Evet pikten sonra 11. gündü çatlamadan sonra 10. gündü..5 dk içinde çıkmıştı. Normal test mi yaptın pekiBugun sabah yaptım kuzum İlk basta yoktu, sımdı mor ısıkla bakınca golge var gıbı, dunkunde kuruma cızgısı bıle yoktu, test bitti eşim Gelirken alıcak, sabaha yıne yapıcam da.. Yumurtlamanın 11.günü deil mi? Ya ben yumurtlamadan da emın deılım ıste sancıdan akıntı dan farazı gun belırlıyorum kendımce, o yuzden ılişkı gununu sayıyorum
Oyle sancı gıbı deıl artık, Bı degısık sankı o siddetli sancı azaldı gıbı.. 2 gune hersey netlesır insallahAkıntı olduğu gün direk yumurtlama olmuyor belki 2 gün sonra falan döllenmiştir ay çok heyecanlıdeğişik bir ağrı diyorsun ya bide ondan da umutlandım adet ağrısı gibi değil heralde dimi
Bende çok merak ediyorumBakalım yarın doktorun ne dicek bu gecikmeye canim
Doktordayım kuzum sıramı bekliyorum. Bende heyecanliyim❣Dr. gidicek misin kuzum cinsiyeti çok merak ettim?Tabi öncelik yeğenimin sağlığı önemli olan bu ama aynı zamanda gebe kalınca merak oldu ben de de.
İNşallah canım hayrolsunOyle sancı gıbı deıl artık, Bı degısık sankı o siddetli sancı azaldı gıbı.. 2 gune hersey netlesır insallah
Ay çok heyecanlı yaa belki belli olur cinsiyetDoktordayım kuzum sıramı bekliyorum. Bende heyecanliyim❣
Evet normal kaset testEvet pikten sonra 11. gündü çatlamadan sonra 10. gündü..5 dk içinde çıkmıştı. Normal test mi yaptın peki
Benimkisi gibi yavaş artıyorsa çıkmamış olabilir canım inşallah öyledirEvet normal kaset test
İnsallah öyledir canım ya, valla akıntı ve sancıya gore hesapladım ama belkı bambaşka bır sorun cıkarBenimkisi gibi yavaş artıyorsa çıkmamış olabilir canım inşallah öyledirbir de yumurtlama günümden emin değilim diyorsun
İnşallah bir sorun yoktur canım benim, ya işte tüp bebek tedavisi ilaçlar vs biraz bünyeyi etkiliyor, bizde etkileniyoruz haliyle toparlanma sürecine giriyor herhalde rahim, benim hala umudum var nedense yaHıc sorma ya, hayır 2 yıldır gecikme bilmiyorum ben, diyorum yuksek doz progestan aldıgım da bıle 3 gun sonra geldı adetim.. Hısterekopı olucam dıye heycanlanırkn basıma gelene bak, ben de dıyorum ki hazıran 2sinde yapılır, bir hafta ileri attı durduk yere.. Sorun varsa benım doktor hıc baslamaz, ınat o konuda
Net birşey yok derse kızdırDoktordayım kuzum sıramı bekliyorum. Bende heyecanliyim❣
Kuzum bu kadar kısa zamanda kasette çıkmaz bence yaEvet normal kaset test
İnsallah kuzum, hayırlısı olsunİnşallah bir sorun yoktur canım benim, ya işte tüp bebek tedavisi ilaçlar vs biraz bünyeyi etkiliyor, bizde etkileniyoruz haliyle toparlanma sürecine giriyor herhalde rahim, benim hala umudum var nedense yasenin için öyle olmasını istiyorum galiba, inşallah da öyledir. Beklemek insanı yoruyor ama yarına birşey kalmamış kuzum
Bizde çarş. öğleden sonra gidicez hadi bakalım inş güzel haberlerle dönerizEşim de çarsamba ögleden sonra gidelim diyor, yarın musaıt deılmıs şimdi sordum, yarın da beklerim o zaman
İnşallah senın yüzüm gülsün kuzumBende akıntı var değerlendirelim dediğim zamanı değerlendirdimbakalım, ya hasta olacağım ya hamile başka Bi ihtimal yok tabii ama yine esereklendim ben meraktan ama hasta olursam da üzülmem yaa daha ilk deneme hemde kan testi falan baktırmadım değerlere. Allah büyük, bakalım neler olacak
Ayy İnşallahhBizde çarş. öğleden sonra gidicez hadi bakalım inş güzel haberlerle döneriz
Hayırlısı olsun canım hiç belli olmaz ilk denemede olanı da oluyor elbet yeni bi sürece girdin sende Rabbim gönlünüze göre versin inş.Bende akıntı var değerlendirelim dediğim zamanı değerlendirdimbakalım, ya hasta olacağım ya hamile başka Bi ihtimal yok tabii ama yine esereklendim ben meraktan ama hasta olursam da üzülmem yaa daha ilk deneme hemde kan testi falan baktırmadım değerlere. Allah büyük, bakalım neler olacak
Amin Allah razı olsun kuzum, sizin güzel haberleriniz de kendim olmuş gibi heyecanlandırıyor beniİnşallah senın yüzüm gülsün kuzum
Amin kuzumHayırlısı olsun canım hiç belli olmaz ilk denemede olanı da oluyor elbet yeni bi sürece girdin sende Rabbim gönlünüze göre versin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?