Şükür canım bugün de kirmizilari görmedin inşallah Rabbim gönlüne göre verir canımInsallahholursa da oğlum olacak, rüyama göre
Şöyle birşey duydum ne kadarı doğru bilmio m hamile iken koyu kırmızı kan görmek yada parça düşürmek o zaman düşük yapmışız yada düşük olacak anlamına geliyorAha yeterki sağlıklı olsunben hamile kalınca rüyamda gördüm, kalbi durduğu hafta rüyamda tuvalete düştüğünü görüp uyanmıştım meğer o hafta durmuş, ama o süreçte hep kız olarak görmüştüm bir daha nasip olursa bakalım ne görürüm valla bugün de bir bitse de yarın test yapsan bişey etsen eşin de biliyor demi sakladın mı
Şu zamanda en çok bu duayı eder olduk.Offf yaa neden boyle yapıyolar, Allahım herzaman ıyı ınsanlarla karsılastırsın..
Evet ya bugün öyle korkunç kabusla uyandım ki.Rüyamda kan vardı, zaten rüya bozulmuş diye düşündümŞöyle birşey duydum ne kadarı doğru bilmio m hamile iken koyu kırmızı kan görmek yada parça düşürmek o zaman düşük yapmışız yada düşük olacak anlamına geliyorbenim de düşüklerde rüyalarım hep böyle kötüydü ama açık pembemsi kırmızı kan görmek rüyanın bozulacağına gerceklesmeyecegi anlamına gelirmiş ins hiç birimiz böyle kötü rüyalar görmeyiz ben bekarken bile adet olacağımı rüyamda görürdüm ergenken duzensizdi hep rüyada kan görüyordum öğün yada öbür gün adet oluyordum
Ben de ilk zamanlar kanlı, düşük yaptığımı gördüğüm rüyalarla uyanıyordum ama kan gördüğüm için rüya bozuldu diyip rahatlıyordumŞöyle birşey duydum ne kadarı doğru bilmio m hamile iken koyu kırmızı kan görmek yada parça düşürmek o zaman düşük yapmışız yada düşük olacak anlamına geliyorbenim de düşüklerde rüyalarım hep böyle kötüydü ama açık pembemsi kırmızı kan görmek rüyanın bozulacağına gerceklesmeyecegi anlamına gelirmiş ins hiç birimiz böyle kötü rüyalar görmeyiz ben bekarken bile adet olacağımı rüyamda görürdüm ergenken duzensizdi hep rüyada kan görüyordum öğün yada öbür gün adet oluyordum
Bende dedim ve çok istedim ama açılmadı ne yazık ki. Bu sene benim öğrencilerle verimli geçmedi pek de sınava yönelik değiller gibi ya hayırlısı normalde bende aşırı heyacanlanıp sınavdan çıkar çıkmaz konuşurdum onlarla ama bu sene yokHiç sorma ben de sınav kaygısı oluyor, onlardan cok ben dert edıyorum, kac net yapıcaklar diye.. Sınavı atlatırsak rahatlarım, herhalde acmazlar ya bılmıyorum, gecen acarlar dedım acmadılar
Parça falan distigunu yada koyu kan gormedysen sıkıntı yok canım ins bebeğin iyidirEvet ya bugün öyle korkunç kabusla uyandım ki.Rüyamda kan vardı, zaten rüya bozulmuş diye düşündüm.Öyle derler bizde de.
Basen rüyanın etkisinde kalıyoruz buda çok kötü yaBen de ilk zamanlar kanlı, düşük yaptığımı gördüğüm rüyalarla uyanıyordum ama kan gördüğüm için rüya bozuldu diyip rahatlıyordum
Geçen avm ye gittik eşime bi kaç bişey almak ıcın, ebebek magazısının önünden geçtik, gözlerim dolu dolu oldu, biraz da acele girdik cıktık avm ye, eşim söz verdi bugun ebebek e gidebiliriz, bişeyler alıcam, biraz ferahlarım, dogmamıs cocuga don biçmeyin derler ama, ben arada girer bişeyler alırım
Çok şükür canımŞükür canım bugün de kirmizilari görmedin inşallah Rabbim gönlüne göre verir canım
Korunmasız ılskının 11.günü bugun canım ama adet olmamgerekn zamandan da 4 gün geçti..Sohrab canım yumurtlama döneminde ilişki olmadı dedin ya, tahmini yumurtlama döneminin üzerinden kaç gün geçti ?
Benim de böyle oluyor hep kuzum eskiden de böyle olurdu bir tek kimyasal gebelik olduğu ay çok uzun sürmüştü 5 gün kanama olmuştu sonra da lekelenme devam etmişti... Rahim kalınlığını bilemiyorum ama doktor bana hiç bahsetmediÖnce klasik sorumu sorayımSohrab gelen giden yok dimi
Miktar çok az değil aslında önceye göre azalma var ama ben önce de çok şiddetli olmazdım şimdi de 2 gün kendince geliyor 2 gün de lekelenme oluyor belki 5. Gün de bir pembelik oluyor ve bitti, beni en çok şüphelendiren 3 aydır rahim kalınlığının 6.5 üzerine çıkmaması ve şu kürtajdan bu yana geçmeyen enfeksiyon işleri ama tabi nasip
Benımkılerin de geneli cok parlak deıl ama 4 ögrencım cok ıyı, onlar ıcın heyecanlıyım..Bende dedim ve çok istedim ama açılmadı ne yazık ki. Bu sene benim öğrencilerle verimli geçmedi pek de sınava yönelik değiller gibi ya hayırlısı normalde bende aşırı heyacanlanıp sınavdan çıkar çıkmaz konuşurdum onlarla ama bu sene yok
İnsallh bi sıkıntı çıkmaz canım. Bazen diyorum herkese kolayda bi bize mi bu kadar zor bu bebek işi. Çıktıkça çıkıyor bi seyler.Önce klasik sorumu sorayımSohrab gelen giden yok dimi
Miktar çok az değil aslında önceye göre azalma var ama ben önce de çok şiddetli olmazdım şimdi de 2 gün kendince geliyor 2 gün de lekelenme oluyor belki 5. Gün de bir pembelik oluyor ve bitti, beni en çok şüphelendiren 3 aydır rahim kalınlığının 6.5 üzerine çıkmaması ve şu kürtajdan bu yana geçmeyen enfeksiyon işleri ama tabi nasip
Benim de böyle oluyor hep kuzum eskiden de böyle olurdu bir tek kimyasal gebelik olduğu ay çok uzun sürmüştü 5 gün kanama olmuştu sonra da lekelenme devam etmişti... Rahim kalınlığını bilemiyorum ama doktor bana hiç bahsetmedi
Valla tek duam haftaya cuma ilacın fayda etmesi bakalım çünkü adam üçtür bakıyor kalınlık cidden ince, bakalım cuma herşey belli olacakİnsallh bi sıkıntı çıkmaz canım. Bazen diyorum herkese kolayda bi bize mi bu kadar zor bu bebek işi. Çıktıkça çıkıyor bi seyler.
Ohhh misValla tek duam haftaya cuma ilacın fayda etmesi bakalım çünkü adam üçtür bakıyor kalınlık cidden ince, bakalım cuma herşey belli olacaktaşınmanın avantajı doktorun kendi yeri zaten oraya yürüme 10 dk, eğer hamilelik nasip olursa arka tarafım da devlet hastahanesi alışıncaya iğneyi vurdurmak için, apartmanın alt katı da eczane
Süpermiş canım konum çok önemli zaten ev bakarken ben de en çok ona dikkat etmiştim dibimizde 3 farklı market manav eczane hastane her şey var denize yürüme mesafesinde iş servisim de dibimizden geçiyor daha ne olsun dedim ve karar verdikValla tek duam haftaya cuma ilacın fayda etmesi bakalım çünkü adam üçtür bakıyor kalınlık cidden ince, bakalım cuma herşey belli olacaktaşınmanın avantajı doktorun kendi yeri zaten oraya yürüme 10 dk, eğer hamilelik nasip olursa arka tarafım da devlet hastahanesi alışıncaya iğneyi vurdurmak için, apartmanın alt katı da eczane
Ama dün bir damla leke geldi o yüzden yapmadım
Ben hamileyken tam bat günü leke gelmişti canım ille adet olacaksın diye bir şey yok bence devamı gelmediyse test yap hem progestana başlarsın gerekiyorsaAma dün bir damla leke geldi o yüzden yapmadım
Yerleşme lekesi olabılır, bence garantiye alıp test yap, progestan kullanman gerekebılır belkıAma dün bir damla leke geldi o yüzden yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?