Cidden sabah ilk işim seni merak etmekArtık rutinimiz oldusabah kontrolden sonra burayı da kontrol edıyorum, sosyalci beni etiketlemiştir diye
Gelen giden yok, olacakmışım gibi de deil artık, inşallah olur ama
Artık rutinimiz oldusabah kontrolden sonra burayı da kontrol edıyorum, sosyalci beni etiketlemiştir diye
Gelen giden yok, olacakmışım gibi de deil artık, inşallah olur ama
Dr. gidicek misin kuzum cinsiyeti çok merak ettim?Bakalım yarın doktorun ne dicek bu gecikmeye canim
Hafta içi eşimin dersi olunca mecbur bende kalkıyorumHa-ri erkenci kuş. Ben daha geç uyanıyorum. Dr. gözükünce sebep ortaya çıkar artık inş.vardır ama yoksa da bi sorundan kaynaklı değildir umarım.
Bakalım yarın doktorun ne dicek bu gecikmeye canim
Cidden sabah ilk işim seni merak etmekhamilelik durumu olsa ne mutlu ama yoksa da artık bir an önce ol istiyorum ya önündeki tedavin aksamasın, araya bilmediğimiz bir durum girmesin yolumuza bakalım bari
Ha-ri erkenci kuş. Ben daha geç uyanıyorum. Dr. gözükünce sebep ortaya çıkar artık inş.vardır ama yoksa da bi sorundan kaynaklı değildir umarım.
Artık cidden ben zaten meraktan çatlayacağım güzel bişeyse başımız üstüne ama diğer türlü plansız yoktan çıkan hiç bir şeyi sevmiyorum ya tamam kimse sevmez ama ben ansızın bozulan rutinde iyice dengemi şaşırırım, bak misal cumayı merak ediyorum diye bu hafta hiç bir şeye dikkatimi veremiyorum iyi veya kötü bişey söyleyip şimdi şu rota dese tamam ama aklımdan iz kalkar illaki belirsiz olmayacakİnşallahh bir sorun olmasın da, bakalım ne dıyecek ben de cok merak ediyorum
Hıc sorma ya, hayır 2 yıldır gecikme bilmiyorum ben, diyorum yuksek doz progestan aldıgım da bıle 3 gun sonra geldı adetim.. Hısterekopı olucam dıye heycanlanırkn basıma gelene bak, ben de dıyorum ki hazıran 2sinde yapılır, bir hafta ileri attı durduk yere.. Sorun varsa benım doktor hıc baslamaz, ınat o konudaArtık cidden ben zaten meraktan çatlayacağım güzel bişeyse başımız üstüne ama diğer türlü plansız yoktan çıkan hiç bir şeyi sevmiyorum ya tamam kimse sevmez ama ben ansızın bozulan rutinde iyice dengemi şaşırırım, bak misal cumayı merak ediyorum diye bu hafta hiç bir şeye dikkatimi veremiyorum iyi veya kötü bişey söyleyip şimdi şu rota dese tamam ama aklımdan iz kalkar illaki belirsiz olmayacak
Şimdi senin için bile gerildim olacaksa olsun da yoluna baksın bir sürü işi vardı diye
Bişey yoktur cnm merak etme Allahın izniyle tüp bebekden sonra gecikmeler olabiliyormuş nette yaziyolardi. Ama ins hamielik vardır da ondan gecikmistirİnşallahh bir sorun olmasın da, bakalım ne dıyecek ben de cok merak ediyorum
İnşallah bişey yoktur biz içimizi ferah tutalım, yarın kaç gibi gideceksin doktoraHıc sorma ya, hayır 2 yıldır gecikme bilmiyorum ben, diyorum yuksek doz progestan aldıgım da bıle 3 gun sonra geldı adetim.. Hısterekopı olucam dıye heycanlanırkn basıma gelene bak, ben de dıyorum ki hazıran 2sinde yapılır, bir hafta ileri attı durduk yere.. Sorun varsa benım doktor hıc baslamaz, ınat o konuda
Sabah yine test yapıcam erken kalkıp, yoksa yine doktora gidicem, herhalde kanda gebelıge de baktırırBişey yoktur cnm merak etme Allahın izniyle tüp bebekden sonra gecikmeler olabiliyormuş nette yaziyolardi. Ama ins hamielik vardır da ondan gecikmistir
Sabah giderim, daha konusmadım da doktorumla, onunla konusup randevu alırım..İnşallah bişey yoktur biz içimizi ferah tutalım, yarın kaç gibi gideceksin doktora
Baktırır heralde ya duruma göre tedavi planı verirSabah yine test yapıcam erken kalkıp, yoksa yine doktora gidicem, herhalde kanda gebelıge de baktırır
Eşim de çarsamba ögleden sonra gidelim diyor, yarın musaıt deılmıs şimdi sordum, yarın da beklerim o zamanİnşallah bişey yoktur biz içimizi ferah tutalım, yarın kaç gibi gideceksin doktora
Belkı olur bugun, ınsallah gerek kalmaz gıtmeyeBaktırır heralde ya duruma göre tedavi planı verir
Neeeeeeeeee bugün test yapsanaaaaa durma belki o anda farketmedin çizgiyimelinda- canım sen kacıncı günler de yapmıstın testi? Şimdi mor ışıkla baktım da gölge var gibi, ama kurudu baya da
Bugun sabah yaptım kuzum İlk basta yoktu, sımdı mor ısıkla bakınca golge var gıbı, dunkunde kuruma cızgısı bıle yoktu, test bitti eşim Gelirken alıcak, sabaha yıne yapıcam da.. Yumurtlamanın 11.günü deil mi? Ya ben yumurtlamadan da emın deılım ıste sancıdan akıntı dan farazı gun belırlıyorum kendımce, o yuzden ılişkı gununu sayıyorumNeeeeeeeeee bugün test yapsanaaaaa durma belki o anda farketmedin çizgiyiBenim 11. gün akşam erken gebelik testinde çok silik bir çizgi çıktı, 12. gün sabah kan verdim 18 çıktı Erken test yapmasam çıkmazdı yani.50 üzerini saptıyormuş çoğu sanırım.
Hayırlısı olsun hakkında ins cnmBelkı olur bugun, ınsallah gerek kalmaz gıtmeyesancı da boyle cekilme gerılme gıbı olmaya basladı, tuhaflastı ıyıce
Bakalım bir git de ne diyecekEşim de çarsamba ögleden sonra gidelim diyor, yarın musaıt deılmıs şimdi sordum, yarın da beklerim o zaman
Akıntı olduğu gün direk yumurtlama olmuyor belki 2 gün sonra falan döllenmiştir ay çok heyecanlıBugun sabah yaptım kuzum İlk basta yoktu, sımdı mor ısıkla bakınca golge var gıbı, dunkunde kuruma cızgısı bıle yoktu, test bitti eşim Gelirken alıcak, sabaha yıne yapıcam da.. Yumurtlamanın 11.günü deil mi? Ya ben yumurtlamadan da emın deılım ıste sancıdan akıntı dan farazı gun belırlıyorum kendımce, o yuzden ılişkı gununu sayıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?