Genelde muayene ucretı 10gunluk sureyı kapsıyor, mesela biz de 600 verıyoruz ilk 10 gün hiç ücret cıkmıyor, sonrakı 3 ay ıcınde 158 e dusuyor ucretHayırlısı olsun hakkında cnm ins ama iki duruma da hazırlıklı olman guzelbende bu adetimle baslicam ins tedaviye ama doktor olarak karar veremiyorum ya benim doktorumun muaneye ücreti biraz fazla ill etapta tüp bebekden önce bi kac kez yumurta takibi isticem açıkçası yumurta takibi için de o kadar para vermek istemiyorum onun için sık gidiliyor
Insulın direnci için diaformin kullanıyorum kuzum, seker hep 90 91 cıkar ama insülin yuksektı.. Pko olan genelde herkes kullanıyor, direnci dusurmek ıcın.. Ben de pko yok fakat dırenc var, kalıtsal bıraz da bız de baba tarafım komple seker hastası, ben de seker hastası olmaya adayım direnc yuzunden.. Öncesinde evet 2 3 gun erken gec olurdu, ama ilactan sonra şak 29.gun gelır adetım..Sohrab aynı düşünüyoruz hiç üzülmücem yeter ki adet olalım da tedavi başlasın o kafadayım ben de sen şeker ilacı ne kullanıyorsun neden vermişlerdi şekerin mi yüksek çıkıyordu canım? İlaçtan önce düzensizlik var mıydı merak ettim.
Benim de mi kullanmam gerekiyor acaba ya şekerim 95 civarı çıkıyor ama insülinim normal çıkıyor insülin direncim de 2-3 arası yani şeker ilacı kullanmak için şekerinin çok yüksek olması gerekmiyor mu kolay kolay vermezler diye biliyordum adetin 2-3 gün oynaması çok sıkıntılı bir durum da değil aslındaInsulın direnci için diaformin kullanıyorum kuzum, seker hep 90 91 cıkar ama insülin yuksektı.. Pko olan genelde herkes kullanıyor, direnci dusurmek ıcın.. Ben de pko yok fakat dırenc var, kalıtsal bıraz da bız de baba tarafım komple seker hastası, ben de seker hastası olmaya adayım direnc yuzunden.. Öncesinde evet 2 3 gun erken gec olurdu, ama ilactan sonra şak 29.gun gelır adetım..
Bu şeker hastaligo olanların çoğu gebelikte sıkıntı yaşıyor mu eşimin kuzenide malesef hamile kalınca şeker ilaçları iğne kullinyordu 5 yada 6 aylık en ölü doğum yaptı 1 tanesini de doğum yaptıktan 1hafta sonra öldü onun nedeni de bebeğin kanı pıhtılaşmisti şükür kadının 3 çocuğu var da 4.cuyu dusunuyor ama doktor demiş sıkı diyet yapsın şekeri var hsmile kalınca da şeker daha da yükseliyor kaidn 45 yaşında hala çocuk istiyorSohrab aynı düşünüyoruz hiç üzülmücem yeter ki adet olalım da tedavi başlasın o kafadayım ben de sen şeker ilacı ne kullanıyorsun neden vermişlerdi şekerin mi yüksek çıkıyordu canım? İlaçtan önce düzensizlik var mıydı merak ettim.
Zayıf oldugun ıcın vermemıs olabılır, ben ilaca basladıgımda direncim 6.9 idi, ilac ve kılo vermem sayesinde güncel 2.9, 2.8.. Doktor devam et dedı, 2.5 altında olması ıstenıyor, zaten hamıle kalınca ılacı da bırakmak zorundayız.. O yuzden sımdılık devam edıyorumBenim de mi kullanmam gerekiyor acaba ya şekerim 95 civarı çıkıyor ama insülinim normal çıkıyor insülin direncim de 2-3 arası yani şeker ilacı kullanmak için şekerinin çok yüksek olması gerekmiyor mu kolay kolay vermezler diye biliyordum adetin 2-3 gün oynaması çok sıkıntılı bir durum da değil aslındaendokrinci bana neden vermedi acaba ooof of bu yaşta birsürü şeyle uğraş dur düzenler mi ben de içsem sen hangi bölüme gitmiştin bu ilacı yazan ne doktoru?
Bana dahılıyecı başlatmıstı kuzum yazmayı unutmuşum,, şimdiki doktorum da sakın kesme dedıBenim de mi kullanmam gerekiyor acaba ya şekerim 95 civarı çıkıyor ama insülinim normal çıkıyor insülin direncim de 2-3 arası yani şeker ilacı kullanmak için şekerinin çok yüksek olması gerekmiyor mu kolay kolay vermezler diye biliyordum adetin 2-3 gün oynaması çok sıkıntılı bir durum da değil aslındaendokrinci bana neden vermedi acaba ooof of bu yaşta birsürü şeyle uğraş dur düzenler mi ben de içsem sen hangi bölüme gitmiştin bu ilacı yazan ne doktoru?
Ben seker hastası deılım kuzum, ama insülin direnci oldugum ıcın seker hastası olmaya adayım, eger dıkkat etmezsem sonum bu olacak.. Seker ilacı da bunu onlemek ıcın verılıyor direnci olanlara, bu ilacı zayıflamak ısteyen ler de alıyor eczanedenBu şeker hastaligo olanların çoğu gebelikte sıkıntı yaşıyor mu eşimin kuzenide malesef hamile kalınca şeker ilaçları iğne kullinyordu 5 yada 6 aylık en ölü doğum yaptı 1 tanesini de doğum yaptıktan 1hafta sonra öldü onun nedeni de bebeğin kanı pıhtılaşmisti şükür kadının 3 çocuğu var da 4.cuyu dusunuyor ama doktor demiş sıkı diyet yapsın şekeri var hsmile kalınca da şeker daha da yükseliyor kaidn 45 yaşında hala çocuk istiyor
Hiç bilmiyorum ki kuzum bende şeker hastalığı yok gizli şeker için bile önce açlık şekerinin 110u geçmesi gerekiyor benim 100ün altında geçmedi normal sınırlardayımBu şeker hastaligo olanların çoğu gebelikte sıkıntı yaşıyor mu eşimin kuzenide malesef hamile kalınca şeker ilaçları iğne kullinyordu 5 yada 6 aylık en ölü doğum yaptı 1 tanesini de doğum yaptıktan 1hafta sonra öldü onun nedeni de bebeğin kanı pıhtılaşmisti şükür kadının 3 çocuğu var da 4.cuyu dusunuyor ama doktor demiş sıkı diyet yapsın şekeri var hsmile kalınca da şeker daha da yükseliyor kaidn 45 yaşında hala çocuk istiyor
Zayıf oldugun ıcın vermemıs olabılır, ben ilaca basladıgımda direncim 6.9 idi, ilac ve kılo vermem sayesinde güncel 2.9, 2.8.. Doktor devam et dedı, 2.5 altında olması ıstenıyor, zaten hamıle kalınca ılacı da bırakmak zorundayız.. O yuzden sımdılık devam edıyorum
Anladım kuzum çok iyi düşürmüşsün direncini süpersin öyleyse devam et tabikiBana dahılıyecı başlatmıstı kuzum yazmayı unutmuşum,, şimdiki doktorum da sakın kesme dedı
Aaa reçetesiz satılıyor yani bilmiyordum bak belki alırımBen seker hastası deılım kuzum, ama insülin direnci oldugum ıcın seker hastası olmaya adayım, eger dıkkat etmezsem sonum bu olacak.. Seker ilacı da bunu onlemek ıcın verılıyor direnci olanlara, bu ilacı zayıflamak ısteyen ler de alıyor eczaneden
Aman ha, ilacın yan etkılerı bıraz agır, alısana kadar yere yapıştırıyor İnsanı, doktor kontrolunde kullanman da fayda var..Anladım kuzum çok iyi düşürmüşsün direncini süpersin öyleyse devam et tabikiendokrin de dahiliyenin uzmanlığı ama vermedi gitti
Aaa reçetesiz satılıyor yani bilmiyordum bak belki alırımbana kimsenin bi ilaç veresi yok ille yalvartacaklar yada kafama göre takılıcam
Ben de söylemiştim ya glifor kullandım diye. Kadın doğumcu verdi bana. 850lik günde bir tane. 1000lik günde 2 tane kullananlar da oluyor, neye göre ayarlıyorlar bir fikrim yok. Zayıflamak için kullananlar bile var ne kadar sağlıklı böylesi bilemiyorum tabi ki. Mide bulantısı falan yapıyormuş aslında ama bende gece yatarken aldığım için sanırım hiç etkisi olmadı. Fazla şekerli yiyemedim çok ağır gelmeye başlamıştı. Adet arası 45,60,80 olmuşken kullandığım ayda 35 günde olmuştum. Sonraki ay da 20. günde yumurtlama görüp hamile kalmıştım. Doktorun daha iyi bilir sor istersen ama pkolu olduğumuz için belki sana da yarar.Anladım kuzum çok iyi düşürmüşsün direncini süpersin öyleyse devam et tabikiendokrin de dahiliyenin uzmanlığı ama vermedi gitti
Aaa reçetesiz satılıyor yani bilmiyordum bak belki alırımbana kimsenin bi ilaç veresi yok ille yalvartacaklar yada kafama göre takılıcam
Diaforminle glifor aynı şey mi canım? Bende soğan kürü aynı etkiyi yaptı senle aynı şeyler olmuştu resmen ama hap da işe yarar mı acaba sorayım gidince en iyisiBen de söylemiştim ya glifor kullandım diye. Kadın doğumcu verdi bana. 850lik günde bir tane. 1000lik günde 2 tane kullananlar da oluyor, neye göre ayarlıyorlar bir fikrim yok. Zayıflamak için kullananlar bile var ne kadar sağlıklı böylesi bilemiyorum tabi ki. Mide bulantısı falan yapıyormuş aslında ama bende gece yatarken aldığım için sanırım hiç etkisi olmadı. Fazla şekerli yiyemedim çok ağır gelmeye başlamıştı. Adet arası 45,60,80 olmuşken kullandığım ayda 35 günde olmuştum. Sonraki ay da 20. günde yumurtlama görüp hamile kalmıştım. Doktorun daha iyi bilir sor istersen ama pkolu olduğumuz için belki sana da yarar.
İkisinin de etken maddesi aynı metformin.. Kadındogumcular genelde glıfor yazarlar, dahiliye endokrnciler dıaformın, matofin yazarlarDiaforminle glifor aynı şey mi canım? Bende soğan kürü aynı etkiyi yaptı senle aynı şeyler olmuştu resmen ama hap da işe yarar mı acaba sorayım gidince en iyisi
Demek hamileliğe de engel oluyor aman dikkat edin daha gencsinizCanımBen seker hastası deılım kuzum, ama insülin direnci oldugum ıcın seker hastası olmaya adayım, eger dıkkat etmezsem sonum bu olacak.. Seker ilacı da bunu onlemek ıcın verılıyor direnci olanlara, bu ilacı zayıflamak ısteyen ler de alıyor eczaneden
Baktım ikisinin etken maddesi aynı. Yani sormaktan zarar gelmez, test yapıp verir belki doktorun.Diaforminle glifor aynı şey mi canım? Bende soğan kürü aynı etkiyi yaptı senle aynı şeyler olmuştu resmen ama hap da işe yarar mı acaba sorayım gidince en iyisi
Aynen canım sonucta yine hamile kalsa. ayni şeyler yaşanabilir bende gelecek ay terminim var şeker testi yapacak alt sabah tok karna gidecem bakalım var mı yok mu bilmiyorum burda farklıymış 1 subardagi kadar şekerli su iciriyorlar bir iki sat beklwtiyorlar aç karna da olcuyorlar bakalım nasıl yapacaklar bende bilmiyorumHiç bilmiyorum ki kuzum bende şeker hastalığı yok gizli şeker için bile önce açlık şekerinin 110u geçmesi gerekiyor benim 100ün altında geçmedi normal sınırlardayımAllah korusun ne kadar zor şeyler yaşamış çok üzüldüm 4.yü düşünmesi biraz değişikmiş öyle şeyler yaşasam ben çok korkardım allah korusun
Yok kuzum ınsulın dıencı tek basına hamıleliğe engel oluyor denılemez ama yumurta kalıtesını etkıleyebılıyormus..Demek hamileliğe de engel oluyor aman dikkat edin daha gencsinizCanım
Himm bu daha kötü zaten zaten hamileliğin temeli yumurtalikla başlıyorYok kuzum ınsulın dıencı tek basına hamıleliğe engel oluyor denılemez ama yumurta kalıtesını etkıleyebılıyormus..
Hayır canım, dedım ya gebelıge engel Bı durum deil, cok yuksek deil zaten benımkı, benım bı sebebı yok. Sebepsız ınfertılıte.. O sebebı bulsak cok ıyı olcak da, nasip biraz da bizimkisi galibaHimm bu daha kötü zaten zaten hamileliğin temeli yumurtalikla başlıyoraman dikkat et peki doktor sana dedi mi bu yüzden gebe kalamiyon
Kız dedin ya yumurta kalitesini etkileyebilirHayır canım, dedım ya gebelıge engel Bı durum deil, cok yuksek deil zaten benımkı, benım bı sebebı yok. Sebepsız ınfertılıte.. O sebebı bulsak cok ıyı olcak da, nasip biraz da bizimkisi galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?