Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İkisinin de etken maddesi aynı metformin.. Kadındogumcular genelde glıfor yazarlar, dahiliye endokrnciler dıaformın, matofin yazarlar

Baktım ikisinin etken maddesi aynı. Yani sormaktan zarar gelmez, test yapıp verir belki doktorun.

Anladım canlarım hiç bilmiyordum çok teşekkür ederim

Şeker yüklemesi dedikleri şey canım işte burada da yapılıyor o sana da yapsınlar bakalım sıkıntı olmaz inşallah

İnsülin direnci yumurtlamayı olumsuz etkiliyor. Bu ilaçlar direkt yumurtlamaya etki etmiyor ama direnci düzenlediği için yumurtlama da daha sağlıklı oluyor bildiğim kadarıyla.

Normal sağlıksız bi gebelikti o zaman seninki canım. Dış gebelik kürtajla vs bitmiyor. O yüzden ilk adetten sonra deneyebilirsin bence ama doktoruna sorsan daha iyi olur bunu
Evet doktor ilk anormal gebelik dedi patoloji ile dış gebelik uyumlu diye sonuç geldi . Bende doktora gideceğim de adetin de gel dedi kontrol için inş kısa sürede adetim de gelir en azından gen testi yaptırırım. Burada isteyen herkese de en kısa zamanda da bir hediye versin rabbbim

Diaforminle glifor aynı şey mi canım? Bende soğan kürü aynı etkiyi yaptı senle aynı şeyler olmuştu resmen ama hap da işe yarar mı acaba sorayım gidince en iyisi
Eş değerler canım bi insülin dirençli de benim hatta en son çok daha yükselmişti ilaç kullanmama rağmen kontrole gitmem gerek yine diaformin kullanıyordum ilk başta şimdi gliforla devam bende

Eş değerler canım bi insülin dirençli de benim hatta en son çok daha yükselmişti ilaç kullanmama rağmen kontrole gitmem gerek yine diaformin kullanıyordum ilk başta şimdi gliforla devam bende
Anladım canım inşallah düzeltsin de ilaç içilir sorun değil... Sorayım ben de bakalım

Aminn insallh canım

İnsülin direnci yumurtlamayı olumsuz etkiliyor. Bu ilaçlar direkt yumurtlamaya etki etmiyor ama direnci düzenlediği için yumurtlama da daha sağlıklı oluyor bildiğim kadarıyla.

Anladım canlarım hiç bilmiyordum çok teşekkür ederim

Şeker yüklemesi dedikleri şey canım işte burada da yapılıyor o sana da yapsınlar bakalım sıkıntı olmaz inşallah
Amin canım ins ilk defa yapıyorum diğer gebeliklerde yapmamıştım ama burda'da renkli ultrason yokmuş duyduğum kadariyls

Kızlar bı yardımcı olur musunuz ne alemde bugün 11. Günüm ovulasyon kullanan arkadaşlar 2 güne ne olur sizce

Eklentiler

• 16217963523714112041333518034511.webp
    48,8 KB · Görüntüleme: 35
Canım hiç belli olmuyor valla böyleyken ertesi gün bi anda pik olabiliyor. Sen düzenli kurallarına uyarak yapmaya devam et.
Normal de saat 2 de yapiyodum ama bugün geç yaptım ve önceki 2 gün aynıydı bı fark yoktu arada ama bugünkü daha koyu çıktı düne göre

Genelde muayene ucretı 10gunluk sureyı kapsıyor, mesela biz de 600 verıyoruz ilk 10 gün hiç ücret cıkmıyor, sonrakı 3 ay ıcınde 158 e dusuyor ucret
İlk 10 gün 2 Kez gidiliyor sonrasında da bizim doktorda fiyat aynı.. Bakalım bi adet olayım da gideyim fikrini alırım rahim ne durumda merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…