Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım benım, dua et bana nolur
Bu arada minik halı moda, bosver kücük kullan, bızım oralar zaten sıcak
Etmem mi kuzum yaa güzel haberlerinize ihtiyacımız var.
Aynen, çok soğuk geçmiyor kışlar ama gideceğim evde doğalgaz yok o yüzden zorlanabiliriz accık ayy şurdan gidiyorum ya çok şükür, her şeye razıyım. 1 yıldır duvarlarla konuşuyorum. En azından orda bi sahile iner de nefes alırız

Şimdiden kolay gelsin canım.Sen ne yaptın testlerini yapabildin mi peki?

Şimdiden kolay gelsin canım.Sen ne yaptın testlerini yapabildin mi peki?
Sağol tatlım salı günü randevum var hematolojiye. Bi aksilik çıkar da ordan oraya gönderirler diye korkuyorum. Şehir dışına gidicem çünkü, arabayı da ödünç alıcaz. Bi daha zor fırsat bulurum

Benım de oyle ıste, aklına kotu seyler getırme bence bısey cıkmıcak, Bı gıt bakalım doktora ne dıyecek
İnşallah iyi şeyler olur ya valla tek duam o hepimiz için artık sürekli bir ilaç operasyon olmadan bu günleri geride bırakıp bebek eşyası konuşmamız nasip olsun

Insallahh olursa da oğlum olacak, rüyama göre
Aha yeterki sağlıklı olsun ben hamile kalınca rüyamda gördüm, kalbi durduğu hafta rüyamda tuvalete düştüğünü görüp uyanmıştım meğer o hafta durmuş, ama o süreçte hep kız olarak görmüştüm bir daha nasip olursa bakalım ne görürümvalla bugün de bir bitse de yarın test yapsan bişey etsen eşin de biliyor demi sakladın mı

Dogalgaz yoksa haklısın canım, cok ıyı olur ınsallah, ben de Tasınmak ıstıyorum bu sene

Hala yok
Ya söylimim söylemim diyodum da canım sen hamilesin yaa Ha bi de bi oğlun olacak diyodum öyle hissediyodum.
Rüyamda cok tatlı bi ögrenci arkamdan kosaarak bana ıkı tane kocaman tavuk yumurtası verdı, ne kadar guzel görünüyor dedım hatta, tabi bu bılıncaltıma da işlemiş olabılır bilemiyorum esim ıkı gun once köy yumurtası almıs minik minikti, sabah baktım bırının yumurta vermesı kadın bekarsa evlenecegıne, evliyse cocugu olacagına delaletmis, hatta birden fazla yumurta veriyorsa oglu olacagına delaletmiş.. Cok umutlandım ne bılım

İnşallah iyi şeyler olur ya valla tek duam o hepimiz için artık sürekli bir ilaç operasyon olmadan bu günleri geride bırakıp bebek eşyası konuşmamız nasip olsun
Geçen avm ye gittik eşime bi kaç bişey almak ıcın, ebebek magazısının önünden geçtik, gözlerim dolu dolu oldu, biraz da acele girdik cıktık avm ye, eşim söz verdi bugun ebebek e gidebiliriz, bişeyler alıcam, biraz ferahlarım, dogmamıs cocuga don biçmeyin derler ama, ben arada girer bişeyler alırım

Sohrab iyi dayanıyorsun kuzu. Ben 8 9 gün önceden basliyorum testlere. Kutu kutu test aldığım icin
Aslında ben de dayanamam ama normal bi durumda deılım ya o yuzden yumurtlama zamanı ılsıkı olmadı yumurtlamadan bir hafta sonra yumurtlama belırtıleri yasadıgımı sandım o yuzden onun üzerinden gün sayıyorum, daha 14 gün olmadı ama yarın sabah test yapabılırim olmazsam

Çıkmaz inş. canım kan alınıp sonuç beklersiniz.Sonuçlar güzel çıkar umarım.Belki kan pıhtılaşmasına eğilim çıkar ona göre bir tedavi alırsın Herşeyin hayırlısı olsun.

Eşin ve senin için hakkınızda en hayırlıları olsun inş. Allah tan ümit kesilmiyor. Gün doğmadan neler doğar.

Al için ferahlayacaksa hep kötü düşünmeye gerek yok Rabbim bir yerde bize de nasip eder inşallah ama inşallah senin şu kırmızılar gelmezdi bi mutlu oluruz ya

Eşin ve senin için hakkınızda en hayırlıları olsun inş. Allah tan ümit kesilmiyor. Gün doğmadan neler doğar.
İnşallah canımm, Allah razı olsun
Al için ferahlayacaksa hep kötü düşünmeye gerek yok Rabbim bir yerde bize de nasip eder inşallah ama inşallah senin şu kırmızılar gelmezdi bi mutlu oluruz ya
İnşallahh kuzum, valla hep dicem sen dogmadan şu kadar yıl once aldım şu kadar ay önce aldım diye o da içinden istifçi anam dicek

İyi yaparsın canım moral olur sanada.Erkek bebek zıbınlarına bakarsın.Psikoloji en önemli şey bence.Ben her olumsuzlukta kendimi bırakmamaya çalışıyorum tabi bazen beceremezsemde.İkinci gebeliğimde bi Dr. a muayene olmaya gitmiştim adam beni ağlattı resmen eşimi zor tutmuştum ağladığımı görünce.Hakaret vari konuşmuştu tabi bebekte gözükmeyince benim moral sıfırlanmıştı.En önemli şey moral veren bi Dr. ve moral verecek bir şeylerle uğraşmak.

Offf yaa neden boyle yapıyolar, Allahım herzaman ıyı ınsanlarla karsılastırsın..

Dogalgaz yoksa haklısın canım, cok ıyı olur ınsallah, ben de Tasınmak ıstıyorum bu sene
Pandemiden sonra tebdil-i mekanda ferahlık vardır deyip vurucaz kendimizi bi yerlere evinden de soğuttular insanları yeminle

Çıkmaz inş. canım kan alınıp sonuç beklersiniz.Sonuçlar güzel çıkar umarım.Belki kan pıhtılaşmasına eğilim çıkar ona göre bir tedavi alırsın Herşeyin hayırlısı olsun.
Ben artık olumlu, olumsuz her şeye razıyım zaten. Yeter ki bileyim de önlemini alayım. Taşındıktan sonra da 2 aya kadar rahim filmini hallederim inşallah, kafa rahat sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…