Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de 28 29 günde olurum ovulasyon yaptıgımda da 14 ve 15.gün yumurtlama oluyor, ciddi şekilde sancı çekerim, akıntı da beraberinde oluyor, bu ay benım ozel bi durumum oldu yine 15.gunde sancı cektım fakat korunduk, bagısıklık testı yaptırcagım ıcın, 20.güm doktora gıttım dokto r da vazgectı testı yapmaktan, ertesı gun aynı yumurtlama sancısı gıbı sancım ve seffaf akıntım oldu, burda bahsettim sonra kızların da tavsıye sı İle denemeye karar verdık.. O denemednın üzerinden 11 gün geçti, testi sabah yapmayı dusunuyorum, sabaha kadar gelmezse adetim.. Belkı de sadece bi gecikmedir, bilemiyorum, cok da bel baglanmak ıstemıyorum, dedıgım gıbı emın deılım cunku yumurtlama olup olmadıgından ovulasyon yapmadım cunku

Mesela pik olur o gece muhakkak sancım olur, yanı çatlama yı hıssederım

Şöyle diyeyim ben ocaktan beri yapıyorum ocak ayında 17.gün pik gördüm şubat pik 15. gün pik martta hatta 15. Gün oldum ve başıma olmadık iş geldi benim Nisan adetim gelmedi ben ilaçlarla adet oldum hatta ilaç kullanırken adet oldum. Yani bu ay günüm yok adetim uzun sürdü. İlk akıntım çarşamba gününü çok iyi hatırlamıyorm aslında salı da olblr. yumrtlama diyerek değerlendirdim ama ovulasyon pik olmamıştı. Dün gece kasık ağrım oldu ama hafif kımıl kımıl rahatsız etmedi uyudum sabah tekrar ovulasyon yapayım dedim pik olmuştu bugün ağrım belli saat sürdü gitti. İnşallah bu geçikmeniz adet olur çok mutlu olurum beklentilerimizi versin kurban olduğum olursa sevincimiz olmazsa devam ederiz kaldığımız yerden

Salı ve cuma sancı oldu dıyorsunuz, salı da Pık deılse, cuma gunune kadar buyumus tur belkı yumurta, aslında cok da fazla gecıkme olmamıs, insallah yumurtayla sperm bulusmustur

Canım sen rahim kalınlığı için mi ilaç kullanıyordun? Ha-ri Bu ay femara kullanmıyorsun demi?

Salı ve cuma sancı oldu dıyorsunuz, salı da Pık deılse, cuma gunune kadar buyumus tur belkı yumurta, aslında cok da fazla gecıkme olmamıs, insallah yumurtayla sperm bulusmustur
İnşallah zaten benim bu ay olmazsa aşılama yaptıracağım haziranda nasipse Allah güzel şeyler eylesin bizler için

Evet bu ay kullanmıyorum, estrofem kullanıyorum bu ay
Anladım canım benim 5.5 çıktı rahim kalınlığı banada ince geldi doktor birşey demedi ama adete doğru kalınlaşıyor olabilir. Senin adet zamanı mı ince çıkmıştı.

Anladım canım benim 5.5 çıktı rahim kalınlığı banada ince geldi doktor birşey demedi ama adete doğru kalınlaşıyor olabilir. Senin adet zamanı mı ince çıkmıştı.
Benim de 10. Veya 12.gün ölçtü 3 aydır 6 mm, 6.5mm en son 5.5 mm çıktı rahim ince olduğu zaman tutunma çok zormuş bana 7mm olmalıydı en az dedi ondan verdi bu ay ilaçla da değişmez ise yapışıklık olabilir dedi

Canım yumurtlama olduğunda kalınlaşıyor rahim. Adet olunca tekrar inceliyor. Benim dış gebelik boyunca hep inceydi. Sonra dış gebelik bitti adet olmaya yakın gittiğimde kalınlaşmışti. Yani cok tuhaf bisey bu rahim. Dış gebelikte öncesinde yumurtlama olmuş ki gebelik oluşmuş ama yine de ince kalmisti sonlana dek. Ama genel kanı yumurtlama oldugunda ve sonrasında kalin yani en az 7 mm ve üstü olması

Hımm anladım canım Çok sağol daha yumurtlama olmadı galiba benim zaten

Anladım canım inşallah düzelir Ben ilaçla yumurta takibine gittğimde normal çıkıyordu 7-8 mm civarı normale döner inşallah yne

Dış gebelik sebebiyle Kürtajdan 3 hafta sonra ilişki ile gebe kalınabilir mi hiç duydunuz mu yoksa en az 3 ay beklemeli mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…