Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar yatılı misafirim var çok giremedim, okudum ama bişey yazamadım, güzel haberler görüyorum yaa sohrab inşallah olmazsın kuzu, ya bende bu aralar adeti bekliyorum daha 7 8 gün var, bu heyecanları özlemişim yaa haberlerinizi bekliyorum

Cok iyi canim

Ben hamileyken tam bat günü leke gelmişti canım ille adet olacaksın diye bir şey yok bence devamı gelmediyse test yap hem progestana başlarsın gerekiyorsa

Yerleşme lekesi olabılır, bence garantiye alıp test yap, progestan kullanman gerekebılır belkı
Evet dünden beri gelmedi
Açıkçası test yapmaktan korkuyorum. Negatiflikten bıktım
Bakalım akşama kadar faaliyet olmazsa akşama yaparım

Vay ne güzel adresin heryere yakın evin altında arkasında ilerisinde hastane eczane yakın canım ins hamilelik nasip olur yorulmadan stres yapmadan doktora gider gelirsin

Evet dünden beri gelmedi
Açıkçası test yapmaktan korkuyorum. Negatiflikten bıktım
Bakalım akşama kadar faaliyet olmazsa akşama yaparım
Bazen yerlesme kanaması olabilir tam da adet günü gosteriyor yerleşme kanamaları ins vardır canım bebiş

Canım sen test yaptın mı bu ay

Kızlar bugünkü ovulasyon testim de dunkiyle aynı çıktı

Eklentiler

• 16216819001294011241536890805885.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 26
İyiymiş evin konumu.Dün kan sulandırıcı iğne piyasada yoktu depolarda yok e ne yapıcam dedim çok soruşturdularda buldurdular kardeşim.Bi de bu sorun var.İlacın tutarını görünce iyi ki şu rapor var dedim.

Bir doktora da gideyim bakalım
Kimyasal dan sonra bu ikinci gecikme
Ne var ne yok baksın bir
Evet cok iyi olur, hormonlarımız cok degısken olabılıyor, sürekli kontrol altında olmakta fayda var, prolaktin yukseldıyse o da gecıkme yapabılır, benım suan gecıkmem var, aklıma o da gelıyor, pazartesiye kadar olmazsam test te negatif cıkarsa ben de gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…