denk geliyorum böyle inşallah bebişlerimize kavuşuruz ama benim önce yumurtlamam lazımdı

selam kızlarrr
canım çok geçmiş olsun kıyamam sana uykusuzluk mahveder zatn bide üstüne hastalık acil şifalar dilerim
Mutfak dolaplarını sileyim madem dersim bitti
kuzummm daha gelmemiş bak adetin başına iş açma dinlen dinlennn iş günümüdür anammm yerinde duramıyor

Ama olmusum gıbı hıssedıyorum salı aksamdan beri adet sancısı cekıyorum, ben anlamadım bu nasıl iş
Sen böyle oldum olacam gibi hissediyorum diyosun ya. İşte bana umut veren bu yoksa daha temkinliyimdir bu konuda ben de bekleyip görmek isterim sabırlı davranırım. Ha Bi de olurda test yaparsan şu klasik kaset testlerden yaparsın daha net sonuç veriyor.

Geçmiş olsun sende mi ben gibi takıyon yaşı
Yok canım takmıyorum ya 30 yaşı hatta gümbür gümbür kutlayayım diyorum sadece 20 ler çabuk gitti arkasından bakakaldım
Patron çıldırdı 29 Haa, gel gel butarafa, buralar güzel canım 30 lar da yüzmek
Yaa ölesiye her yaşın ayrı güzelliği var derler ya tesellim işte neyseki genetik bizde yaşımı göstermiyormuşum
kızlar güzel haberleriniz var mı yoksa batları güncelleyelim mi

Ha-ri 17.05.2021
@Paresilaaa18.05.2021
A Ayisima 20.05.2021
Dün olmak gerekirdi gelen giden yok hala ama 2 gün önce idrar testi yaptım negatif çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…