Çok zor ama mükafatı da eminim çok güzel olacaktır iki dünyadadaÖyle canım imtihan işte. Hep diyorum bizler bi kadının en hassa olduğu yerden sınandık. Mükafatı da elbet gelecek ❤
Tamam aferin çok güzel devam etYok yok agır ıs yapmadım bugunuslu uslu duruyorum merak etme
Bende bı ikilemde kaldım aslında ilk defa yapınca içim bı tuhaf oldu sanki hamileyimde silik çizgi çıktı gibiProdoctor gebelık testıne benziyor buLabaquık görmeye alısık oldugumuz ıcın tuhaf geldı
Pik olunca, sanıyler ıcınde kopkoyu cızgı olur, kac kere iç geçirmişimdir, aaah ah diye.. Gebelik testi olsa da sanıyler ıcınde koyulassa diye.. Alısırsın kuzuBende bı ikilemde kaldım aslında ilk defa yapınca içim bı tuhaf oldu sanki hamileyimde silik çizgi çıktı gibi
yapma sen bacım yapma hiç birşey sakin sakin otur evindeKız ben günasır 40 dk lık hoplamalı zıplamalı leslıe yapıyorum eger kı hamıleysem bebıs saglam tutunur ınsallah, bi tek bugun yapmadım
Bakalımyapma sen bacım yapma hiç birşey sakin sakin otur evindeşu pazarı sağ salim atlatalım inşallah senden haberler bekliyoruz sonra bakarsın duruma göre
Yani bak bugün 2. Gün bir stresin bişeyin de yok, ramazan olsa oruç geçirir derim o da yok umutlanmadım desem yalan olurBenim de hamıle kaldıgımda arılar cok oldu ama progestan ıgne yaptırıyordum o yuzden oldugunu dusunmustım, goguslerım de cok acıyordu, sımdı hıc acımıyor, bılemıyorum, ama gecıkmezdi de, şeker ilacı kullandıgım dan beri hiç gecikme yasamadım.. Bugun o ilişkinin üzerinden geçen 10.gün, pazar günü 12.gün olcak, olmazsam pazar gunu yapıcam test
Hatta 3.gün, salı aksamdan beri bekliyorum, şimdi lavabodan geliyorumYani bak bugün 2. Gün bir stresin bişeyin de yok, ramazan olsa oruç geçirir derim o da yok umutlanmadım desem yalan olurama insan ister istemez korkuyor dur bakalım yarın da gelmezse
Güncel durum bildirimiHatta 3.gün, salı aksamdan beri bekliyorum, şimdi lavabodan geliyorumyok bişey
Akıntı yok hiç, ama gerdanımda sıvılce cıktı, adet geliyorm diyor galıbaGüncel durum bildirimihafif renkli bir akıntı vs var mı peki
Benim aynı bu şekilde. Şiddetli sancım da olurdu gidip bakardım bişey yok.Yanı adet sancısı gıbi, bazen cok şiddetli sancı gıbı, bazen de sıfır sancı.. O şiddetlennce aha geldi diyip gidiyorum lavaboya, bakıyorum yok..
Kuzum o da belli olmuyor ya benim bu gebeliğimde sivilce çıktı adet olacağım kesin demiştim.Hatta gerdanımda sivilceler çıkıyo.Akıntı yok hiç, ama gerdanımda sıvılce cıktı, adet geliyorm diyor galıba
Benim aynı bu şekilde. Şiddetli sancım da olurdu gidip bakardım bişey yok.
Her şeyimiz aynı mı sımdılıkKuzum o da belli olmuyor ya benim bu gebeliğimde sivilce çıktı adet olacağım kesin demiştim.Hatta gerdanımda sivilceler çıkıyo.
Evet öyle fark ettim ben deHer şeyimiz aynı mı sımdılık
Valla benim de hiç sivilcem çıkmazken alnımda sivilce çıkmıştı hemde kocaman, hatta liseye geri mi döndük yaa demiştim anca lisede adet öncesi sivilcem çıkardı alnımda yani sivilce de illa adet belirtisi değilAkıntı yok hiç, ama gerdanımda sıvılce cıktı, adet geliyorm diyor galıba
Ama benım hep cıkıyor işte adet öncesi 1 tane cıkar, 2 cıktıgını gormedımValla benim de hiç sivilcem çıkmazken alnımda sivilce çıkmıştı hemde kocaman, hatta liseye geri mi döndük yaa demiştim anca lisede adet öncesi sivilcem çıkardı alnımda yani sivilce de illa adet belirtisi değilağrı devam mı
İnşallah gelmez canımmmAma benım hep cıkıyor işte adet öncesi 1 tane cıkar, 2 cıktıgını gormedımagrı geliyor gidiyor, ama kırmızı yok henüz, sabaha kadar gelir belki
İnşallah hakkında en hayırlısı olurAma benım hep cıkıyor işte adet öncesi 1 tane cıkar, 2 cıktıgını gormedımagrı geliyor gidiyor, ama kırmızı yok henüz, sabaha kadar gelir belki
İnşallah gelmez canımmm
İnşallah hakkında en hayırlısı olurbizim gönlümüz mucizeden yana Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı yapsın, eğer sağlıklı hayırlı bir evlat şimdi nasipse gelmesin kırmızılar vakti varsa o da kabülümüz bakalım ne olacak
Benim bu ara tek gündemim ev ve 7 gün sonra doktor ne diyecek düşüncesi, herşey olacağına varır modunda olsam da bir yanım yalan yok bunda bari pas geçse demiyor değilHayırlısı olsun
Gündemi çok meşgul ettim, siz anlatın bakalım ne yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?