Cok iyi canimValla tek duam haftaya cuma ilacın fayda etmesi bakalım çünkü adam üçtür bakıyor kalınlık cidden ince, bakalım cuma herşey belli olacaktaşınmanın avantajı doktorun kendi yeri zaten oraya yürüme 10 dk, eğer hamilelik nasip olursa arka tarafım da devlet hastahanesi alışıncaya iğneyi vurdurmak için, apartmanın alt katı da eczane
Ben hamileyken tam bat günü leke gelmişti canım ille adet olacaksın diye bir şey yok bence devamı gelmediyse test yap hem progestana başlarsın gerekiyorsa
Evet dünden beri gelmediYerleşme lekesi olabılır, bence garantiye alıp test yap, progestan kullanman gerekebılır belkı
Önlem alırsın varsa kuzum ondan dedim sen bilirsin tabii kiEvet dünden beri gelmedi
Açıkçası test yapmaktan korkuyorum. Negatiflikten bıktım
Bakalım akşama kadar faaliyet olmazsa akşama yaparım
Vay ne güzel adresin heryere yakın evin altında arkasında ilerisinde hastane eczane yakın canımValla tek duam haftaya cuma ilacın fayda etmesi bakalım çünkü adam üçtür bakıyor kalınlık cidden ince, bakalım cuma herşey belli olacaktaşınmanın avantajı doktorun kendi yeri zaten oraya yürüme 10 dk, eğer hamilelik nasip olursa arka tarafım da devlet hastahanesi alışıncaya iğneyi vurdurmak için, apartmanın alt katı da eczane
Bazen yerlesme kanaması olabilir tam da adet günü gosteriyor yerleşme kanamaları ins vardır canım bebişEvet dünden beri gelmedi
Aaahh canım, hepimiz öyleyiz, ınsallah poztif haberlerini bekliyoruzEvet dünden beri gelmedi
Canım sen test yaptın mı bu aySüpermiş canım konum çok önemli zaten ev bakarken ben de en çok ona dikkat etmiştim dibimizde 3 farklı market manav eczane hastane her şey var denize yürüme mesafesinde iş servisim de dibimizden geçiyor daha ne olsun dedim ve karar verdiknormalde aşırı kararsız bi insanımdır anlatmıştım ama evi nasıl hızlı seçtim hala şoktayım
Yok kuzum yapmadım ovulasyon olmadı günaşırı ilişki ve ovulasyon testine devam ediyorum hamile olsam ovulasyon koyu çıkardı diye gebelik testi yapmadımCanım sen test yaptın mı bu ay
Bazen yerlesme kanaması olabilir tam da adet günü gosteriyor yerleşme kanamaları ins vardır canım bebiş
Dayanamayıp yaptım artımed testi güvenilirse negatifAaahh canım, hepimiz öyleyiz, ınsallah poztif haberlerini bekliyoruz
Demek ki yumurtlaman gecikmiş, inşallah denk gelmiştir canım yaKorunmasız ılskının 11.günü bugun canım ama adet olmamgerekn zamandan da 4 gün geçti..
Yok bebekle ilgili değildi de zaten kötü rüyalara çok takılmamak lazım.Hamilelerde kabus görme oluyor yada karışık rüyalar.Parça falan distigunu yada koyu kan gormedysen sıkıntı yok canım ins bebeğin iyidir
Hayırlısı olsun kuzum inşallah en yakın zamanda sağlıkla bebişine kavuşursunDayanamayıp yaptım artımed testi güvenilirse negatif
Diğer aya kaldı vuslat
Aminnnnnn her isteyen kadına Allah yaşatsın canımHayırlısı olsun kuzum inşallah en yakın zamanda sağlıkla bebişine kavuşursun
İyiymiş evin konumu.Dün kan sulandırıcı iğne piyasada yoktu depolarda yok e ne yapıcam dedimValla tek duam haftaya cuma ilacın fayda etmesi bakalım çünkü adam üçtür bakıyor kalınlık cidden ince, bakalım cuma herşey belli olacaktaşınmanın avantajı doktorun kendi yeri zaten oraya yürüme 10 dk, eğer hamilelik nasip olursa arka tarafım da devlet hastahanesi alışıncaya iğneyi vurdurmak için, apartmanın alt katı da eczane
YaaaDayanamayıp yaptım artımed testi güvenilirse negatif
Diğer aya kaldı vuslat
İlkinde de hissettim yumurtlamayı, belki de sadece gecıkme yasıyorumdur bekleyip görecezDemek ki yumurtlaman gecikmiş, inşallah denk gelmiştir canım ya
Bir doktora da gideyim bakalımYaaaönümüzdeki aya insallah umutla devam
Evet cok iyi olur, hormonlarımız cok degısken olabılıyor, sürekli kontrol altında olmakta fayda var, prolaktin yukseldıyse o da gecıkme yapabılır, benım suan gecıkmem var, aklıma o da gelıyor, pazartesiye kadar olmazsam test te negatif cıkarsa ben de gidicemBir doktora da gideyim bakalım
Kimyasal dan sonra bu ikinci gecikme
Ne var ne yok baksın bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?