Aynen her sey olacagına varıyor, ınsallah güzel haberlerle donersın, haftaya bugun mu gıdıceksın tam olarak.. Kendını de cok yorma, yerlesmıssınızdır bayaBenim bu ara tek gündemim ev ve 7 gün sonra doktor ne diyecek düşüncesi, herşey olacağına varır modunda olsam da bir yanım yalan yok bunda bari pas geçse demiyor değil
İnşallah o günleri de çok kısa zamanda görürüzPik olunca, sanıyler ıcınde kopkoyu cızgı olur, kac kere iç geçirmişimdir, aaah ah diye.. Gebelik testi olsa da sanıyler ıcınde koyulassa diye.. Alısırsın kuzu
Aynen haftaya bugün ama içimden bir ses bir operasyon olacak diyor az buçuk bünye belli ediyor kendimce kendimi hazırlıyorum ama ne bileyim keşke olacaksa da en baştan olsaydı demekten de kendimi alamıyorum neyse artık nasipAynen her sey olacagına varıyor, ınsallah güzel haberlerle donersın, haftaya bugun mu gıdıceksın tam olarak.. Kendını de cok yorma, yerlesmıssınızdır baya
Canım sana doktor az adet gördüğün için mi yapışıklıktan söz etti ? Ben dış gebelikten sonra ilk adetimi oldum o da azdı mesela ama rahim filminde bi sorun çıkmadı. Adetin 2. Günü prolaktin bakicaz belki sebep o dur diye. Rahim kalinlığıda normal. Ama az adet oluyorum belki seninki de öyle biseydir kötü düsünme lütfen.Aynen haftaya bugün ama içimden bir ses bir operasyon olacak diyor az buçuk bünye belli ediyor kendimce kendimi hazırlıyorum ama ne bileyim keşke olacaksa da en baştan olsaydı demekten de kendimi alamıyorum neyse artık nasipçoğu şey bitti gerisi keyif temizliği düzeni şükür
Yine mıktarı az mıydı pekiAynen haftaya bugün ama içimden bir ses bir operasyon olacak diyor az buçuk bünye belli ediyor kendimce kendimi hazırlıyorum ama ne bileyim keşke olacaksa da en baştan olsaydı demekten de kendimi alamıyorum neyse artık nasipçoğu şey bitti gerisi keyif temizliği düzeni şükür
Bende aynı canım bu ay dinlenme gibi oldu banaHayırlısı olsun
Gündemi çok meşgul ettim, siz anlatın bakalım ne yapıyorsunuz
Haziran güzel geçsin insallah hepimiz içinBende aynı canım bu ay dinlenme gibi oldu banahaziranda adet olunca hormonlarıma bakılacak amh bakılcak bide
İnşallah canımHaziran güzel geçsin insallah hepimiz için
Hiç sorma ben de sınav kaygısı oluyor, onlardan cok ben dert edıyorum, kac net yapıcaklar diye.. Sınavı atlatırsak rahatlarım, herhalde acmazlar ya bılmıyorum, gecen acarlar dedım acmadılarİnşallah canımşu okulu da hayırlısıyla kapatsak
Canım sana doktor az adet gördüğün için mi yapışıklıktan söz etti ? Ben dış gebelikten sonra ilk adetimi oldum o da azdı mesela ama rahim filminde bi sorun çıkmadı. Adetin 2. Günü prolaktin bakicaz belki sebep o dur diye. Rahim kalinlığıda normal. Ama az adet oluyorum belki seninki de öyle biseydir kötü düsünme lütfen.
Önce klasik sorumu sorayımYine mıktarı az mıydı peki
Benım hep oyle olurdu normalde, yanı bu anlattıkların benım normalımdı, dusuk oncesı hep boyle max leke dahıl 5 gun sürerdi.. Dusuk sonrası mıktarı ve süresi de arttı en son 7 gunu gordum, hayatımda bir ilk.. Senın oncesı nasıldı? Yanı 5gunden daha mı uzun sürerdi.. Nar suyu rahmı kalınlastırıuor dıyolar nar suyu ıcsen bıraz..Önce klasik sorumu sorayımSohrab gelen giden yok dimi
Miktar çok az değil aslında önceye göre azalma var ama ben önce de çok şiddetli olmazdım şimdi de 2 gün kendince geliyor 2 gün de lekelenme oluyor belki 5. Gün de bir pembelik oluyor ve bitti, beni en çok şüphelendiren 3 aydır rahim kalınlığının 6.5 üzerine çıkmaması ve şu kürtajdan bu yana geçmeyen enfeksiyon işleri ama tabi nasip
Ayy çok şükür benim salon hariç her işim bitti geriye minik detay temizlik kaldı salon da eşyalar mecbur alınacağı için boş o da geldi mi tamam olur şükür, Allah kolaylık versin taşınma işi cidden biraz zor ama ev iyide sonuç güzelSohrab bak okuyunca ben de heyecan yaptım şimdi inşallah gelmez. Regl sancısı da iki gebelikte de yaşadım hem de tam regl günlerinde ya da 1 gün öncesi başladı. İnşallah güzel haberler alırız
Ha-ri kolay gelsin tatlım, zor işler valla. Biz de 1 haftaya taşınacağız heralde. Kara kara düşünüyorum en çok da onu kapattır, git orda onu açtır işleri.. Taşınacağım ev büyük, benim halılar da minnacık bunlar küçük detaylar boşver, huzurumuz olsun yeter çok yorma kendini, yavaş yavaş düzene girer acele etme
İnşallah canım benım, dua et bana nolurSohrab bak okuyunca ben de heyecan yaptım şimdi inşallah gelmez. Regl sancısı da iki gebelikte de yaşadım hem de tam regl günlerinde ya da 1 gün öncesi başladı. İnşallah güzel haberler alırız
Ha-ri kolay gelsin tatlım, zor işler valla. Biz de 1 haftaya taşınacağız heralde. Kara kara düşünüyorum en çok da onu kapattır, git orda onu açtır işleri.. Taşınacağım ev büyük, benim halılar da minnacık bunlar küçük detaylar boşver, huzurumuz olsun yeter çok yorma kendini, yavaş yavaş düzene girer acele etme
Benim önce de 3 gün olur 4.gün leke olurdu hiç beşi görmedim kürtaj sonrası 2 gün oluyor bazen 6. Güne kadar leke oluyor sanki uzun vadeye yayılmış gibiBenım hep oyle olurdu normalde, yanı bu anlattıkların benım normalımdı, dusuk oncesı hep boyle max leke dahıl 5 gun sürerdi.. Dusuk sonrası mıktarı ve süresi de arttı en son 7 gunu gordum, hayatımda bir ilk.. Senın oncesı nasıldı? Yanı 5gunden dha amı uzun sürerdi.. Nar suyu rahmı kalınlastırıuor dıyolar nar suyu ıcsen bıraz..
Bu arada gelen gıden yokama bugun bir rüya gördüm sabah uyanır uyanmaz baktım ne anlamageldiğine, umutlandım biraz, yanı adet gecıkmesınden deıl de rüyadan umjtlandım
Ayy valla bende çok ümitlendim ya kalkar kalkmaz aklıma geliyor bugün oldu mu ki diyeBenım hep oyle olurdu normalde, yanı bu anlattıkların benım normalımdı, dusuk oncesı hep boyle max leke dahıl 5 gun sürerdi.. Dusuk sonrası mıktarı ve süresi de arttı en son 7 gunu gordum, hayatımda bir ilk.. Senın oncesı nasıldı? Yanı 5gunden daha mı uzun sürerdi.. Nar suyu rahmı kalınlastırıuor dıyolar nar suyu ıcsen bıraz..
Bu arada gelen gıden yokama bugun bir rüya gördüm sabah uyanır uyanmaz baktım ne anlamageldiğine, umutlandım biraz, yanı adet gecıkmesınden deıl de rüyadan umjtlandım
Benım de oyle ıste, aklına kotu seyler getırme bence bısey cıkmıcak, Bı gıt bakalım doktora ne dıyecekBenim önce de 3 gün olur 4.gün leke olurdu hiç beşi görmedim kürtaj sonrası 2 gün oluyor bazen 6. Güne kadar leke oluyor sanki uzun vadeye yayılmış gibişimdi ilaç kullanıyorum nar suyu aklıma geldi sahil tam açık olsaydı bizim burada sahilde tam doğal satıyorlar geçen gittim gelmemiş hala o teyzeler gelince kesin alacağım
InsallahhAyy valla bende çok ümitlendim ya kalkar kalkmaz aklıma geliyor bugün oldu mu ki diyekeşke bir mucize olsa da sevinsek
Ya o ne güzel rüya❣ rabbim güzel haberlerini bizlere vermeni nasip etsinInsallahholursa da oğlum olacak, rüyama göre
Amiin canım ınsallahYa o ne güzel rüya❣ rabbim güzel haberlerini bizlere vermeni nasip etsin❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?