Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Normal sağlıksız bi gebelikti o zaman seninki canım. Dış gebelik kürtajla vs bitmiyor. O yüzden ilk adetten sonra deneyebilirsin bence ama doktoruna sorsan daha iyi olur bunu

Günaydın kızlar
Test negatif, adet de olmadım daha2 gün daha beklicem, olmazsam doktora gidicem.. Bugün ilişkinin 11.günüymüş,çarsamba gece olmus..
Canım hayırlısı olsun. Öncesinde sonuç böyle olurda boşuna ümitlendirmiş olmayayım diye yorum yapmamıstım. Insallh vardir da daha sonraki teste çıkar ❤

Sohrab kac gündür yazicam yazmıyorum umutsuz konusmak istemedim ama tüp bebekden sonra adet duzeninde sıkıntılar olabiliyor ins seninkine sebep o değildir gec dollenmedir ama umutlaninca yasanan hayal kırıklığı cok kotu.. Ben arife günü saatlerce ağladım adet olunca.. Iki duruma da hazırlıklı ol cnm

Günaydın canım,ne diceğimi bilemiyorum ben çok ümitliydim yine de herşeyin hayırlısı olsun.Ama hala adet olmamışsın acaba geç döllenme ihtimalinden dolayı mı testte çıkmıyor da olabilir mi.
Hayırlısı olsun canım
Canım hayırlısı olsun. Öncesinde sonuç böyle olurda boşuna ümitlendirmiş olmayayım diye yorum yapmamıstım. Insallh vardir da daha sonraki teste çıkar ❤
Nasip kısmet, cıkarsa başımızın tacı, çıkmazsa da tedavim başlayacak zaten
Ben de düşündüm ama 2.adetim bu kuzum ilk adetim bile 2 3 gün gecıkmeli geldi, o da kullandıgım yuksek doz progestanlar kaynaklı gecıkmıstı.. Bir de ben şeker ılacı kullanıyorum adetim gününü şaşmıyor hiç 2 yıldır.. Bakalım hayırlısı ne ıse oyle olsun, yanı yoksa da adet olsam bir an önce tedavim baslardı. Daha bundan sonrakı adette baslayabılıcez cunku

Sohrab normalde ben de yanlış bir şey yazmamaya özen gösterirdim ama bu defa böyle açıkca yazmıştım kusura bakma canım inan hayal kırıklığı yaşamanın insanı ne kadar üzebileceğini tahmin ediyorum. Lütfen hatta sende düşünce olarak yanlış yönlendirdiysem özür dilerim canım.Rabbim senin ve burada ki her bir arkadaşımın gönlüne göre versin en kısa zamanda inş.

Kuzum benım normal sartlarda olsa 2 saat aglardım negatıf gordugumde, inan bana bu sefer hıc oyle bısey hıssetmedım, diyorum ya adet görsem tedavıme baslıcaz hısterekopı olacam, hala da umudum tükenmiş deil erken olabılır çünkü daha, olmazsa bütün sonuclar kabulumdur..

Bana destek oluyorsunuz her koşulda Allah hepinizden razı olsun iyi günde kotü günde diyoruz

Sohrab canım herşeyin hayırlısı canım, biliyorsun ben burada testim paylaştım açıca görünüyordu sonra yok oldu nasıl oldu hala anlam veremedim orası ayrı da herşeye kendimizi hazırlamalıyız belli olmuyor çünkü bu işler, ilk adetimi 30.günde olunca dedim düzenli olacak ama hala daha bişey yok bende okuduğum kadarıyla çok oluyormuş ilk adeti olup sonradan bir iki ay düzensizleşip sonra da düzene geri dönen,
Canım benim inan ismen hep dua ediyorum sana da Rabbim hayırlısını sağlıklısını en hayırlı vakitte versin, sana da diğer arkadaşlarıma da

Ben inanıyorum ya en hayırlı vakitte gelecek meleğin

Allah razı olsun kuzum insallah bir an önce adet oluruz ikimiz de sen doktora gidicek misin, ben salı günü sabah giderim büyük ihtimalle, dersim yok cunku sabaha.. Diğer günler yorgunum

Allah razı olsun kuzum insallah bir an önce adet oluruz ikimiz de sen doktora gidicek misin, ben salı günü sabah giderim büyük ihtimalle, dersim yok cunku sabaha.. Diğer günler yorgunum
Gidicem canım, yarın randevu alacağım hangi güne verirse, ben zaten gidecektim bu da tuzu biberi oldu, inşallah bir sorun yoktur da ikimizde normal olağan şeylerdir, birde takviye falan soracağım doktoruma

İnşaAllah canım umudun hiç tükenmesin sen gerçekten güçlü birisin ve bu hikayenin sonucunda mutlu sona erdiğini görecez inş.hep birlikte. İyi günde kötü günde kalplerimiz ve dualarımızla hep birlikteyiz.

Günaydın kızlar
Test negatif, adet de olmadım daha2 gün daha beklicem, olmazsam doktora gidicem.. Bugün ilişkinin 11.günüymüş,çarsamba gece olmus..
İns canım geç döllenmedir iki gün daha bekleyelim ins çıkar çift çizgi adet olmasan kan verirsin salı günü yinede seni böyle pozitif görmek beni mutlu etti olmasada zaten tedavin belli ona başlayacaksın Allah büyük csnim elbet bir kapı kapanır 2.cisi açılır Rabb'im bebek isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah

Hayırlısı olsun hakkında cnm ins ama iki duruma da hazırlıklı olman guzelbende bu adetimle baslicam ins tedaviye ama doktor olarak karar veremiyorum ya benim doktorumun muaneye ücreti biraz fazla ill etapta tüp bebekden önce bi kac kez yumurta takibi isticem açıkçası yumurta takibi için de o kadar para vermek istemiyorum onun için sık gidiliyor

İnşallah kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…