- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
- 83
İkisinin de etken maddesi aynı metformin.. Kadındogumcular genelde glıfor yazarlar, dahiliye endokrnciler dıaformın, matofin yazarlar
Baktım ikisinin etken maddesi aynı. Yani sormaktan zarar gelmez, test yapıp verir belki doktorun.
Şeker yüklemesi dedikleri şey canım işte burada da yapılıyor o sana da yapsınlar bakalım sıkıntı olmaz inşallahAynen canım sonucta yine hamile kalsa. ayni şeyler yaşanabilir bende gelecek ay terminim var şeker testi yapacak alt sabah tok karna gidecem bakalım var mı yok mu bilmiyorum burda farklıymış 1 subardagi kadar şekerli su iciriyorlar bir iki sat beklwtiyorlar aç karna da olcuyorlar bakalım nasıl yapacaklar bende bilmiyorum
İnsülin direnci yumurtlamayı olumsuz etkiliyor. Bu ilaçlar direkt yumurtlamaya etki etmiyor ama direnci düzenlediği için yumurtlama da daha sağlıklı oluyor bildiğim kadarıyla.Kız dedin ya yumurta kalitesini etkileyebilirben o yüzden öyle cevap yazdim. Yani böyle rahatsızlığı olan kadınlar varsa yumurtalikalri etkilenirmis demek istedim anladım yani diğer cevabını Allah'tan şükür öyle bir sorunun yok ins canım nasip kısmet olur
Normal sağlıksız bi gebelikti o zaman seninki canım. Dış gebelik kürtajla vs bitmiyor. O yüzden ilk adetten sonra deneyebilirsin bence ama doktoruna sorsan daha iyi olur
Evet doktor ilk anormal gebelik dedi patoloji ile dış gebelik uyumlu diye sonuç geldi . Bende doktora gideceğim de adetin de gel dedi kontrol için inş kısa sürede adetim de gelir en azından gen testi yaptırırım.Normal sağlıksız bi gebelikti o zaman seninki canım. Dış gebelik kürtajla vs bitmiyor. O yüzden ilk adetten sonra deneyebilirsin bence ama doktoruna sorsan daha iyi olur bunu
Eş değerler canım bi insülin dirençli de benim hatta en son çok daha yükselmişti ilaç kullanmama rağmen kontrole gitmem gerek yineDiaforminle glifor aynı şey mi canım? Bende soğan kürü aynı etkiyi yaptı senle aynı şeyler olmuştu resmen ama hap da işe yarar mı acaba sorayım gidince en iyisi
Anladım canım inşallah düzeltsin de ilaç içilir sorun değil... Sorayım ben de bakalımEş değerler canım bi insülin dirençli de benim hatta en son çok daha yükselmişti ilaç kullanmama rağmen kontrole gitmem gerek yinediaformin kullanıyordum ilk başta şimdi gliforla devam bende
Aminn insallh canımEvet doktor ilk anormal gebelik dedi patoloji ile dış gebelik uyumlu diye sonuç geldi . Bende doktora gideceğim de adetin de gel dedi kontrol için inş kısa sürede adetim de gelir en azından gen testi yaptırırım.Burada isteyen herkese de en kısa zamanda da bir hediye versin rabbbim
İnsülin direnci yumurtlamayı olumsuz etkiliyor. Bu ilaçlar direkt yumurtlamaya etki etmiyor ama direnci düzenlediği için yumurtlama da daha sağlıklı oluyor bildiğim kadarıyla.
Amin canım ins ilk defa yapıyorum diğer gebeliklerde yapmamıştım ama burda'da renkli ultrason yokmuş duyduğum kadariylsAnladım canlarım hiç bilmiyordum çok teşekkür ederim
Şeker yüklemesi dedikleri şey canım işte burada da yapılıyor o sana da yapsınlar bakalım sıkıntı olmaz inşallah
Canım hiç belli olmuyor valla böyleyken ertesi gün bi anda pik olabiliyor. Sen düzenli kurallarına uyarak yapmaya devam et.Kızlar bı yardımcı olur musunuz ne alemde bugün 11. Günüm ovulasyon kullanan arkadaşlar 2 güne ne olur sizce
Kuzum yalnız benim alıntılar ve sancılar devam ediyor umarım bir terslik yokturBenım de tam 21.gün olmus
Normal de saat 2 de yapiyodum ama bugün geç yaptım ve önceki 2 gün aynıydı bı fark yoktu arada ama bugünkü daha koyu çıktı düne göreCanım hiç belli olmuyor valla böyleyken ertesi gün bi anda pik olabiliyor. Sen düzenli kurallarına uyarak yapmaya devam et.
Yaklaşıyor olabilir o zaman canım. Birde sıvı alımına dikkat etNormal de saat 2 de yapiyodum ama bugün geç yaptım ve önceki 2 gün aynıydı bı fark yoktu arada ama bugünkü daha koyu çıktı düne göre
Tamam kuzum sağolYaklaşıyor olabilir o zaman canım. Birde sıvı alımına dikkat et
İlk 10 gün 2 Kez gidiliyor sonrasında da bizim doktorda fiyat aynı.. Bakalım bi adet olayım da gideyim fikrini alırım rahim ne durumda merak ediyorumGenelde muayene ucretı 10gunluk sureyı kapsıyor, mesela biz de 600 verıyoruz ilk 10 gün hiç ücret cıkmıyor, sonrakı 3 ay ıcınde 158 e dusuyor ucret
Sor canım insülin ve glikoz değerinden hesaplanıyor onlara baktırabilirsinAnladım canım inşallah düzeltsin de ilaç içilir sorun değil... Sorayım ben de bakalım
Biliyorum canım benim insülin direnci 2.3-2.8 arası çıkıyor genelde daha önce baktırdım ama ilaç vermediler onu sorucam çok sağ olSor canım insülin ve glikoz değerinden hesaplanıyor onlara baktırabilirsin
Artık rutinimiz oldu
Bakalım yarın doktorun ne dicek bu gecikmeye canimArtık rutinimiz oldusabah kontrolden sonra burayı da kontrol edıyorum, sosyalci beni etiketlemiştir diye
Gelen giden yok, olacakmışım gibi de deil artık, inşallah olur ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?