Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Prolaktin sanmıyorum bende olduğunu
Göğsüm hiç denilecek derece de az ağrıyor
Ama seninki inşallah pozitif olacak kese için gideceksin doktora

Prolaktin sanmıyorum bende olduğunu
Göğsüm hiç denilecek derece de az ağrıyor
Ama seninki inşallah pozitif olacak kese için gideceksin doktora
Bebek düşünmediğim bir dönemde 13 gün gecıkme olmustu, prolaktın epey yuksek cıkmıstı, gogus agrısı yasamamıstım diye hatırlıyorum, o yuzden ben pek guvenemıyorum, muhakkak bir sebebi vardır.. Hayırlısı olsun..

Ahh nerde o gunler hısterekopı ıcın randevu alacaktım, o da gecıkıyor sımdı

Allahtan ümit kesilmez be canım inşallah güzel haber verirsin

Kızlar ben bişey sorucam takvime bakıp testleri yapıyorum ama takvime göre dönemin başlangıcı yarın ama adetimde takvime göre 1 gün geriden geliyor yani düşüncem şu yumurtlamamda takvimin gösterdiği tarihte degilde 1 gün önce olucak elimde 7 tane test var sizce nasıl yapıyım
Takvime göre yumurtlamanın dorukta olduğu günler 24 25 26
Bı gün geriden geliyorsa eğer 23 24 25
Kaçırmak istemiyorum napiyim sizce

Evet ya bu sıkıntı beni de korkutuyorne kadarmış ki

Yok kuzum yapmadım ovulasyon olmadı günaşırı ilişki ve ovulasyon testine devam ediyorum hamile olsam ovulasyon koyu çıkardı diye gebelik testi yapmadım
Peki adet ne zaman olursun tahminen ay sonu olur mu ki

Çok pahalıdır ya ben sanirim 3 yıl önce bir kutu almıştım 120 TL gibi paraveridm daha raporum yapılmamıştı mecbur aldım düşük yapmamak için ama oda kısmet olmamıştı rapor olunca 20 TL ye yakın geliyordu fiyatı dediğin gibi Allah tan rapor var

Sen şu an kullanıyor musun canım?

Sen şu an kullanıyor musun canım?
Yok canım tr de iken almıştım buraya geldim doktor önermedi sıkıntı yok yani zaten kan pihtilasmam olmadığına rağmen kullanmıştım 2 bile sürmedi yine düşük olmuştu. Doktor yinede önermişti belki hamile kalınca pihtilasiyo dedi de anlamadık yine kullandık birşey öğrenemedik şükür kurtuldum o dertten sıkıntıdan uzutulerden

Allahım inşallah şu geç döllenme şeysi vursun bana da
Bu duaya amin yazmak istedim. Rabbim gönlünüzce versin. Benimde akıntım pazartesi oldu sandım yumurtladım ovulasyon ile bugün pik oldu tekrar akıntım oldu feci yumrtlama sancım var bugünsizin sonucu takip edeceğim aynı şeyleri yaşıyoruz inşallah olur umudum olursunuz

Kızlar benim sağ ve sol yumurtalık sancı gibi birşeyler var ya, Bi de kokular garip geliyor psikolojik olarak başladı belirtiler herhalde, ama bu kadar erken hissedilmez dimi, ama sancılar gerçek adete de 1 hafta var adetten dolayı mı acaba akıntı da çoğaldı bakalım

Aaa ne güzel siz eminsinz en azından ovulasyon testi yapmıssınız, ben sadece sancı ve şeffaf akıntı dan süphelendim, ama 4 gün de gecikti..bakalım insallah güzel sonuclanir ıkımızın de

Yumurtalama olabılır mı ki degerlendırme mı yapsan her ıhtımalle karsı

Aaa ne güzel siz eminsinz en azından ovulasyon testi yapmıssınız, ben sadece sancı ve şeffaf akıntı dan süphelendim, ama 4 gün de gecikti..bakalım insallah güzel sonuclanir ıkımızın de
Normalde 28-29 günde bir regl olurum. Ben test yapıyorum genelde ovulasyon zamanı hep aynı şeylerle karşı karşıyayım bu ay da geç yumrtlamam oldu bazı sebeplerden dolayı kist, enfeksiyon vesaire mi diye düşündüm ama öyle birşeyim de yok. Ama bu ağrının yumurtlama olduğuna eminim.ağrı başka ağrıya benzemiyor farklı.
Birde gögüs hassasiyeti, gaz ve akıntı çok yoğun.
Akıntı ne zaman başlıyor? Birde Merak ettiğim ne kadar sürüyor sizde ağrı?
Geçikme varmış peki test yaptınız mı? Çok soru sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…