Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şöyle birşey duydum ne kadarı doğru bilmio m hamile iken koyu kırmızı kan görmek yada parça düşürmek o zaman düşük yapmışız yada düşük olacak anlamına geliyor benim de düşüklerde rüyalarım hep böyle kötüydü ama açık pembemsi kırmızı kan görmek rüyanın bozulacağına gerceklesmeyecegi anlamına gelirmiş ins hiç birimiz böyle kötü rüyalar görmeyiz ben bekarken bile adet olacağımı rüyamda görürdüm ergenken duzensizdi hep rüyada kan görüyordum öğün yada öbür gün adet oluyordum

Evet ya bugün öyle korkunç kabusla uyandım ki.Rüyamda kan vardı, zaten rüya bozulmuş diye düşündüm.Öyle derler bizde de.

Ben de ilk zamanlar kanlı, düşük yaptığımı gördüğüm rüyalarla uyanıyordum ama kan gördüğüm için rüya bozuldu diyip rahatlıyordum

Hiç sorma ben de sınav kaygısı oluyor, onlardan cok ben dert edıyorum, kac net yapıcaklar diye.. Sınavı atlatırsak rahatlarım, herhalde acmazlar ya bılmıyorum, gecen acarlar dedım acmadılar
Bende dedim ve çok istedim ama açılmadı ne yazık ki. Bu sene benim öğrencilerle verimli geçmedi pek de sınava yönelik değiller gibi ya hayırlısı normalde bende aşırı heyacanlanıp sınavdan çıkar çıkmaz konuşurdum onlarla ama bu sene yok

Ben de ilk zamanlar kanlı, düşük yaptığımı gördüğüm rüyalarla uyanıyordum ama kan gördüğüm için rüya bozuldu diyip rahatlıyordum
Basen rüyanın etkisinde kalıyoruz buda çok kötü ya şükür ben sadece bu gebelikte birdafa gördüm oda pembe gibi di şükür dedim sıkıntı yok

Sohrab canım yumurtlama döneminde ilişki olmadı dedin ya, tahmini yumurtlama döneminin üzerinden kaç gün geçti ?

Benim de böyle oluyor hep kuzum eskiden de böyle olurdu bir tek kimyasal gebelik olduğu ay çok uzun sürmüştü 5 gün kanama olmuştu sonra da lekelenme devam etmişti... Rahim kalınlığını bilemiyorum ama doktor bana hiç bahsetmedi

Benımkılerin de geneli cok parlak deıl ama 4 ögrencım cok ıyı, onlar ıcın heyecanlıyım..

İnsallh bi sıkıntı çıkmaz canım. Bazen diyorum herkese kolayda bi bize mi bu kadar zor bu bebek işi. Çıktıkça çıkıyor bi seyler.

İnsallh bi sıkıntı çıkmaz canım. Bazen diyorum herkese kolayda bi bize mi bu kadar zor bu bebek işi. Çıktıkça çıkıyor bi seyler.
Valla tek duam haftaya cuma ilacın fayda etmesi bakalım çünkü adam üçtür bakıyor kalınlık cidden ince, bakalım cuma herşey belli olacak taşınmanın avantajı doktorun kendi yeri zaten oraya yürüme 10 dk, eğer hamilelik nasip olursa arka tarafım da devlet hastahanesi alışıncaya iğneyi vurdurmak için, apartmanın alt katı da eczane

Ohhh mis

Süpermiş canım konum çok önemli zaten ev bakarken ben de en çok ona dikkat etmiştim dibimizde 3 farklı market manav eczane hastane her şey var denize yürüme mesafesinde iş servisim de dibimizden geçiyor daha ne olsun dedim ve karar verdik normalde aşırı kararsız bi insanımdır anlatmıştım ama evi nasıl hızlı seçtim hala şoktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…