Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bı ikilemde kaldım aslında ilk defa yapınca içim bı tuhaf oldu sanki hamileyimde silik çizgi çıktı gibi
Pik olunca, sanıyler ıcınde kopkoyu cızgı olur, kac kere iç geçirmişimdir, aaah ah diye.. Gebelik testi olsa da sanıyler ıcınde koyulassa diye.. Alısırsın kuzu

Kız ben günasır 40 dk lık hoplamalı zıplamalı leslıe yapıyorum eger kı hamıleysem bebıs saglam tutunur ınsallah, bi tek bugun yapmadım
yapma sen bacım yapma hiç birşey sakin sakin otur evinde şu pazarı sağ salim atlatalım inşallah senden haberler bekliyoruz sonra bakarsın duruma göre

Yani bak bugün 2. Gün bir stresin bişeyin de yok, ramazan olsa oruç geçirir derim o da yok umutlanmadım desem yalan olur ama insan ister istemez korkuyor dur bakalım yarın da gelmezse

Yani bak bugün 2. Gün bir stresin bişeyin de yok, ramazan olsa oruç geçirir derim o da yok umutlanmadım desem yalan olur ama insan ister istemez korkuyor dur bakalım yarın da gelmezse
Hatta 3.gün, salı aksamdan beri bekliyorum, şimdi lavabodan geliyorum yok bişey

Akıntı yok hiç, ama gerdanımda sıvılce cıktı, adet geliyorm diyor galıba
Valla benim de hiç sivilcem çıkmazken alnımda sivilce çıkmıştı hemde kocaman, hatta liseye geri mi döndük yaa demiştim anca lisede adet öncesi sivilcem çıkardı alnımda yani sivilce de illa adet belirtisi değilağrı devam mı

Ama benım hep cıkıyor işte adet öncesi 1 tane cıkar, 2 cıktıgını gormedım agrı geliyor gidiyor, ama kırmızı yok henüz, sabaha kadar gelir belki

Ama benım hep cıkıyor işte adet öncesi 1 tane cıkar, 2 cıktıgını gormedım agrı geliyor gidiyor, ama kırmızı yok henüz, sabaha kadar gelir belki
İnşallah hakkında en hayırlısı olurbizim gönlümüz mucizeden yana Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı yapsın, eğer sağlıklı hayırlı bir evlat şimdi nasipse gelmesin kırmızılar vakti varsa o da kabülümüz bakalım ne olacak

İnşallah gelmez canımmm

Hayırlısı olsun
Gündemi çok meşgul ettim, siz anlatın bakalım ne yapıyorsunuz

Hayırlısı olsun
Gündemi çok meşgul ettim, siz anlatın bakalım ne yapıyorsunuz
Benim bu ara tek gündemim ev ve 7 gün sonra doktor ne diyecek düşüncesi, herşey olacağına varır modunda olsam da bir yanım yalan yok bunda bari pas geçse demiyor değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…