- 4 Temmuz 2019
- 1.550
- 1.340
- 133
Canım geçmiş olsun. Ben bu operasyonu olmadım sadece bi ara araştırmıştım, yapışıklık şüphesiyle. Ama jel uygulandiýsa spiral çok gerekli olmuyor bildiğim kadariyla. Amaç tekrar yapışmamasini önlemek. Spiralde hormonlu takıyolar östrojen salgıliyor rahmi kalınlaştırıp yapışmasını engelliyor. Ama en iyi bilgiyi operasyonu yapan doktorun verir canımMerhaba bende histereskopi oldum. Jel uygulandığını biliyorum kimisi spiral de takıyormuş olması çok gerekli mi bu spiralin bilginiz var mı?
Canım gelmiş bebişin ❤3 gün var uygulamaya göre bakalım ne olucak
Teşekkür ederim. Doktorumla henüz konuşamadık kontrolde öğreneceğiz bende burda görünce merak ettim. İnşallah tekrar yapışıklık ve şekil bozukluğu olmazCanım geçmiş olsun. Ben bu operasyonu olmadım sadece bi ara araştırmıştım, yapışıklık şüphesiyle. Ama jel uygulandiýsa spiral çok gerekli olmuyor bildiğim kadariyla. Amaç tekrar yapışmamasini önlemek. Spiralde hormonlu takıyolar östrojen salgıliyor rahmi kalınlaştırıp yapışmasını engelliyor. Ama en iyi bilgiyi operasyonu yapan doktorun verir canım
İnsallh bi sorun yaşamazsın tekrar canim ❤ sana ne icin yapılmıştı histereskopiTeşekkür ederim. Doktorumla henüz konuşamadık kontrolde öğreneceğiz bende burda görünce merak ettim. İnşallah tekrar yapışıklık ve şekil bozukluğu olmaz
İnşallah zor bir süreç oluyorİnsallh bi sorun yaşamazsın tekrar canim ❤ sana ne icin yapılmıştı histereskopi
Hepsi tameman geçmiştir insallh ❤ her operasyon, yaşanan her süreç zor ve yorucu. Rabbim bütün bu emeklerimizin karşılığını da versin insalllh en hayırlı zamanda canım ❤İnşallah zor bir süreç oluyorrahim şeklim üstten basık ve yapışıklık vardı canım düşüğüm de var sanırım bundan sebep. Hatta az önce aradım kontrole kadar merak ettim ne oldu ne bitti ameliyatta diye dönüş yapacaklar bilgi vermek için
Kesinlikle öyle. Rabbim bazı şeyleri de boşuna yaşatmıyor insan böyle böyle büyüyor yaşlanıyor keşke kolay yolu olsa ama ne yazıkkiHepsi tameman geçmiştir insallh ❤ her operasyon, yaşanan her süreç zor ve yorucu. Rabbim bütün bu emeklerimizin karşılığını da versin insalllh en hayırlı zamanda canım ❤
Çok sağol canım evet zor benim içindeselam kızlarrr
canım çok geçmiş olsun kıyamam sana uykusuzluk mahveder zatn bide üstüne hastalık acil şifalar dilerim
kuzummm daha gelmemiş bak adetin başına iş açma dinlen dinlennn iş günümüdür anammm yerinde duramıyor
Kuzum bu ovulasyon testi ilk defa takip yapıyorum uygulamaya göre yumurtlamaya üç gün varr gerçi suç bende ovulasyon testi yazmamışimCanım gelmiş bebişin ❤
Ayyy hcg testi sandım nasıl sevindim3 gün var uygulamaya göre bakalım ne olucak
He pardon o zaman kuzum kusura bakma yaKuzum bu ovulasyon testi ilk defa takip yapıyorum uygulamaya göre yumurtlamaya üç gün varr gerçi suç bende ovulasyon testi yazmamışim
Öyle canım imtihan işte. Hep diyorum bizler bi kadının en hassa olduğu yerden sınandık. Mükafatı da elbet gelecek ❤Kesinlikle öyle. Rabbim bazı şeyleri de boşuna yaşatmıyor insan böyle böyle büyüyor yaşlanıyor keşke kolay yolu olsa ama ne yazıkkiaminnn çok teşekkür ederim iyi dileklerin için
Yok daha
Yani dün şiddetli adet sancısı cektim, kesin sabah geliyor dedım, gelmemısbugun leslie günümdü yapsam mı yapmasam mı bilemiyorum
Bi de ben 40 dk lık olandan yapıyorum bayramdan beri, hoplamalı zıplamalı, olmazsa 15 dk lık fitnes yaparım
Kız rahat dur bende gebe kalmadan birkaç gün ince kaşık ağrısı karın ağrısı snaci çektim adet olcakmis gibi ins senilde vardır bebişDünyanın bin türlü hali işteyanı olacaksam da gecıkmese keske, tedavım gecıkecek bu gıdısle
Ay canım ya mesajları okudum bende sandım gebelik3 gün var uygulamaya göre bakalım ne olucak
Yok yok agır ıs yapmadım bugunKız rahat dur bende gebe kalmadan birkaç gün ince kaşık ağrısı karın ağrısı snaci çektim adet olcakmis gibi ins senilde vardır bebişyorma kendini Leslie yapma temizlik yapma yürüyüş de yapma varsa da bırak yerlessin bebiş rahatsız etme onu pazarı 4 gözle bekliyoruz
Ay canım ya mesajları okudum bende sandım gebelikdeğerlendir o zaman canım buginu pik yapmış mi diolar bende hiç kullanmadım yapmadım
Bu testı markası ne canım, daha var Ovulasyona hergun aynı saatte yapmaya devam et, bi anda koyulasır3 gün var uygulamaya göre bakalım ne olucak
Dimi tahmin edemedim bı ann öyle yazdımAyyy hcg testi sandım nasıl sevindim
Hayır cnm ne kusuru ben yanlışlık yaptımHe pardon o zaman kuzum kusura bakma yaovulasyonu hep kaset test olarak görmüstüm ya ondan da hemen gebelik testi sandim. Tekrar kusura bakma nolur
Artı Med kuzumBu testı markası ne canım, daha var Ovulasyona hergun aynı saatte yapmaya devam et, bi anda koyulasır
Daha var heralde beklicem buraya da aticam bende bilmiyorum kiKız rahat dur bende gebe kalmadan birkaç gün ince kaşık ağrısı karın ağrısı snaci çektim adet olcakmis gibi ins senilde vardır bebişyorma kendini Leslie yapma temizlik yapma yürüyüş de yapma varsa da bırak yerlessin bebiş rahatsız etme onu pazarı 4 gözle bekliyoruz
Ay canım ya mesajları okudum bende sandım gebelikdeğerlendir o zaman canım buginu pik yapmış mi diolar bende hiç kullanmadım yapmadım
Prodoctor gebelık testıne benziyor buArtı Med kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?