Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bende histereskopi oldum. Jel uygulandığını biliyorum kimisi spiral de takıyormuş olması çok gerekli mi bu spiralin bilginiz var mı?
Canım geçmiş olsun. Ben bu operasyonu olmadım sadece bi ara araştırmıştım, yapışıklık şüphesiyle. Ama jel uygulandiýsa spiral çok gerekli olmuyor bildiğim kadariyla. Amaç tekrar yapışmamasini önlemek. Spiralde hormonlu takıyolar östrojen salgıliyor rahmi kalınlaştırıp yapışmasını engelliyor. Ama en iyi bilgiyi operasyonu yapan doktorun verir canım

Teşekkür ederim. Doktorumla henüz konuşamadık kontrolde öğreneceğiz bende burda görünce merak ettim. İnşallah tekrar yapışıklık ve şekil bozukluğu olmaz

Teşekkür ederim. Doktorumla henüz konuşamadık kontrolde öğreneceğiz bende burda görünce merak ettim. İnşallah tekrar yapışıklık ve şekil bozukluğu olmaz
İnsallh bi sorun yaşamazsın tekrar canim ❤ sana ne icin yapılmıştı histereskopi

İnsallh bi sorun yaşamazsın tekrar canim ❤ sana ne icin yapılmıştı histereskopi
İnşallah zor bir süreç oluyor rahim şeklim üstten basık ve yapışıklık vardı canım düşüğüm de var sanırım bundan sebep. Hatta az önce aradım kontrole kadar merak ettim ne oldu ne bitti ameliyatta diye dönüş yapacaklar bilgi vermek için

Hepsi tameman geçmiştir insallh ❤ her operasyon, yaşanan her süreç zor ve yorucu. Rabbim bütün bu emeklerimizin karşılığını da versin insalllh en hayırlı zamanda canım ❤

Hepsi tameman geçmiştir insallh ❤ her operasyon, yaşanan her süreç zor ve yorucu. Rabbim bütün bu emeklerimizin karşılığını da versin insalllh en hayırlı zamanda canım ❤
Kesinlikle öyle. Rabbim bazı şeyleri de boşuna yaşatmıyor insan böyle böyle büyüyor yaşlanıyor keşke kolay yolu olsa ama ne yazıkki aminnn çok teşekkür ederim iyi dileklerin için

Çok sağol canım evet zor benim içinde

Sohrab kız niye yerinde durmuyon acelesi mu var temizliğin bekle bir kaç gün yorma kendini

Kuzum bu ovulasyon testi ilk defa takip yapıyorum uygulamaya göre yumurtlamaya üç gün varr gerçi suç bende ovulasyon testi yazmamışim
He pardon o zaman kuzum kusura bakma ya ovulasyonu hep kaset test olarak görmüstüm ya ondan da hemen gebelik testi sandim. Tekrar kusura bakma nolur

Kesinlikle öyle. Rabbim bazı şeyleri de boşuna yaşatmıyor insan böyle böyle büyüyor yaşlanıyor keşke kolay yolu olsa ama ne yazıkki aminnn çok teşekkür ederim iyi dileklerin için
Öyle canım imtihan işte. Hep diyorum bizler bi kadının en hassa olduğu yerden sınandık. Mükafatı da elbet gelecek ❤

Yok daha
Yani dün şiddetli adet sancısı cektim, kesin sabah geliyor dedım, gelmemıs bugun leslie günümdü yapsam mı yapmasam mı bilemiyorum

Bi de ben 40 dk lık olandan yapıyorum bayramdan beri, hoplamalı zıplamalı, olmazsa 15 dk lık fitnes yaparım

Dünyanın bin türlü hali işte yanı olacaksam da gecıkmese keske, tedavım gecıkecek bu gıdısle
Kız rahat dur bende gebe kalmadan birkaç gün ince kaşık ağrısı karın ağrısı snaci çektim adet olcakmis gibi ins senilde vardır bebiş yorma kendini Leslie yapma temizlik yapma yürüyüş de yapma varsa da bırak yerlessin bebiş rahatsız etme onu pazarı 4 gözle bekliyoruz
3 gün var uygulamaya göre bakalım ne olucak
Ay canım ya mesajları okudum bende sandım gebelik değerlendir o zaman canım buginu pik yapmış mi diolar bende hiç kullanmadım yapmadım

Yok yok agır ıs yapmadım bugun uslu uslu duruyorum merak etme

Daha var heralde beklicem buraya da aticam bende bilmiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…