Arife günü adet oldum cnm esimle karar aldık tedaviye başlıcaz adet olunca bakalim doktora Gidicez ne durumda rahim.. Bide kayınpederim için hatim okuyorum baya yoğunum su sıralar sanırım onun etkisi İnanılmaz bas ağrılarım var gruba da fazla bakamıyorum dua gruplarına okuduklarımi yazıp çıkıyorum.
Sağlıkla gelsin prenses ins cnm cok sveindimCanlar, kızım olacakmış ❣şükür ikili test ölçümlerimizde guzel cıktı.
Ay kaçırmışım seni bende koc burcuyum bana da yorum yapar mısınKuzum merkür gerilemesi başlıcak yine haftaya ama etkileri önceden başlar demişlerdi kıyamam çok dikkat et kendine allah korusun
Inşallah canimSağlıkla gelsin prenses ins cnm cok sveindim
YaaaCanlar, kızım olacakmış ❣şükür ikili test ölçümlerimizde guzel cıktı.
Hahaha ben gelecekle ilgili falan birşey diyemem kuzum o kadar bilmiyorum onun için doğum haritası bakıyorlar ama genel olarak özellikleri söyleyebilirimAy kaçırmışım seni bende koc burcuyum bana da yorum yapar mısınsu sıralar depresyondayım gerçi aylardır çıkamıyorum o depresyondan
Olsun olduğu kadarHahaha ben gelecekle ilgili falan birşey diyemem kuzum o kadar bilmiyorum onun için doğum haritası bakıyorlar ama genel olarak özellikleri söyleyebilirimyükselenini de söyle akşam yazayım
Çarşamba günüTeşekkür ederim canlar.Teneffus Zili kuzum sen ne zamn gideceksin kontrole
Gözün aydın canım benimCanlar, kızım olacakmış ❣şükür ikili test ölçümlerimizde guzel cıktı.
Hoşgeldin canımMerhaba arkadaşlar bende aranıza katıla bilir miyim3 yıllık evliyim 2 senedir bebek istiyorduk olmuyordu. Geçen ay aşılama ile hamile kaldım çok mutluyduma ama 2 gün sonra düşeceğini öğrendik kimyasal gebelik büyük ihtimal yerleşememiş dedi doktorum. 1 ay ara verdim herşeye perşembe tekrar doktora başlıyorum
Anladım kuzum, Allah kabul etsinArife günü adet oldum cnm esimle karar aldık tedaviye başlıcaz adet olunca bakalim doktora Gidicez ne durumda rahim.. Bide kayınpederim için hatim okuyorum baya yoğunum su sıralar sanırım onun etkisi İnanılmaz bas ağrılarım var gruba da fazla bakamıyorum dua gruplarına okuduklarımi yazıp çıkıyorum.
Hoşbuldum inşallah inşallahHoşgeldin canımgeçmiş olsun, inşallah hep beraber sevinenlere oluruz
Ay geçmiş olsun canımPembeAnkaKusu sayın burç yorumcumuz bu ara bi gezegen hareketleri falan mı var canım benim üzerimden aksilik eksik olmuyor dün nefes boruma kurabiye kaçtı öteki tarafa gidiyodum nefes alamadım, abartısız yarım saatten fazla boğazım kendine gelemedi tahriş hissi vardı.
Öylemi bendede sakarlıklar başladıKuzum merkür gerilemesi başlıcak yine haftaya ama etkileri önceden başlar demişlerdi kıyamam çok dikkat et kendine allah korusun
Hoşgeldin aramızaMerhaba arkadaşlar bende aranıza katıla bilir miyim3 yıllık evliyim 2 senedir bebek istiyorduk olmuyordu. Geçen ay aşılama ile hamile kaldım çok mutluyduma ama 2 gün sonra düşeceğini öğrendik kimyasal gebelik büyük ihtimal yerleşememiş dedi doktorum. 1 ay ara verdim herşeye perşembe tekrar doktora başlıyorum
HoşgeldinMerhaba arkadaşlar bende aranıza katıla bilir miyim3 yıllık evliyim 2 senedir bebek istiyorduk olmuyordu. Geçen ay aşılama ile hamile kaldım çok mutluyduma ama 2 gün sonra düşeceğini öğrendik kimyasal gebelik büyük ihtimal yerleşememiş dedi doktorum. 1 ay ara verdim herşeye perşembe tekrar doktora başlıyorum
Canım senin gecikmen kaç gün olduKızlar şimdi kahvemsi minicik bi leke gibi akıntı gibi bir şey geldi sonunda adet olacak mıyım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?