Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vakumlu kürtaj hatta doktor kimyasal gebelik mi dış gebelik mi anlayamamıştı . Çünkü hem erken fark ettik hem de rahim kalınlaşması vardı patoloji ile belli oldu ama değerim en çok 290 oldu kürtaj sorası 7 gün içinde de beta sıfırlandı

Canım iğne mi oldun yoksa ameliyatla mı sonlandı. Ona göre değişiyo çünkü
Vakumlu kürtaj hatta doktor kimyasal gebelik mi dış gebelik mi anlayamamıştı . Çünkü hem erken fark ettik hem de rahim kalınlaşması vardı patoloji ile belli oldu ama değerim en çok 290 oldu kürtaj sorası 7 gün içinde de beta sıfırlandı

Anladım canım inşallah düzelir Ben ilaçla yumurta takibine gittğimde normal çıkıyordu 7-8 mm civarı normale döner inşallah yne
İnşallah cidden ne detaylarımız varmış yaa inşallah şu günleri ardımızda bırakmak da nasip olur

Günaydın kızlar
Test negatif, adet de olmadım daha2 gün daha beklicem, olmazsam doktora gidicem.. Bugün ilişkinin 11.günüymüş,çarsamba gece olmus..
11. Günse yine de varsa bile çıkmaması normal, peki hiç adet olacak gibi bir halin var mı, inşallah başka bir sorun olmasın da hamilelik yoksa neden gecikir ki

11. Günse yine de varsa bile çıkmaması normal, peki hiç adet olacak gibi bir halin var mı, inşallah başka bir sorun olmasın da hamilelik yoksa neden gecikir ki
Her an adet olacakmışım gibi günlerdir böyleyim kuzum, sol tarafım sancılanıyor.. Yani olsa da biz de önümüze baksak, ben 2 yıldır şeker ilacı kullanıyorum 29. Günde tık olur.. Şaşkınım şu an.. Tüp tedavisinde o kadar cok progestan kullandım yine de cok gecıkmedi 2 gun gecıkmeli oldu, cunku progestanın sıfırlanması gerekıyor adet olmak ıcın

Bizim gönlümüz mucizeden yana ama tabi diğer ihtimalleri de düşünmek lazım, ben hiç bilmiyorum neden gecikir bu kadar bu prolaktin dedikleri hormon yükselse gecikir mi ki yada olaki yumurta kist olduysa başka da aklıma gelen yok 2 gün bekleyip mi gideceksin doktora

Evet cnm, 2 gün daha bekleyip salı günü 1 test daha yaparım, salı sabah da gidebilirim, sabah dersım yok cunku

Günaydın kızlar
Test negatif, adet de olmadım daha2 gün daha beklicem, olmazsam doktora gidicem.. Bugün ilişkinin 11.günüymüş,çarsamba gece olmus..
Günaydın herkese Normal testse beta hcg düzeyine bağlı çıkmayabiliyor daha 11. günde. Benim başlarda öyle uçuk beta değerlerim yoktu, 11. gün erken testte belli belirsiz bir çizgi görmüştüm hatta onu da akşam görmüştüm sabah yapsam bence çıkmazdı bile, anca artıyordu

Günaydın kızlar
Günaydın canım Daha ihtimal var o zaman çünkü ilişki o gün oldu ama belki döllenme 2 gün sonra oldu yumurtlama geç olduysa olabilir
Bence o tedavilerden kaynaklı iki kere yumurtladın sen canım 2. Yumurtlamadan 14 gün sonra bat oluyor öyle olunca... Bakalım biraz daha bekle bence problem yoktur hayırlısı olur inşallah

Rahım fılmı cektırdığim Prof, dollenme den 9 gun sonra kanda yukselmeye baslar demıstı, hatta benım ıkıncı asılamada 12. Gun ıdrarda negatıf cıktı dedım, doktor 14.gun kan testı demıstı, onları dusununce, umudum henüz sönmüş deil, hayırlısı olsun bakalım
İnsallah dollenme geç olmustur, yoksa adet gecıkıyor dıye ıyıce stres olacam 2 gun sonra cıkmazsa kesın doktor yolu gozukur bana
Kuzum adet olana kadar umut var
İnşallahh kuzum, salı gününden beri adet sancısı cekıyorum

Günaydın kızlar
Günaydın canım,ne diceğimi bilemiyorum ben çok ümitliydim yine de herşeyin hayırlısı olsun.Ama hala adet olmamışsın acaba geç döllenme ihtimalinden dolayı mı testte çıkmıyor da olabilir mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…