Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin Allah razı olsun kuzum, sizin güzel haberleriniz de kendim olmuş gibi heyecanlandırıyor beni
Gercekten ben de bizden biri hamıle kalınca daha cok sevınıyorum, cunku kaybımız var, o duyguyu tamamlayamadan yarım kaldık.. İnsallah Rabbım hepımıze nasıp eder

Gercekten ben de bizden biri hamıle kalınca daha cok sevınıyorum, cunku kaybımız var, o duyguyu tamamlayamadan yarım kaldık.. İnsallah Rabbım hepımıze nasıp eder
Amin kuzu o güzellikleri hepimize yaşatsın, o minicik elleri hepimiz tutalım kokularını içimize çekelim ben iyice moda girdim yine

Sohrab ben yanlış söylemişim kuzum sana bat ı yaaa 29 mayısmış ama değiştirme kuzu zaten olursa erken olacak oldum diye söylerim diğer tarihi yazarız

selam kızlarr , nasılsınız nasıl gidiyor..
Summerwinter hayırlı olsun kuzum duyduğum kız bebek çokk nadir bu aralar sağlıkla gelsin prenses inşallahhh
Sohrab kuzum senin daha erken test yapman için ben 12. günde erken gebelik testi yaptıgımda bile çıkmadı gece eve döndüm acayip silik hayal çizgi vardı sonradan çıktı yani 5-6 saat sonra kuruma çizgisi gibi umutlarımız seninle inşallahhh gönlündeki olur

İnsallah kuzum ya, benım de oyle olsun

Yaa bayağ sonradan testte çıkmış seninde inş. Sohrab ın da böyle olur.

Kuzum merkür gerilemesi başlıcak yine haftaya ama etkileri önceden başlar demişlerdi kıyamam çok dikkat et kendine allah korusun

Yaa bayağ sonradan testte çıkmış seninde inş. Sohrab ın da böyle olur.
aynen canım ben test yapıp çıktım evden birşey göremeyince gece eve döndüğümde gördüm hatta burda resim atmıştım kurumamı karar verememiştik pembe çizgi diye umutlanmıştım. ayyy inşallah inşallahhh öyle olsun tedaviye gerek olmadan kendiliğinden gelsin miniş

Kızlar şimdi kahvemsi minicik bi leke gibi akıntı gibi bir şey geldi sonunda adet olacak mıyım acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…