Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet pikten sonra 11. gündü çatlamadan sonra 10. gündü..5 dk içinde çıkmıştı. Normal test mi yaptın peki

Akıntı olduğu gün direk yumurtlama olmuyor belki 2 gün sonra falan döllenmiştir ay çok heyecanlı değişik bir ağrı diyorsun ya bide ondan da umutlandım adet ağrısı gibi değil heralde dimi
Oyle sancı gıbı deıl artık, Bı degısık sankı o siddetli sancı azaldı gıbı.. 2 gune hersey netlesır insallah

İnşallah bir sorun yoktur canım benim, ya işte tüp bebek tedavisi ilaçlar vs biraz bünyeyi etkiliyor, bizde etkileniyoruz haliyle toparlanma sürecine giriyor herhalde rahim, benim hala umudum var nedense ya senin için öyle olmasını istiyorum galiba, inşallah da öyledir. Beklemek insanı yoruyor ama yarına birşey kalmamış kuzum

İnsallah kuzum, hayırlısı olsun

Bende akıntı var değerlendirelim dediğim zamanı değerlendirdim bakalım, ya hasta olacağım ya hamile başka Bi ihtimal yok tabii ama yine esereklendim ben meraktan ama hasta olursam da üzülmem yaa daha ilk deneme hemde kan testi falan baktırmadım değerlere. Allah büyük, bakalım neler olacak

İnşallah senın yüzüm gülsün kuzum

Hayırlısı olsun canım hiç belli olmaz ilk denemede olanı da oluyor elbet yeni bi sürece girdin sende Rabbim gönlünüze göre versin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…