Gercekten ben de bizden biri hamıle kalınca daha cok sevınıyorum, cunku kaybımız var, o duyguyu tamamlayamadan yarım kaldık.. İnsallah Rabbım hepımıze nasıp ederAmin Allah razı olsun kuzum, sizin güzel haberleriniz de kendim olmuş gibi heyecanlandırıyor beni
Amin kuzuGercekten ben de bizden biri hamıle kalınca daha cok sevınıyorum, cunku kaybımız var, o duyguyu tamamlayamadan yarım kaldık.. İnsallah Rabbım hepımıze nasıp eder
Koskocamaaaan amiin diyorumAmin kuzuo güzellikleri hepimize yaşatsın, o minicik elleri hepimiz tutalım kokularını içimize çekelim ben iyice moda girdim yine
YaaaCanlar, kızım olacakmış ❣şükür ikili test ölçümlerimizde guzel cıktı.
İnsallah kuzum ya, benım de oyle olsunselam kızlarr , nasılsınız nasıl gidiyor..
Summerwinter hayırlı olsun kuzum duyduğum kız bebek çokk nadir bu aralar sağlıkla gelsin prenses inşallahhh
Sohrab kuzum senin daha erken test yapman için ben 12. günde erken gebelik testi yaptıgımda bile çıkmadı gece eve döndüm acayip silik hayal çizgi vardı sonradan çıktı yani 5-6 saat sonra kuruma çizgisi gibi umutlarımız seninle inşallahhh gönlündeki olur
Canım maaşallh ❤ hayırlı gelsin prensesCanlar, kızım olacakmış ❣şükür ikili test ölçümlerimizde guzel cıktı.
MaşallahCanlar, kızım olacakmış ❣şükür ikili test ölçümlerimizde guzel cıktı.
Yaa bayağ sonradan testte çıkmış senindeselam kızlarr , nasılsınız nasıl gidiyor..
Summerwinter hayırlı olsun kuzum duyduğum kız bebek çokk nadir bu aralar sağlıkla gelsin prenses inşallahhh
Sohrab kuzum senin daha erken test yapman için ben 12. günde erken gebelik testi yaptıgımda bile çıkmadı gece eve döndüm acayip silik hayal çizgi vardı sonradan çıktı yani 5-6 saat sonra kuruma çizgisi gibi umutlarımız seninle inşallahhh gönlündeki olur
Kuzum merkür gerilemesi başlıcak yine haftaya ama etkileri önceden başlar demişlerdi kıyamam çok dikkat et kendine allah korusunPembeAnkaKusu sayın burç yorumcumuz bu ara bi gezegen hareketleri falan mı var canım benim üzerimden aksilik eksik olmuyor dün nefes boruma kurabiye kaçtı öteki tarafa gidiyodum nefes alamadım, abartısız yarım saatten fazla boğazım kendine gelemedi tahriş hissi vardı.
Ay ne güzel canım benim maşşallahCanlar, kızım olacakmış ❣şükür ikili test ölçümlerimizde guzel cıktı.
Ayetel kürsi okuyorum canım.Kuzum merkür gerilemesi başlıcak yine haftaya ama etkileri önceden başlar demişlerdi kıyamam çok dikkat et kendine allah korusun
Haftaya daha başlıyor bu tam etkisini göstermiş hali bile değil ne kadar sürecek bakmadım sen bol bol oku bu araAyetel kürsi okuyorum canım.Haftaya kadar sürücekse yandık.
aynen canım ben test yapıp çıktım evden birşey göremeyince gece eve döndüğümde gördüm hatta burda resim atmıştım kurumamı karar verememiştik pembe çizgi diye umutlanmıştım. ayyy inşallah inşallahhh öyle olsun tedaviye gerek olmadan kendiliğinden gelsin miniş
Canım maaşallh ❤ hayırlı gelsin prenses
Ay ne güzel canım benim maşşallah
Teşekkür ederim canlar.Maşallahsağlıkla gelsin küçük hanımefendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?