Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
burcusami sen ne yaptın kuzu nasıl gidiyor
Arife günü adet oldum cnm esimle karar aldık tedaviye başlıcaz adet olunca bakalim doktora Gidicez ne durumda rahim.. Bide kayınpederim için hatim okuyorum baya yoğunum su sıralar sanırım onun etkisi İnanılmaz bas ağrılarım var gruba da fazla bakamıyorum dua gruplarına okuduklarımi yazıp çıkıyorum.

Kuzum merkür gerilemesi başlıcak yine haftaya ama etkileri önceden başlar demişlerdi kıyamam çok dikkat et kendine allah korusun
Ay kaçırmışım seni bende koc burcuyum bana da yorum yapar mısınsu sıralar depresyondayım gerçi aylardır çıkamıyorum o depresyondan

Ay kaçırmışım seni bende koc burcuyum bana da yorum yapar mısınsu sıralar depresyondayım gerçi aylardır çıkamıyorum o depresyondan
Hahaha ben gelecekle ilgili falan birşey diyemem kuzum o kadar bilmiyorum onun için doğum haritası bakıyorlar ama genel olarak özellikleri söyleyebilirim yükselenini de söyle akşam yazayım

Hahaha ben gelecekle ilgili falan birşey diyemem kuzum o kadar bilmiyorum onun için doğum haritası bakıyorlar ama genel olarak özellikleri söyleyebilirim yükselenini de söyle akşam yazayım
Olsun olduğu kadar yükselenim de koç

Merhaba arkadaşlar bende aranıza katıla bilir miyim3 yıllık evliyim 2 senedir bebek istiyorduk olmuyordu. Geçen ay aşılama ile hamile kaldım çok mutluyduma ama 2 gün sonra düşeceğini öğrendik kimyasal gebelik büyük ihtimal yerleşememiş dedi doktorum. 1 ay ara verdim herşeye perşembe tekrar doktora başlıyorum

Hoşgeldin canım geçmiş olsun, inşallah hep beraber sevinenlere oluruz

Anladım kuzum, Allah kabul etsin geçmiş olsun. İnşallah tedavin güzel geçer

Ay geçmiş olsun canım aman dikkat et

Hoşgeldin aramıza öncelikle cok geçmiş olsun. Ben de aşılama İle gebe kaldım ama düşük yaptım, ikinci aşılamayı dusunuyor musun

Hoşgeldininşallah bu kez sağlıkla nasip olur bebeğin

Kızlar bu kez kardeşim ile ilgili birşey soracağım evli değil henüz normalde tam günü gününe olmasa da 30 günde bir adet oluyor ama bazı dönemler 40 güne kadar olmadığı oluyor bu ay yine 35 gün olmuş gelen giden yok, ada çayı bile içti sökülmedi sizce yazın ben gidinceye tayini çıkmazsa bir doktora götürsem mi götürsem mi diyorum çünkü hastahane konusunda hala küçük çocuk gibi beni bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…