Aynen öyle kuzumSanırım uygun gün değililişki icin
Ya benimde aklıma geldi kuzu Bi değerlendirelimYumurtalama olabılır mı ki degerlendırme mı yapsan her ıhtımalle karsı
Ben de 28 29 günde olurum ovulasyon yaptıgımda da 14 ve 15.gün yumurtlama oluyor, ciddi şekilde sancı çekerim, akıntı da beraberinde oluyor, bu ay benım ozel bi durumum oldu yine 15.gunde sancı cektım fakat korunduk, bagısıklık testı yaptırcagım ıcın, 20.güm doktora gıttım dokto r da vazgectı testı yapmaktan, ertesı gun aynı yumurtlama sancısı gıbı sancım ve seffaf akıntım oldu, burda bahsettim sonra kızların da tavsıye sı İle denemeye karar verdık.. O denemednın üzerinden 11 gün geçti, testi sabah yapmayı dusunuyorum, sabaha kadar gelmezse adetim.. Belkı de sadece bi gecikmedir, bilemiyorum, cok da bel baglanmak ıstemıyorum, dedıgım gıbı emın deılım cunku yumurtlama olup olmadıgından ovulasyon yapmadım cunkuNormalde 28-29 günde bir regl olurum. Ben test yapıyorum genelde ovulasyon zamanı hep aynı şeylerle karşı karşıyayım bu ay da geç yumrtlamam oldu bazı sebeplerden dolayıkist, enfeksiyon vesaire mi diye düşündüm ama öyle birşeyim de yok. Ama bu ağrının yumurtlama olduğuna eminim.ağrı başka ağrıya benzemiyor farklı.
Birde gögüs hassasiyeti, gaz ve akıntı çok yoğun.
Akıntı ne zaman başlıyor? Birde Merak ettiğim ne kadar sürüyor sizde ağrı?
Geçikme varmış peki test yaptınız mı? Çok soru sordum
Benım de tam 21.gün olmusYa benimde aklıma geldi kuzu Bi değerlendirelim
Ben de 28 29 günde olurum ovulasyon yaptıgımda da 14 ve 15.gün yumurtlama oluyor, ciddi şekilde sancı çekerim, akıntı da beraberinde oluyor, bu ay benım ozel bi durumum oldu yine 15.gunde sancı cektım fakat korunduk, bagısıklık testı yaptırcagım ıcın, 20.güm doktora gıttım dokto r da vazgectı testı yapmaktan, ertesı gun aynı yumurtlama sancısı gıbı sancım ve seffaf akıntım oldu, burda bahsettim sonra kızların da tavsıye sı İle denemeye karar verdık.. O denemednın üzerinden 11 gün geçti, testi sabah yapmayı dusunuyorum, sabaha kadar gelmezse adetim.. Belkı de sadece bi gecikmedir, bilemiyorum, cok da bel baglanmak ıstemıyorum, dedıgım gıbı emın deılım cunku yumurtlama olup olmadıgından ovulasyon yapmadım cunku
Mesela pik olur o gece muhakkak sancım olur, yanı çatlama yı hıssederım
Haklarında hayırlısı olsunBenımkılerin de geneli cok parlak deıl ama 4 ögrencım cok ıyı, onlar ıcın heyecanlıyım..
Salı ve cuma sancı oldu dıyorsunuz, salı da Pık deılse, cuma gunune kadar buyumus tur belkı yumurta, aslında cok da fazla gecıkme olmamıs, insallah yumurtayla sperm bulusmusturŞöyle diyeyim ben ocaktan beri yapıyorum ocak ayında 17.gün pik gördüm şubat pik 15. gün pik martta hatta 15. Gün oldumve başıma olmadık iş geldi benim Nisan adetim gelmedi ben ilaçlarla adet oldum hatta ilaç kullanırken adet oldum. Yani bu ay günüm yok adetim uzun sürdü. İlk akıntım çarşamba gününü çok iyi hatırlamıyorm aslında salı da olblr. yumrtlama diyerek değerlendirdim ama ovulasyon pik olmamıştı. Dün gece kasık ağrım oldu ama hafif kımıl kımıl rahatsız etmedi uyudum sabah tekrar ovulasyon yapayım dedim pik olmuştu bugün ağrım belli saat sürdü gitti. İnşallah bu geçikmeniz adet olur çok mutlu olurum beklentilerimizi versin kurban olduğum olursa sevincimiz olmazsa devam ederiz kaldığımız yerden
İnşallahSalı ve cuma sancı oldu dıyorsunuz, salı da Pık deılse, cuma gunune kadar buyumus tur belkı yumurta, aslında cok da fazla gecıkme olmamıs, insallah yumurtayla sperm bulusmustur
Ben de tüp bebekİnşallahzaten benim bu ay olmazsa aşılama yaptıracağım haziranda nasipse Allah güzel şeyler eylesin bizler için
O zaman bizim için daha güzel şey ya bu ay ya da haziranda.Ben de tüp bebek
Nasip diyelimO zaman bizim için daha güzel şey ya bu ay ya da haziranda.
Evet bu ay kullanmıyorum, estrofem kullanıyorum bu ayCanım sen rahim kalınlığı için mi ilaç kullanıyordun?Ha-ri Bu ay femara kullanmıyorsun demi?
Anladım canım benim 5.5 çıktı rahim kalınlığı banada ince geldi doktor birşey demedi ama adete doğru kalınlaşıyor olabilir. Senin adet zamanı mı ince çıkmıştı.Evet bu ay kullanmıyorum, estrofem kullanıyorum bu ay
Benim de 10. Veya 12.gün ölçtü 3 aydır 6 mm, 6.5mm en son 5.5 mm çıktı rahim ince olduğu zaman tutunma çok zormuş bana 7mm olmalıydı en az dedi ondan verdi bu ay ilaçla da değişmez ise yapışıklık olabilir dediAnladım canım benim 5.5 çıktı rahim kalınlığı banada ince geldi doktor birşey demedi ama adete doğru kalınlaşıyor olabilir. Senin adet zamanı mı ince çıkmıştı.
Canım yumurtlama olduğunda kalınlaşıyor rahim. Adet olunca tekrar inceliyor. Benim dış gebelik boyunca hep inceydi. Sonra dış gebelik bitti adet olmaya yakın gittiğimde kalınlaşmışti. Yani cok tuhaf bisey bu rahim. Dış gebelikte öncesinde yumurtlama olmuş ki gebelik oluşmuş ama yine de ince kalmisti sonlana dek. Ama genel kanı yumurtlama oldugunda ve sonrasında kalin yani en az 7 mm ve üstü olmasıAnladım canım benim 5.5 çıktı rahim kalınlığı banada ince geldi doktor birşey demedi ama adete doğru kalınlaşıyor olabilir. Senin adet zamanı mı ince çıkmıştı.
Hımm anladım canımCanım yumurtlama olduğunda kalınlaşıyor rahim. Adet olunca tekrar inceliyor. Benim dış gebelik boyunca hep inceydi. Sonra dış gebelik bitti adet olmaya yakın gittiğimde kalınlaşmışti. Yani cok tuhaf bisey bu rahim. Dış gebelikte öncesinde yumurtlama olmuş ki gebelik oluşmuş ama yine de ince kalmisti sonlana dek. Ama genel kanı yumurtlama oldugunda ve sonrasında kalin yani en az 7 mm ve üstü olması
Anladım canım inşallah düzelirBenim de 10. Veya 12.gün ölçtü 3 aydır 6 mm, 6.5mm en son 5.5 mm çıktı rahim ince olduğu zaman tutunma çok zormuş bana 7mm olmalıydı en az dedi ondan verdi bu ay ilaçla da değişmez ise yapışıklık olabilir dedi
O zaman endiselenme canım. Dedigim gibi degisiyo kalinlik hepHımm anladım canımÇok sağol daha yumurtlama olmadı galiba benim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?