Eğer pazara kadar olmazsam yapıcam ınsallah 2 gun sonraSen böyle oldum olacam gibi hissediyorum diyosun ya. İşte bana umut veren bu yoksa daha temkinliyimdir bu konuda ben de bekleyip görmek isterim sabırlı davranırım.Ha Bi de olurda test yaparsan şu klasik kaset testlerden yaparsın daha net sonuç veriyor.
Belkı de geç dollenme olmustur, bıdaha test yapmayı dusunmuyor musunYok canım takmıyorum ya 30 yaşı hatta gümbür gümbür kutlayayım diyorumsadece 20 ler çabuk gitti arkasından bakakaldım
Yaa ölesiye her yaşın ayrı güzelliği var derler ya tesellim işteneyseki genetik bizde yaşımı göstermiyormuşum
Dün olmak gerekirdi gelen giden yok hala ama 2 gün önce idrar testi yaptım negatif çıkmıştı
Çok çok iyi yapmışsın, bu yalan sayılmaz hem birine kötülük mü yaptın sankiHahaha aynen o benim kuzum mecbur kaldım söyledim pişman değilimGenetik test bir ayda çıkıyormuş ama hastaneye göre değişiyormuş mesela izmirde 3-4 ay diyorlardı ben izmirde randevu bulamayınca şansıma manisa şehir hastanesine randevu aldım dış laba verdikleri için 1 ayda çıkar dediler. İnşallah doğrudur Pıhtılaşma daha da önce çıkıyormuş. Bakalım bekliyorum canım iki hafta oldu daha. Sen de memlekete ne zaman gideceksen şimdiden randevu alabiliyor musun bir dene istersen arayıp sor tıbbi genetik randevusu bulmak çok zor oluyormuş. Ay ne kadar benziyoruz gerçekten ilk defa denk geliyorum böyle inşallah bebişlerimize kavuşuruz ama benim önce yumurtlamam lazımdı
Orası neresi öyle hemen randevu varmış süper inşallah testleri ayrıntılı yapıyordurÇok çok iyi yapmışsın, bu yalan sayılmaz hem birine kötülük mü yaptın sankiİyi denk gelmiş, zaten Manisa da çok yakın İzmir'e. Şu femarayı doktorun verirse dene bakalım belki o şifa olur. Bununla birlikte çatlatma iğnesi de veriyolar ama sanırım hep yanyana gördüm ikisini. En yakın zamanda sonuç çıksın da çalışmalar başlasın o zaman Ben daha önce baktım memlekette semt polikliniği var eve yakın rastgele gördüm. Şimdi tekrar baktım bugün 3 e bile veriyor:) şimdiden ileri tarihe vermiyor bir de eşimin izin tarihi net değil o yüzden alamıyorum ama yakınlaşınca alırım garanti bir tarihe. Haydi bakalım sonra buralara bakıp yine güleriz inşallah (kucakta bebelerle)
Merhaba bende histereskopi oldum. Jel uygulandığını biliyorum kimisi spiral de takıyormuş olması çok gerekli mi bu spiralin bilginiz var mı?Canım yapısıklığı histereskopi ile ya makas ya da lazerle açıp rahimin içine balon koyup çıkariyolarki tekrar yapışmasın diye. Dış gebelik yaşadığımı bilmeden bu konuyu o kadar araştırmıştım ki artık ustası oldum. Hormonlu spiral yada jel uygulamasi da yapabiliyor. Tekrar yapısmamasi ve kalınlasması içiñ. Ama tabi insallh sende oyle bi yapisıklik vs yoktur. Iyi düşün iyi olsun.
Ay sorma bir de semt polikliniği yani ben de çok şaşırdım. Denizli'de bu arada. Yani hangi testleri yaptırcam onu da bilmiyorum tam olarak ama o zamana kadar öğrenirim. Ben kadın çayı diye karışık ot aldım adeti çabuk söker belki diye. İçinde civanperçemi, hayıt tohumu, adaçayı, çoban çantası vs var. Kullanabiliyorsan dene istersen. Arka arkaya adet olcaz gibi doğdu içime du bakalımOrası neresi öyle hemen randevu varmış süper inşallah testleri ayrıntılı yapıyordurinşallah kuzum inşallah çatlama iğnesi de verir muhtemelen adet olabilirsem gidicem bakalım inşallah işe yarar
Evet onları duydum kuzum iyi geliyormuş şifa olsun sana daAy sorma bir de semt polikliniği yani ben de çok şaşırdım. Denizli'de bu arada. Yani hangi testleri yaptırcam onu da bilmiyorum tam olarak ama o zamana kadar öğrenirim. Ben kadın çayı diye karışık ot aldım adeti çabuk söker belki diye. İçinde civanperçemi, hayıt tohumu, adaçayı, çoban çantası vs var. Kullanabiliyorsan dene istersen. Arka arkaya adet olcaz gibi doğdu içime du bakalım
Eğer pazara kadar olmazsam yapıcam ınsallah 2 gun sonra
Yanı adet sancısı gıbi, bazen cok şiddetli sancı gıbı, bazen de sıfır sancı.. O şiddetlennce aha geldi diyip gidiyorum lavaboya, bakıyorum yok..Sohrab ağrıların nasıl oluyor? Böyle birkaç saniyelik kramp gibi girip çıkıyor mu?
Umutlandırmak istemem ama aralıklı gelip giden sancılar güzel haberler getiriyor. İnşallah senden de güzel haberler alırız canımYanı adet sancısı gıbi, bazen cok şiddetli sancı gıbı, bazen de sıfır sancı.. O şiddetlennce aha geldi diyip gidiyorum lavaboya, bakıyorum yok..
Bir hafta bende böyle aralıklı gelen kramp tarzı ciddi ağrılar yaşamıştım ve net hasta olacağım sandım ama hamileydim, çoğu kişi bu belirti diyor inşallah senin de öyle olur ya şimdi 12.güne kaç gün kaldıAma olmusum gıbı hıssedıyorum salı aksamdan beri adet sancısı cekıyorum, ben anlamadım bu nasıl iş
Benim de öyle olmuştu:) adet yaklaştığında aralıksız ağrım olur ama pozitifi gördüğümde kesik kesikti ağrılar. Valla herkes dikti gözünü senden haber bekliyor, şahlandır buralarıYanı adet sancısı gıbi, bazen cok şiddetli sancı gıbı, bazen de sıfır sancı.. O şiddetlennce aha geldi diyip gidiyorum lavaboya, bakıyorum yok..
perişan olsun boşver şu ara tut kendiniDolaplar perişan ama
Sağolasın inşallah, o zaman içemezsin canım. Hayıt tohumu olmadan içilir ama bak. Geri kalanının öyle belirgin tadı yok biraz limon sıkarsan içine mis gibi olurEvet onları duydum kuzum iyi geliyormuş şifa olsun sana daben denemedim çay konusunda sıkıntılıyım biraz adaçayı ıhlamur bile içemiyorum tadı nasıl?
İnşallahh kuzumm, zaten önümüzdeki ay tedavıye baslıcağız, adet olursam da üzülmem, belki rabbim mucizesini bana da nasip eder, bekleyip görelimUmutlandırmak istemem ama aralıklı gelip giden sancılar güzel haberler getiriyor. İnşallah senden de güzel haberler alırız canım
Benim de hamıle kaldıgımda arılar cok oldu ama progestan ıgne yaptırıyordum o yuzden oldugunu dusunmustım, goguslerım de cok acıyordu, sımdı hıc acımıyor, bılemıyorum, ama gecıkmezdi de, şeker ilacı kullandıgım dan beri hiç gecikme yasamadım.. Bugun o ilişkinin üzerinden geçen 10.gün, pazar günü 12.gün olcak, olmazsam pazar gunu yapıcam testBir hafta bende böyle aralıklı gelen kramp tarzı ciddi ağrılar yaşamıştım ve net hasta olacağım sandım ama hamileydim, çoğu kişi bu belirti diyor inşallah senin de öyle olur ya şimdi 12.güne kaç gün kaldı
Aahhh İnşallahhBenim de öyle olmuştu:) adet yaklaştığında aralıksız ağrım olur ama pozitifi gördüğümde kesik kesikti ağrılar. Valla herkes dikti gözünü senden haber bekliyor, şahlandır buraları
Kız ben günasır 40 dk lık hoplamalı zıplamalı leslıe yapıyorum eger kı hamıleysem bebıs saglam tutunur ınsallah, bi tek bugun yapmadımperişan olsun boşver şu ara tut kendini
Allahımmmm nasip et yarabbimmmmm
Ama emin olmadan iş yapmak yok kuzucum
ben adet günüm sabaha kadar deli gibi sancı çektim kii hamile olduğumu bildiğim halde aha şimdi başlıcak diyordum resmen çıldırdım ağrıdan bak sende dikkat etmen lazım yoksa da Allah kerim kuzum sen sağlama al da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?