Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Götür tabii canım yani bence, bekarlara karından bakıp, kan ile hormon testlerine bakarlar, yarın öbür gün evlenir hem adetlerini duzenler bir problem varsa da şimdiden çözüm bulur doktor

Götür tabii canım yani bence, bekarlara karından bakıp, kan ile hormon testlerine bakarlar, yarın öbür gün evlenir hem adetlerini duzenler bir problem varsa da şimdiden çözüm bulur doktor
Yani takip ediyorum bir sıkıntı var bence çünkü düzenli değil adet görmesi bir iki ay düzenli gidiyorsa illa sonra bozuluyor, yüzü sırtı olsun bir anda sivilce arttı şimdi kendim de bir kayıp yaşayınca illaki daha çok dikkatimi çeker oldu ilerde ona da bir sıkıntı olur mu diye, kendi de korkuyor merak ediyor ama ister istemez çekiniyor alışık olmayınca tek gitmeye o zaman tayini çıkmadan ben bi bakayım bu duruma

Bu arada
Kardeşin çok şanslı böyle ilgili bir ablası olduğu için seninle daha rahat ediyorsa seninle gitsin tayinden önce, valla maşallah size Rabbim birliğimizi daim etsin inşallah

Bu arada

Kardeşin çok şanslı böyle ilgili bir ablası olduğu için seninle daha rahat ediyorsa seninle gitsin tayinden önce, valla maşallah size Rabbim birliğimizi daim etsin inşallah
Valla asıl ben şanslıyım öyle bir kardeşim olduğu için evlat gibi bir şey zaten benim gözümde de eşimin gözünde de, hele eşimle benden daha çok kardeş gibiler kendinin bir tane erkek kardeşi olup ondan bir hayır göremeyinceamin amin Rabbim hepimizin aile birliğini korusun değer verdiğimiz kadar değer görmeyi de nasip etsin hep

Maşallah canım kız kardeşi olanlar çok şanslı en büyük destekçi, en iyi arkadaş, benim olmadığı için hep eksikliğini hissediyorum, bir erkek kardeşim var o da yurtdışunda Rabbim eksikliğini göstermesin de, benim iki oğlan da inşallah büyüyünce de birbirlerine destek olurlar böyle

Muhakkak bir kontrole gidin,pko baslamıs olabılır canım

Sahi o napıyo, yeni evde kalmaya gelcek mı

Ben de hep erkek kardeşe çok özenmişimdir kızdan yana da Allaha şükür hiç sıkıntım yok ama keşke erkek de olsaydı derim hepeşimin kardeşine çok umudum vardı bir parça anlarım diye o da evlerden ırak çıktı aman uzak olsun

Öylemi bendede sakarlıklar başladı bişeyler kırıp dökülüyor
Aynen canım çok dikkat edin bu ara merkür gerilemesi hep zor geçer yanlış anlaşılmalar kazalar olur birşeyler bozulur özellikle elektronik aletler... Hatta uzmanlar hep bu dönemde yeni iş anlaşma yapmayın derler Ne kadar doğru bilemem ama benim tutuyor genelde
Canım senin gecikmen kaç gün oldu
Ne kadar gecikti bilmiyorum yumurtlamayı bilmediğim için ama 46.gündeyim canım perşembeye randevu aldım doktora gidicem salı çarşamba doluydu. Sorun olmaz inşallah zaten bir iki damla geldi şimdi baktım yok anca sökülecek heralde
Yaa kıyamam ben sana düşünceli abla kesinlikle götür kuzum pko olabilir ben çok sonra öğrendim hep 40-45 günde bir adet oluyordum pek umursamamıştım şimdi halimi görüyorsun... Ama bir tavsiye asla doğum kontrol hapı verirse kullanmasın. Kilosu var mı bilmiyorum ama varsa versin ve spor yürüyüş leslie falan yapsın ve sağlıklı beslensin aburcubur tatlıyı azaltsın. Kaç yaşında acaba?

Muhakkak bir kontrole gidin,pko baslamıs olabılır canım
Ben de ondan şüphe ettim belirtileri okudum düzensizlik var, sırtta yüzde sivilce 23 yaşında hala var böyle olunca bi aklım karışmadı desem yalan olur
Sahi o napıyo, yeni evde kalmaya gelcek mı
Ya bizim memlekette babamların tam çilek sezonu onlara kıyıp gelemez bende çağıramam işleri çok yoğunama tatil olunca bizim az gitme fırsatımız olursa diyeceğim gelsin bir hafta kalalım kendi doktoruma götüreyim sonra birlikte gidelim tabi ansızın göreve başlamazsa

Bende sana soracaktım pko çıkarsa ilaç kullansın mı diye, 1. 60 boyu varsa bir ara kpss zamanı 65 kilo olmuştu şimdi 59a düştüm dedi yaşı 23 daha

Benım lıseden bır arkadaısmda lıseye gıderken cıkmıstı, İlk Ozamanlar duymustum polıskıtık over adını.. Hatta bu arkadsımın kisti o kadar büyümüş ki amelıyetla almıs lar, yanlısım olmasın ama kızlık zarı da zarar görmüştü amrlıyatta raporum var dye anlatmıştı..

Kız yok senın kız kardesin deil, o gelsin tabıkı, kayınbiraderden bahsediyorum, şu evlerden ırak olandan yeni numarası yok mu

Hoşgeldin canım geçmiş olsun, inşallah hep beraber sevinenlere oluruz
Hoşbuldum inşallah inşallah
Hoşgeldin aramıza öncelikle cok geçmiş olsun. Ben de aşılama İle gebe kaldım ama düşük yaptım, ikinci aşılamayı dusunuyor musun
Eğer doktor yapalım derse rapor için yapıcam 3cü olacak bu sanırım sıkıldım ama yapacak bişeyim kalmadı

Valla bende bu durumu burada okudum öğrendim ilk yalan yok, ay birde bu kızı götüreyim de o zaman aklım rahat etsin sonra atanınca alışmış olur kendi kendine bakar

Uyhh Allah asirgesin ne gelmesi gelecek olsa da eşim sanmıyorum gel demez onda öyle bitirdi kendini, en son olduğu ilde cevresine sürekli içki içip borcu olmasını dertli olduğu için yaptığını açıkladığını duyduk dert sebebi annesi ölmüş tövbe yarabbi bunun yalanı olur mu

Bende sana soracaktım pko çıkarsa ilaç kullansın mı diye, 1. 60 boyu varsa bir ara kpss zamanı 65 kilo olmuştu şimdi 59a düştüm dedi yaşı 23 daha
Evet canım boyuna ve yaşına göre birazcık daha kilo verse daha iyi olur. Doğum kontrol hapı verirse kesinlikle kullanmasın yani kullanırken iyi de bırakınca daha kötü oluyor insülin direnci olabilir sıkıntı stres de etkiler illa ki. Bana ilaç vermediler ama insülin direnci için sohraba ilaç vermişler mesela o da düzenliyormuş verirse onu kullansın. Soğan kürü de çok işe yarıyor ama bazı kişilere rahatsızlık verebiliyormuş doktora sorarsınız gidince inşallah hemencik düzelir

Sıkıntı stres de maşallah onda bitti mi de son yılı korona çıktı hem mezuniyet hem kpss hem uzaktan eğitim hepsi bir araya geldi mezuniyeti iptal oldu, uzaktan eğitimi bizde bitirdi ne kadar da olsa rahat etmesi ona göre olur, kpss bitti açıklama açıklandı her bakanlığa ayrı mülakat şimdi bundan önce tercih süreci şimdi de neresi gelecek nasıl olacak derdi var kesin o ara benim durumuma çok kafa taktı derken hal buinşallah onda bari bir sıkıntı olmaz yaa

Bende ilk doktora atandıkktan sonra gıtmıstım mantar olmustum nasıl utanmıstım o çatal da.. Şimdi ohoo

Ne iş yapar bu kardes?

Erkek kardeşte candır erkek olsun kız olsun hayırlısı olsun ya, o da var tabii şimdi düşünğnce kız olup hayırsız, erkek olup hayırsız, Rabbim hayırlılardan eylesin hep bizleri inşallah
Benimde 40.günüm bugün, perşembeye randevu aldım bakalım o zaman hastalanmazsam. Söktürücü masaj var baktın mı hiç birgebeningünlüğü nde, instagram da da YouTube da var, baya memnun olanlar var ama gebelik olmadığından emin olmak gerekiyor masajı yapmak için bir bak istersen
Stres herşeyin başı tabii buda etkilemiştir ama genel bir muayene içini rahatlatır onunda

Kızlar çatlatma iğnesi 10.günüm
Bugünün ve dünün testlerini atıyorum sizce aynımılar

Eklentiler

• 76FE0360-8C56-4B95-987B-5E3B116305C2.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…